Olomouc – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 7:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 4:2 (kon.)
Chomutov – Warriors Brno 5:1 (kon.) | Vsetín – Letňany 2:3 (1:3 po s.n.) | Slavia – Mountfield HK 1:6 (kon.)
Pardubice – Kladno 6:4 (kon.) | Žďár n/S – HC Litvínov 4:3 (po pr.)
konec
HC Slavia Praha
1:6 (0:4, 1:1, 0:1)
Mountfield HK
Pátek 24.11.2017, 18:00 • ZS Eden, Praha - Vršovice • Extraliga staršího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:07:51)
     
    58:02
    Hradil dostal přihrávku mezi kruhy a ihned vystřelil. Vacek se ale natáhl a předvedl parádní zákrok levačkou.
     
    56:12
    Klapka vyslal z pravé strany pumelici, Vacek byl ale pozorný.
     
    53:16
    Pěnčík to zkusil od modré čáry, Pánek byl včas na svém místě.
     
    51:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PETR POPPEL, pro kterého je to tedy druhý přesný zásah v tomto střetnutí. Asistence: Pinkas a Kynčl.
     
    49:22
    Hosté v plném počtu.
     
    47:55
    Z levé strany pálil Brož, mířil ale jen do připraveného Vacka.
     
    47:22
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Řehák – 2 min., sekání).
     
    46:37
    Slávisté při snaze překvapit soupeře nerozehráli přesně, puk končí na zakázané uvolnění.
     
    44:43
    Ve třetí třetině je ve hře obou celků hodně nepřesností.
     
    42:11
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Srdínko – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Šedivý – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Srdínko – 2 min., hrubost).
     
    40:50
    Hradil jel sám na branku, střelou k pravé tyči ale trefil vyrážečku brankáře!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí dějství se rozběhne cca v 19:37.
     
    Prostřední dějství nabídlo skromnější brankové menu. Prosadili se ale i domácí, kteří využili přesilovku. V době, kdy Damien Hradil skóroval, již však měli hosté pětibrankový náskok, protože se trefil Petr Poppel.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:38
    Matěj Síla dostal pokyn a nahodil puk od modré čáry. Ten tečoval Kryštof Lang a Petr Pánek na poslední chvíli svou holí změnil dráhu letu puku tak, že ten místo do brány doletěl na mantinel!
     
    38:32
    Hrací předmět se nyní toulal mezi oběma pásmy. Obrany obou týmů byly nadmíru pozorné a nepropustily do útočného pásma rozjeté nájezdníky.
     
    37:35
    Nápor zakončený střelou z levého kruhu v podání Mountfieldu přinesl jen razítko na zadní mantinel. Slavia následně vyváží puk do střední třetiny.
     
    36:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se v početní převaze prosazují a zaznamenávají první gólový úspěch dnešního večera. Znovu u toho byl Jaroslav Brož, který svým zakončením způsobil vzruch před Denisem Vackem. Ten si pak poradil s dorážkou Robina Všetečky, ale na opakovanou střelu DAMIENA HRADILA už byl krátký! Kotouč sice lízl betonem, ale ten pod ním propadl do sítě. Asistence: Robin Všetečka a Jaroslav Brož.
     
    36:11
    Hosté zkraje oslabení vyhodili puk do bezpečí. Červenobílí pak rozjeli přihrávanou, kterou zakončil ranou z vrcholu levého kruhu Jaroslav Brož. Touš se uvelebil v klíně Denise Vacka.
     
    35:20
    Slavia znovu zahrozila několika pokusy, které ale brankář Hradce Králové zneškodnil. Faulem se ale provinil Tadeáš Pinkas (HKM), který je vyloučen za podražení.
     
    34:29
    Adam Klapka střelou z pravého kruhu našel jen výstroj Denise Vacka, který pak rozehrával svou hokejkou do míst, kde bylo asi pět hráčů. Jen otevřená náruč paní Štěstěny poslala puk ze změti noh kamsi do rohu.
     
    34:20
    Denis Vacek si poradil se střelou z prostoru levého kruhu. Na druhé straně byl Mountfield při brejku nachytán v ofsajdovém postavení.
     
    33:49
    Tadeáš Jakubec se prosmýkl mezi třemi hráči jako lasička a z první zakončil. Jeho dělovku z mezikruží pak přizvedl Petr Pánek nad horní tyč.
     
    33:19
    Dominik Šedivý několikrát zamixoval s kotoučem, poslal si brankáře k opačné tyči, ale snad skrze nerovnost v ledu či uklouzaný sníh prázdnou klec minul!
     
    33:19
    Adam Klapka (SLA) sevřel při závaru před kasou puk rukou a rozhodčí nařizuje druhé trestné střílení pro Hradec Králové v tomto duelu!
     
    32:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ačkoliv v posledních momentech měla navrch ekipa z Edenu, prosazují se hosté. Královéhradečtí předvedli parádní brejk, při kterém Vojtěch Síla vyslal po levém křídle do útoku Tadeáše Pinkase. Ten pak na úrovni spojnice kruhů poslal křižný pas na najíždějícího spoluhráče PETRA POPPELA, který z první zvedl kotouč přesně pod horní tyč Pánkovy svatyně! Asistence: Tadeáš Pinkas a Vojtěch Síla.
     
    31:44
    Matěj Hasil mohl srovnat! Jeho rána byla tečovaná a Denis Vacek jí na poslední chvíli srazil jen před sebe. Sešívaný hráč se snažil o dorážku, ale Vacek si včas klekl na led a puk schoval pod svým tělem!
     
    31:22
    Souvislejší nápor sešívaných skončil nakonec zásahem Denise Vacka, který po vyražení střely letící z pravého křídla zalehl na opačném pólu brankoviště puk, který se od zadního mantinelu dotoulal až do nebezpečných míst.
     
    30:46
    Adam Klapka přenechal ve středním pásmu kotouč Maximu Havrdovi, který se pak přiřítil na pravý kruh a zakončil. Brankář hostů vyrazil jeho střelu betonem.
     
    30:15
    Slávisté jsou v plném počtu a hned se dostali do útočné třetiny, avšak střela z levého kruhu skončila jen na pozorném Denisovi Vackovi.
     
    29:51
    Ta se nevyvedla, leč Slavia při výhozu trefila hostující střídačku. Buly proběhne v útočném pásmu Hradce Králové.
     
    29:38
    Domácím se povedlo dvakrát vyhodit puk z obranného pásma. Mountfield se ale opět usadil před Pánkem a rozjíždí kombinaci.
     
    28:34
    Hlavní sudí si vystřihl "panenku" a Ondřej Holý (SLA) na to konto obdržel desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    28:34
    Dlouho teď celek z východních Čech kombinoval před Petrem Pánkem, až nakonec vystřelil do zhuštěného prostoru Martin Pěnčík. Jeho střelu od modré si přes změť těl maskovaný muž sešívaných našel a stáhl do lapačky.
     
    27:53
    Královéhradečtí mají k dispozici početní převahu. Na trestnou lavici odjíždí za svůj faul Matěj Hasil (SLA). Vůči pravidlům se provinil hrou vysokou holí.
     
    27:14
    Dominik Šedivý rozvlnil svižnou střelou z pravého kruhu síťku. K neradosti hostujícího mančaftu ale jen tu boční.
     
    26:21
    Matěj Síla polovysokou střelou z levého křídla prozkoušel pevnost Pánkových betonů. Maskovaný muž domácích kotouč v poklidu vykopl.
     
    25:39
    Maxim Havrda nejprve střílel z kruhu do Vackových betonů. Po opětovném zavezení kotouče do útočné třetiny byl jeho pokus zablokován.
     
    24:35
    Hradec Králové přišel před Petrem Pánkem o kotouč, domácí gólman jej posunul na Jaroslava Brože, který si sjel na pravý kruh, kde udělal dlouhou kličku, po níž se ocitl na zadním hrazení, kde přišel o kotouč.
     
    23:38
    Jaroslav Kašpar střílel z pravého kruhu. Jeho po ledě letící projektil vykopl svým betonem připravený brankář domácích.
     
    23:03
    Maxim Havrda pálil po rychlém přenesení hry z levého kruhu. Jeho pokus byl tečovaný, ale zamířil si to jen mimo tři tyče Vackovy branky.
     
    22:48
    Zakázané uvolnění Pražanů přerušuje tlak celku zpod Bílé věže. Hra se vrací před střídajícího gólmana Petra Pánka.
     
    22:10
    Zajímavá šance také na druhé straně. Tadeáš Pinkas ale před brankou nedosáhl na přihrávku od levého mantinelu.
     
    21:28
    Další šanci sešívaných znovu pokryl maskovaný muž hostů. Ten přilepil na hruď projektil z osy hrací plochy.
     
    21:01
    Nyní už ale svěřenci Josefa Beránka předvedli nápor do brankoviště a Denis Vacek musel vyrážet zakončení Matěje Hasila z prostoru mezi kruhy.
     
    20:20
    Hradec Králové začal bez potrestaného Kašpara, který ale nyní skáče na led a jeho ekipa je v plném počtu. Slavia se do pásma nedostala.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá část začne odpočítávat minuty cca v 18:48.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je za námi a Hradec Králové vede už o čtyři góly. Trefil se dvakrát Kryštof Lang, po jednom zásahu přidali Tadeáš Jakubec a Vojtěch Síla z trestného střílení. Výborně zatím čape gólman Vacek. Slavii naopak nevyšlo v první třetině zhola nic.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:23
    Tenotkrát kapitán sešívaných nahrával od levého mantinelu na Štěpána Turka, který se z první opřel do puku, ale opět trefil jen rychle klouzajícího maskovaného muže hostů.
     
    18:50
    Jaroslav Brož se snažil na brankovišti doklepnout Vackem vyražený puk, ale hrací předmět umístil jen do výstroje bravurně skákajícího gólmana Hradce!
     
    18:20
    Jaroslav Kašpar (HKM) ale při pokusu o obranný zákrok sekl Klapku a sedí na trestné lavici.
     
    18:16
    Parádně se nyní protáhl po pravém mantinelu Adam Klapka, který si stahovačkou odmítl bránícího hráče a už už stál před Denisem Vackem, který položil beton na led, sklouzl se a zakončení slávistického forwarda zastavil!
     
    17:47
    Jaroslav Brož snažil se hledat žabičkou spoluhráče, leč neúspěšně. Následně se hosté při pokusu o brejk dopustili zakázaného uvolnění.
     
    17:00
    Nakonec se ke střele odhodlal Dávid Kižlin, ale z levého kruhu napálil kotouč jen do míst, kde už na něj čekala Vackova vyrážečka.
     
    16:35
    Puk nyní jezdí po mantinelech a střídá adresáty. Ne a ne s ním někdo z hráčů vystřelit na některou z branek.
     
    15:34
    Jsou to sice drobnosti, ale nahrávka o pár centimetrů mimo hůl, nerovnost v ledu, či kotouč postavený na hranu. Běžně by se to přešlo téměř bez povšimnutí. Ne však nyní, kdy se podobné věci objevují ve hře periodicky, čímž je její tok málo plynulý.
     
    14:33
    Dobrý forčeking hráčů z východních Čech v obranném pásmu způsobuje, že hokejisté s hvězdou na hrudi se nedokáží pořádně prosadit do zakončení.
     
    13:46
    Slavia se v útočném pásmu moc neohřála, Mountfield jí nedovolil ani jedno ráznější zakončení. Martinec skáče na led a hosté jsou kompletní.
     
    12:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH SÍLA to provedl náramně! Najel si středem, stylem "pojď sem, kam jdeš" si položil Petra Pánka a poté parádně zavěsil pod horní tyč!
     
    12:24
    Filip Macek (SLA) hákoval Vojtěcha Sílu a ten pojede trestné střílení! Ve výhodě neúspěšně dorážel Petr Poppel.
     
    11:46
    Denis Martinec (HKM) je vyloučen za sekání, šance pro domácí na snížení.
     
    11:40
    Rána od modré Denisovi Vackovi vypadla a poté, co Damien Hradil vydoloval puk, dorážel z pravého rohu brankoviště Jaroslav Brož. Nejlepší starší dorostenec měsíce října ale narazil na bravurně skákajícího brankáře hostů, který poté obdobně zastavil i jeho druhou dorážku!
     
    11:17
    Slavia se znovu snažila zavířit před brankářem hostů, ale nakonec přišla o kotouč. Hradečtí ale vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    10:27
    A po ráně od Jakuba Zderadičky, kterou vyrazil před sebe, napodruhé i pokryl puk a dal tak svým spoluhráčům šanci na vystřídání.
     
    09:50
    Domácí hokejisté zatlačili a výsledkem bylo i několik střeleckých pokusů. Všechny dalekonosné rány si ale gólman Hradce pohlídal.
     
    08:48
    Střídání v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Roman Málek, přichází Petr Pánek.
     
    08:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí úderníci znovu pohnuli se stavem na světelné tabuli. Podruhé se prosadil KRYŠTOF LANG, který dostal od Slavie až příliš prostoru. Domácí jej totiž nechali zcela osamoceného na brankovišti a on tak mohl bez problémlů z první zamést za Málkova záda křižný pas Tadeáše Jakubce z pravého křídla. Asistence: Tadeáš Jakubec a Matěj Síla.
     
    08:37
    Sešívaní přidali na důrazu a vytvořili si i několik náznaků šancí. Jeden z nich dotáhli i do střely, ale Maxim Havrda z pravého kruhu mířil jen do vyrážečky Denise Vacka.
     
    07:56
    Šimon Vlček vydoloval na brankovišti puk, do kterého se ve spletité situaci opřel Martin Petrák, avšak ze zajímavé pozice minul klec.
     
    07:20
    Damien Hradil byl o moment později úspěšnější, ale zakončení z levého kruhu umístil jen do připravené náruče Denise Vacka.
     
    07:04
    Až nyní pronikl do útočící zóny Adam Klapka, ale na kruhu se k němu slétli dva Hradečané a sebrali mu jeho příležitost.
     
    06:02
    Sledujeme silový hokej, ve kterém mají navrch hosté, kterým se výborně daří zavírat střední pásmo. V důsledku toho se domácí téměř k ničemu nedostávají.
     
    05:01
    Všichni svatí nyní stáli při domácích! Rána Petra Kuboše od modré byla tečovaná do Málkova protipohbu. Puk po změně směru následně orazítkoval tyč a odkutálel se mimo brankoviště!
     
    04:35
    Dávid Kižlin zakončoval z pravého kruhu, ale našel jen betony bryskně klekajícího gólmana hostů.
     
    04:11
    Icing domácích přinesl další šanci Mountfieldu, se střelou z pravého kruhu si ale věděl domácí muž s maskou rady.
     
    03:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další rána padá do domácích zadních řad a Východočeši získávají klidnější náskok. Matrěj Síla nejprve střelou z prvého kruhu provětral Málkovy betony. Následná dorážka Denise Martince znovu skončila na urputně se přesouvajícím brankáři domácích. Hradecký hráč ale dojel puk a naservíroval jej na KRYŠTOFA LANGA, který už si věděl rady a v klidu zavěsil. Asistence: Denis Martinec a Matěj Síla.
     
    03:34
    Nakonec přeci jen přišla střela z pravého křídla. Zakončující hráč byl ale poměrně z úhlu, a tak Denise Vacka nalepeného na bližší tyči nepřekvapil.
     
    03:10
    Slavia se snaží o odpověď, ale Hradec si dobře stráží prostor před vlastním gólmanem.
     
    02:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se dostává po nátlaku do brankoviště do vedení! Kryštof Lang vykroužil zpoza brány a střelou na bližší tyč vyprášil lapačku Romana Málka, který na poslední chvíli srazil puk před sebe. Tam se nakonec v závaru dostal k dorážce TADEÁŠ JAKUBEC, který procedil puk tak pět čísel za brankovou čáru. Gól ještě posvětil uznalým pokyvem hlavy brankový rozhodčí. Asistence: Kryštof Lang a Matěj Síla.
     
    01:38
    Nyní dvakrát pálil Samuel Hrabčák. Napoprvé našel jen betony pohotového Romana Málka, druhý pokus byl zablokován obranou.
     
    01:08
    Puk se nyní vodil po středním pásmu, ale ani jeden z celků se nedokázal výrazněji usadit v útočné třetině.
     
    00:12
    Domácí celek po zisku úvodního buly nahodil do útočného pásma a po souboji u mantinelu se ocitl touš mimo led.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slavia Praha: Málek (Pánek) – Fiala, Mareček, Zderadička, Macek, Antoš, Srdínko, Holý "A" – Brož "C", Kižlin, Všetečka "A", Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Turek, Vaniš, Petrák, Klapka.
    Trenér: Josef Beránek.

    Mountfield HK: Vacek (Ševců) – Řehák, Kukla "C", Martinec, Pěnčík, Kynčl, Kuboš – Šedivý "A", Jakubec, M. Síla, Pinkas, Hrabčák, Šánek, V. Síla "A", Lang, Komma, Kašpar, Poppel.
    Trenér: Libor Pivko.

    Rozhodčí: Michal Kostourek – Štefan Belko, Tomáš Gerát.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Richard Wagner

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 37. Hradil (Všetečka, Brož) – 3. Jakubec (Lang, M. Síla), 4. Lang (Martinec, M. Síla), 9. Lang (Jakubec, M. Síla), 13. Síla (TS), 33. Poppel (Pinkas, V. Síla), 52. Poppel (Pinkas, Kynčl)


    HC Slavia Praha: Málek (12. Pánek) – Fiala, Mareček, Zderadička, Macek, Antoš, Srdínko, Holý "A" – Brož "C", Kižlin, Všetečka "A", Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Turek, Vaniš, Petrák, Klapka.
    Trenér: Josef Beránek.

    Mountfield HK: Vacek (Ševců) – Řehák, Kukla "C", Martinec, Pěnčík, Kynčl, Kuboš – Šedivý "A", Jakubec, M. Síla, Pinkas, Hrabčák, Šánek, V. Síla "A", Lang, Komma, Kašpar, Poppel.
    Trenér: Libor Pivko.

    Rozhodčí: Michal Kostourek – Štefan Belko, Tomáš Gerát
    bahis siteleri