Olomouc – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 7:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 4:2 (kon.)
Chomutov – Warriors Brno 5:1 (kon.) | Vsetín – Letňany 2:3 (1:3 po s.n.) | Slavia – Mountfield HK 1:6 (kon.)
Pardubice – Kladno 6:4 (kon.) | Žďár n/S – HC Litvínov 4:3 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
5:1 (3:0, 1:0, 1:1)
HCM Warriors Brno
Pátek 24.11.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    48:11
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    To ale neplatí o pár sekund později. LUKÁŠ MILOŠ poslal nahazovaný kotouč do branky, jenž skončil v brance Ondřeje Skokana! Asistence: Matěj Vávra a Žan Primožič.
     
    43:47
    Piráti právě vstřelili branku!
    Aktivní kombinace pokračovala a zakončena byla pokusem PAVLA JARÉHO od modré čáry. Nahazovaný kotouč nakonec propadl do branky a domácí obránce se tak mohl radovat z první branky v sezóně. Asistence: Michal Gut a Kryštof Ouřada.
     
    23:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti přežili střelecký pokus Filipa Brůžka a následně se ve třech prosadili! KRYŠTOF OUŘADA ujel všem a kličkou do forhendu překonal brankáře Brna! Bez asistence.
     
    18:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí celek se dostal do pásma, kde svého soupeře pořádně svíral. Nahozený kotouč do brankoviště skončil na betonu Nikolase Atanasiadise a silou jej do brankoviště napasoval MICHAL GUT. Asistence: Kryštof Ouřada a David Černý.
     
    13:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Z následné akce již branka přišla a Piráti se dostávají do dvoubrankového vedení! Jakub Jaroš ujížděl po levé straně a nahazovaný kotouč poslal do brankoviště. ROMAN BRANDNER jej zde poslal mezi nohy Nikolase Atanasiadise. Asistence: Peter Lobodowski a Jakub Jaroš.
     
    05:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se ovšem domácí prosadili a dostávají se tak do vedení 1:0! Jakub Váchal nahodil kotouč na branku, který těsně před brankou dokázal parádně tečovat JAKUB ŠTOCHL. Piráti tak využívají přesilovou hru. Asistence: Jakub Váchal a David Černý.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 6. Štochl (Váchal, Černý), 14. Brandner (Lobodowski, Jaroš), 19. Gut (Ouřada, Černý), 24. Ouřada, 44. Jarý (Gut, Ouřada) – 49. Miloš (Vávra, Primožič)


    Piráti Chomutov: Skokan (Šilhan) – Rudy, Ferbas, Zeman, Beneš, Váchal, Jarý, Štochl – Černý, Prokop, Jaroš, Benda, Lobodowski, Mežnar, Hradecký, Gut, Pech, Ouřada, Brandner.
    HCM Warriors Brno: Atanasiadis (Lambert) – Daněk, Miloš, Branžovský, Klimeš, Vávra – Primožič, Mudrych, Coufal, Frimel, Borot, Karpíšek, Ludvík, Bocián, Antoňů, Brůžek.

    Rozhodčí: Knapík – Goltsch, Janíček.
    bahis siteleri