KHL
Chabarovsk – Jokerit 2:4 (kon.) | Vladivostok – HC Slovan 2:1 (2:0 po s.n.) | Kunlun – CSKA Moskva 3:4 (po pr.)
Čerepovec – Soči 1:0 (kon.) | Jaroslavl – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Minsk – Čeljabinsk 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Petrohrad – Toljatti 3:1 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pondělí 11.09.2017, 18:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:16
    Roman Manuchov dostal dvě minuty za vražení a hokejisté Avtomobilistu si zahrají třetí přesilovou hru.
     
    38:19
    Kirill Ljamin byl v závěru druhé třetiny vyloučen na dvě minuty za podražení a Jaroslavl si zahraje třetí přesilovou hru. Zatím využila jednu hned v úvodu.
     
    30:30
    Alexej Vasilevskij a Ilja Ljubuškin se do sebe pustili před bránou a oba byli vyloučeni na dvě minuty za hrubost. Hrát se bude ve hře 4 na 4.
     
    20:49
    Maxime Talbot hrál na ledě po ztrátě stability u hrazení vkleče a zezadu podrazil protihráče, který už se rozjížděl do protiútoku. Hraje se 4 na 4.
     
    18:33
    Alexandr Kučerjavenko byl zřejmě hráčem, který pálil okamžitě po přihrávce Ilji Krikunova a během napřáhnutí zasáhl jednoho z protihráčů vysokou holí do obličeje. Byla tam navíc krev, takže nakonec vyfasoval dvě plus dvě minuty za hru vysokou holí!
     
    08:32
    Dmitrij Lugin předvedl hodně ošklivý faul, když jednoho z protihráčů zasáhl do oblasti hlavy a krku a dostal dvě minuty, ke kterým přibyl desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    04:13
    Alexej Simakov dostal dvě minuty za podražení a Lokomotiv Jaroslavl si po čtyřech minutách zahraje úvodní přesilovou hru dnešního střetnutí.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Kontiola (Kozun, Kronwall), 29. Mosaljov (Koledov, Kartajev), 45. Kronwall (Nakládal, Kontiola) – 47. Alexej Vasilevskij (Krikunov, Kučerjavenko), 49. Michnov (Mišarin)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Murygin) – Nakládal, Kronwall, Manuchov, Ljubuškin, Koledov, Rafikov, Čerepanov – Kozun, Talbot, Kontiola – Lugin, Averin, Apalkov – Kraskovskij, Korškov, Polunin – Kajumov, Iljenko, Mosaljov – Kartajev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Čajkovský, Ljamin, Mišarin, Jegoršev, Alexej Vasilevskij, Trjamkin, Ščemerov, Timašov – Tičar, Simakov, King – Torčeňuk, Michnov, A. Garejev – Krikunov, Golyšev, Kučerjavenko – Pestunov, Česalin, Rasseikin.

    Rozhodčí: Sergej Beljajev, Alexandr Sergejev. Čároví: Maxim Bitjukov, Vasilij Semečkov

    Diváci: 7047
    bahis siteleri