Columbus – Boston 4:3 (2:0 po s.n.) | Philadelphia – Arizona 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Vegas 6:3 (kon.)
Florida – Tampa 5:8 (kon.) | Ottawa – Montreal 3:8 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 4:2 (kon.)
Vancouver – Dallas 1:2 (po pr.) | San Jose – Toronto 3:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
4:2 (0:0, 3:2, 1:0)
Los Angeles Kings
Úterý 31.10.2017, 01:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Ještě vyloučení domácího Joela Edmundsona za sekání. Kings opět s prázdnou brankou.
    58:55 Vladimír SOBOTKA - 4:2
     
    58:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Anže Kopitar neudržel přes veškerou snahu na útočné modré puk, který Alex Pietrangelo posunul na rozjetého VLADIMÍRA SOBOTKU a ten už to měl snadné. Od modré čáry prázdnou branku trefil. Asistence: Alex Pietrangelo a Alexander Steen.
     
    58:37
    Hokejisté LA to zkoušejí bez brankáře!
     
    50:42
    Nyní se dostal do dobré příležitosti Vince Dunn. Domácí obránce mířil mezi beton a vyrážečku Jonathana Quicka, který svůj tým opět podržel!
     
    46:57
    Teď se ukázal i Jonathan Quick! Po krásné kombinaci domácích zakončoval do poloodkryté klece Paul Stastny, ovšem Quick se roztáhl a lapačkou puk vyrazil do boční síťky.
     
    43:46
    Další zázračný zákrok Jakea Allena! Přihrávku Doughtyho tečoval zblízka do jeho protipohybu Tyler Toffoli, ovšem Allen ještě stačil škrtnout puk vyrážečkou a srazit ho vedle tyčky!
    43:39 Fantastický zákrok Jakea Allena.

     
    43:39
    Jake Allen zabránil téměř jistému vyrovnání! Drew Doughty střílel z pravého kruhu do již odkryté branky, ale domácí brankář dokázal tygřím skokem volný prostor vyplnit! Obránce Kings jen kroutí hlavou!
     
    42:54
    Kyle Brodziak jde na trestnou lavici za sekání. Domácí se tedy budou muset bránit.
    37:17 Drew DOUGHTY - 3:2
     
    37:17
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tohle začíná být pořádná divočina! Hosté rychle využívají přesilovku a snižují na rozdíl jediné branky. Z pravého kruhu vystřelil Drew Doughty a puk skončil za zády brankáře Allena. Autorem gólu je nakonec DUSTIN BROWN, jenž tedy zřejmě střelu svého spoluhráče tečoval – 3:2. Asistence: Drew Doughty a Anže Kopitar.
     
    36:58
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Colton Parayko – 2 min., podražení).
    36:19 Carl GUNNARSSON - 3:1
     
    36:19
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Branka platí! Quickovi před brankovištěm clonil Kyle Brodziak, ale jeho počínání bylo v pořádku. CARL GUNNARSSON tak zvyšuje na 3:1 pro St. Louis. Asistence: Scottie Upshall a Kyle Brodziak.
     
    36:19
    Střela Carla Gunnarssona od modré čáry propadla až za záda Jonathana Quicka, který nemohl vůbec nic vidět. Hostující kouč Stevens si ale ještě vyžádal coach's challenge, reklamuje nedovolené bránění brankáři.
    33:20 Tanner PEARSON - 2:1
     
    33:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Další souboj s Jakem Allenem už TANNER PEARSON vyhrál! Hostující útočník se dostal do samostatného úniku, který vyřešil kličkou do bekhendu a zasunutím kotouče mezi betony domácího gólmana – 2:1. Asistence: Alex Martinez.
     
    32:08
    Neskutečný zákrok si teď připsal Jake Allen! Tanner Pearson měl před sebou odkrytou klec, ale Allen stačil do jeho zakončení hrábnout lapačkou!
    31:17 Jaden SCHWARTZ - 2:0
     
    31:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí zvyšují na 2:0! Brayden Schenn dokázal bekhendem vystřelit na Quicka, který puk jen vyrazil před sebe a JADEN SCHWARTZ ho dorazil za záda již bezmocného gólmana Kings. Asistence: Brayden Schenn a Vladimir Tarasenko.
    27:25 Vladimir TARASENKO - 1:0
     
    27:25
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí v posledních minutách přidali na aktivitě a ujímají se vedení! Jaden Schwartz v útočném pásmu posunul puk na VLADIMIRA TARASENKA, který z levého kruhu zamířil zápěstím k bližší tyčce hostující klece. Asistence: Jaden Schwartz.
     
    21:04
    Proti dorážce Vladimira Tarasenka zakročil Jonathan Quick v leže! Další skvělý zákrok gólmana Kings!
     
    20:34
    Skvělý Jonathan Quick! Ten vyrazil levým betonem střelu Schwartze z mezikruží a natáhnout se stačil i po dorážce Alexandera Steena, která už směřovala do poloodkryté klece!
     
    19:54
    Drew Doughty zastavil čistým hitem průnik Braydena Schenna, jenže jeho parťák z obrany Derek Forbort poté vyhodil kotouč do hlediště. Hosté jdou do tří!
     
    18:51
    Kurtis MacDermid si na modré čáře vyšlápl na Alexandera Steena. Rozhodčí vylučují hostujícího obránce za nedovolené bránění.
     
    14:42
    Hosté teď přečíslili obranu soupeře! Brooks Laich našel na ose Michaela Cammalleriho, jehož střelu vyrazil Jake Allen levým betonem. Následně ho nepřekonal ani dorážející Trevor Lewis.
     
    12:27
    Hosté se málem ujali vedení! Kotouč po střele obránce Kurtise MacDermida zacinkal o brankovou konstrukci.
     
    05:22
    Hosté si zahrají přesilovku! Scott Upshall před brankou soupeře zahákoval Amadia.
     
    03:58
    Rána Tarasenka sice minula hostující branku, ale puk se od zadního mantinelu odrazil na hůl Jadena Schwartze. Quick se však v brankovišti roztáhl a zastavil kotouč betonem!
     
    00:41
    Tyler Toffoli pálil z pravého kruhu do vzdálenějšího horního růžku, ale Allen kotouč vyrazil okrajem vyrážečky!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 28. Tarasenko (Schwartz), 32. Schwartz (B. Schenn, Tarasenko), 37. Gunnarsson (Upshall, Brodziak), 59. Sobotka (Pietrangelo, Steen) – 34. Pearson (Martinez), 38. D. Brown (Doughty, Kopitar)


    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Pietrangelo (C), Gunnarsson, Parayko, Edmundson, Bortuzzo, Dunn – Steen (A), Stastny, Sobotka – Tarasenko (A), B. Schenn, Schwartz – B. Bennett, Sundqvist, Pääjärvi – Jaškin, Brodziak, Upshall.
    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Doughty (A), Forbort, Martinez, Muzzin, Folin, MacDermid – D. Brown (A), Kopitar (C), Iafallo – Toffoli, Kempe, Pearson – Lewis, Laich, Cammalleri – Dowd, Amadio, Andreoff.

    Rozhodčí: Schlenker, Meier – Driscoll, Daisy

    Diváci: 17423
    bahis siteleri