Sparta – Salzburg 2:4 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
2:4 (1:2)
FC Red Bull Salzburg
Středa 01.11.2017, 17:00 • Generali Arena, Praha-Bubeneč (CZE) • UEFA Youth League
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Sparta právě vstřelila branku!
    Střídající Adam Alexandr rozehrál na pravé straně hřiště v blízkosti šestnáctky standardní situaci a skvělým centrem našel FILIPA MAKSIĆE, která parádní hlavičkou vymetl pravý horní roh brány – 2:4!
     
    56
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Philipp Sturm se po krásné kolmé přihrávce dostal na pravé straně šestnáctky k přízemní střele, kterou Jan Bačkovský nedokázal udržet. Vzápětí mu mohl pomoci Zdeněk Hucek, jenže nedokázal míč odkopnout a NICOLAS MEISTER po obrovském zaváhání Sparty zamířil tvrdou ránou pod břevno!
     
    51
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Dominik Szoboszlai rozehrál na pravé straně rohový kop a na přední tyč poslal pěkný zpětný přízemní centr, na který si naběhl LUCA MEISL a parádní střelou bez přípravy zamířil do bližšího pravého horního rohu brány!
     
    29
    Salzburg právě vstřelil branku!
    ALEXANDER SCHMIDT se postaral na Letné o bleskovou odpovědět, když nádherným lobem z pravé strany šestnáctky překonal Jana Bačkovského! Salzburg znovu vede, tentokrát 2:1.
    27. Richard SEDLÁČEK - 1:1

     
    27
    Sparta právě vstřelila branku!
    RICHARD SEDLÁČEK si naběhl do šestnáctky na krásnou zpětnou přihrávku z pravé strany pokutového území od Christiana Frýdka a parádní přízemní střelou zamířil ke vzdálenější levé tyči! Parádní akce, po které je srovnáno!
     
    6
    Salzburg právě vstřelil branku!
    ALEXANDER SCHMIDT napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné střele, která zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Salzburg umlčel fanoušky na Letné a ujal se rychle vedení 1:0. Uvidíme, jak Sparta zareaguje.

    Tomáš Reiner

    Branky: 27. Sedláček, 90+2. Maksić – 6. Schmidt, 29. Schmidt, 51. Meisl, 56. Meister

    Karty:   76. Alexandr (SPA), 79. Hezoucký (SPA)


    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 3:9. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:11.
    AC Sparta Praha: Bačkovský – Konopásek, Hucek, Maksić, Šnajdr – Novotný (65. Flak), Sedláček (C), Šimáček, Fortelný (28. Hezoucký) – Drchal, Ch. Frýdek (72. Alexandr).
    Náhradníci: Kotek – Tvaroh, Kozák, Burda. Trenér: Miroslav Krieg (CZE).

    FC Red Bull Salzburg: Źynel – Gölles, L. Meisl (C), Dembele (82. Stumberger), Gazibegović – Sturm (62. Kirim), Gorzel, Szoboszlai – Schmid – Schmidt (61. Adamu), Meister.
    Náhradníci: Antosch – Aganovic, M. Meisl, Zikic. Trenér: Holger Bachthaler (GER).

    Rozhodčí: Bojan Nikolić (SRB). Asistenti: Nikola Djorovic (SRB), Miloje Milicevic (SRB). Čtvrtý rozhodčí: Ondřej Berka (CZE)

    Diváci: 1189
    bahis siteleri