Atalanta BC – Sassuolo 2:1 (kon.) | AS Řím – Turín 1:2 (kon.) | Juventus – Janov 2:0 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
2:1 (2:0)
US Sassuolo Calcio
Středa 20.12.2017, 15:00 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia (Bergamo) • Italský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 18:13. (16:53:52)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí těsným vítězstvím Atalanty poměrem 2:1. Sledovali jsme poměrně vyrovnané utkání, které nenabídlo moc zajímavých momentů. Až po kontaktní brance se zápas dostal do záživnější pasáže, ve které měli hosté i šanci na vyrovnání. Tu ale promarnili a do dalšího kola postupuje Atalanta Bergamo.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Stále ten samý obrázek. Hostům se nedaří přiblížit ke Gollinimu, domácí hráči povětšinu času odkopávají balón, co možná nejdále.
     
    90+3
    Jedna z posledních šancí na vyrovnání byla z rohového kopu. Ten ale odvrátil Iličić, náseldně Mancini odkopem poslal balón k půlící čáře.
     
    90+2
    Sassuolo se nachází na útočné polovině, kde si momentálně vybojovalo rohový kop. Domácí jsou obklopeni kolem svého pokutového území.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Tak pozor! Kurtič naprosto nezvládl svoje nervy a po strčení do soupeře uviděl rovnou červenou kartu. Hosté ještě vycítili šanci!
     
    88
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Cornelius, přichází Gómez.
     
    87
    Rogeriovi se absolutně nepovedlo odkopnout balón. K němu se tak dostal pouze hráč soupeře, který samozřejmě nikam nespěchá.
     
    86
    Střídající Iličič se okamžitě seznámil s míčem. Následně chtěl rozvinout akci na pravou stranu, kde ale Castagnemu chyběla rychlost.
     
    85
    Acerbi dalekonosný pas nalezl nohu Matriho, který byl bráněn hodně natěsno. Mancini si splnil své obranné povinnosti a odklidil míč za čáru.
     
    84
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Orsolini, přichází Iličić.
     
    83
    Po nepřesné přihrávce vhazoval Tolói kousek za půlící čárou. Jako adresáta si vybral Corneliuse, který proti přesile neměl šanci na driblink s míčem.
     
    82
    Stále sledujeme zatím bezvýchodné tápání hostujících fotbalistů. Ti sice mají míč častěji na svých kopačkách, nicméně i nadále jsou daleko od branky soupeře.
     
    81
    De Roon se řítil směrem k brance soupeře, místo přihrávky na pravou stranu to ale vzal sám na sebe. Špatné rozhodnutí, neboť domácí záložník přišel o balón.
     
    79
    Rozhodčí ještě věnoval několik slov frustrovanému Magnanellimu, který si zřejmě vyslechl poslední napomenutí. Sassuolo ale pokračuje v tlaku.
     
    78
    Rohový kop byl rozehrán nakrátko, načež do vápna přeci jenom přiletěl centr. Jeden z hostů se ale dopustil útočného faulu, na zemi skončil Bastoni.

    David Suchý

    Branky: 16. Cornelius, 33. Tolói – 74. Tolói (vla.)

    Karty:   61. Kurtič (ABC) – 25. Cassata (SAS), 73. Rogerio (SAS)   89. Kurtič (ABC)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 18:13.
    Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói, Mancini, Bastoni – Castagne, de Roon, Haas, Gosens – Kurtič, Orsolini, Cornelius
    Náhradníci: Berisha, Masiello, Gómez, Freuler, Caldara, Vido, Melegoni, Rossi. Hateboer, Spinazzola, Iličić, Schmidt

    US Sassuolo Calcio: Pegolo – Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Rogerio – Fratessi, Mazzitelli, Cassata – Pierini, Matri, Ragusa
    Náhradníci: Consigli, Marson, Magnanelli, Missiroli, Falcinelli, Peluso, Scamacca, Politano, Lirola, Goldaniga, Berardi, Duncan
    bahis siteleri