Slavia – MHKM Skalica 3:3 (kon.) | MHKM Skalica – Kladno 5:3 (kon.)
konec
MHKM Skalica
5:3 (0:1, 3:0, 2:2)
Rytíři Kladno
Pátek 07.04.2017, 18:00Memoriál Jiřího Baráka
Partner:
     
    59:52
    Tým MHKM Skalica právě vstřelil branku!
    Skalica už si dnes dojde pro tři body. KRISTIAN RAJCAK poslal kotouč přes všechny čáry do prázdné kladenské klece a stvrdil výhru domácích. Bez asistence.
     
    58:45
    Rytíři to zkoušejí bez gólmana s šesti bruslaři na ledě!
     
    58:37
    Oddechový čas pro Kladno.
     
    58:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak tohle bude ještě drama! Kladenští snižují na rozdíl jediné branky! ADAM SOJKA dostal mezi kruhy přihrávku zpoza branky od Adama a zakončil nekompromisně do pravého dolního rohu. Asistence: Štěpán Šilhavý.
     
    53:33
    Rajcak měl obrovskou příležitost! Byl před Gabriškou úplně sám, ale ani napotřetí nedokázal ležícího gólmana hostů překonat.
     
    51:51
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Hříbal – 2 min., faul kolenem).
     
    46:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští nakonec snižují! PETR TON se dostal po chybě Mikuly do úniku a ten s přehledem zakončil. Nejprve naznačil střelu a poté bekhendovým blafákem překonal Rekoše. Asistence: Adam Sojka.
     
    45:02
    Ticháček nastřelil z levého kruhu bližší tyč!
     
    43:16
    Tým MHKM Skalica právě vstřelil branku!
    A už je to o tři branky. Gabriška byl po nahození rozhozený ze svého postavení a nevěděl, kam se od něj kotouč odrazil. Dezorientace hostujícího brankáře využil RICHARD HODÁŇ, který poslal puk do odkryté kladenské klece. Asistence: Kristian Rajcak a Richard Nemec.
     
    39:45
    Vyloučení v týmu MHKM Skalica (Rekoš – 2 min., nedovolené bránění). Trest odpyká Staňka.
     
    37:13
    Kučera se dostal po chybě Alschera do úniku a Gabriška proti němu musel vytáhnout skvělý zákrok lapačkou.
     
    35:26
    Tým MHKM Skalica právě vstřelil branku!
    Domácí už vedou o dvě branky! Nemec vyzkoušel z levé strany pozornost Gabrišky, který jeho ránu vyrazil jen k pravé tyči, kde stál osamocený RICHARD HODÁŇ, jenž neměl problém doklepnout kotouč do odkryté sítě. Asistence: Richard Nemec.
     
    33:29
    Tým MHKM Skalica právě vstřelil branku!
    A velký tlak domácích vyústil v další branku! DAVID KOČKA získal kotouč ve středu útočného pásma a jen tak jej bekhendem nahodil na Gabrišku, kterému kotouč proklouzl mezi betony až do sítě. Bez asistence.
     
    31:36
    Tým MHKM Skalica právě vstřelil branku!
    Skalica se nakonec dočkala vyrovnání! Hodáň našel od pravého mantinelu mezi kruhy úplně volného KRISTIANA RAJCAKA, jenž měl čas se s pukem otočit čelem k brance a zamířit do pravé šibenice. Asistence: Richard Nemec.
     
    25:58
    Za Rekošem zazvonila po nahození od modré čáry tyč!
     
    23:27
    Jančík dorážel z levého kruhu velmi dobře, překonal Gabrišku, jenže kotouč nezamířil mezi tři tyče!
     
    19:26
    A další neuvěřitelná šance domácích! Kucharič jel od červené čáry na Gabrišku úplně sám, jako by prováděl trestné střílení. Volil střelu mezi nohy gólmana, jenže mezírku mezi betony hostující brankář včas sklapl.
     
    17:09
    Jančík dostal na útočné modré nabito od Kladenských a mohl jít na Gabrišku úplně sám. Místo toho volil zbrkle rovnou střelu od modré, se kterou neměl hostující gólman potíže.
     
    15:39
    Vyloučení v týmu MHKM Skalica (Funtek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:30
    Rajcak se ocitl před Gabriškou úplně sám, měl spoustu času si puk zpracovat, ale místo toho volil střelu z první, kterou hostující brankář lapil efektním zákrokem.
     
    11:48
    Obrovskou šanci měl Hodáň! U pravé Gabriškovy tyče se dostal k odraženému kotouči a zívala na něj úplně volá branka, kterou ale slovenský útočník netrefil.
     
    10:05
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ticháček – 2 min., hákování).
     
    09:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se zaslouženě dostávají do vedení. Rekoš měl problémy se skákavým nahozením od modré čáry a puk vyrazil před sebe, kde byl připraven FILIP SACHR a doklepl kotouč do sítě. Asistence: Filip Bulva a Marek Alscher.
     
    04:11
    Alscher se protáhl obranou Skalice až před Rekoše, ale ve stoprocentní šanci netrefil bránu!
     
    00:29
    Vyloučení v týmu MHKM Skalica (M. Kočka – 2 min., podražení).

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 32. Rajcak (Nemec), 34. D. Kočka, 36. Hodáň (Nemec), 44. Hodáň (Rajcak, Nemec), 60. Rajcak – 10. Sachr (Bulva, Alscher), 47. Ton (Sojka), 59. Sojka (Šilhavý)


    MHKM Skalica: Rekoš (Ružička) – Cagáň, Funtek, M. Kočka, Kubányi, Mikula, Zaňát, Balát, Hodáň, Jančík, D. Kočka, Kuba, Kučera, Kucharič, Lipovský, Rajcak, Michálik, Nemec, Staňka
    Rytíři Kladno: Gabriška – Funk, Robovský, Alscher, Hříbal, Janeček, Ticháček, Staněk, Urban, Adam, Bulva, Sachr, Ton, Vimmer, Sojka, Ulrych, Šilhavý
    bahis siteleri