Švýcarsko – Francie 4:0 (kon.) | Česko – Norsko 2:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
4:0 (3:0, 0:0, 1:0)
Francie
Pátek 15.12.2017, 14:00 • Příbram • Euro Hockey Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Švýcarky to zvládly a vyhrály 4:0, o svém vítězství rozhodly již v první třetině, kterou ovládly v poměru 3:0. Švýcarky na turnaji ještě nedostaly góla, zítra je čeká souboj s Českou republikou, který bude vyvrcholením celého turnaje. Z dnešního zápasu to je vše, děkuji za pozornost a těším se na vás u dalšího online přenosu. Karel Milec (15:57:37)
     
    Konec zápasu.
     
    59:07
    Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Alderová, přichází Schellingová. Švýcarská gólmanka vyjela při oslavě gólu příliš daleko a do branky tak musí střídající gólmanka.
    59:07 Rahel ENZLEROVÁ - 4:0

    zdroj:hokejkatv.cz
     
    59:07
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    RAHEL ENZLEROVÁ dostala přihrávku zpoza branky, se kterou si věděla rady a završila dnešní střelecký účet. Asistence: Isabel Waidacherová a Laura Benzová.
     
    58:30
    Švýcarky se snaží dohrát zápas v útočném pásmu a udržet čisté konto.
     
    58:00
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:40
    Nicole Gassová viděla v útočném pásmu volný prostor, tak zkusila přízemní ránu, ale Lambertová si opět věděla rady a puk chytila.
     
    55:28
    Švýcarky hrají v plném počtu.
     
    54:45
    Francouzkám se přesilová hra vůbec nedaří, naopak Švýcarky jsou v útočném pásmu a nepouští Francouzky k puku.
     
    53:28
    Oddechový čas pro Francii.
     
    53:28
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Isabel Waidacherová – 2 min., podražení).
     
    51:40
    Ihned po buly se pokusila vystřelit Zollingerová, Lambertová připravena.
     
    50:10
    Rozierová jela z levé strany na gólmanku Švýcarska, ale střela se jí vůbec nepovedla a končí tak půl metru vedle švýcarské branky.
     
    49:12
    Francouzky jsou v plném počtu a hned mohly jít do brejku, ovšem Duvinová nedokázala puk zpracovat, kdyby se jí to povedlo jela by sama na Alderovou.
     
    48:10
    Zollingerová dostala nabito na pravou stranu hřiště, vypálila velmi tvrdě, jenže Lamebertová stihla ramenem vyrazit kotouč mimo tři tyče.
     
    47:10
    Vyloučení v týmu Francie (Estelle Duvinová – 2 min., sekání).
     
    46:26
    Francie hraje v plném počtu.
     
    46:20
    Stalderová si narazila s Meierovou, první jmenována vypálila tvrdou ránu, hledala mezírku mezi betony, ale Lambertová byla připravena a střela chytila.
    Marken.cz

    Karel Milec

    Branky a nahrávky: 10. Rüeggová (Enzlerová), 17. Müllerová (Stalderová, Zollingerová), 18. Gassová (Rüeggová, Enzlerová), 60. Enzlerová (Waidacherová, Benzová)


    Švýcarsko: Alderová (Schellingová) – Zollingerová, Gassová, Wetliová, Altmannová (C), Forsterová, Benzová, Christenová – Stiefelová, Müllerová (A), Stalderová, Raselliová (A), Meierová, Staenzová, Benzová, Rüeggová, Waidacherová I. Waidacherová M., Rüediová, Quennecová
    Francie: Lambertová (Baldinová) – Gendarmeová, Jurová, Passardová, Duvinová, Rozierová – Parmentová (A), Lagerová – Lacombová, Vixová, Rihetová (C), Escuderová (A)– Grenierová, Locatelliová, Riouxová, Jouannová, Cuasnetová – Riddeová, Couerová, Dufayrdová, Bauerová

    Rozhodčí: Malá – Šťastná, Štefková

    Diváci: 30
    ocianews.com