Sparta – Chomutov 3:2 (kon.) | Liberec – Vítkovice 2:1 (kon.) | Olomouc – Jihlava 3:0 (kon.)
Zlín – Plzeň 4:5 (1:2 po s.n.) | Mountfield HK – Pardubice 6:0 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 4:3 (2:0 po s.n.)
Mladá Boleslav – Třinec 2:3 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Neděle 15.10.2017, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:14 Ronald KNOT - 2:3
     
    49:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Několik minut to na ledě vypadalo jako by Bruslařský klub hrál přesilovou hru a zdálo se, že je to otázkou gólu, kdy domácí sníží na rozdíl jediné branky. To se podařilo RONALDU KNOTOVI, který se napřáhl v pravém kruhu a puk skončil v horní části třinecké brány. Asistence: Jan Hanzlík.
    42:57 Jakub KLEPIŠ - 1:3
     
    42:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Třinec nenastoupil do třetí části ideálně. JAKUB KLEPIŠ obdržel dobrou přihrávku zpoza brány a po střele mezi vyrážečku a beton se radoval z gólu. Asistence: Jakub Valský.
    35:03 Zbyněk IRGL - 0:3
     
    35:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři potvrzují, že mají více ze hry. Bez jakýchkoliv problémů si najel přímo mezi kruhy ZBYNĚK IRGL a po jeho přesné ráně pod břevno jen zacinkala tyč. Asistence: Ondřej Kovařčík.
    32:31 David CIENCIALA - 0:2
     
    32:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se prosazují v oslabení. Do pravého kruhu si najel DAVID CIENCIALA, napřáhl se a po rázné střele rozvlnil síť v pravém horním rohu Maxwellovy brány. Asistence: Daniel Rákos.
    01:12 Martin ADAMSKÝ - 0:1
     
    01:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Boleslavští nezvládli úvod zápasu a zejména si vůbec nepohlídali z mezikruží střílejícího MARTINA ADAMSKÉHO. Třinecký útočník se opřel do kotouče a ten se dostal mezi Maxwellovými betony do brány. Asistence: Jiří Polanský, Bohumil Jank.
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 43. Klepiš (Valský), 50. Knot (Hanzlík) – 2. Adamský (Polanský, Jank), 33. Cienciala (Rákos), 36. Irgl (O. Kovařčík)


    BK Mladá Boleslav: Maxwell (J. Růžička) – Hanzlík (C), Knot, J. Říha, Kotvan, Němeček, Hrdinka – Lenc (A), P. Holík, P. Musil – Valský, T. Knotek, Pacovský – Orsava, Žejdl, Klepiš (A) – Martin Procházka, Urban, Pabiška.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Strmeň) – M. Doudera, Krajíček (C), Linhart, Jank, D. Musil, Adámek – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Hrňa, Cienciala, Irgl – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski.

    Rozhodčí: Hejduk, Bejček – Hynek, Klouček

    Diváci: 3 423
    bahis siteleri