Sparta – Salzburg 2:4 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
2:4 (1:2)
FC Red Bull Salzburg
Středa 01.11.2017, 17:00 • Generali Arena, Praha-Bubeneč (CZE) • UEFA Youth League
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Sparta právě vstřelila branku!
    Střídající Adam Alexandr rozehrál na pravé straně hřiště v blízkosti šestnáctky standardní situaci a skvělým centrem našel FILIPA MAKSIĆE, která parádní hlavičkou vymetl pravý horní roh brány – 2:4!
     
    86
    Dnešní utkání sleduje 1189 diváků.
     
    82
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Mahamadou Dembele, přichází Dominik Stumberger.
     
    79
    Avizovaný pokřik byl nakonec zřejmě směřován k rozhodčímu poté, co Pavel Hezoucký viděl žlutou kartu.
     
    76
    Adam Alexandr se na útočné polovině Sparty dopustil obrovského zkratu, za který byl odměněn žlutou kartou.
     
    72
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Christian Frýdek, přichází Adam Alexandr.
     
    67
    Salzburg tak dlouho obléhal pokutové území Sparty, až se na levé straně šestnáctky dostal k nádhernému lobu z úhlu Nicolas Meister, míč ale těsně minul vzdálenější pravou tyč!
     
    65
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Ondřej Novotný, přichází Kristian Flak.
     
    62
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Philipp Sturm, přichází Kenan Kirim.
     
    61
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Alexander Schmidt, přichází Junior Chikwubuike Adamu.
     
    57
    Sparta mohla rychle odpovědět, když si na přední tyči naběhl na krásný přízemní centr z pravé strany střídající Pavel Hezoucký a míč těsně minul pravou tyč! V hledišti to jen zahučelo.
     
    56
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Philipp Sturm se po krásné kolmé přihrávce dostal na pravé straně šestnáctky k přízemní střele, kterou Jan Bačkovský nedokázal udržet. Vzápětí mu mohl pomoci Zdeněk Hucek, jenže nedokázal míč odkopnout a NICOLAS MEISTER po obrovském zaváhání Sparty zamířil tvrdou ránou pod břevno!
     
    51
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Dominik Szoboszlai rozehrál na pravé straně rohový kop a na přední tyč poslal pěkný zpětný přízemní centr, na který si naběhl LUCA MEISL a parádní střelou bez přípravy zamířil do bližšího pravého horního rohu brány!
     
    45+2
    Nicolas Meister se ocitl po krásné kolmé přihrávce uprostřed šestnáctky v obrovské šanci, mezi dvěma protihráči ale přízemní střelou zamířil pouze doprostřed brány a po zákroku Jana Bačkovského už se k dorážce nedostal!
     
    34
    Julian Gölles na pravé straně hřiště obstaral autové vhazování a Dominik Szoboszlai napřáhl zpoza šestnáctky ke střele, která zamířila přímo do náruče brankáře Jana Bačkovského.
     
    32
    Sparta na pravé straně rozehrála rohový kop nakrátko a přízemní centr Zdeňka Hucka z pravé strany překvapivě na přední tyči propadl, čehož uprostřed šestnáctky využil Filip Maksić, jeho hlavička ale zamířila pouze do náruče Bartlomieje Źynela.
     
    29
    Salzburg právě vstřelil branku!
    ALEXANDER SCHMIDT se postaral na Letné o bleskovou odpovědět, když nádherným lobem z pravé strany šestnáctky překonal Jana Bačkovského! Salzburg znovu vede, tentokrát 2:1.
     
    28
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Jan Fortelný, přichází Pavel Hezoucký.
    27. Richard SEDLÁČEK - 1:1

     
    27
    Sparta právě vstřelila branku!
    RICHARD SEDLÁČEK si naběhl do šestnáctky na krásnou zpětnou přihrávku z pravé strany pokutového území od Christiana Frýdka a parádní přízemní střelou zamířil ke vzdálenější levé tyči! Parádní akce, po které je srovnáno!
     
    25
    Philipp Sturm se dostal po odvrácení centru ze standardní situace k odraženému míči a zpoza šestnáctky napřáhl ze vzduchu k pohotovému voleji, který těsně minul pravou tyč brány!
     
    8
    Na konci osmé minuty si naběhl na pravé straně šestnáctky na kolmou přihrávku za obranu Václav Drchal a napřáhl k prudké střele, která zamířila nad břevno! Pěkná akce fotbalistů Sparty.
     
    6
    Salzburg právě vstřelil branku!
    ALEXANDER SCHMIDT napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné střele, která zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Salzburg umlčel fanoušky na Letné a ujal se rychle vedení 1:0. Uvidíme, jak Sparta zareaguje.
     
    2
    David Šnajdr poslal dopředu z levé strany obranné poloviny hřiště dlouhý nákop, místo šance ale přišel rychlý protiútok Salzburgu! Alexander Schmidt se po pravé straně dostal do šestnáctky a z ostrého úhlu napřáhl k přízemní střele, která těsně míjela vzdálenější levou tyč!

    Tomáš Reiner

    Branky: 27. Sedláček, 90+2. Maksić – 6. Schmidt, 29. Schmidt, 51. Meisl, 56. Meister

    Karty:   76. Alexandr (SPA), 79. Hezoucký (SPA)


    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 3:9. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:11.
    AC Sparta Praha: Bačkovský – Konopásek, Hucek, Maksić, Šnajdr – Novotný (65. Flak), Sedláček (C), Šimáček, Fortelný (28. Hezoucký) – Drchal, Ch. Frýdek (72. Alexandr).
    Náhradníci: Kotek – Tvaroh, Kozák, Burda. Trenér: Miroslav Krieg (CZE).

    FC Red Bull Salzburg: Źynel – Gölles, L. Meisl (C), Dembele (82. Stumberger), Gazibegović – Sturm (62. Kirim), Gorzel, Szoboszlai – Schmid – Schmidt (61. Adamu), Meister.
    Náhradníci: Antosch – Aganovic, M. Meisl, Zikic. Trenér: Holger Bachthaler (GER).

    Rozhodčí: Bojan Nikolić (SRB). Asistenti: Nikola Djorovic (SRB), Miloje Milicevic (SRB). Čtvrtý rozhodčí: Ondřej Berka (CZE)

    Diváci: 1189
    bahis siteleri