Kladno – K. Vary 4:1 (kon.) | Liberec – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 4:3 (kon.)
Třinec – Zlín 1:2 (0:2 po s.n.) | Mountfield HK – Letňany 3:0 (kon.) | Přerov – Technika Brno 4:0 (kon.)
Chomutov – Třemošná 8:3 (kon.) | HK MD Šumperk – Vsetín 3:2 (po pr.) | Žďár n/S – Mladá Boleslav 1:4 (kon.)
Vítkovice – Warriors Brno 10:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 4:3 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 12:0 (kon.)
Havířov – Poruba 9:0 (kon.) | Slavia – Ústí n/L 6:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:0 (0:0, 3:0, 0:0)
HC Letci Letňany
Čtvrtek 26.10.2017, 15:00 • ČPP Aréna • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    59:46
    Utkání spěje rychle ke svému závěru, Východočeši i nadále drží puk na svých holích, poslední tutovku duelu promarnil Budina, který z bezprostřední blízkosti mířil vysoko nad!
     
    58:22
    Hradečtí zavařili v prostoru před Malantem, ale z bezprostřední blízkosti pálil Kašpar nad bránu Letňan!
     
    53:11
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Kašpar – 2 min., faul kolenem).
     
    50:56
    Východočeši předvedli parádní kombinaci, na jejímž konci byla křižná přihrávka. Budina měl následně na zakončení spoustu času. Nakonec však poslal touš jen do lapačky Malanta.
     
    37:41
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Černý – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:20
    Při hře ve čtyřech se Tůma dostal k nebezpečné střele z prostoru mezi kruhy, Tichý ale drží čisté konto i nadále, jeho pokus vytěsnil lapačkou!
     
    35:48
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Budina – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (J. Cichoň – 2 min., sekání).
     
    28:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na konci akce Mountfieldu bylo parádní představení JANA JUŠTY, který si sjel do prostoru mezi kruhy a přízemní střelou k levé tyči nedal Malantovi šanci – 3:0. Bez asistence.
     
    25:59
    Autor předchozí branky Budina si sjel z pravého mantinelu na kruh a nebezpečnou jedovkou prověřil Malanta, ten kotouč ve své výstroji udržel.
     
    24:58
    Kašpar předvedl parádní kličku na levém kruhu a následně vystřeli, gólman Pražanů vytěsnil jeho střelu vyrážečkou jen s velkými obtížemi!
     
    24:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí druhou početní výhodu již využívají včas! Naar dvakrát pálil z pravé strany od modré čáry. Jeho první pokus Malant vyrazil, druhý však lehce tečoval MATYÁŠ BUDINA a kotouč propadl brankáři Letců až za brankovou čáru – 2:0! Asistence: Jakub Naar.
     
    23:50
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Němec – 2 min., podražení).
     
    22:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Letňany zvládly ubránit přesilovku soupeře, ale na akci po jejím konci již nestačily. Lang přihrál zpoza brány do prostoru před ní, kde byl připraven FILIP BOŠTÍK, jenž z bezprostřední blízkosti prostřelil Malanta – 1:0 Asistence: Kryštof Lang.
     
    20:42
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Vrkoč – 2 min., hákování).
     
    19:28
    Velký závar v brankovišti Letňan, kde se nejprve Šlaicher neprosadil bekhendovou střelou, kterou Malant zastavil betonem. Následně se do prostoru před gólmanem Letců natěsnalo snad osm hráčů a snažili se zmocnit kotouče. Defenzivě Pražanů se nakonec podařilo vyhodit.
     
    18:43
    Moravec dostal po pěkné kombinaci Mountfieldu nabito do prostoru mezi kruhy, leč přihrávka mu šla příliš před tělo a střela tak neměla patřičnou razanci ani přesnost.
     
    14:36
    Boštík se dostal do velké příležitosti, když zakončoval osamocen mezi kruhy! Jeho střelu ale parádním zákrokem zastavil Malant, jenž předvedl ukázkový semafor.
     
    11:30
    Tůma se dostal do obrovské příležitosti! Byl sám před Tichým, ale svou bekhendovou kličku přetáhl a kotouč poslal těsně vedle pravé tyče.
     
    08:25
    Kašpar se dostal do osamoceného úniku a kličkou do forhendu se snažil překonat gólmana Letňan. Ten však stihl svůj beton položit na led a přízemní střelu zastavil!
     
    05:56
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Lang – 2 min., sekání).
     
    05:28
    Kombinace Východočechů v prostoru před Malantem teď vyústila v ránu Langa, který pálil z bezprostřední blízkosti, gólman Letců stihl zasáhnout betonem na poslední chvíli!
     
    03:49
    Východočeši zakombinovali na opačné straně kluziště, ale Peričkovu ránu od modré čáry Malant zkrotil v náruči. Buly po jeho pravici.
     
    03:20
    Škarda se krátce po buly dostal k puku v mezikruží a rychle jej směřoval na bránu Hradce, mířil jen těsně vedle pravé tyče!

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 23. Boštík (Lang), 25. Budina (Naar), 29. Jušta


    Mountfield HK: Tichý (Sajdl) – Pelda "A", Králik, Boukal, Havlíček, Naar "A", Drbal, Perička, Pinkas – Moravec, Budina, Kašpar "C", Lang, Beneš, Jušta, Pajer, Šlaicher, Šedivý, Hynek, Boštík. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Letci Letňany: Malant (O. Cichoň) – J. Cichoň, Stránský, Němec, Skorčík, Klatt "C", Suda – Vrkoč, Rajilič, Stupka, Straka, Pětník "A", Zrcek, Hlaváč "A", Škarda, Černý, Václavík, Tůma. Trenér: Tomáš Blažek.

    Rozhodčí: Kratochvíl – Holeček, Laczko
    bahis siteleri