Olomouc – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 7:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 4:2 (kon.)
Chomutov – Warriors Brno 5:1 (kon.) | Vsetín – Letňany 2:3 (1:3 po s.n.) | Slavia – Mountfield HK 1:6 (kon.)
Pardubice – Kladno 6:4 (kon.) | Žďár n/S – HC Litvínov 4:3 (po pr.)
konec
HC Slavia Praha
1:6 (0:4, 1:1, 0:1)
Mountfield HK
Pátek 24.11.2017, 18:00 • ZS Eden, Praha - Vršovice • Extraliga staršího dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    51:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Autorem branky je PETR POPPEL, pro kterého je to tedy druhý přesný zásah v tomto střetnutí. Asistence: Pinkas a Kynčl.
     
    47:22
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Řehák – 2 min., sekání).
     
    42:11
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Srdínko – 2 min., hrubost + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Šedivý – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Srdínko – 2 min., hrubost).
     
    40:50
    Hradil jel sám na branku, střelou k pravé tyči ale trefil vyrážečku brankáře!
     
    39:38
    Matěj Síla dostal pokyn a nahodil puk od modré čáry. Ten tečoval Kryštof Lang a Petr Pánek na poslední chvíli svou holí změnil dráhu letu puku tak, že ten místo do brány doletěl na mantinel!
     
    36:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se v početní převaze prosazují a zaznamenávají první gólový úspěch dnešního večera. Znovu u toho byl Jaroslav Brož, který svým zakončením způsobil vzruch před Denisem Vackem. Ten si pak poradil s dorážkou Robina Všetečky, ale na opakovanou střelu DAMIENA HRADILA už byl krátký! Kotouč sice lízl betonem, ale ten pod ním propadl do sítě. Asistence: Robin Všetečka a Jaroslav Brož.
     
    35:20
    Slavia znovu zahrozila několika pokusy, které ale brankář Hradce Králové zneškodnil. Faulem se ale provinil Tadeáš Pinkas (HKM), který je vyloučen za podražení.
     
    33:19
    Dominik Šedivý několikrát zamixoval s kotoučem, poslal si brankáře k opačné tyči, ale snad skrze nerovnost v ledu či uklouzaný sníh prázdnou klec minul!
     
    33:19
    Adam Klapka (SLA) sevřel při závaru před kasou puk rukou a rozhodčí nařizuje druhé trestné střílení pro Hradec Králové v tomto duelu!
     
    32:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ačkoliv v posledních momentech měla navrch ekipa z Edenu, prosazují se hosté. Královéhradečtí předvedli parádní brejk, při kterém Vojtěch Síla vyslal po levém křídle do útoku Tadeáše Pinkase. Ten pak na úrovni spojnice kruhů poslal křižný pas na najíždějícího spoluhráče PETRA POPPELA, který z první zvedl kotouč přesně pod horní tyč Pánkovy svatyně! Asistence: Tadeáš Pinkas a Vojtěch Síla.
     
    31:44
    Matěj Hasil mohl srovnat! Jeho rána byla tečovaná a Denis Vacek jí na poslední chvíli srazil jen před sebe. Sešívaný hráč se snažil o dorážku, ale Vacek si včas klekl na led a puk schoval pod svým tělem!
     
    28:34
    Hlavní sudí si vystřihl "panenku" a Ondřej Holý (SLA) na to konto obdržel desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    27:53
    Královéhradečtí mají k dispozici početní převahu. Na trestnou lavici odjíždí za svůj faul Matěj Hasil (SLA). Vůči pravidlům se provinil hrou vysokou holí.
     
    19:23
    Tenotkrát kapitán sešívaných nahrával od levého mantinelu na Štěpána Turka, který se z první opřel do puku, ale opět trefil jen rychle klouzajícího maskovaného muže hostů.
     
    18:50
    Jaroslav Brož se snažil na brankovišti doklepnout Vackem vyražený puk, ale hrací předmět umístil jen do výstroje bravurně skákajícího gólmana Hradce!
     
    18:20
    Jaroslav Kašpar (HKM) ale při pokusu o obranný zákrok sekl Klapku a sedí na trestné lavici.
     
    18:16
    Parádně se nyní protáhl po pravém mantinelu Adam Klapka, který si stahovačkou odmítl bránícího hráče a už už stál před Denisem Vackem, který položil beton na led, sklouzl se a zakončení slávistického forwarda zastavil!
     
    12:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH SÍLA to provedl náramně! Najel si středem, stylem "pojď sem, kam jdeš" si položil Petra Pánka a poté parádně zavěsil pod horní tyč!
     
    12:24
    Filip Macek (SLA) hákoval Vojtěcha Sílu a ten pojede trestné střílení! Ve výhodě neúspěšně dorážel Petr Poppel.
     
    11:46
    Denis Martinec (HKM) je vyloučen za sekání, šance pro domácí na snížení.
     
    11:40
    Rána od modré Denisovi Vackovi vypadla a poté, co Damien Hradil vydoloval puk, dorážel z pravého rohu brankoviště Jaroslav Brož. Nejlepší starší dorostenec měsíce října ale narazil na bravurně skákajícího brankáře hostů, který poté obdobně zastavil i jeho druhou dorážku!
     
    08:48
    Střídání v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Roman Málek, přichází Petr Pánek.
     
    08:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí úderníci znovu pohnuli se stavem na světelné tabuli. Podruhé se prosadil KRYŠTOF LANG, který dostal od Slavie až příliš prostoru. Domácí jej totiž nechali zcela osamoceného na brankovišti a on tak mohl bez problémlů z první zamést za Málkova záda křižný pas Tadeáše Jakubce z pravého křídla. Asistence: Tadeáš Jakubec a Matěj Síla.
     
    05:01
    Všichni svatí nyní stáli při domácích! Rána Petra Kuboše od modré byla tečovaná do Málkova protipohbu. Puk po změně směru následně orazítkoval tyč a odkutálel se mimo brankoviště!
     
    03:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další rána padá do domácích zadních řad a Východočeši získávají klidnější náskok. Matrěj Síla nejprve střelou z prvého kruhu provětral Málkovy betony. Následná dorážka Denise Martince znovu skončila na urputně se přesouvajícím brankáři domácích. Hradecký hráč ale dojel puk a naservíroval jej na KRYŠTOFA LANGA, který už si věděl rady a v klidu zavěsil. Asistence: Denis Martinec a Matěj Síla.
     
    02:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se dostává po nátlaku do brankoviště do vedení! Kryštof Lang vykroužil zpoza brány a střelou na bližší tyč vyprášil lapačku Romana Málka, který na poslední chvíli srazil puk před sebe. Tam se nakonec v závaru dostal k dorážce TADEÁŠ JAKUBEC, který procedil puk tak pět čísel za brankovou čáru. Gól ještě posvětil uznalým pokyvem hlavy brankový rozhodčí. Asistence: Kryštof Lang a Matěj Síla.

    Richard Wagner

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 37. Hradil (Všetečka, Brož) – 3. Jakubec (Lang, M. Síla), 4. Lang (Martinec, M. Síla), 9. Lang (Jakubec, M. Síla), 13. Síla (TS), 33. Poppel (Pinkas, V. Síla), 52. Poppel (Pinkas, Kynčl)


    HC Slavia Praha: Málek (12. Pánek) – Fiala, Mareček, Zderadička, Macek, Antoš, Srdínko, Holý "A" – Brož "C", Kižlin, Všetečka "A", Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Turek, Vaniš, Petrák, Klapka.
    Trenér: Josef Beránek.

    Mountfield HK: Vacek (Ševců) – Řehák, Kukla "C", Martinec, Pěnčík, Kynčl, Kuboš – Šedivý "A", Jakubec, M. Síla, Pinkas, Hrabčák, Šánek, V. Síla "A", Lang, Komma, Kašpar, Poppel.
    Trenér: Libor Pivko.

    Rozhodčí: Michal Kostourek – Štefan Belko, Tomáš Gerát
    bahis siteleri