Kladno – K. Vary 4:1 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 4:3 (kon.)
Třinec – Zlín 1:2 (0:2 po s.n.) | Mountfield HK – Letňany 3:0 (kon.) | Přerov – Technika Brno 4:0 (kon.)
Chomutov – Třemošná 8:3 (kon.) | HK MD Šumperk – Vsetín 3:2 (po pr.) | Žďár n/S – Mladá Boleslav 1:4 (kon.)
Vítkovice – Warriors Brno 10:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 4:3 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 12:0 (kon.)
Havířov – Poruba 9:0 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 6:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:0 (0:0, 3:0, 0:0)
HC Letci Letňany
Čtvrtek 26.10.2017, 15:00 • ČPP Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji vám pěkný zbytek dnešního dne a někdy příště se zase budu těšit, na počtenou. (17:02:21)
     
    Utkání Lvy a Letci patří historii. Hradečtí o svém vítězství rozhodli v druhé třetině, kdy se postupně prosadili Boštík, Budina a Jušta. Téměř po celou dobu kontrolovali hru a tři body si dnes odnášejí zaslouženě. Letňany si sice zvládly vypracovat několik příležitostí, ale buď je nedokázaly zakončit, nebo si vylámaly zuby na dnes bezchybném brankáři Tichém, který si připisuje cenné čisté konto.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Utkání spěje rychle ke svému závěru, Východočeši i nadále drží puk na svých holích, poslední tutovku duelu promarnil Budina, který z bezprostřední blízkosti mířil vysoko nad!
     
    59:08
    Kašpar rozehrává akci z rohu kluziště. Kotouč dostal do mezikruží, kde však před Langem stihli zasáhnout obránci Pražanů.
     
    58:22
    Hradečtí zavařili v prostoru před Malantem, ale z bezprostřední blízkosti pálil Kašpar nad bránu Letňan!
     
    57:55
    Příliš vzrušení tato třetina zatím nenabídla, střelecké pokusy jsou k vidění spíše sporadicky. Sledujeme hokej plný osobních soubojů.
     
    57:13
    Boukal a Moravec bojují s dvojicí hráčů Letňan za bránou Tichého o puk. Černou pryž nakonec Hradečtí získali a postupují po levé straně kupředu.
     
    56:34
    O puk se teď obě strany přetahovaly u hrazení ve středním pásmu. Vítězem minisouboje byli Lvi, kteří rozehráli dozadu na své beky. Následnou akci však nezaložili dobře a je jim pískáno zakázané uvolnění.
     
    56:01
    Šedivý vystřelil z levého kruhu, brankář Letňan vyrazil betonem kotouč do rohu kluziště, kde o něj nyní oba celky bojují.
     
    55:36
    Pelda rozehrál prudkou kolmou přihrávkou na útočnou modrou, kde ale Kašpar jeho přihrávku nezachytil. Puk zastavil až Malant, který jej podržel pod svou rukavicí.
     
    55:11
    Současně s návratem vyloučeného Kašpara se Východočeši dostávají do postavení mimo hru. Buly ve středním pásmu.
     
    54:46
    Východočeši jsou donuceni se bránit, Letci kombinují podél hrazení a hledají vhodný palebný prostor.
     
    54:10
    Klatt dostal přihrávku na levou stranu k modré čáře a tvrdě vypálil. Jeho pokusu ale scházel metr přesnosti.
     
    53:33
    Letci mají poslední šanci začít s utkáním něco dělat, pokud chtějí z tohoto duelu urvat nějaké body. Hradečtí se ale rychle osvobodili vyhozením přes všechny čáry.
     
    53:11
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Kašpar – 2 min., faul kolenem).
     
    52:53
    Letci nyní zavařili s pukem v prostoru před Tichým, ale před brankoviště se rychle sjeli bránící hráči a střelu Hlaváče z levé strany projít nenechali.
     
    52:05
    O touš se delší dobu bojovalo za klecí Malanta, ale sudí opět nechali hře volný průběh. Puk získala obrana Letňan.
     
    51:33
    Hra má rychlý spád, Tůma se probíjel do zakončení po pravé straně, ale přesila defenzivních hráčů Mountfieldu jej zastavila.
     
    50:56
    Východočeši předvedli parádní kombinaci, na jejímž konci byla křižná přihrávka. Budina měl následně na zakončení spoustu času. Nakonec však poslal touš jen do lapačky Malanta.
     
    50:18
    Naar předvedl nepříliš šikovnou kličku, po níž ztratil puk v nebezpečném prostoru pro svou branku. S dalšími bránícími hráči však šanci soupeře rychle zastavil.
     
    49:32
    Hradečtí nadále kontrolují černou pryž. Soupeř jim ji však nyní zvládl odebrat a rychle ji zavezl až za bránu Lvů, odkud pokračuje v akci přihrávkou na modrou.
     
    48:33
    Tichý se vydal odvážně do rohu a rozehrál před napadajícím Stupkou. Kdyby mu touš sjel z čepele, mohl přijít o své čisté konto.
     
    48:18
    Letňany se hnaly do brejku až příliš dychtivě a zastavilo je postavení mimo hru.
     
    47:55
    Východočeši nyní trochu přetahují své kombinace, kotouč sice neustále drží, ale k zakončení se dostávají spíše sporadicky.
     
    47:16
    Králik získal kotouč odražený ze souboje u hrazení a založil akci Mountfieldu, která postupovala po levé straně. Lvi se opět usazují před Malantem.
     
    46:59
    Rajiličovo nahození ze středního pásma nenadělalo Tichému větší potíže. Buly po jeho levici.
     
    46:43
    Šedivý si šikovně sjel z pravé strany do prostoru mezi kruhy a vystřelil. Dvojice bránících hráčů však zvládla puk zablokovat.
     
    46:08
    Letci se na krátký čas dostali před brankáře Tichého, ale puk rychle ztratili a kupředu mohou opět Hradečtí.
     
    45:28
    Východočeši se nakonec nepřesnou přihrávkou připravili o pásmo, ale už ve středu kluziště získali černou pryž zpět.
     
    44:58
    Kotouč je zašlápnut u hrazení v pásmu Letců a přetahuje se o něj čtveřice hráčů. Útočníci Mountfieldu touš získali a pokračují ve své kombinaci.
     
    44:27
    Hradečtí jsou stále usazeni v třetině protivníka a poohlížejí se po vhodné pozici, z níž by vyslaly nějaký ten střelecký pokus. Zatím ji nenacházejí.
     
    43:43
    Východočeši kombinují za brankou Malanta a hledají prostor, kudy by prostrčili černou pryž před soupeřovu klec na volné spoluhráče.
     
    43:20
    Černý opět zakončoval akci Pražanů, z pravého kruhu však mířil bekhendem vysoko nad břevno svatyně Mountfieldu.
     
    42:55
    Kombinace v pásmu Letců se zastavila, když se Hradečtí sami připravili o pásmo nepřesnou přihrávkou.
     
    42:16
    Šlaicher šikovně připravil soupeře o puk a následně vyslal po pravé straně kupředu Boštíka, který ranou z kruhu nepřekonal pozorného Malanta.
     
    41:42
    Šedivý se snažil projít podél levého mantinelu, ale tam ho dvojice hráčů stihla zastavit. Střelu Černého ze středního pásma Tichý raději podržel ve své lapačce.
     
    41:09
    Pinkas zachytil vyhození Letňan na útočné modré, což vyústilo ve střelu Jušty z levého kruhu. Brankář Letců zasáhl betonem.
     
    40:40
    Východočeši zakombinovali na levé straně třetiny protivníka a výsledkem byla střela Langa z kruhu. Malant ji zkrotil ve své náruči.
     
    40:18
    Letňany vyhrály úvodní vhazování třetí třetiny a poslaly po levém mantinelu kotouč do pásma Hradce, kde se jej chopili beci Mountfieldu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči obou mužstev se vrací na ledovou plochu, třetí třetina začne přibližně za dvě a půl minuty.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 16:31.
     
    Druhá dvacetiminutovka je minulostí. Hradečtí do ní měli raketový start, Letce donutili k faulům a během prvních pěti minutách jim utekli o dva góly díky trefám Filipa Boštíka a Matyáše Budiny. Lvi i v následující pasáži měli více ze hry, což potvrdili brankou Jana Jušty. Pražané tak do třetí třetiny vstoupí s tříbrankovým mankem, které bude těžké smazat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:41
    Letňany jsou v plném počtu, ale ještě se budou muset bránit tlaku Hradeckých, kteří kombinují v nebezpečném prostoru před Malantem.
     
    39:08
    Pražané se osvobozují vyhozením přes všechny čáry a Východočeši musí se svou kombinací začít znovu od Tichého.
     
    38:45
    Naar předvedl pěknou stahovačku, kterou chtěl obejít dva bránící hráče. Ti mu ale nakonec zvládli touš odebrat.
     
    38:20
    Východočeši rozjeli svou akci zpoza vlastní brány, ale přes útočnou modrou nezvládli přejít v souladu s pravidly, pročež je jim pískáno postavení mimo hru.
     
    38:00
    Hradečtí jsou v plném počtu a zahrají si tedy klasickou přesilovou hru, střelu Langa z levé strany Malant ukryl ve výstroji.
     
    37:41
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Černý – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:10
    Kotouč je zašlápnut pěticí hráčů u pravého mantinelu v pásmu Letců. Defenziva Letňan jej sice zvládla vydolovat, ale přes obrannou modrou jej nedostala.
     
    36:43
    Boukal dostal nabito na pravou stranu k modré čáře a okamžitě tvrdě pálil. Malant zvládl jeho pokus zkrotit ve své náruči.
     
    36:20
    Při hře ve čtyřech se Tůma dostal k nebezpečné střele z prostoru mezi kruhy, Tichý ale drží čisté konto i nadále, jeho pokus vytěsnil lapačkou!
     
    35:48
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Budina – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (J. Cichoň – 2 min., sekání).
     
    35:28
    Lang dostal prudký pas na útočnou modrou a následně si sjel k levému mantinelu, odkud nahazoval před bránu. Žádný z jeho spoluhráčů ale střílenou přihrávku nezasáhl.
     
    35:02
    Stupka se vydal kupředu po pravé straně. Na konci akce byla rána Skorčíka z osy hřiště od modré čáry. Lapačka Tichého byla připravena.
     
    34:40
    Na druhé straně musel Malant zkrotit nahození Hynka před dojíždějícím Moravcem. Napodruhé již lapačka gólmana Letňan touš našla.
     
    34:18
    Pražané se usadili v prostoru před Tichým, ale Cichoňova rána od modré příliš starostí brankáři Mountfieldu nenadělala.
     
    33:46
    Pajer vystřelil od pravého mantinelu, Malant vyrážečkou poslal kotouč do vzduchu a ten nakonec spadl za jeho klec. První u něj byli obránci Letců.
     
    33:18
    Dlouhou pasáž bez přerušení ukončilo postavení mimo hru, kterého se dopustili svěřenci Petra Luštince.
     
    32:52
    Hraje se už opravdu dlouhou dobu bez přerušení. Šedivého rána byla zblokována jednou z bránících hokejek, přesto Malantovi nadělala potíže a gólman Pražanů ji musel lapačkou vytěsnit nad břevno.
     
    32:06
    Zrcek šikovně prostrčil černou pryž do třetiny Mountfieldu, ale tam s ním hráči z hlavního města nic velkého nevymysleli.
     
    31:31
    Boukal zastavil akci Letců ve středním pásmu. Najíždějící spoluhráče neviděl, tak jen postoupil o krok vpřed a nahodil za bránu soupeře.
     
    30:56
    Straka se pěkně probil po pravé straně až na kruh, kde však příliš váhal a místo střely o puk přišel.
     
    30:18
    Nahození ze středního pásma vyrazil Malant do rohu, tam se touše chopili beci Letňan a rozjeli akci, jejíž životnost sahala po útočnou modrou čáru Pražanů.
     
    29:38
    Pinkas udělal kličku ve středu hřiště a o kotouč přišel. Letci ale z nabídnuté příležitosti nic nevytěžili a dopředu jdou opět Lvi.
     
    28:53
    Hradečtí i nadále kontrolují hru, Kašpar sice ztratil puk ve středovém kruhu, ale chopili se jej obránci za ním a Letňany tak stále nahánějí černou pryž, aniž by se jí dotkly.
     
    28:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na konci akce Mountfieldu bylo parádní představení JANA JUŠTY, který si sjel do prostoru mezi kruhy a přízemní střelou k levé tyči nedal Malantovi šanci – 3:0. Bez asistence.
     
    27:52
    Východočeši kombinují v pásmu soupeře podél hrazení a hledají vhodný palebný prostor. Letci brání z posledních sil, jejich střídání je už dlouhé.
     
    27:27
    Hlaváč se dostal k zakončení z mezikruží, do střely mu ale padli hned dva beci Mountfieldu a pokus zastavili.
     
    26:58
    Hradecká defenziva bez větších potíží zkrotila vysoký puk a rozjela kombinaci po pravé straně. Šlaicher ale na útočné modré přišel o puk.
     
    26:18
    Východočeši předvádějí parádní nástup do druhé třetiny, v níž drtí svého soupeře jako v kleštích a pálí na jeho bránu ze všech pozic. Letci zatím tempo protivníka nezachytili.
     
    25:59
    Autor předchozí branky Budina si sjel z pravého mantinelu na kruh a nebezpečnou jedovkou prověřil Malanta, ten kotouč ve své výstroji udržel.
     
    25:38
    Boukal kontroluje černou pryž za svatyní domácích a nechává oběma mužstvům prostor na vystřídání. Následně zakládá kombinaci po pravé straně.
     
    24:58
    Kašpar předvedl parádní kličku na levém kruhu a následně vystřeli, gólman Pražanů vytěsnil jeho střelu vyrážečkou jen s velkými obtížemi!
     
    24:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí druhou početní výhodu již využívají včas! Naar dvakrát pálil z pravé strany od modré čáry. Jeho první pokus Malant vyrazil, druhý však lehce tečoval MATYÁŠ BUDINA a kotouč propadl brankáři Letců až za brankovou čáru – 2:0! Asistence: Jakub Naar.
     
    23:50
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Němec – 2 min., podražení).
     
    23:15
    Východočechy jejich první branka nakopla a aktuálně se snaží přidat druhý zásah. Šlaicher vystřelil z prostoru mezi kruhy, ale brankář Letňan tentokrát stihl zareagovat.
     
    22:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Letňany zvládly ubránit přesilovku soupeře, ale na akci po jejím konci již nestačily. Lang přihrál zpoza brány do prostoru před ní, kde byl připraven FILIP BOŠTÍK, jenž z bezprostřední blízkosti prostřelil Malanta – 1:0 Asistence: Kryštof Lang.
     
    22:05
    Tichý musel sám rozehrát, když puk dojel do jeho brankoviště a útočníci Letňan se jej vydali napadat. Gólman Hradce byl rád, že jeho vyhození zasáhlo okraj tvrzeného skla, jinak by byl vyloučen.
     
    21:36
    Hradečtí se nadále drží v třetině před brankářem Letňan a hledají vhodný prostor pro střelecký pokus.
     
    21:08
    Východočeši kombinují v pásmu před Malantem, Moravec vystřelil z osy hřiště z větší vzdálenosti, ale mířil vysoko nad.
     
    20:42
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Vrkoč – 2 min., hákování).
     
    20:13
    Lang krátce po vhazování nahodil puk na Malanta, který jej sklepl pod sebe a připravil jej svým spoluhráčům k rozehrávce.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči se vracejí na ledovou plochu, druhá třetina začne za malou chvíli.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 15:43.
     
    Úvodní dějství dnešního duelu je za námi. Začátek třetiny přinesl vyrovnaný hokej a šance na obou stranách. S postupujícím časem se začaly projevovat papírové předpoklady a Hradečtí byli aktivnějším z obou celků. Branku se jim však vstřelit nepovedlo, ačkoliv si vypracovali několik více než solidních příležitostí. Druhá dvacetiminutovka tak začne za stejného stavu jako ta první.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Velký závar v brankovišti Letňan, kde se nejprve Šlaicher neprosadil bekhendovou střelou, kterou Malant zastavil betonem. Následně se do prostoru před gólmanem Letců natěsnalo snad osm hráčů a snažili se zmocnit kotouče. Defenzivě Pražanů se nakonec podařilo vyhodit.
     
    19:01
    Pinkas nyní nechtěně narazil ramenem do vlastní branky, kterou vychýlil ze základního postavení. Hra je tak přerušena a bude se vhazovat po pravé ruce Tichého.
     
    18:43
    Moravec dostal po pěkné kombinaci Mountfieldu nabito do prostoru mezi kruhy, leč přihrávka mu šla příliš před tělo a střela tak neměla patřičnou razanci ani přesnost.
     
    18:14
    Tentokrát to byli svěřenci Petra Luštince, kdo nezvládl přechod přes útočnou modrou. Další ofsajd a buly ve středním pásmu.
     
    17:43
    Letňany se zvládly na okamžik vymanit z tlaku protivníka, ale ten rychle získal puk zpět pod svou kontrolu. Naar rozjíždí akci zpoza vlastní svatyně.
     
    17:16
    O touš se nyní bojovalo u útočné modré Letců. Ti ji nakonec nepřešli v souladu s pravidly, a tak je jim pískáno postavení mimo hru.
     
    16:39
    Na druhé straně se k pokusu od modré čáry odhodlal Hlaváč, ale jeho rána byla hodně nepřesná, takže Tichému vrásky na čele nenadělala.
     
    16:06
    Jušta vyvezl kotouč z pásma a nakonec zakončoval z pravého kruhu, jeho střela však mířila nad břevno svatyně Letňan.
     
    16:00
    Svěřenci Petra Luštince se nyní provinili zakázaným uvolněním. Vhazovat se bude po levé ruce brankáře Tichého.
     
    15:48
    Po úvodní části, která byla poměrně vyrovnaná, teď mají Hradečtí více ze hry a častěji ohrožují brankáře protivníka. Letňany se spoléhají především na obranu.
     
    15:13
    Východočeši vyvezli kotouč z rohu kluziště a nacpali jej do brankoviště brankáře Letců. Ten si ale touš ve změti hokejek našel a přikryl jej lapačkou.
     
    14:36
    Boštík se dostal do velké příležitosti, když zakončoval osamocen mezi kruhy! Jeho střelu ale parádním zákrokem zastavil Malant, jenž předvedl ukázkový semafor.
     
    14:28
    Pajer spěchá za bránu Letců, kde bojoval o puk s přesilou bránících hráčů, souboj nakonec prohrál a Letňany mohou zaútočit.
     
    13:58
    Jušta zavezl kotouč podél levého hrazení do třetiny soupeře a z kruhu následně vypálil. Malant byl pozorný.
     
    13:13
    Letci se vyprostili z vlastního pásma, ale jejich vyhození bylo tak pomalé, že jej Perička musel zpracovat a rozehrát, jelikož zakázané uvolnění rozhodčí nesignalizovali.
     
    12:28
    Perička dostal nabito na modrou čáru, ale se střelou se neukvapil, přihrál na levý kruh Moravcovi a Lvi pokračují v kombinaci před Malantem.
     
    11:52
    Kašpar převzal puk odražený ze souboje a rychle rozjel akci Mountfieldu, na jejímž konci se Lang nedostal k zakončení díky dobré práci defenzivy Letců.
     
    11:30
    Tůma se dostal do obrovské příležitosti! Byl sám před Tichým, ale svou bekhendovou kličku přetáhl a kotouč poslal těsně vedle pravé tyče.
     
    10:51
    O černou pryž se nyní dlouho bojovalo za klecí Letňan, sudí nechali pokračovat, ačkoliv byl puk zašlápnut hned pěticí hráčů.
     
    10:14
    Moravec si hezky vyjel na levý kruh a střelou na přední tyč se snažil zaskočit Malanta. Ten měl ale vyrážečku připravenou.
     
    09:38
    Obě strany nyní předvedly několik nepřesností a rychle se vystřídaly v držení puku. Hra má vysoké tempo.
     
    08:58
    Hradečtí rozjíždějí svou akci od brankáře Tichého, přenesli hru zleva doprava na Budinu, ale ten kotouč dlouho neudržel.
     
    08:25
    Kašpar se dostal do osamoceného úniku a kličkou do forhendu se snažil překonat gólmana Letňan. Ten však stihl svůj beton položit na led a přízemní střelu zastavil!
     
    07:56
    Šedivý šikovně napadal rozehrávku Letců. Nakonec kotouč získal a vystřelil z levé strany. Malant jeho pokus vykopl betonem do rohu. Mountfield v plném počtu.
     
    07:10
    Stránský dostal puk na levou stranu k modré čáře a ihned vypálil. Tichý si kotouč našel a chytil jej do lapačky.
     
    06:45
    Dobrá práce Boštíka na obranné modré znamená, že Letci se musí znovu vrátit do svého pásma a opět rozjet svou kombinaci.
     
    06:20
    Východočeši se krátce po vhazování osvobodili vyhozením přes všechny čáry a soupeř musí začít od gólmana Malanta.
     
    05:56
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Lang – 2 min., sekání).
     
    05:28
    Kombinace Východočechů v prostoru před Malantem teď vyústila v ránu Langa, který pálil z bezprostřední blízkosti, gólman Letců stihl zasáhnout betonem na poslední chvíli!
     
    04:52
    Stránský si pěkně prohodil puk podél pravého hrazení a prošel kolem bránících hráčů až za bránu Tichého, odkud by rád našel nabízejícího se spoluhráče.
     
    04:20
    Lvi nezvládli kombinaci v útočném pásmu a odevzdali touš soupeři, který se s ním díky vysoké holi jednoho z Hradeckých dostává do třetiny domácího týmu.
     
    03:49
    Východočeši zakombinovali na opačné straně kluziště, ale Peričkovu ránu od modré čáry Malant zkrotil v náruči. Buly po jeho pravici.
     
    03:20
    Škarda se krátce po buly dostal k puku v mezikruží a rychle jej směřoval na bránu Hradce, mířil jen těsně vedle pravé tyče!
     
    02:59
    Pěkná kombinace podél hrazení a následně modré čáry vyústila v Peldovu střelu z pravé strany. Defenziva Letců ji zvládla tečovat tak, že letěla mimo prostor tří tyčí její svatyně.
     
    02:24
    O černou pryž se nyní bojuje uprostřed hrací plochy poblíž levého mantinelu z pohledu domácích. Lvi kotouč získali a zajeli s ním za bránu Malanta.
     
    01:49
    Václavík se vydal kupředu po pravé straně a z mezikruží se chystal vypálit, do pokusu mu zasáhl Havlíček a akci přerušil.
     
    01:22
    Klatt dostal nabito na pravou stranu k modré čáře a ihned nahodil puk na Tichého, který jej ale bez problémů zkrotil v lapačce.
     
    00:42
    Kašpar získal kotouč v pravém kruhu ve třetině soupeře a poslal ho do rohu, tam ale byli důraznější obránci Letňan.
     
    00:17
    Hradečtí vyhráli úvodní buly a Pelda posouvá na levou stranu. Východočeši se však při přechodu útočné modré dostali do postavení mimo hru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Mužstva už se pozdravila na modrých čarách a kapitáni si podali ruce. Do začátku zápasu chybí už jen pár okamžiků, na ledě zůstávají pouze první pětky s gólmany.
     
    Oba celky jsou aktuálně na ledě při rozbruslení. Do úvodního vhazování zbývá něco málo přes pět minut.
     
    Úvodní sestavy:

    Mountfield HK: Tichý (Sajdl) – Pelda "A", Králik, Boukal, Havlíček, Naar "A", Drbal, Perička, Pinkas – Moravec, Budina, Kašpar "C", Lang, Beneš, Jušta, Pajer, Šlaicher, Šedivý, Hynek, Boštík. Trenér: Petr Luštinec.

    HC Letci Letňany: Malant (O. Cichoň) – J. Cichoň, Stránský, Němec, Skorčík, Klatt "C", Suda – Vrkoč, Rajilič, Stupka, Straka, Pětník "A", Zrcek, Hlaváč "A", Škarda, Černý, Václavík, Tůma. Trenér: Tomáš Blažek.

    Rozhodčí: Kratochvíl – Holeček, Laczko.
     
    HC Letci Letňany

    Celek z hlavního města je na tom přesně opačně než jeho dnešní protivník. Pražané okupují poslední 10. příčku a získali zatím pouhých 5 bodů. V aktuální sezóně zatím vyhráli pouze jednou – ve 3. kole překvapili brněnskou Kometu, na jejímž ledě zvítězili 4:0.

    Předcházejících šest duelů však prohráli, přičemž soupeř pokaždé vstřelil minimálně o tři góly víc než Letňany. Svěřence Tomáše Blažka tak pod Bílou věží čeká velmi těžký úkol – zaskočit protivníka z opačného konce tabulky, který hraje ve výborné formě.
     
    Mountfield HK

    Východočeši se aktuálně nacházejí na 2. místě tabulky skupiny Střed a na své konto připsali již 24 bodů. Lvi v letošním ročníku zatím prohráli jen jedno utkání a potvrzují skvělou formu. Jediná porážka je čekala na ledě Žďáru nad Sázavou, kde padli těsně 3:4.

    Od té doby však na šňůru přidali 4 výhry, když postupně porazili Havlíčkův Brod 11:4, brněnskou Kometu 4:1, Liberec 2:1 po nájezdech a v posledním duelu také největšího rivala – pardubické Dynamo 3:2 v prodloužení. V tomto duelu budou svěřenci Petra Luštince jasným favoritem a jiný výsledek než zisk tří bodů nepřipadá v úvahu.
     
    Dobré odpoledne přeji všem hokejovým nadšencům z královéhradecké ČPP Arény! ELIOD extraliga mladšího dorostu dnes pokračuje svým 11. kolem. V něm se mimo jiné utkají dva týmy, jejichž střetnutím se budeme zabývat. Mountfield HK v něm přivítá tým HC Letci Letňany.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 23. Boštík (Lang), 25. Budina (Naar), 29. Jušta


    Mountfield HK: Tichý (Sajdl) – Pelda "A", Králik, Boukal, Havlíček, Naar "A", Drbal, Perička, Pinkas – Moravec, Budina, Kašpar "C", Lang, Beneš, Jušta, Pajer, Šlaicher, Šedivý, Hynek, Boštík. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Letci Letňany: Malant (O. Cichoň) – J. Cichoň, Stránský, Němec, Skorčík, Klatt "C", Suda – Vrkoč, Rajilič, Stupka, Straka, Pětník "A", Zrcek, Hlaváč "A", Škarda, Černý, Václavík, Tůma. Trenér: Tomáš Blažek.

    Rozhodčí: Kratochvíl – Holeček, Laczko
    bahis siteleri