Detroit – Toronto 4:5 (kon.) | Tampa – Montreal 1:2 (po pr.) | Philadelphia – New Jersey 3:0 (kon.)
Carolina – Dallas 0:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 4:2 (kon.) | Edmonton – Anaheim 3:2 (po pr.)
Chicago – Boston 2:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 2:4 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:1 (kon.)
Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 02.04.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Baráž o extraligu • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:07
    Pojďme si to zrekapitulovat. V prvním venkovním utkání v Pardubicích přišel Motor ve třetí třetině o vedení a získal jej využitou přesilovkou v poslední minutě zápasu. Nyní budou mít Jihočeši podobnou možnost, jelikož Tomáš Kaláb jde ven za hákování.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    54:24
    Nepříjemná chvíle pro Duklu. Filip Seman totiž u mantinelu poslal na led protihráče a sudí ho posílají ven za vysokou hůl. Motor bude hrát poprvé od patnácté minuty přesilovou hru.

    Na vyloučení: 3-6.
     
    49:49
    V okamžiku, kdy Michala Důrase poslal na led u mantinelu obránce Ján Mucha, jsem se ihned podíval na sudí, kteří neváhali ani sekundu a posílají hráče Motoru na dvě minuty ven za podražení.

    Na vyloučení: 2-6.
     
    44:26
    Jihlavští budou mít možnost vsítit první branku v přesilové hře, jelikož za katr míří Jakub Babka, který se dopustil hry vysokou holí. Na druhou stranu, přesilovky se Dukle dnes ne zcela daří.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    33:47
    Tohle asi Antonín Stavjaňa nevidí rád. Michal Chovan poměrně zbytečně oslabuje svůj tým, když za Škarkovou brankou v souboji o puk podrazil soupeře.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    18:19
    Opačným směrem nyní míří Tomáš Vak, další to českobudějovický navrátilec. V útočném pásmu podrazil soupeře a pokud Jihlava přesilovou hru nevyužije, dohrají hosté první třetinu v oslabení.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    15:43
    Dvojnásobná početní výhoda hostí netrvala dlouho. Rok Pajič totiž poslal na mantinel soupeře a také si půjde odsedět dvě minuty za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    15:26
    Motor si zkusí více jak třičtvrtěminutovou přesilovku pět na tři, protože Petr Šidlík dostává od sudích dvě minuty za sekání. Tohle je tedy šance pro hosty.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    14:15
    Jihlavští se budou poprvé bránit. Richard Diviš byl na útočné modré příliš důrazný v souboji o puk a poslal soupeře na mantinel. Konkrétně podražením.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    02:18
    Už je mi jasné, proč Seman z pravé strany z kruhu nestřílel. Pokoušel se o to, ale Štěpán Hřebejk, který se v průběhu sezony vrátil z Chomutova do Motoru, mu v tom zabránil a provinil se nedovoleným bráněním. První přesilovku zápasu tak má Jihlava.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 52. Kajínek (Bilčík), rozh. náj. Zeman – 42. Vlček (Hřebejk, Pýcha)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Tomáš Čachotský (JIH)
    1:0   Vlastimil Dostálek (CEB)
    2. série:
    1:0   Filip Seman (JIH)
    1:1   Miloslav Čermák (CEB)
    3. série:
    2:1   Adam Zeman (JIH)
    2:1   Štěpán Hřebejk (CEB)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – J. Říha, Kajínek, Bilčík, Dundáček, Kaláb, Šidlík, Půža – Důras (A), J. Skořepa, Diviš – Jiránek, Hubáček, Anděl – Čachotský (C), F. Seman (A), Zeman – Danišovský, Březina, Jergl.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – F. Novák (C), Fillman, Pýcha, Pavlin, Mucha, Vráblík, Žovinec – Čermák (A), Pajič, Chovan – Fronk, Rob, Dostálek – Vlček, Vak (A), Hřebejk – Babka, Škoda, Šulek – Guman.

    Rozhodčí: Kubičík, Svoboda – Bláha, Špůr

    Diváci: 6200
    bahis siteleri