Jokerit – N.Novgorod 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Riga 3:2 (po pr.) | Viťaz – Spartak Moskva 5:3 (kon.)
HC Slovan – Čerepovec 5:4 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
HC Slovan Bratislava
5:4 (2:1, 0:2, 2:1 - 0:0)
Severstal Čerepovec
Úterý 03.10.2017, 19:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slovan Bratislava.
    Autorem vítězné branky je TOMÁŠ HRNKA.
     
    64:35
    Teď Jaši trefil nepříjemnou střelou masku Marka Mazance, nakonec ale puk skončil za brankou a Slovan si může opět oddechnout.
     
    61:13
    Obrovský tlak hostů nakonec v branku nerezultuje, když dokázal puk na poslední chvíli odpálit Barker a Slovan se dokázal zatím ubránit.
     
    60:09
    A hned v úvodu prodloužení udělal Despres obrovskou chybu, když přišel o puk a následně si musel pomoci podražením, takže svůj celek posílá do oslabení.
     
    56:49
    Do obrovské šance se dostal Genoway, který si najel z levé strany před branku a střílel zápěstím, jeho pokus ale jen velice těsně minul vzdálenější tyčku!
     
    54:17
    Sudí se rozhodli vylučovat po drobné potyčce u střídačky Slovanu, nic to ale nebude znamenat ani pro jede z celků, protože jsou vyloučeni Barker i Rybin, oba za hrubost. Počet hráčů na ledě zůstane vyrovnaný.
    53:02 Nikolaj STASENKO - 4:4
     
    53:02
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak toto je opravdu hodně hořké pro domácí, protože pár vteřin po zneškodněném trestném střílení Slovan inkasuje! Bumagin posunul puk na NIKOLAJE STASENKA, který tvrdou střelou mimo dosah Mazance zmrazil bratislavskou arénu. Asistence: Alexandr Bumagin a Dmitrij Kagarlickij.
     
    52:55
    Tak teď to Mazanec udělal velice dobře a drží vedení Slovanu! Položil se na led a vykopl puk po Kagarlického kličce mimo!
     
    52:55
    Kagarlickij byl podražený v úniku a uvidíme trestné střílení, teď je tedy na Marku Mazancovi, aby podržel svůj tým!
     
    50:49
    Mazanec teď hodně rychle vyjel z branky proti Trubačjovovi, kterého tím nakonec vytlačil ze střeleckého úhlu a Slovan se tak dokázal na poslední chvíli ubránit!
     
    44:49
    Slovan se i nadále snaží hrát aktivně a do úniku se po dobré kličce dostal Hlinka, jenže selhal! Poté se ten samý hráč dostal před Hudáčka znovu sám, ale slovenský gólman ho vymazal!
    43:44 Jan BUCHTELE - 4:3
     
    43:44
    Slovan právě vstřelil branku!
    Opět to tam padlo a Slovan tak skutečně otáčí vývoj zápasu ve svůj prospěch! Hrnka táhl útok útok svého týmu, poté přesně přihrál na hokejku zcela volného JANA BUCHTELEHO a český útočník na zadní tyči uklidil puk do poloprázdné klece! Asistence: Tomáš Hrnka a Pavol Skalický.
     
    41:50
    Domácí si zahrají další přesilovku, když je vyloučen Oleg Jašin za hru vysokou holí. Dokáží domácí opět otočit průběh zápasu?
    41:08 Tomáš HRNKA - 3:3
     
    41:08
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak je srovnáno a to velice rychle! TOMÁŠ HRNKA se dostal u pravého kruhu k puku a rozhodl se pálit, jeho tvrdý pokus byl navíc natolik přesný, že i díky clonícímu Skalickému, že puk zapadl nikým netečován za záda bezmocného Hudáčka! Asistence: Nick Ebert.
     
    32:45
    Do rychlého protiútoku se hnal Řepík, dokonce se natlačil do zakončení, ale Hudáček předvedl famózní zákrok lapačkou a stále drží svůj celek ve vedení!
     
    31:29
    Do velice dobré šance se dostal Hlinka, který si udělal prostor a nakonec byl mezi kruhy, ovšem jeho přesnou střelu dokázal na poslední chvíli vykopnout Hudáček mimo!
    26:12 Dmitrij KAGARLICKIJ - 2:3
     
    26:12
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak toto začíná vypadat zle a zatím nepovedená třetina Slovanu rezultuje v další branku. DMITRIJ KAGARLICKIJ dostal v levém kruhu až moc času na to, aby počkal na vhodný moment a poté využil clonícího Stasenka – Mazanec vůbec nic neviděl a puk mu tedy propadl mezi betonem a lapačkou. Asistence: Pavel Černov.
     
    25:33
    Domácí ale budou hrát další oslabení, protože tentokrát je na trestnou lavici poslán Tomáš Voráček za to, že vyhodil puk mimo kluziště.
     
    23:54
    K poměrně nenápadné střele od modré čáry napřáhl obránce Cam Barker, který to ale trefil parádně a jeho ránu zastavilo až zazvonění tyčky!
    21:34 Daniil VOVČENKO - 2:2
     
    21:34
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté ale z první pořádné akce třetiny srovnávají! Do kontru se dostal DANIIL VOVČENKO, který se následně otočil okolo Hrnky i své vlastní osy a z úhlu velice překvapivě vypálil. Jeho pokus trefil přesně šibenici Mazancovy branky, český gólman navíc podobnou střelu asi moc nečekal a tak zareagoval pozdě. Asistence: Matej Stránský a Vitalij Višněvskij.
    18:51 Michal HLINKA - 2:1
     
    18:51
    Slovan právě vstřelil branku!
    A nakonec to tam přeci jen spadlo, takže domácí otáčejí vývoj zápasu ještě v první třetině! Andrej Meszároš napřáhl od modré čáry, jeho pokus ještě tečoval obránce Višněvskij a navíc před Hudáčkem dobře clonil MICHAL HLINKA, který do střely nejspíše taky sáhl – takže slovenský gólman nedokázal zasáhnout a puk mu prošel mezi betony! Asistence: Andrej Meszároš a Colby Genoway.
     
    18:30
    Domácí si ale nakonec zahrají po dalším útoku opět přesilovku, fauloval totiž Vasiljev, který svého soupeře podrazil a jde si sednout.
     
    18:24
    A opět famózní Mazanec! Teď se hraje nahoru-dolů a střela Jašina pod břevno byla gólová, ovšem český gólman jeho ránu vytěsnil!
     
    17:44
    Na druhé straně se po práci Švarného dostal ke střele Sádecký, který pálil z velice dobré pozice, ale Hudáček parádním přesunem šanci eliminoval!
     
    16:59
    Tak toto byla paráda od Mazance! Ten teď podržel dvakrát svůj tým, když nejprve vyrazil bombu Kagarlického a následně reflexivně vytěsnil i dorážku Černova!
     
    15:09
    Do dobré šance se nakonec ještě dostal Trubačjov, který se dostal ke kotouči v mezikruží, ale naštěstí pro slovenský celek střílel pouze do betonu Mazance.
     
    13:15
    Vyloučen je tentokrát Juraj Mikúš, který hákoval soupeře a domácí tak budou hrát další oslabení v krátkém sledu – pět na pět se skoro nehraje.
     
    10:05
    Tentokrát ale trest za příliš mnoho hráčů na ledě postihl domácí, kteří budou hrát ve čtyřech za to, že si chvíli zahráli v šesti.
     
    07:21
    Tak toto je pro Slovan dar z nebes, protože hosté si nepohlídali střídání a chvíli hráli v šesti – takže jsou vyloučeni za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    06:02
    Buchtele ale měl problémy ze zpracováním a následně si musel pomoci faulem, aby zastavil kontr, takže se síly srovnají a český útočník je vyloučen za podražení.
    05:03 Tomáš HRNKA - 1:1
     
    05:03
    Slovan právě vstřelil branku!
    No a když už to vypadalo, že úžasný Hudáček odolá, tak přeci jen kapituluje! Velký zmatek před brankou vytvořil svým pokusem z úhlu Smoleňák, který se ho následně ještě snažil dorazit – to se sice nepovedlo, místo toho se ale kotouč dostal k TOMÁŠI HRNKOVI, jenž ho propasíroval skrz bránícího hráče do branky! Asistence: Radek Smoleňák a Cam Barker.
     
    04:05
    Genoway nabil Smoleňákovi, který byl zcela sám před Hudáčkem, na slovenském gólmanovi si ale vylámal zuby, když trefil pouze jeho beton!
     
    03:10
    Tak toto je pro domácí velká šance! Kudako vyhodil puk do hlediště a rozhodčí ho posílají na trestnou lavici za zdržování hry – to znamená dvouminutovou přesilovku pět na tři v podání Bratislavy!
     
    02:04
    Opravdu to nevypadá vůbec dobře, Šťastný stále leží na ledě a už ho zdravotníci nakládají na nosítka. Není to pěkný pohled.
     
    02:04
    Tak toto byl velice ošklivý střet Šťastného a Kazakovceva! Ten narazil slovenského útočníka zezadu hlavou proti mantinelu a domácí hráč zůstává ležet na ledě, do hry musejí nosítka. Pro Rusa je to za pět minut plus do konce utkání.
    00:58 Adam MASUHR - 0:1
     
    00:58
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak toto bylo bohužel velice rychlé, protože Slovan si nepohlídal následný kontr a hosté jdou do vedení. Rychlý protiútok táhl po křídle Stránský, následně křížným pasem vyzval zcela volného ADAMA MASUHRA, jenž pohotovou střelou překonal bezmocného přesouvajícího se Mazance! Asistence: Matej Stránský a Daniil Vovčenko.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 6. Hrnka (Smoleňák, Barker), 19. M. Hlinka (Meszároš, Co. Genoway), 42. Hrnka (Ebert), 44. Buchtele (Hrnka, Skalický), rozh. náj. Hrnka – 1. Masuhr (Stránský, Vovčenko), 22. Vovčenko (Stránský, Višněvskij), 27. Kagarlickij (P. Černov), 54. Stasenko (Bumagin, Kagarlickij)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Pavel Černov (CER)
    0:0   Juraj Mikúš (SBA)
    2. série:
    0:0   Daniil Vovčenko (CER)
    1:0   Tomáš Hrnka (SBA)
    3. série:
    1:0   Alexandr Bumagin (CER)
    1:0   Jan Buchtele (SBA)
    4. série:
    1:0   Matěj Stránský (CER)
    1:0   Michal Řepík (SBA)
    5. série:
    1:0   Jurij Trubačjov (CER)


    HC Slovan Bratislava: Mazanec (Kožiak) – Meszároš (C), Despres, Ebert, Barker, T. Voráček, Švarný (A), Boldizar, Bačík – Řepík, Co. Genoway, M. Hlinka – Buchtele, Hrnka, Smoleňák – A. Šťastný, J. Mikúš, Skalický – M. Sloboda, Sádecký, Hecl.
    Severstal Čerepovec: J. Hudáček (Artamkin) – Stasenko, Jevsejenkov, V. Vasiljev, Masuhr, Kudako, Višněvskij, Chabarov – Bumagin, P. Černov, Kagarlickij (C) – Stránský, Trubačjov (A), Vovčenko – Rybin (A), Jašin, Karlin – Monachov, Ščerbina, Kazakovcev – Mons.

    Rozhodčí: Bondar, Ščeňov – Šalagin, Šišlo
    bahis siteleri