KHL
Chabarovsk – Jokerit 2:4 (kon.) | Vladivostok – HC Slovan 2:1 (2:0 po s.n.) | Kunlun – CSKA Moskva 3:4 (po pr.)
Čerepovec – Soči 1:0 (kon.) | Jaroslavl – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Minsk – Čeljabinsk 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Petrohrad – Toljatti 3:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 11.09.2017, 18:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:54
    Domácí hokejista Karsums dostává dvě minuty za hákování Mozjakina. Ideální příležitost pro hosty, aby se pokusili dnes poprvé prchnout do vedení.
     
    38:23
    Ne ne, to stále nebylo s tresty v této periodě vše. Dnes už několikáté dvě minuty za vysokou hůl, v tomto případě si je jde odsedět Timkin. Promění Dinamo přesilovku ještě před sirénou?
     
    35:24
    To by snad nebylo ono, kdybychom tu neměli nějaké vyloučení. Opět trest, tentokrát na hostující straně. Osala si musí jít odsedět desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    32:50
    Jeden trest skončil, další brzy začne. Nikita Komarov dostává dvě minuty za držení. Takže tentokráte přesilová hra pro Metallurg.
     
    30:45
    A další dvě minuty, rozhodčí dnes tresty nešetří. Dvě minuty za vysokou hůl, opět, dostává Denis Kazionov. Takže se bude hrát pět na tři z pohledu Moskvy.
     
    29:01
    Metallurg je dnes často vylučovaný, a to by jej mohlo mrzet. Nyní dostává dvě minuty za vysokou hůl v obličeji soupeře Kaletnik. Šance pro Dinamo Moskva.
     
    19:40
    Ještě jedno přerušení hry v úvodní periodě zápasu. Hosté podle sudího hráli v pěti, místo ve čtyřech. Takže dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Dvě minuty půjde odpykat Timkin.
     
    18:42
    A další vyloučení, teď zase na straně Metallurgu. Menší trest za vysokou hůl do obličeje Karsumse dostává Kosov. Bude se tedy hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    18:07
    Bude se pro změnu vylučovat na druhé straně. Po tvrdém zákroku za brankou na Těreščenka si půjde sednout Arťuchin. To se samozřejmě nelíbí domácím fandům, ale tady nebylo o čem diskutovat. Hráč Dinama dostává dvě minuty za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    15:34
    Je tu druhá početní výhoda v zápase pro tým Dinama Moskva. Na dvě minuty je rozhodčími do boxu odeslán Nick Schaus, který se dle názoru arbitra provinil hákováním.
     
    02:56
    Dinamo Moskva si ale zahraje přesilovou hru. Český útočník Jan Kovář totiž dostává dvě minuty za hákování, hosté budou nuceni se bránit.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 40. D. Višněvskij (Brjukvin, Kutějkin) – 48. Ellison (Osala, Pivcakin), 55. Kosov (Mozjakin, Schaus)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, D. Višněvskij, I. Nikulin, Solovjov, Kutějkin, Korjagin, J. Zajcev – Karsums, Tarasov, Boyd – Arťuchin, Zlobin, Dm. Kazionov – Alexejev, Brjukvin, N. Komarov – Markovin, J. Jakovlev, Petunin – Podšendjalov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Pivcakin, Schaus, J. Birjukov, Děnisov, Chabarov, S. Těreščenko, Dronov – Jan Kovář, Mozjakin, Kosov – Filippi, Ellison, Osala – Timkin, Berestennikov, Platonov – Kaletnik, Švyrjov, De. Kazionov – Sirotkin.

    Rozhodčí: Ansons, Sidorenko – Judin, Bersenjov
    bahis siteleri