Pittsburgh – Detroit 6:5 (po pr.) | NY Rangers – New Jersey 4:3 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Carolina – Tampa 3:4 (kon.) | Montreal – Washington 2:4 (kon.) | St. Louis – Columbus 3:2 (po pr.)
Winnipeg – Edmonton 1:4 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:5 (kon.) | Anaheim – Arizona 1:5 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 5:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
3:5 (3:1, 0:3, 0:1)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 21.09.2017, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:54 Jalan CHATFIELD - 3:5
    https://gfycat.com/gifs/detail/BlissfulEarlyAmericanshorthair
     
    53:54
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je o vítězi zápasu rozhodnuto. Hostující celek v závěru třetí třetiny navyšuje svůj náskok na dva góly. Po rychlé akci vypálil přesně bekhendovou stranou hole JALAN CHATFIELD. Asistence: Darren Atchibald, Cole Cassels.
    37:07 Jake VIRTANEN - 3:4
     
    37:07
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hostující celek se poprvé v zápase dostává do vedení. Podařilo se mu proměnit přesilovou hru. JAKE VIRTANEN nenápadnou střelou na první tyč nachytal domácího brankáře, který byl zcela v optimálním postavení. Asistence: Jordan Subban.
    33:47 Nikolaj GOLDOBIN - 3:3
     
    33:47
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Po krásné kombinaci je vyrovnáno. NIKOLAJ GOLDOBIN dokázal na brankové čáře trefit kotouč a poslat jej do brány. Dobré čtení hry od hráče Canucks. Vancouver dává vyrovnávací gól. Asistence: Michael Chaput a Jalen Chatfield.
    22:14 Brock BOESER - 3:2
     
    22:14
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Z kraje druhé třetiny se po rychlé akci prosazuje hostující celek, který tak snižuje na rozdíl jediné branky. Ránou o modré čáře se prosazuje zkušený BROCK BOESER. Čtvrtý gól v přípravných zápasech pro tohoto hráče. Asistence: Olli Juolevi, Jalen Chatfield.
    17:28 Mark JANKOWSKI - 3:1
     
    17:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak na tento pokus byl hostující brankář Demko krátký. V horní části mezikruží se ke střele zápěstím dostal MARK JANKOWSKI. Jeho pokus se vyhnul všem nástrahám a zapadl za brankovou čáru. Gólu předcházela špatná rozehrávka hostujícího celku. Asistence: Kris Versteeg.
    13:23 Anton RODIN - 2:1
     
    13:23
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hostující celek se také prosazuje. Přesilovou hru sice nevyužil, ale převaha Canucks pokračovala dál a z předbrankového prostoru poslal přesně mimo dosah brankáře kotouč bekhendovou střelou ANTON RODIN. Asistence: Cole Cassels a Jake Virtanen.
    05:48 Ryan LOMBERG - 2:0
     
    05:48
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Po necelých šesti minutách vedou domácí hokejisté již o dvě branky. Po pěkné kombinaci zůstal zcela volný před brankou RYAN LOMBERG. Ten kotouč jemně tečoval mimo dosah brankáře. Fanoušci Flames se radují. Asistence: Rasmus Andersson a Dillon Dube.
    02:05 Tanner GLASS - 1:0
     
    02:05
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Krátce po začátku zápasu se domácí celek dostává do vedení. Po velké chybě hostující obrany a Dubeově přihrávce se z předbrankového prostoru prosazuje zkušený TANNER GLASS. Asistence: Dillon Dube.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 3. Glass (Dube), 6. Lomberg (Andersson, Dube), 18. Jankowski (Versteeg) – 14. Rodin (Cassels, Virtanen), 23. Boeser (Juolevi, Chatfield), 34. Goldobin (Chaput, Chatfield), 38. Virtanen (Subban), 54. Chatfield (Atchibald, Cassels)


    Calgary Flames: Gilles (40. Parsons) – Kulak, Stone, Andersson, Kylington, Valimäki, Bartkowski – Hrivik, Backlund, Frolík – Mangiapane, Jankowski, Versteeg – Cramarossa, Laraz, Foo – Lomberg, Dube, Glass
    Vancouver Canucks: Bachman (Demko) – Holm, Pedan, Juolevi, Brisebois, Chatfield, Subban – Boeser, Menga, Rodin, Virtanen, Hamilton, Chaput, Bancks, Archibald, Cassels, Carcone, MacEwen, Goldobin
    bahis siteleri