KHL
Chabarovsk – Jokerit 2:4 (kon.) | Vladivostok – HC Slovan 2:1 (2:0 po s.n.) | Kunlun – CSKA Moskva 3:4 (po pr.)
Čerepovec – Soči 1:0 (kon.) | Jaroslavl – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Minsk – Čeljabinsk 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Petrohrad – Toljatti 3:1 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pondělí 11.09.2017, 18:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:30 Alexej MICHNOV - 3:2
     
    48:30
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Georgij Mišarin z vrcholu levého kruhu pro vhazování krásně přenesl hru doprava, kde nikým neatakovaný ALEXEJ MICHNOV střelou bez přípravy zamířil z blízkosti do odkryté části brány! Jekatěrinburg během necelých tří minut vstřelil dva slepené góly a prohrává rázem pouze o gól! Skóre: 3-2. Asistence: Georgij Mišarin.
    46:07 Alexej VASILEVSKIJ - 3:1
     
    46:07
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Alexandr Kučerjavenko se ocitl v levém rohu útočného pásma v tísni a podél hrazení puk posunul na Ilju Krikunova, který měl za bránou dostatek času na to, aby zvedl hlavu a krásnou zpětnou přihrávkou našel ze druhé vlny najíždějícího ALEXEJE VASILEVSKIHO, který v pravém kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy ke tvrdě ráně s příklepem a mezi pravým betonem a vyrážečkou Alexandra Sudnicina zamířil ke vzdálenější levé tyči! Hosté využili přesilovou hru a snížili na 3:1. Asistence: Ilja Krikunov a Alexandr Kučerjavenko.
    44:01 Staffan KRONWALL - 3:0
     
    44:01
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    STAFFAN KRONWALL si po krásné zpětné diagonální přihrávce Jakuba Nakládala z levého křídla zpracoval puk na modré čáře a po pěkném oblouku do pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke krátké střele zápěstím, která nad lapačkou Jakuba Kováře zamířila do bližšího pravého horní rohu brány! Lépe to trefit nešlo. Asistence: Jakub Nakládal a Petri Kontiola.
    28:01 Denis MOSALJOV - 2:0
     
    28:01
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Pavel Koledov v levém rohu útočného pásma krásně zamíchal s pukem a zpětnou přihrávkou do mezikruží nabídl obrovskou šanci DENISOVI MOSALJOVOVI, který bez přípravy krásnou střelou zápěstím nad lapačkou Jakuba Kováře zamířil do pravého horního rohu brány – 2:0! Asistence: Pavel Koledov a Vladislav Kartajev.
    06:04 Petri KONTIOLA - 1:0
     
    06:04
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Staffan Kronwall z levého kruhu pro vhazování posílal puk diagonálně po ledě na vzdálenější pravou tyč, kde už se chystal zakončovat Brandon Kozun, puk mu ale nepříjemně skočil. Místo zakončení tak přišla zpětná přihrávka, na kterou si ze druhé vlny najel PETRI KONTIOLA a z mezikruží střelou bez přípravy zamířil do levého horního rohu brány! Jakub Kovář reagoval na první přihrávku a nestihl se včas přesunout. Asistence: Brandon Kozun a Staffan Kronwall.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Kontiola (Kozun, Kronwall), 29. Mosaljov (Koledov, Kartajev), 45. Kronwall (Nakládal, Kontiola) – 47. Alexej Vasilevskij (Krikunov, Kučerjavenko), 49. Michnov (Mišarin)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Murygin) – Nakládal, Kronwall, Manuchov, Ljubuškin, Koledov, Rafikov, Čerepanov – Kozun, Talbot, Kontiola – Lugin, Averin, Apalkov – Kraskovskij, Korškov, Polunin – Kajumov, Iljenko, Mosaljov – Kartajev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochatskij) – Čajkovský, Ljamin, Mišarin, Jegoršev, Alexej Vasilevskij, Trjamkin, Ščemerov, Timašov – Tičar, Simakov, King – Torčeňuk, Michnov, A. Garejev – Krikunov, Golyšev, Kučerjavenko – Pestunov, Česalin, Rasseikin.

    Rozhodčí: Sergej Beljajev, Alexandr Sergejev. Čároví: Maxim Bitjukov, Vasilij Semečkov

    Diváci: 7047
    bahis siteleri