Ufa – Perm 3:0 (kon.) | FK Krasnodar – Groznyj 3:2 (kon.) | Machačkala – Chabarovsk 4:0 (kon.)
konec
FC Ufa
3:0 (0:0)
FK Amkar Perm
Neděle 03.12.2017, 12:00 • Dynamo Stadium, Ufa • Ruská Premier Liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:56:00)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:12.
     
    Je dobojováno! Ufa si v domácím utkání poradila s Permem vysoko 3:0 a vyhoupla se na šestou pozici ruské Premier Ligy. Domácí celek tak potvrdil dobrou formu. Vše podstatné se událo až po přestávce. V 53. minutě se po přímém kopu prosadil hlavou Sylvester Igboun . Stejný hráč navýšil vedení domácího celku dvacet minut před koncem, když využil špatného výběhu brankáře a trefil prázdnou branku. V 81. minutě navíc Sylvester Igboun našel Ivana Obljakova a ten z malého vápna napsal gólovou tečku.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Před branku domácího celku se snesl ještě jeden vysoký centr z pravé strany hrací plochy, jenže oblouček do šestnáctky pohotově odvrátil Azamat Zasejev.
     
    89
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Dmitrij Stockij, přichází Nikolaj Safronidi.
     
    88
    Alichan Šavajev se krásnou kličkou v blízkosti pokutového území zbavil důrazného Zasejeva, který jej poslal k zemi. Amkar bude zahrávat přímý kop z dobré pozice.
     
    87
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Michail Gaščenkov, přichází Alichan Šavajev.
     
    86
    Na světě je další žlutá karta! Za ostrý zákrok na rozběhnutého Komolova ji vidí Alexej Nikitin.
     
    85
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Ivan Paurević, přichází Azamat Zasejev.
     
    84
    Další přerušení hry! Hostující Michail Kosťukov utržil v hlavičkovém souboji zásah do obličeje a zůstává ležet na trávníku.
     
    83
    Amkar se sice snaží vstřelit alespoň čestnou branku, jenže obrana Ufy v čele s brankářem Bělenovem nenechává hostujícím fotbalistům volný prostor.
    81. Ivan OBLJAKOV - 3:0
     
    81
    Ufa právě vstřelila branku!
    A další branka domácího celku! Ufa vede už 3:0 a užívá si dnešní utkání! SYLVESTER IGBOUN tentokrát přihrál na malé vápno, kde se s míčem otočil IVAN OBLJAKOV a střelou do horního rohu překonal brankáře!
     
    80
    Sylvester Igboun sprintoval za prudkou přihrávkou na polovinu soupeře, jenže přes rychlejšího obránce se k balónu neprobil a nedokázal zakončit.
     
    79
    Aleksandar Miljković poslal dlouhé autové vhazování až do pokutového území. Hostující fotbalista hledal Ogudeho, ale obránce Bojan Jokić byl na místě.
     
    78
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Vjačeslav Krotov, přichází Ivan Obljakov.
     
    77
    Pavel Alikin na levé straně domácí obrany zastavil přihrávku do pokutového území a pohotově rozehrál. Ufa nechce pustit soupeře do šancí.
     
    76
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Dmitrij Bělorukov, přichází Felicio Brown Forbes.
     
    74
    Fegor Ogude odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže nikdo z fotbalistů v bílém na jeho pobídku nedosáhl a míč proskákal do zámezí.
     
    73
    Ufa navíc zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území. Denis Tumasjan vyslal nadýchaný centr na přední tyč, kde bez problémů zasáhl obránce.
     
    72
    Denis Tumasjan se natlačil před soupeře a nechal se chytře faulovat. Domácí fotbalista si ze souboje navíc odnesl bolestivý šrám.
     
    71
    Domácí fotbalisté jsou nyní na koni! Hráči v červených dresech hrají ve velké pohodě a soupeře prakticky k ničemu nepouštějí.
     
    69
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení na 2:! SYLVESTER IGBOUN si všiml vyběhnutého brankáře. dokázal si jej obhodit a pohotovou střelou z levého křídla trefil prázdnou branku!
     
    68
    Bojan Jokić skluzem zastavil rozběhnutého soupeře u postranní čáry. Domácí obránce si na podobné zákroky musí dát pozor. Na svém kontě už má žlutou kartu.
     
    67
    Na stadionu panuje parádní atmosféra. Domácí fanoušci cítí, že Ufa se dnes může dotáhnout na šestou pozici a v průběhu sezóny může atakovat pohárové pozice.
     
    66
    Dmitrij Bělorukov dostal přihrávku do blízkosti pokutového území a okamžitě odcentroval na malé vápno. Brankář Alexandr Bělenov si bez problémů došel pro míč.
     
    65
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání! Za faul na polovině hrací plochy ji vidí Bojan Jokić.
     
    64
    Následný rohový kop se Ufě vůbec nepovedl. Prudký centr přiletěl na malé vápno, kde číhal Dmitrij Bělorukov, který míč bez problémů odhlavičkoval.
     
    63
    Vjačeslav Krotov sprintoval za míčem do pokutového území. Domácí útočník se dokonce prosmýkl kolem obránce, ale Fegor Ogude balón na poslední chvíli zakopl na roh.
     
    62
    Michail Gaščenkov se při průniku do pokutového území dopustil nedovoleného zákroku a daroval míč domácím fotbalistům.
     
    61
    Sylvester Igboun se při bránění na vlastní polovině dopustil nedovoleného zákroku, což neuniklo zraku hlavního arbitra, který mu důrazně domlouvá.
     
    60
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Janusz Gol, přichází Sjarhej Balanovič.
     
    59
    Ivan Paurević táhl akci Ufy po pravé straně hrací plochy a dostal se k odcentrování. Vjačeslav Krotov se hnal za jeho pobídkou, jenže na míč nedosáhl.
     
    58
    Dmitrij Bělorukov už je zpátky na hrací ploše. Hostující obránce se ihned zapojil do rozehrávky Amkaru, jenže jeho přihrávka na levou stranu byla velmi nepřesná.
     
    57
    Hra je přerušena! Hostující obránce Dmitrij Bělorukov si v souboji na hranici pokutového území přivodil zranění a musí být ošetřen. Podle všeho bude schopen pokračovat ve hře.
     
    56
    Brian Idowu spěchal vpřed s pokusem o rychlou odpověď. Hostující obránce se na levé straně patičkou uvolnil k odcentrování, ale nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    55
    Po úvodní brance domácího celku v utkání se probudili také domácí příznivci. Fanoušci Ufy nyní hlasitě skandují a ženou fotbalisty v červeném do útoku.
    53. Sylvester IGBOUN - 1:0
     
    53
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí Ufa se ujímá vedení! Domácí celek rozehrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Do šestnáctky přiletěl centr, na který si naskočil SYLVESTER IGBOUN a hlavou překonal bezmocného brankáře!
     
    52
    Pavel Alikin na polovině hrací plochy nedovoleným způsobem zastavil aktivního Gola. Hostům se následná rozehrávka vůbec nepovedla a u míče jsou opět fotbalisté v červeném.
     
    51
    Bojan Jokić skvěle vystihl nepřesnou přihrávku soupeře na polovinu Ufy. Domácí fotbalista rozjel útok po levé straně, ale Denis Tumasjan se nedostal k odcentrování.
     
    50
    Za další prudkou přihrávkou za obranu Amkaru sprintoval Sylvester Igboun, jenže skákavý míč se odrazil příliš daleko a skončil v zámezí.
     
    49
    Stoper Alexej Nikitin ustál náročný hlavičkový souboj s důrazným Ogudem. Pokud by domácí stoper ve vzduchu neuspěl, šel by jeho sok sám na brankáře.
     
    48
    Domácí nyní zahrávali rohový kop. Centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, kde s přehledem zasáhl obránce Dmitrij Bělorukov.
     
    47
    Brian Idowu otálel s rozehrávkou na levé straně hrací plochy. Krajní obránce Amkaru si nakonec pomohl zpětnou přihrávkou na spoluhráče z obrany.
     
    46
    Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Amkar se ihned vydal do útoku, ale vysoký nákop na levé křídlo hlavou odvrátil Alexandr Suchov.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně bojovný souboj v s minimem šancí. Na hrací ploše zatím kralují obě defenzívy. O něco aktivnější je přeci jen domácí Ufa, jenže kompaktní obranná řadě soupeře zatím domácí střelce nepustila do šancí. Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    V samotném závěru prvního poločasu zahrávala Ufa ještě jeden přímý kop. Pavel Alikin se z hranice šestnáctky opřel do odraženého míče, ale trefil jen obránce před sebou.
     
    44
    Michail Gaščenkov se před brankou domácího celku natahoval po odraženém míči, jenže z otočky nedokázal vypálit. Brankář Bělenov poté pohlídal cestu míče do zámezí.
     
    43
    Stockij zahrával také následný rohový kop. Jeho prudký centr přiletěl na malé vápno, odkud jej bez problémů vyboxoval hostující brankář Artur Nigmatullin.
     
    42
    Ufa zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho exekuce se chopil Dmitrij Stockij, jehož centr přiletěl na zadní tyč, ale Nikitin hlavou minul branku.
     
    41
    Veroljub Salatic dotíral na statického Miljkoviče, který dlouho otálel s rozehrávkou. Domácí fotbalista nakonec vybojoval míč a došel si pro faul.
     
    40
    A další akci Ufy směrem vpřed zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Své postavení si tentokrát nepohlídal Sylvester Igboun.
     
    39
    Vjačeslav Krotov si v pokutovém území naběhl na vysoký oblouček, ale okamžitě se k němu stáhli dva obránci hostujícího celku, kteří mu nedovolili zakončit.
     
    38
    Dmitrij Stockij vybojoval míč na polovině hrací plochy a bez váhání přenesl hru na levé křídlo. Domácí Ufa se po delší době usadila na polovině soupeře.
     
    37
    Petar Zanev zastavil nedovoleným způsobem jednoho z domácích fotbalistů. Hostující kapitán už má na svém kontě množství podobných faulů.
     
    36
    Stále čekáme na první nebezpečnou situaci. Pavel Komolov chtěl překvapit obranu Ufy prudkou přihrávkou, ale nikdo v červeném se za jeho pobídkou nerozběhl.
     
    35
    Aleksandar Miljković táhl akci Amkaru podél levé postranní čáry. Zadák Amkaru prošel s balónem na polovinu Ufy, kde nedokázal přesně přihrát.
     
    34
    Saied Ezatolahi si na polovině Ufy skvěle pokryl míč a dotírající Denis Tumasjan jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Hosté budou znovu rozehrávat.
     
    33
    Vjačeslav Krotov to při napadání soupeřovy rozehrávky přehnal s agresivitou a dopustil se nedovoleného zákroku. Amkar může pokračovat v kombinaci.
     
    32
    Dmitrij Stockij se vydal na individuální průnik podél levé postranní čáry. Obránce Aleksandar Miljković jej však za cenu nedovoleného zákroku zastavil.
     
    31
    Dmitrij Bělorukov si naběhl na prudkou přihrávku do pokutového území a okamžitě se snažil vymyslet zpětnou přihrávku. Nikdo v bílém se k jeho pobídce neprobil.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry. Na hrací ploše zatím sledujeme nesmírně bojovné utkání. Obě defenzívy si počínají skvěle a brankáři dosud nemuseli zasahovat.
     
    29
    Petar Zanev nyní uspěl i v defenzivní činnosti. Hostující obránce před sebe nepustil Tumasjana a dokonce vybojoval pro Perm vhazování na polovině soupeře.
     
    28
    Denis Tumasjan se ve středu hrací plochy zmocnil odraženého míče a navedl si jej na hranici pokutového území. Rána levačkou se mu vůbec nepovedla a končí vysoko na tribuně.
     
    27
    Petar Zanev se rychlou kličkou zbavil obránce na levé straně hrací plochy. Hostující kapitán poté vymyslel nadýchaný centr, který končí v rukavicích Bělenova.
     
    26
    Zraněný fotbalista domácího celku už je zpátky na nohou a po krátkém ošetření za postranní čárou se může vrátit do hry. Hosté mezitím kombinují na polovině hřiště.
     
    25
    Další přerušení hry! Sylvester Igboun dostal loktem v hlavičkovém souboji a musí být ošetřen. Na hrací ploše nám v posledních minutách přibývají ostré zákroky.
     
    24
    Hra je přerušena! Pavel Komolov utržil v hlavičkovém souboji s Tumasjanem úder loktem a po souboji zůstává ležet na trávníku. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    23
    Také domácí Ufa si nyní vyzkoušela rohový kop. Vysoký centr se snesl na malé vápno, odkud balón hostující obránce odhlavičkoval za hranice šestnáctky.
     
    22
    Aleksandar Miljković odcentroval do pokutového území, kam si na centr nabíhal Brian Idowu, jež po souboji s obráncem upadl. Rozhodčí vše viděl a pokutový kop neodpískal.
     
    21
    Saied Ezatolahi měl moře prostoru v blízkosti pokutového území, jenže místo střely zvolil přihrávku na levou stranu hrací plochy, kde byl Idovu.
     
    20
    Alexandr Suchov si na pravé straně defenzívy splnil své povinnosti, když zatarasil cestu vpřed rozběhnutému Komolovovi. Hosté budou pouze vhazovat.
     
    19
    Následný centr od rohového praporku přiletěl na malé vápno, kde se k hlavičce dostal Brian Idowu, jehož zakončení prosvištělo dobré dva metry nad břevnem.
     
    18
    Aleksandar Miljković podpořil ofenzívu Amkaru náběhem po pravé straně hrací plochy. Krajní obránce hostující celku se snažil odcentrovat, ale obrana jeho pobídku srazila na roh.
     
    17
    Veroljub Salatic uspěl v souboji na polovině hrací plochy a vnějším nártem přenesl hru na opačnou stranu hřiště. Ufa se nakonec dostala až do pokutového území, ale Ivan Paurević akrobatickým způsobem minul branku.
     
    16
    Alexandr Bělenov vyrazil z branky až na hranici pokutového území a před sprintujícím Ogudem raději zakopl balón mimo hrací plochu.
     
    15
    Pavel Komolov sice vystoupil proti statickému obránci domácího celku, ale míč se od něj odrazil pouze do zámezí. Zatím sledujeme hodně bojovné utkání. Vhazovat budou domácí.
     
    14
    Sylvester Igboun se po následném přímém kopu v pokutovém území dopustil nedovoleného zákroku a daroval soupeři rozehrávku zdarma.
     
    13
    Sylvester Igboun táhl rychlý protiútok Ufy po levé straně hrací plochy, jenže vracející se soupeř mu na poslední chvíli podkopl nohu a poslal jej k zemi.
     
    12
    Petar Zanev v úvodu utkání diriguje hostující rozehrávku. Záložník Amkaru si našel volný prostor a bez váhání přenesl hru na pravou stranu hřiště.
     
    11
    Hostující celek zahrával svůj první rohový kop v dnešním utkání. Jeho exekuce se ujal Petar Zanev, jehož vysoký centr nezasáhl nikdo z hlavičkářů.
     
    10
    Denis Tumasjan si nabíhal na dlouhou přihrávku na pravou stranu, ale balón se po kluzkém trávníku svezl až do zámezí. Amkar bude znovu rozehrávat.
     
    9
    Pavel Alikin přenesl hru na levou stranu, kde byl domácí Bojan Jokić, nicméně krajní obránce Ufy si raději vypomohl zpětnou přihrávkou právě na Alikina.
     
    8
    Domácí obránci nyní hodně riskovali při kombinaci v blízkosti pokutového území. Nikitin musel spěchat, ale nakonec těžkou situaci zvládl vyřešit.
     
    7
    Jeden z hostujících obránců na hranici pokutového území nezasáhl prudkou přihrávku do šestnáctky a nedokázal balón odkopnout do bezpečí. Naštěstí pro Perm se Krotov neprobil do zakončení.
     
    6
    Alexandr Suchov si nabíhal na dlouhou přihrávku podél pravé postranní čáry. Domácí fotbalista na balón nedosáhl a míč proskákal do zámezí. Artur Nigmatullin bude rozehrávat.
     
    5
    Vjačeslav Krotov si naběhl na vysoký oblouček za obranu hostujícího celku. Domácí útočník si ale nepotykal se zpracováním a míč se od jeho kopačky odrazil do zámezí.
     
    4
    Petar Zanev musel sprintovat za nepřesnou přihrávkou na polovinu hrací plochy. Hostující obránce míč stačil odkopnout před dotírajícím Krotovem.
     
    3
    Tentokrát se už krajní obránce Amkaru Aleksandar Miljković dostal k odcentrování do pokutového území. Jeho prudká pobídka však opustila hrací plochu. Ufa bude rozehrávat.
     
    2
    Také Amkar se poprvé v utkání vydal do útoku. Aleksandar Miljković bojoval o míč na pravé straně hrací plochy, ale přes Jokiće nedokázal odcentrovat.
     
    1
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do dnešního utkání. Ufa se ihned vydala do útoku. Alexandr Suchov se snažil odcentrovat, ale trefil obránce před sebou.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Ufa bude hrát v červeném, zatímco Amkar přijel v bílém.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Ufa: Bělenov – Suchov, A. Nikitin, Alikin – Tumasjan, Salatic, Paurević, Jokić – Stockij, Krotov, Igboun.
    Náhradníci: Šelija – Tabidze, Obljakov, Zasejev, Bezdenežnych, Safronidi, Carp, Fatai, Abdulavov.

    FK Amkar Perm: Nigmatullin – Miljković, Bělorukov, Ogude, Idowu, Zanev – Gol, Gaščenkov, Ezatolahi, Komolov – Kosťukov.
    Náhradníci: Chomič, Vambolt – Conde, Melnikov, Brown Forbes, Prokofjev, Šavajev, Salugin, Bodul.

    Rozhodčí: Šeldakov – Demeško, Šalaberidze.
     
    FC Ufa

    Ufa je na tom ještě lépe. V osmnácti duelech vybojovala dvacet čtyři bodů a patří jí sedmá pozice ligové tabulky. Doma navíc Ufa prohrála jen ve dvou utkáních. Na svém stadionu si dokonce poradila s vedoucím Lokomotivem Moskva. V minulém kole však prohrála 2:1 na hřišti Achmatu.
     
    FK Amkar Perm

    Amkar Perm zatím prožívá průměrnou sezónu. Dnešní hostující celek sehrál osmnáct utkání a vybojoval v nich osmnáct bodů. Permu aktuálně patří jedenáctá pozice a v případě výhry se může dotáhnout právě na Ufu. Na hřištích soupeřů se navíc Amkaru daří. V posledním kole navíc doma zvítězil 2:1 nad Dynamem Moskva.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání ruské Premier Ligy. Společně se podíváme na duel mezi Ufou a Amkarem Perm. Výkop je stanoven na 12 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 53. Igboun (Jokić), 69. Igboun, 81. Obljakov (Igboun)

    Karty:   65. Jokić (UFA), 86. A. Nikitin (UFA)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:12.
    FC Ufa: Bělenov – Suchov, A. Nikitin, Alikin – Tumasjan, Salatic, Paurević (85. Zasejev), Jokić – Stockij (89. Safronidi), Krotov (78. Obljakov), Igboun.
    Náhradníci: Šelija – Tabidze, Obljakov, Zasejev, Bezdenežnych, Safronidi, Carp, Fatai, Abdulavov.

    FK Amkar Perm: Nigmatullin – Miljković, Bělorukov (76. Brown Forbes), Ogude, Idowu, Zanev – Gol (60. Balanovič), Gaščenkov (87. Šavajev), Ezatolahi, Komolov – Kosťukov.
    Náhradníci: Chomič, Vambolt – Conde, Melnikov, Brown Forbes, Prokofjev, Šavajev, Salugin, Bodul, Balanovič.

    Rozhodčí: Šeldakov – Demeško, Šalaberidze
    bahis siteleri