Rusko – Švédsko 4:3 (2:1 po s.n.) | USA – Německo 11:0 (kon.) | Švýcarsko – Česko 3:1 (kon.)
Finsko – Německo 8:0 (kon.)
konec
USA
11:0 (2:0, 5:0, 4:0)
Německo
Pátek 07.04.2017, 01:38 • USA Hockey Arena 1, Plymouth, Michigan • Mistrovství světa žen • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Alex CARPENTEROVÁ - 11:0
     
    59:47
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak jsem Schröderovou přechválil, utkání zakončuje nepříliš vydařeným okamžikem. Američanky využívají druhou přesilovku z pěti. ALEX CARPENTEROVÁ překvapila německou brankářku přízemním pokusem z pravého kruhu a uzavírá skóre zápasu na 11:0! Bez asistence.
     
    58:30
    V dojížděné situaci v rohu německého pásma přibrousila Yvonne Rothemundová (GER) a odsedí si menší trest za hru tělem. Pravděpodobně poslední přesilovka zápasu.
     
    57:10
    Perfektně vytáhla Ivonne Schröderová svou vyrážečku proti teči střely Megan Bozekové. Myslím, že druhá německá gólmanka půjde i zítra na Finky do bitvy o bronz.
     
    56:56
    Rána z pravé strany Schröderové vypadla pod nohy. Chvíli o tom nevěděla, ale zachránily ji spoluhráčky.
    54:10 Haley SKARUPAOVÁ - 10:0
     
    54:10
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    První desítka letošního šampionátu žen v Plymouthu je na světě a kdy jindy by měla přijít, než právě v souboji Davida s Goliášem. Schröderová vytáhla ze své torničky další skvělý zákrok, jenže pak vzala puk HALEY SKARUPAOVÁ, ještě ho labužnicky potáhla na hokejce a následně přestřelila gólmanku, která proti puku ležela "na Haška" – 10:0! Asistence: Kelli Stacková.
    53:06 Monique LAMOUREUXOVÁ-MORANDOVÁ - 9:0
     
    53:06
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak je to konečně tady. Američanky obléhaly německou klec jako Švédové Prahu, až to vzala na sebe v zadních řadách MONIQUE LAMOUREUXOVÁ-MORANDOVÁ. Její přízemní projektil zaplul ke druhé tyčce a tentokrát už se Schröderová natahovala zbytečně – 9:0! Asistence: Brianna Deckerová, Hilary Knightová.
     
    51:58
    Kelli Stacková už nedoufala a Schröderová musí asi po půl roce zasahovat. Ovšem naprosto famózně, lapačkou vytáhla střelu z gólového prostoru mezi kruhy!
     
    51:02
    Sophie Kratzerová (GER) je vyloučena za podražení, je tu čtvrtá početní výhoda pro domácího favorita.
     
    51:02
    Hala aplauduje, protože Laura Klugeová zastavila americkou kombinaci. Ta trvala přes dvě minuty, tak dlouho si Spojené státy v ponechané výhodě nahrávaly puk v útočné třetině bez jediné střely či jejího náznaku! Neskutečné.
     
    48:23
    Domácí hokejistky vytáhly puk ze závaru jak z ragbyového mlýna a potom chtěla všechno prostřelit Megan Bozeková. Nejsem si jistý, zda její bomba nelízla německou tyčku.
    44:19 Amanda PELKEYOVÁ - 8:0
     
    44:19
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Ale teď už je osmý gól na světě. Ivonne Schröderová vyjela proti střele od modré čáry kousek před brankoviště a i když puk vyrazila, při zákroku uklouzla. Možná k tomu pomohla i soupeřka. AMANDA PELKEYOVÁ pak kotouč každopádně bez problémů zametla do branky – 8:0! Asistence: Kacey Bellamyová, Amanda Kesselová.
     
    42:28
    Německá kapitánka Julia Zornová tvrdou ranou pěkně protáhla Nicole Hensleyovou, která si připisuje šestý zákrok utkání.
     
    41:06
    Zbytečně, zcela zbytečně dohrála Kacey Bellamyová (USA) německou útočnici při jejím výpadu. Nedovolené bránění a první přesilovka pro outsidera!
     
    39:43
    Neuvěřitelné! Kerstin Spielbergerová mohla být slavná, protože vystihla hrozivý americký námaz a když jí Hensleyová chtěla puk vypíchnout, neměcká útočnice se jí krásně vyhla. V okamžiku zakončení do prázdné brány však uklouzla a ze slávy nic nebude!
     
    39:13
    Ou! Kelli Stacková v přečíslení tři na jednu střílela už do prázdné brány, ale buď trefila puk špatně, nebo ji vyčapala Schröderová.
     
    37:45
    Schröderová už byla v dost nehokejové pozici, ovšem Alex Carpenterová z levého kruhu rozvlnila jen boční síť.
     
    36:38
    Knigthová v brejku předlotžila kotouč Coyneové, jí ovšem soupeřky účinně zablokovaly hokejku.
     
    34:43
    Carpenterová pěknou zadovkou z rohu pásma vyzvala ke skórování Brandtovou, ta střílela z první a německá gólmanka vytáhla perfektní zásah pravým ramenem.
     
    30:44
    Američanky už slavily osmý gól, ale rozhodčí rozpažuje! Schröderová famózně zastavila tutovku Deckerové, která zůstala v brankovišti, když její spoluhráčka dorazila puk do branky.
     
    28:49
    Faul je faul za jakéhokoli stavu. Yvonne Rothemundová (GER) je vyloučena za sekání, její tým zase čekají perné dvě minuty. Tedy pochybuji, že to budou dvě minuty.
     
    26:15
    Němky střídají brankářky, Jennifer Harssovou nahrazuje Ivonne Schröderová, která ve skupině trápila české útočnice. Tedy ony se spíš trápily samy.
    26:15 Megan KELLEROVÁ - 7:0
     
    26:15
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Ojojoj, to bude Der Debakel. Domácí hokejistky stihly ve druhé třetině už pátý gól, celkem sedmý! Před Harssovou vytvořily čilý ruch, takže když z dálky vystřelila MEGAN KELLEROVÁ, kotouč cinkl bez dohledu gólmanky o tyčku do sítě – 7:0! Asistence: Amanda Kesselová.
    24:22 Kendall COYNEOVÁ - 6:0
     
    24:22
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Slejvák v německé třetině pokračuje. Evropanky sice po pátém gólu na chvíli vyvezly puk do bezpečí, ale vzápětí musí skousnout další nepříjemnost. Po vhazování Knightové si špatně rozebraly hráčky, k puku se dostala KENDALL COYNEOVÁ a zblízka ho poslala mezi betony Harssové do sítě – 6:0! Asistence: Hilary Knightová.
    23:24 Jocelyne LAMOUREUXOVÁ-DAVIDSONOVÁ - 5:0
     
    23:24
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak to je pro Němky opravdu krutý start druhé třetiny, hnedka inkasují popáté. JOCELYNE LAMOUREUXOVÁ-DAVIDSONOVÁ prokličkovala s pukem až před brankoviště a protože před Harssovou byl čilý provoz, ještě gólmanku zvládla oklamat a po krásné kličce zakončit do prázdné branky – 5:0. Asistence: Kelli Stacková.
    22:38 Emily PFALZEROVÁ - 4:0
     
    22:38
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Dobrou chuť, pokud právě obědváte! Čtvrtý gól padl podobně jako třetí, ale byl ještě o velký kus lahodnější. Amanda Kesselová narýsovala střílenou přihrávku EMILY PFALZEROVÉ, která ho s grácií poslala do bližšího růžku – 4:0! Asistence: Amanda Kesselová, Megan Kellerová.
    22:02 Kendall COYNEOVÁ - 3:0
     
    22:02
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Svou druhou přesilovku už Američanky využívají a navyšují svůj náskok na tříbrankový. Dvě německé hokejistky se natáhly k Brianně Deckerové, která i tak zvládla přihrát na druhou stranu brankoviště KENDAL COYNEOVÉ. Ta si puk stáhla bekhendem a pak ho bezpečně poslala pod břevno prázdné branky – 3:0! Asistence: Brianna Deckerová, Monique Lamoureuxová-Morandová.
     
    20:16
    Hned zkraje druhé části je tu druhá přesilovka pro Spojené státy. Nina Kameniková (GER) si odpyká dvě minuty za podražení.
     
    14:59
    Druhé přečíslení Němek tentokrát skončilo nebezpečnou střelou, Lanzlová nabila Kamenikové. Čtvrtý zákrok zápasu byl pro Hansleyovou zatím nejtěžší!
     
    12:30
    První formace Spojených států samozřejmě skrývá potenciál dynamitu, Jennifer Harssová teď nedovolila radost Brianně Deckerové.
     
    11:58
    Harssová vychytala Marvinovou, spoluhráčky pak nedovolily dorážku.
     
    11:23
    Německé problémy budou pokračovat, je tady první oslabení. Marie Delarbreová (GER) je vyloučena za sekání.
    10:32 Jennifer Harssová zneškodnila samostatný únik USA!
     
    10:32
    Než jsem dopsal jméno jednoho z amerických dvojčast, už to mohlo být o tři góly! Do sóla dostala krásný pas Brianna Deckerová, ale při forhendovém blafáku jí kotouč ujel a trefila jen boční kontrukci.
    08:47 Kelli STACKOVÁ - 2:0
     
    08:47
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Smyčka se utahovala a Američanky vedou už o dva góly! Německo si ale na startu zápasu vybírá pořádný kus smůly, zase padl gól díky teči jeho hráčky. KELLI STACKOVÁ si z levé strany vybruslila do střelecké pozice a když vyslala puk na bránu, zrovna do něj třískla společně s německou hokejkou. Kotouč pak obloučkem přeletěl nešťastnici Harssovou – 2:0! Asistence: Gigi Marvinová, Jocelyn Lamoureuxová-Davidsonová.
     
    08:33
    Proti dorážce Skarupaové by německá gólmanka neměla sebemenší šanci, jenže puk šel mimo.
    07:47 Hilary Knightová místo prázdné brány trefila tyč!
     
    07:47
    Kotouč se odrazil k Hilary Knightové před úplně prázdnou bránu. Knightová ho ale trefila špatně, poslala ho do druhé tyčky a pak ho už Harssová přikryla. Stadion už slavil.
     
    05:36
    Jennifer Harssová musí hasit velký oheň, který vznikl v jejím brankovišti po nahození Kesselové. Německá gólmanka nepřehlednou situaci zvládla.
     
    04:15
    Monique Lamoureuxová nabízela puk před prázdnou klec Hannah Brandtové, ta na něj o fous nedosáhla.
     
    03:25
    Anna Bartschová ujela do přečíslení s Ronjou Jennikeovou, to by byl pro Spojené státy dokonalý šok. Jenže přihrávka na volnou hráčku byla delší, než by bylo potřeba.
    01:06 Hilary KNIGHTOVÁ - 1:0
     
    01:06
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    První formace se na led dostala až vzápětí, a hned po 66 sekundách otevírá skóre zápasu! Kendall Coyneová vyzvala z rohu pásma HILARY KNIGHTOVOU, která chtěla zamířit ke druhé tyčce. Těsně by minula, ovšem německá obránkyně lízla kotouč bruslí do své sítě – 1:0! Asistence: Kendall Coyneová.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Knightová (Coyneová), 9. Stacková (Marvinová, J. Lamoureuxová-Davidsonová), 23. Coyneová (Deckerová, M. Lamoureuxová-Morandová), 23. Pfalzerová (Kesselová, Kellerová), 24. J. Lamoureuxová-Davidsonová (Stacková), 25. Coyneová (Knightová), 27. Kellerová (Kesselová), 45. Pelkeyová (Bellamyová, Kesselová), 54. M. Lamoureuxová-Morandová (Deckerová, Knightová), 55. Skarupaová (Stacková), 60. Carpenterová


    USA: Hensleyová (Rigsbyová) – M. Lamoureuxová-Morandová (A), Bellamyová (A), Kellerová, Pfalzerová, Steckleinová, Flanaganová, Bozeková – Deckerová, Knightová, Coyneová – Panneková, Kesselová, Pelkeyová – Dugganová (C), Brandtová, Carpenterová – Skarupaová, Stacková, J. Lamoureuxová-Davidsonová – Marvinová.
    Německo: Harssová (Schröderová) – Botthofová, Rothemundová, Strobelová, Gleissnerová (A), Graeveová, Fiegertová, Düsterhöftová, Jenikeová, T. Eisenschmidová, Bartschová – Kratzerová, Kameniková, Delarbreová – Anwanderová, Spielbergerová, Klugeová – Zornová (C), N. Eisenschmidová, Lanzlová (A) – Karpfová.

    Rozhodčí: Höveová (NOR), Arianová-Lortieová – Toddová (obě CAN), Tauriainenová (FIN).
    bahis siteleri