W. Brémy – Freiburg 3:2 (kon.) | Mönchengladbach – Leverkusen 0:1 (kon.) | Bayern – Dortmund 2:1 (kon.)
Heidenheim – Frankfurt 1:2 (po pr.)
po prodl.
1.FC Heidenheim 1846
1:2 (0:0)
Eintracht Frankfurt
Středa 20.12.2017, 20:45 • Voith-Arena, Heidenheim • Německý pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:20:24)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:10. Rohy: 7:9. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:15.
     
    Je konec! Eintracht Frankfurt nakonec zvládl prodloužení a na půdě Heidenheimu vítězí 2:1! Na první branku jsme museli čekat až do prodloužení. V něm se do vedení dostal právě Frankfurt zásluhou Gačinoviče. Vedení hostům nevydrželo dlouho! O dvě minuty později totiž vyrovnal Schnatterer! Rozhodující moment přišel ve 110. minutě, kdy se prosadil dnes aktivní Haller, který rozhodl o postupu Frankfurtu do dalšího kola!
     
    Konec zápasu.
     
    119
    Haller dostal ještě jednu přihrávku do pokutového území, jenže ani tentokrát nestačil přesně přihrát a daroval balón domácím fotbalistům.
     
    118
    Domácí fanoušci nadále neúnavně ženou svůj celek do útoku a snaží se dotlačit fotbalisty Heidenheimu za vstřelením vyrovnávací branky.
     
    117
    Haller tentokrát poslal pěknou přihrávku na levou stranu hrací plochy, ale nikdo z jeho spoluhráčů balón nezastihl na hrací ploše. Heidenheim bude vhazovat.
     
    116
    Haller prosvištěl po levé straně až do pokutového území a poslal zpětnou přihrávku. Míč poskakoval na malém vápně, ale nikdo v bílém nezakončil.
     
    115
    Rozehrávka přímého kopu se Heidenheimu vůbec nepovedla. Vysoký centr se snesl na malé vápno, kde kraloval důrazný stoper Russ.
     
    114
    Střídající Jovič fauloval na vlastní polovině a nabídl domácímu celku přímý kop z velmi zajímavé pozice. Do vápna míři všichni hlavičkáři.
     
    113
    Tentokrát si už Frankfurt dává pozor na nebezpečné průniky domácích fotbalistů za obranu. Zejména obránce Hasebe zůstává hodně vzadu.
     
    112
    Haller si na hranici pokutového území brousil zuby na prudkou přihrávku, ale ihned k němu přistoupili dva obránci domácího celku, kteří jej připravili o míč.
    110. Sebastien HALLER - 1:2
     
    110
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Frankfurt si bere zpět ztracené vedení! SEBASTIEN HALLER se nakonec dočkal! Hostující útočník si v pokutovém území počkal na centr z pravé strany a bez váhání poslal míč rovnou do sítě!
     
    109
    Po následném rohovém kopu se do zakončení hlavou dostal Salcedo, jenže musel hlavičkoval z opravdu těžké pozice a mířil jen do rukavic brankáře.
     
    108
    Haller si naběhl na krásnou přihrávku mezi obránce, běžel sám na brankáře a zkoušel zahrát Mullerovi na housličky. Domácí brankář vytáhl parádní zákrok!
     
    107
    Haller se nyní stáhl na vlastní polovinu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou z vlastní poloviny hrací plochy. Navíc se nechal chytře faulovat.
     
    106
    Hosté obstarali výkop do druhé části prodloužení. Frankfurt se ihned vydal do útoku, ale Haller na vysokou přihrávku nedosáhl.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 97. Schnatterer – 95. Gačinovič, 110. Haller

    Karty:   56. Verhoek (HEI), 79. Feick (HEI) – 105. Hasebe (FRN)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:10. Rohy: 7:9. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:15.
    1.FC Heidenheim 1846: Muller – Strauss, Krauss, Beermann, Feick – Griesbeck, Tisch-Rivero – Lankford (89. Theuerkauf), Dovedan (83. Thomalla), Schnatterer (103. Busch) – Verhoek
    Náhradníci: Busch, Glatzel, Thomalla, Thiel, Eicher, Theuerkauf, Gnaase

    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Hernández, Russ, Hasebe – Wolf (101. da Costa), Gačinovič, Boateng, Willems (65. Tawatha) – Hrgota (80. Stendera), Rebič, Haller
    Náhradníci: Falette, Fernandes, Jovič, Stendera, da Costa, Tawatha, Zimmermann

    Rozhodčí: Jablonski – Gorniak, Achmuller
    bahis siteleri