Olomouc – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 7:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 4:2 (kon.)
Chomutov – Warriors Brno 5:1 (kon.) | Vsetín – Letňany 2:3 (1:3 po s.n.) | Slavia – Mountfield HK 1:6 (kon.)
Pardubice – Kladno 6:4 (kon.) | Žďár n/S – HC Litvínov 4:3 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
5:1 (3:0, 1:0, 1:1)
HCM Warriors Brno
Pátek 24.11.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje! V rámci prvního kola skupiny o play-off budeme sledovat utkání mezi Chomutovem a Warriorem Brno. Startujeme v 17:30!
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Chomutovskému staršímu dorostu se v základní části vůbec nedařilo, a tak musí o play-off zabojovat ve skupině o 15-25. místo. Piráti se musejí dostat do první čtyřky, na kterou aktuálně ztrácejí čtyři body. V posledním kole první části porazili Krušnohorci kladenské Rytíře 6:1 a připsali si důležité body do tabulky.

    Nejproduktivnější hráči
    Kryštof Ouřada – 15 zápasů, 19 bodů (11+8)
    Eric Mežnar – 15 zápasů, 13 bodů (3+10)
    Michal Gut – 11 zápasů, 12 bodů (5+7)
     
    HCM WARRIOR BRNO

    Hokejisté horšího celku z Brna to budou mít ve zbytku sezóny hodně těžké. Warrior bude bojovat spíše o udržení, v dosavadní sezóně totiž nasbíral jediný bod, a to vše při skóre 12:94. Jediný bod získali proti Olomouci na konci září, s tou prohráli v prodloužení.

    Nejproduktivnější hráči
    Alex Mudrych – 13 zápasů, 6 bodů (1+5)
    David Karpíšek – 10 zápasů, 4 body (3+1)
    Oscar Hubáček – 14 zápasů, 3 body (2+1)
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Skokan (Šilhan) – Rudy, Ferbas, Zeman, Beneš, Váchal, Jarý, Štochl – Černý, Prokop, Jaroš, Benda, Lobodowski, Mežnar, Hradecký, Gut, Pech, Ouřada, Brandner.

    HCM Warrior Brno: Lambert (Atanasiadis) – Daněk, Miloš, Branžovský, Klimeš, Vávra – Primožič, Mudrych, Coufal, Frimel, Borot, Karpíšek, Ludvík, Bocián, Antoňů, Brůžek.

    Rozhodčí: Knapík – Goltsch, Janíček..
     
    Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje! Oba celky jsou již na ledové ploše a první kolo skupiny o 15-25. místo brzy započne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Kryštof Ouřada se společně s Michalem Gutem dostali do útoku, svou akci ovšem nezakončili. Následně pokus Jakuba Štochla skončil v lapačce hostujícího brankáře.
     
    00:35
    Hned následně se Pirátům nepovedl další útok, a tak se hra přesouvá před branku Ondřeje Skokana. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    01:17
    Aktivní hra Pirátů byla následně zakončována pokusem zpoza branky, prosadit se pokoušel Peter Lobodowski. Brankáře hostí ale nepřelstil.
     
    02:13
    Nadvakrát se do zajímavých šancí dostali hokejisté hostujícího Warrioru, ani jeden pokus ovšem nevletěl mezi tři tyče. V následném útoku přišel ofsajd.
     
    03:18
    Michal Gut hledal svou přihrávkou najíždějícího Davida Černého. Ten jeho přihrávku ovšem nezpracoval a kotouč dojel až do lapačky Nikolase Atanasiadise.
     
    03:37
    Dvakrát to zkoušel hostující Martin Borot. Jeho první pokus skončil na zadním mantinelu, dorážka pak byla z úhlu a střela nedostala potřebnou razanci.
     
    04:55
    Piráti se pokoušeli dostat do útoku, ale nahození do pásma skončilo icingem. Hra první třetiny je zatím neurovnaná a nevidíme téměř žádné akce či šance.
     
    05:11
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Alex Mudrych – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    05:27
    Michal Gut si jako první najel do střelecké pozice a z pravého kruhu mířil na vzdálenější tyčku, Nikolas Atanasiadis ovšem jeho pokus viděl a puk lapil.
     
    05:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se ovšem domácí prosadili a dostávají se tak do vedení 1:0! Jakub Váchal nahodil kotouč na branku, který těsně před brankou dokázal parádně tečovat JAKUB ŠTOCHL. Piráti tak využívají přesilovou hru. Asistence: Jakub Váchal a David Černý.
     
    06:43
    Jakub Jaroš se na modré čáře dostával k volnému kotouči a pokoušel se projít do zakončení. Puk ale za sebou nechal, a tak k žádnému střeleckému pokusu nedošlo.
     
    07:32
    O slušný střelecký pokus se postaral hostující Filip Brůžek, který zakončoval svou akci střelou od levého mantinelu. Ondřej Skokan ovšem dobře máchl lapačkou a kotouč ukryl.
     
    07:50
    Warrioru se po odpískání nepovedlo pokračovat v aktivní hře a místo šancí přišel icing. Vhazovat se tak bude po pravici Nikolase Atanasiadise.
     
    08:28
    U pravého kruhu obešel bránícího hráče Michal Gut, který následným bekhendem zpoza branky hledal spoluhráče. Nakonec ovšem našel jen hokejku hostujícího obránce.
     
    10:00
    Delší dobu se nic nedělo, vše se pokoušel napravit obránce Pavel Jarý, který nahazoval na branku od pravého mantinelu. Jeho pokus byl ovšem ztečován a skončil na zadním mantinelu.
     
    10:48
    Následovalo zakončení Patrika Pecha z levé strany, jenž pokoušel obstřelit bránícího hráče Brna. Nakonec ale trefil právě jen jeho chránič.
     
    11:49
    Nadále sledujeme urputné utkání s minimem šancí a přerušení. Hra se z jedné strany na druhou, vše ale bez zakončení na jednu či druhou branku.
     
    12:47
    Pavel Jarý následně zkoušel poslat puk podél pravého mantinelu dopředu. Ten se ale od hokejky napadajícího hráče dostal přes mantinel, a tak se bude pokračovat vhazováním ve střední třetině.
     
    13:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Z následné akce již branka přišla a Piráti se dostávají do dvoubrankového vedení! Jakub Jaroš ujížděl po levé straně a nahazovaný kotouč poslal do brankoviště. ROMAN BRANDNER jej zde poslal mezi nohy Nikolase Atanasiadise. Asistence: Peter Lobodowski a Jakub Jaroš.
     
    14:30
    Piráti pokračují v aktivní hře, dnes jim ale chybí větší střelba. Každopádně hosté mohou dnes spoléhat pouze na protiútoky, které se jim zatím nedaří.
     
    15:48
    Po dlouhé kombinaci v obranné třetině Pirátů se jeden z domácích pokoušel poslat do úniku svého spoluhráče. Důrazná rána ovšem skončila na icingu.
     
    16:34
    Protiakci domácích zkoušel rozjet Jakub Jaroš, ale jeho přihrávka skončila na holi Davida Bociána. Ten se dostal do zakončení a jeho nahazovaný pokus Skokan udržel v lapačce.
     
    16:56
    Třetí branku měl následně po nahození do brankoviště David Černý. K chomutovskému útočníkovi se odrazil kotouč a ten měl před sebou poloprázdnou branku, puk ale poslal do rychle přesouvajícího se brankáře!
     
    17:21
    Hned po vhazování zkoušel překvapit brankáře Atanasiadise obránce Denis Zeman. Ten ovšem dělovkou od pravého mantinelu rozvlnil pouze boční síť.
     
    17:51
    A slibně rozvíjející se akce Brna o půl minuty později skončila pouze ofsajdem. Vhazovat se tak bude ve střední třetině, blíže k brance domácích.
     
    18:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek se dostal do pásma, kde svého soupeře pořádně svíral. Nahozený kotouč do brankoviště skončil na betonu Nikolase Atanasiadise a silou jej do brankoviště napasoval MICHAL GUT. Asistence: Kryštof Ouřada a David Černý.
     
    19:05
    Individuálně to zkoušel rychlonohý Kryštof Ouřada, jenž se od vlastní branky dostal až k levému kruhu. Zde byl ale poslán bodyčekem k zemi, bránící hráč skvěle zasáhl.
     
    19:49
    V posledních sekundách unikal na brankáře domácí Erik Mežnar, kterého ovšem na poslední chvíli obral o kotouč vracející se bránící hráč Warrioru.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina utkání mezi Chomutovem a Brnem, která skončila jasným výsledkem 3:0 pro Piráty. Ti se dostali do vedení po teči Jakuba Štochla, v brankovišti poté skórovali také Roman Brandner a Michal Gut. Uvidíme, co nám nabídne druhá část.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:15.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:44
    Kryštof Ouřada zachyboval a Brno se dostávalo do útoku. Přihrávka mezi kruhy ovšem nevyšla a k zakončení nedošlo.
     
    21:51
    Piráti se prokličkovali do zakončení a Denis Zeman byl před brankou. Bekhendovým pokusem ovšem trefil jen bránícího hráče.
     
    22:00
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Denis Zeman – 2 min., podražení).
     
    22:45
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Roman Bradner – 2 min., hákování).
     
    23:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti přežili střelecký pokus Filipa Brůžka a následně se ve třech prosadili! KRYŠTOF OUŘADA ujel všem a kličkou do forhendu překonal brankáře Brna! Bez asistence.
     
    23:39
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Tomáš Antoňů – 2 min., hákování).
     
    24:12
    Denis Zeman se dostal do protiútoku a byl zahákován! Nyní tedy pojede trestné střílení.
     
    24:12
    Obránce Denis Zeman si najel před branku a mířil nad vyrážečku Nikolase Atanasiadise. Ten ale chomutovského střelce vychytal!
     
    24:45
    Domácí v plném počtu.
     
    24:47
    Žan Přimožič se dostal podél pravého mantinelu až před branku, kde zakončoval bekhendem. Svým pokusem ovšem trefil pouze boční síť chomutovské branky!
     
    25:39
    Domácí v plném počtu.
     
    26:10
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Denis Zeman – 2 min., podražení).
     
    26:27
    Od modré čáry zakončoval hostující obránce, který to zkoušel na zadní tyčku. Jeho pokus proletěl kolem branky a nakonec skončil vedle.
     
    27:17
    Další střelecký pokus obstarali hosté z pravé strany, jeho rána byla ztečována a propadla až ke Skokanovi. Ten puk pohodově přikryl.
     
    28:10
    Domácí v plném počtu.
     
    28:57
    Piráti kombinovali v útočném pásmu a pokoušeli se dostat do zakončení. Přihrávka na levý kruh byla ovšem domácím hráčem sražena do hlediště.
     
    29:34
    Pavel Jarý se prokličkoval až za branku, zpoza ní přihrával na volné spoluhráče. Ti se ale do zakončení nedostali, jejich útočné snažení ovšem pokračuje.
     
    30:45
    Kryštof Ouřada se pokoušel projít podél levého mantinelu až do zakončení, což se mu ovšem nepovedlo. Zpoza branky následně přihrával do ohně, ale ani nyní nikdo nezakončil.
     
    31:41
    Podél levého mantinelu se pokoušel dostat do zakončení David Černý, jenž byl ale přitisknut na mantinel a s bolestivou grimasou padl na led. Následně se ale zvedl a bude v pořádku.
     
    33:19
    Hraje se aktivně na obě strany, ani jeden celek se ale nedostává do zakončení. Druhá třetina se navíc rychle dostává do svého zakončení.
     
    34:18
    Miroslav Hradecký pronikal podél levé strany až do zakončení, nakonec se mu ovšem nepovedlo vystřelit.
     
    34:49
    Martin Borot byl faulován a jel trestné střílení. To zakončoval forhendovou kličkou, hostující hráč nakonec ani nezakončil.
     
    35:18
    Warrior nyní rozebral chomutovskou obranu a David Karpíšek byl sám před brankou. Na poslední chvíli se mu ovšem nepovedlo zakončit díky obrannému zákroku Pirátů.
     
    35:48
    Po pravé straně se do šance dostával Jan Prokop, jenž svižnou ránou zakončoval. Hostující brankář ale předvedl dobrý zákrok a popáté neinkasoval!
     
    36:28
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Matěj Vávra – 2 min., sevření puku rukou).
     
    36:39
    Jakub Váchal zakončoval od modré čáry a šlo o nebezpečný pokus. Nikolas Atanasiadis ale kotouč nakonec ukryl v lapačce a hru přerušil.
     
    37:55
    Eric Mežnar se dostával po dlouhém snažení domácích ke střele, z pravého kruhu se mu ovšem nepovedlo prostřelit bránícího hráče. Atanasiadis následně kotouč schoval v lapačce.
     
    38:28
    Hosté v plném počtu.
     
    38:54
    Filip Brůžek se dostal s pukem do pásma a z levého kruhu zakončoval na zadní tyčku. Kotouč ovšem branku neohrozil a skončil na zadním mantinelu.
     
    39:58
    Michal Gut dostával přihrávku před branku, kde mohl pouze nastavit hokejku. Puk ovšem netrefil a následně vypršel hrací čas druhé periody.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je u konce. Nabídla nám jednu branku ve dvojnásobném oslabení a také dvě nevyužité trestné střílení. Piráti dali čtvrtou branku Kryštofem Ouřadou a klidným tempem si jdou pro první tři body ve skupině o umístění.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:45
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Gut – 2 min., faul kolenem).
     
    41:15
    Hostům se v přesilovce zatím vůbec nedaří a u puku jsou spíše domácí, jenž se pravidelně dostávají do útočné třetiny. Nyní to od pravého mantinelu zkoušel bez úspěchu Patrik Pech.
     
    42:08
    Jakub Jaroš si nyní o mantinel obhodil bránícího hráče Brna a hnal se do protiútoku. Právě onen hráč mu ale sekl do hokejky a jeho snažení přerušil.
     
    42:45
    Domácí v plném počtu.
     
    43:16
    Aktivní Ouřada našel parádní přihrávkou před brankou Michala Guta, který hned zakončoval. Jeho rána ale skončila jen těsně vedle branky.
     
    43:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Aktivní kombinace pokračovala a zakončena byla pokusem PAVLA JARÉHO od modré čáry. Nahazovaný kotouč nakonec propadl do branky a domácí obránce se tak mohl radovat z první branky v sezóně. Asistence: Michal Gut a Kryštof Ouřada.
     
    44:37
    Miroslav Hradecký bojoval před brankou Brna o kotouč, ale nakonec se mu zakončit nepovedlo. Piráti přesto zůstali u kotouče.
     
    45:33
    Patrik Pech se následně pokoušel tečovat nahození od modré čáry, kotouč ale nakonec skončil na betonech brankáře. K dorážce se domácí forvard již nedostal.
     
    46:03
    Po dlouhé době tak přišla nějaká akce Warrioru, nahození od levého mantinelu ovšem Ondřej Skokan viděl a kotouč ukryl v lapačce.
     
    46:16
    Hned po vhazování přišel protiútok, který zblízka zakončoval David Černý. Šestá branka v utkání ovšem nepadla.
     
    46:21
    Michal Gut vstříc druhé brance zakončoval z pravého kruhu na zadní tyčku, Nikolas Atanasiadis se ovšem zaskvěl luxusním semaforem!
     
    47:05
    Následně se právě Gut pokoušel poslat do úniku svého spoluhráče. Při přihrávce ovšem zlomil hokejku a slabá přihrávka logicky nikam nedojela.
     
    47:27
    Ondřej Skokan musel být následně pozorný proti nahození od levého mantinelu, které na branku vyslal Filip Klimeš. Domácí brankář drží čisté konto i po této situaci.
     
    48:11
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    To ale neplatí o pár sekund později. LUKÁŠ MILOŠ poslal nahazovaný kotouč do branky, jenž skončil v brance Ondřeje Skokana! Asistence: Matěj Vávra a Žan Primožič.
     
    48:35
    Piráti hned pokračovali v útočném snažení a vyslali na Atanasiadise několik pokusů. Hosté tak puk raději poslali na icing.
     
    49:06
    Následně došlo k pěstnímu souboji mezi domácím Romanem Bradnerem a hostujícím Filipem Klimešem. Oba hráči míří na trestnou lavici a sudí řeší tresty.
     
    49:06
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Roman Brandner – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost). Trest odpyká Lukáš Benda.
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Filip Klimeš – 2 min., hrubost).
     
    49:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Štochl – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    50:33
    Hosté hrají přesilovou hru, ale opět se jim nic nedaří vymyslet. Piráti se zatím klidně brání a brněnské hokejisty do ničeho nepouští.
     
    50:50
    I ve dvojnásobném oslabení Piráti vysoce napadají a aktivně vyhazují kotouč až k brance Nikolase Atanasiadise. Brnu se vůbec nedaří.
     
    51:54
    Domácí v plném počtu.
     
    52:14
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Ferbas – 2 min., napadení).
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (David Karpíšek – 2 min., napadení).
     
    52:49
    Akci Pirátů tří na jednoho zakončoval u pravé tyčky Jakub Jaroš, chomutovskému hráči se ovšem nepovedlo přehodit beton přesouvajícího se brankáře!
     
    53:47
    Piráti pokračovali v aktivní hře a Michal Gut se dostával již do střelecké pozice. V témže momentě byl ovšem odpískán ofsajd a pokračovat se bude ve střední třetině.
     
    54:07
    Aktivně si do brankoviště najel domácí Kryštof Ouřada, kterému se ovšem z těžké pozice nepovedlo zakončit gólově. Kotouč skončil těsně vedle branky.
     
    55:35
    Do zakončení si najel chomutovský Miroslav Hradecký, jenž to zkoušel z vrcholu levého kruhu. Branku ovšem ani netrefil.
     
    56:25
    Šanci na druhou branku měl následně Roman Brandner, jenž dostal přihrávku mezi kruhy. Jeho následný pokus ovšem skončil jen těsně vedle branky.
     
    57:02
    Následoval rychlý útok domácích Pirátů, jenž byl zakončován přihrávkou na Jana Prokopa. Ten se ale do zakončení po nepřesné příhře nedostal.
     
    57:31
    Následně Jan Prokop dostával přihrávku na levý kruh, odkud dělovkou zakončoval. Kotouč ale nakonec skončil jen vysoko nad brankou.
     
    59:01
    Piráti jsou aktivní v pásmu a utkání se spíše dohrává. Od modré čáry to zkoušel Pavel Jarý, ale jeho zakončení skončilo na připraveném bránícím hráči.
     
    59:32
    Brněnští se dostali ještě jednou do zakončení, Ondřej Skokan ovšem předvedl pohodový zákrok. Pokračovat se bude vhazováním a moc se toho dnes již nejspíše nestane.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání mezi Chomutovem a Brnem je u konce, Piráti hlavně díky povedené první třetině vítězí 5:1 a připisují si do tabulky důležité body. Gólově se za domácí celek prosadili Jakub Štochl, Roman Brandner, Michal Gut, Kryštof Ouřada a Pavel Jarý. Za hosty pouze korigoval Martin Botor.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a někdy zase u mládežnického hokeje na počtěnou! (19:30:41)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 6. Štochl (Váchal, Černý), 14. Brandner (Lobodowski, Jaroš), 19. Gut (Ouřada, Černý), 24. Ouřada, 44. Jarý (Gut, Ouřada) – 49. Miloš (Vávra, Primožič)


    Piráti Chomutov: Skokan (Šilhan) – Rudy, Ferbas, Zeman, Beneš, Váchal, Jarý, Štochl – Černý, Prokop, Jaroš, Benda, Lobodowski, Mežnar, Hradecký, Gut, Pech, Ouřada, Brandner.
    HCM Warriors Brno: Atanasiadis (Lambert) – Daněk, Miloš, Branžovský, Klimeš, Vávra – Primožič, Mudrych, Coufal, Frimel, Borot, Karpíšek, Ludvík, Bocián, Antoňů, Brůžek.

    Rozhodčí: Knapík – Goltsch, Janíček.
    bahis siteleri