Trenčín – Nové Zámky 3:0 (kon.) | Nitra – Košice 4:2 (kon.) | Žilina – Zvolen 4:1 (kon.)
Banská Bystrica – Detva 8:2 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 2:1 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
8:2 (1:1, 5:1, 2:0)
HK Detva
sk Neděle 29.10.2017, 17:00 • Zimný štadión, Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Banská Bystrica dala gól!

    Tak nakoniec ešte jeden gól. Hohmann vystrelil spred bránkoviska len do brankára Nagya, lenže ten puk vyrazil pred seba a čierna guma sa nejako od korčúl podrážala za čiaru. Autorom je MAREK BARTÁNUS.
     
    57:44
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Fekiač – 2 min., držanie).
     
    56:32
    Gašpar vymyslel krásnu individuálnu akciu, pri ktorej sa dostal cez Košeckého, takmer si položil Lassilu a chcel zakončiť medzi betóny, no fínsky gólman všetko prečítal.
     
    51:34
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Gachulinec – 2 min., hákovanie).
     
    46:52
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Gachulinec – 2 min.).
     
    46:49
    Hohmann dostal prihrávku od Bubelu a ocitol sa sám pred Nagyom, ktorého si položil, ale puk za neho nedostal. Následne sa pokúsil od brankára Detvy dostať čiernu gumu do siete, keďže nastreľoval spoza brány. Ani to mu nevyšlo.
     
    45:23
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Jendroľ – 2 min., vrazenie na mantinel).
     
    44:15
    Banská Bystrica dala gól!

    JÁN BREJČÁK dostal veľa času na modrej čiare, takže vyslal prakticky len nahodenie, ktoré vyletelo spoza mnohých hráčov. Nagy na puk poriadne nevidel a musí ho vyťahovať zo siete.
     
    36:35
    Banská Bystrica dala gól!

    MILOŠ BUBELA prišiel pred bránkovisko, kde bol nejaký čas úplne sám. To si všimol Hohmann, prihral mu a puk prešiel pomedzi betóny Nagya do siete.
     
    36:01
    Vylúčenie v tíme HC 07 Orin Detva (Kuklev – 2 min., napadnutie).
     
    34:58
    Striedanie v tíme HC 07 Orin Detva: z ihriska odchádza Larose, prichádza Nagy.
     
    34:58
    Banská Bystrica dala gól!

    Mihalik vystrelil spomedzi kruhov, lenže puk sa až k bráne nedostal. Našiel si ho ale GILBERT GABOR a pokusom do rohu Larosovej svätyne strieľa svoj druhý presný zásah.
     
    31:17
    Banská Bystrica dala gól!

    CASON HOHMANN dostal krásnu prihrávku na útočnú modrú, kde bol úplne sám, a tak unikol do samostatného nájazdu. Larose síce najskôr zasiahol, ale dorážku Američan za gólmana dostal.
     
    30:11
    Banská Bystrica dala gól!

    "Barani" ušli do prečíslenia dvoch na jedného. Surový prihral a aj keď sa MÁRIOVI RÓTHOVI puk zamotal medzi korčule, tak ho dokázal včas nájsť a trafil nechytateľne do vinkla.
     
    29:06
    Bubela dostal parádnu prihrávku od Bartánusa z krídla. Center tretej formácie puk tečoval tesne vedľa brány Detvy, Larose zakročiť nestíhal.
     
    27:57
    Detva dala gól!

    Okamžite po buly pred bránou súpera vystrelil DMITRIJ ABRAMOV, okolo puku ešte prekorčuľoval Huňady a Lassila sa nechal nachytať, nakoľko čierna guma mu prepadla popod lapačku do brány.
     
    21:30
    Banská Bystrica dala gól!

    Brejčák prešiel s pukom po krídle až pred bránu, kde ho nahodil do bránkoviska. Od Larosea sa čierna guma odrazila tak, že nikým nestrážený GILBERT GABOR dorazil do siete.
     
    20:51
    Hneď po buly pálil Milý a poslal veľmi dobrý tvrdý pokus, na ktorý však Teemu Lassila dokázal zareagovať a vyrazil na ochrannú sieť.
     
    14:49
    Faille sa pohral s dvojicou hráčov, prihral cez bránkovisko Surovému, ktorý vystrelil z prvej, lenže Larose za pomoci jedného z obrancov stihli zamedziť puku, aby prešiel do siete.
     
    07:01
    Detva dala gól!

    Hostia sa tešia z prvej strely v presilovke. Hráči Detvy sa usadili v pásme a všetko ukončil krásnym pokusom pod brvno MIKHAIL KUKLEV.
     
    05:22
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Košecký – 2 min., sekanie).
     
    05:22
    Tibenský dostal po chybe domácich pri vlastnej striedačke puk pred bránu súpera, kde mal veľkú šancu, ale Lassila dokázal zakročiť.
     
    04:03
    Bartánus nahodil puk do bránkoviska, kde sa k dvom dorážkam dostal Bubela. Larose si však bližšiu žrď postrážil.
     
    02:27
    Banská Bystrica dala gól!

    Domáci sa dostali do situácie dvoch proti jednému. MÁRIO RÓTH vystrelil na vyrážačku Laroseho, puk skončil v sieti.
     
    01:33
    Košecký strieľal spomedzi kruhov. Technicky to skúšal pod brvno, bránu tesne minul.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 3. Róth (Valent, Mihalik), 22. Gabor (Brejčák, Češík), 31. Róth (Surový, Lunter), 32. Hohmann (Brejčák), 35. Gabor (Mihalik, Faille), 37. Bubela (Hohmann, Bartánus), 45. Brejčák (Hohmann, Košecký), 60. Bartánus – 8. Kuklev (Chovan, Videlka), 28. Abramov (Huňady)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Lassila (Lukáš) – Ďatelinka, Kubka, Brejčák, Košecký, Mihalik, Gründling, Gélinas – Lunter, Surový, Faille – Róth, Valent, Giľak – Bartánus, Bubela, Hohmann – Gabor, Češík, Lamper – Andrisík
    HK Detva: Larose (35. Nagy) – Kuklev, Martin Chovan, Sládok, Gachulinec, Macejko, Šimon, F. Fekiač, D. Jendroľ – Videlka, Ščurko, Surovka – Milý, Murček, Tibenský – M. Surový, Matúš Chovan, Žilka – Abramov, Huňady, Gašpar

    Rozhodčí: Kalina, Lauff – Korba, Rojík – Vasilňák

    Diváci: 2771
    bahis siteleri