KHL
Chabarovsk – Jokerit 2:4 (kon.) | Vladivostok – HC Slovan 2:1 (2:0 po s.n.) | Kunlun – CSKA Moskva 3:4 (po pr.)
Čerepovec – Soči 1:0 (kon.) | Jaroslavl – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Minsk – Čeljabinsk 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Petrohrad – Toljatti 3:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 11.09.2017, 18:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:37 Jaroslav KOSOV - 1:2
     
    54:37
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Jenže pozor, hosté využívají přesilovou hru a otáčejí skóre na svou stranu. Všemu předcházela střela z dálky, která nadělala na brankovišti Dinama Moskva hodně zmatků a nepřehlednosti. Toho pohotově využil hokejista Metallurgu JAROSLAV KOSOV, jenž si našel puk u tyče, aby jej následně pohodlně zasunul do zařízení. Brankář Jerjomenko byl dezorientován, takže nemohl zasáhnout. Asistence: Sergej Mozjakin, Nicholas Schaus.
    47:48 Matt ELLISON - 1:1
     
    47:48
    Metallurg právě vstřelil branku!
    V Moskvě máme vyrovnáno. I když to vypadalo, že Metallurg si moc šancí tvořit nebude, opak je pravdou a první vážnější situace končí kotoučem za zády brankáře Jerjomenka. MATT ELLISON nabral před brankou kotouč na hokejku, využil chyby soupeře a mířil před gólmana Dinama. Toho si Ellison položil a zasunul za něj touš bekhendem. Ještě u toho byl hráč hostů faulovaný, ale trest se pochopitelně neukládá. Je vyrovnáno. Asistence: Oskar Osala, Nikita Pivcakin.
    39:49 Dmitrij VIŠNĚVSKIJ - 1:0
     
    39:49
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se domácí fanoušci dočkali ještě ve druhé třetině. Dnešní trápení v přesilovkách Dinama Moskva tímto končí. Skoro to vypadalo, že se na celou situaci obránce DMITRIJ VIŠNĚVSKIJ nemohl dívat. Bek Moskvy se napřáhl za levým kruhem, tvrdě vypálil a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Možná ještě kotouč tečoval někdo z hokejistů Metallurgu nohou. Puk se následně odrazil od tyče, Košečkin neměl šanci reagovat. Rozhodčí si ještě šli zavolat na video, zda před brankou nedošlo k postavení mimo hru. Ale vše v pořádku, gól platí. Asistence: Vladimir Brjukvin, Andrej Kutějkin.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 40. D. Višněvskij (Brjukvin, Kutějkin) – 48. Ellison (Osala, Pivcakin), 55. Kosov (Mozjakin, Schaus)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, D. Višněvskij, I. Nikulin, Solovjov, Kutějkin, Korjagin, J. Zajcev – Karsums, Tarasov, Boyd – Arťuchin, Zlobin, Dm. Kazionov – Alexejev, Brjukvin, N. Komarov – Markovin, J. Jakovlev, Petunin – Podšendjalov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Pivcakin, Schaus, J. Birjukov, Děnisov, Chabarov, S. Těreščenko, Dronov – Jan Kovář, Mozjakin, Kosov – Filippi, Ellison, Osala – Timkin, Berestennikov, Platonov – Kaletnik, Švyrjov, De. Kazionov – Sirotkin.

    Rozhodčí: Ansons, Sidorenko – Judin, Bersenjov
    bahis siteleri