Everton – Chelsea 0:0 (kon.) | Brighton – Watford 1:0 (kon.) | Manchester City – Bournemouth 4:0 (kon.)
Southampton – Huddersfield Town 1:1 (kon.) | Stoke – West Brom 3:1 (kon.) | Swansea – Crystal Palace 1:1 (kon.)
West Ham – Newcastle 2:3 (kon.) | Burnley – Tottenham 0:3 (kon.) | Leicester – Manchester Utd. 2:2 (kon.)
konec
Burnley FC
0:3 (0:1)
Tottenham Hotspur
Sobota 23.12.2017, 18:30 • Turf Moor • Anglická Premier League • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (20:28:20)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:10.
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec ve druhé půli přidali další dvě branky, o které se postaral znovu Harry Kane, který tak završil svůj hattrick. Hosté si tak z Burnley odvezou všechny tři body a domácí ze hřiště odejdou s prázdnou.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Johann Gudmundsson pálil z hranice velkého vápna, jeho dělovka pak skončila vysoko nad hostující brankou. Hugo Lloris tak bude mít poslední odkop od své branky a bude to také zřejmě poslední dotek míče v tomto utkání.
     
    90+2
    Na druhé straně už se příliš nikam nehnali hosté, kteří se tak v útoku nedostali ke střele. Rozhodně je to mrzet nemusí. Stále mají tříbrankový náskok, o který už nemohou přijít.
     
    90+1
    Ashley Barnes se proháčkoval hostující obranou a dostal se až do pokutového území. Jenže se ke střele nedostal. Zastavila ho obrana hostů.
     
    90
    Nad rámec řádné hrací doby ve druhém poločase hlavní sudí nastaví ještě tři minuty navíc. Stejně, jako tomu bylo v první části hry.
     
    89
    Érik Lamela dostal přihrávku od Kanea a poté se hned rozhodl ke střele. Ta zamířila mimo tři tyče a míč si hned přebírají domácí hráči, kteří ještě půjdou útočit.
     
    88
    Domácí Steven Defour dostává žlutou kartu po tom, co něco ostřejšího řekl směrem k hlavnímu sudímu.
     
    88
    Hosté založili nenápadnou akci, po níž střílel z hranice velkého vápna Fernando Llorente, ale bylo to pouze vedle branky Popeho.
     
    87
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Dele Alli, přichází Fernando Llorente.
     
    86
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Scott Arfield, přichází Nahki Wells.
     
    85
    Érik Lamela se zapojil do hry nejlépe, jak mohl. Dostal se do samostatného úniku a po jeho střela pak musela zasahovat obrana domácích. Ta nakonec Lamelu do zakončení nepustila.
     
    85
    A hned na to přidal další zákrok, když zlikvidoval jedovatou střelu Johanna Gudmundssona z pravé strany.
     
    84
    Po další střele domácích si připisuje svůj vůbec první zákrok v utkání Hugo Lloris, jenž pro tuto chvíli udržel znovu své čisté konto.
     
    83
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Eric Dier, přichází Érik Lamela.
     
    81
    Do akce se hned po inkasované třetí brance vydali domácí, kde z dobrých dvaceti metrů napálil míč na hostující bránu Ashley Barnes, bylo to ale bez gólového efektu.
    79. Harry KANE - 0:3
     
    79
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Hosté využili menšího zaváhání obrany domácích a poté založili bleskovou akci. Při ní dostal míč do běhu HARRY KANE, udělal ještě pár kroků navíc a poté svou levačkou umístil svou střelou ke vzdálenější tyči – 0:3. Hostující útočník tak završuje svůj čistý hattrick. Asistence: Dele Alli.
     
    78
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Son, přichází Moussa Sidi Yaya Dembélé.
     
    76
    Po nepřesné střele hostů se k míči dostal brankář Nick Pope, jenž měl k dispozici další odkop od své branky. Po něm poté poslal balón až za vlastní polovinu.
     
    75
    Také hosté se dostali do další akce, kdy z hranice velkého vápna střílel agilní Harry Kane, ale hattricku se po své další ráně nedočkal.
     
    74
    Stejný hráč po chvilce střílel za velkým vápnem a jeho střelu pak zablokovala obrana Tottenhamu. Ten tak stále drží svůj dvoubrankový náskok.
     
    72
    Sam Vokes se hned prezentoval přihrávkou na svého spoluhráče, který poté svou střelu poslal jen do připravené obrany hostů. Ti tak otáčejí směr hry opět na opačnou stranu.
     
    71
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Jeffrey Hendrick, přichází Sam Vokes.
    69. Harry KANE - 0:2
     
    69
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového náskoku. Moussa Sissoko vyslal do úniku HARRYHO KANEA, který si poté naběhl až před Popeho, kterého prostřelil mezi nohy – 0:2. Je to druhý přesný zásah tohoto hráče v dnešním utkání. Asistence: Moussa Sissoko.
     
    67
    A do třetice domácí tým. Ten byl v další slibné akci, ale zastavil ho ofsajd. Rázem tak končí další šance ze strany hráčů Burnley.
     
    66
    Hráči Burnley vycítili šanci a i nyní zahrozili před Llorisovou brankou. Ten ale znovu nemusel zasahovat, pomohla mu zase vlastní obrana.
     
    64
    Pokus domácích v blízkosti velkého vápna se nepovedl. Hosté dobře zavřeli prostor před vlastní brankou a hráčům Burnley nic nepovolili.
     
    62
    Domácí se natlačili před Llorisovu branku, kde na něho mířila další střela. Brankář hostů ovšem za pomoci obrany udržel čisté konto a do další akce jdou právě jeho spoluhráči.
     
    61
    Dalekonosný nákop před hostující branku vyslal Johann Gudmundsson, nakonec pak raději Hugo Lloris ukrývá míč do svých rukavic a poté ho odkopne znovu daleko od své branky.
     
    59
    Harry Kane si naběhl na roh velkého vápna a poté obloučkem namířil míč na branku Burnley, ale ten skončil jen daleko vedle ní.
     
    57
    Žlutou kartu dostává Moussa Sissoko (Tottenham Hotspur).
     
    57
    Son se poté chytal za hlavu. Sám ví, že šanci, kterou měl, byla z kategorie tutových. A to ho může v konečném součtu v utkání mrzet.
    56. Son spálil obrovskou šanci hostů.
     
    56
    Další velká šance Tottenhamu. Moussa Sissoko uháněl před branku domácích společně se Sonem, poté mu naservíroval míč jak na zlatém podnose. Ale Son poté těsně před Poppem poslal míč jen vysoko nad!
     
    54
    Centr Tottenhamu z pravé strany odhlavičkoval do bezpečí přímo z pokutového území jeden z obránců Burnley a pomohl tak svému brankáři, který nemusel vůbec zasahovat.
     
    53
    Hosté se natlačili před domácí branku, kde po několika hlavičkových soubojích došlo ke střele, která ale zamířila jen do pozorné domácí obrany.
     
    51
    Dvěma dalšími přesnými zákroky se v krátkém sledu po sobě prezentoval domácí brankář, který vychytal dvě střely, které na něho mířily.
     
    50
    Jeffrey Hendrick potáhl míč před velké vápno. Poté ho přihrál na pravou stranu Johannu Gudmundssonovi, ale druhý jmenovaný pak napálil míč pouze vedle levé tyče Llorisovy branky.
     
    49
    Akce střídá akci. Nyní se znovu ke střele dostali hosté z Tottenhamu, ale Moussa Sissoko zamířil mimo branku domácích.
     
    48
    Ben Mee na druhé straně centroval míč svému spoluhráči, který ale místo střely zvolil zpětnou přihrávku zpět Meemu, ale ten poté přestřelil.
     
    47
    Harry Kane dostal přihrávku těsně před branku domácího celku, okamžitě poté z první vystřelil, jenže to bylo opět vedle. Další šance hostů na začátku druhé půle tak zůstala nevyužita.
     
    46
    Moussa Sissoko dostal přihrávku do běhu a poté se snažil vystřelit kus za velkým vápnem. Jeho rána ale končí mimo tři tyče.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Hráči obou celků se vrací na hrací plochu. Druhý poločas tak začne už za malý okamžik.
     
    Střely na branku: 0 – 4
     
    První poločas tohoto utkání je za námi. V něm jsme brzy viděli úvodní branku, když už v sedmé minutě proměnil pokutový kop Harry Kane a nakonec stanovil výsledek první části hry. Hosté tak vedou o jednu branku a své vedení budou ve druhém poločase chtít navýšit. Uvidíme, zda se jim to podaří, nebo zda se domácím podaří srovnat.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Ještě to také zkusili hosté před brankou Burnley, ale Harry Kane svou střelu uspěchal a poslal míč jen vysoko nad domácí branku. Následovat tak bude další odkop od ní.
     
    45+2
    Nick Pope odkopl míč od své branky a do další útočné akce tak poslal svůj tým.
     
    45+1
    Domácím hráčům se útok nepovedl, poté se na druhé straně netrefil z dvaceti metrů Harry Kane a míč je nyní znovu v moci hráčů Burnley.
     
    45
    Nad rámec řádné hrací doby v prvním poločase se budou nastavovat ještě dvě minuty navíc.
     
    44
    Domácí zahráli další rohový kop, z této standardní situace ale nezapršelo. Míč, který se snesl do pokutového území, nikdo z hráčů Burnley nesklepl na branku Tottenhamu.
     
    42
    A znovu hráči Tottenhamu dobývali území domácího celku. Přes přesnou obranu ovšem znovu neprošli a další jejich akce je tedy u konce.
     
    41
    Hosté zahráli míč za zadní čáru u domácí branky. Balón si tak přebírá Jack Pope a znovu ho odkopne od svého zařízení daleko před branku hostů.
     
    40
    Ben Davies chtěl nacentrovat míč z levé strany do pokutového území. Svou přihrávku ale přetáhl a balón tak skončil na opačné straně téměř až u pravé postranní čáry.
     
    38
    Johann Gudmundsson zahrál volný přímý kop těsně před velkým vápnem. Svou střelu ale poté poslal jen hodně vedle hostující branky a hráči Tottenhamu si tak mohli opět oddychnout.
     
    37
    Obrana Tottenhamu znovu zapomněla na zadní vrátka a domácí málem šli do další akce. Naštěstí pro hosty zasáhla včas opět pozorná obrana.
     
    36
    Steven Defour nacentroval míč do pokutového území z pravé strany, ale jeho spoluhráč Johann Gudmundsson svou hlavou brankáře hostů nepřekonal.
     
    35
    Domácí Chris Wood se zranil a musí opustit nedobrovolně hřiště. Domácí trenér tak musí sáhnout ke střídání. Jeho pozici nahradí Ashley Barnes.
     
    33
    Hugo Lloris si vyskočil na vzdušný míč, který na něho letěl z velké dálky a znovu má balón ve své moci. Následně ho odkopne daleko od vlastní branky.
     
    31
    Na druhé straně unikli hosté, ale jejich souhru znovu zastavil ofsajd, což čárovému rozhodčímu zase neuniklo. Akce Tottenhamu tak měla pouze jepičí život.
    30. Wood těsně před hostujícím brankářem nezakončil.
     
    30
    Hosté byli nyní v ohrožení. Na Huga Llorise mířilo trio domácích hráčů a Chris Wood mohl těsně před ním dorazit balón za jeho záda, ale hostující brankář míč zachytil a podržel tak svůj tým a jeho těsné vedení.
     
    29
    A opět stejný hráč, který je zatím hodně aktivní, střílel kousek před Nickem Popem, ale ani tato situace v jeho brance nekončí.
     
    28
    Dele Alli našel nabíhajícího Harryho Kanea, který si sklepl balón a těsně před velkým vápnem zakončoval vzdušnou střelou. Ta ovšem skončila jen vedle levé tyče domácí branky.
     
    27
    Son neprošel přes zhuštěnou obranu Burnley a nepodařilo se mu ji ani obhodit. Míč tak končí v moci domácích hráčů, kteří s ním už míří do další útočné akce.
     
    26
    Před nabíhajícím hostujícím útočníkem raději sebral míč do svých rukavic Nick Pope a opět následuje další jeho odkop od své branky.
     
    25
    Davinson Sánchez to zkoušel v pokutovém území efektní patičkou, ale před brankářem Popem se neprosadil. Znovu tak bude domácí gólman míč odkopávat od své branky.
     
    24
    Míč se po nepřesné střele Erica Diera ocitl u brankáře Nicka Popeho, jenž ho za chvíli vrátil zpět do hry svým odkopem.
     
    23
    Hráči Tottenhamu byli znovu hodně aktivní před domácí brankou, ale tentokráte zasáhla včas obrana Burnley, která tak do výraznějšího zakončení Hotspur nepustila.
     
    21
    Nick Pope nyní čelil další velké šanci hostů, když na něho mířil osamocený Moussa Sissoko, ale jeho reflexivní zákrok znamenal, že svůj tým opět podržel.
     
    20
    Hosté se museli vracet proti nabíhajícím dvěma útočníkům Burnley a následovat tak bude další odkop od branky Tottenhamu. Eric Dier totiž musel zahrát na malou domů.
     
    19
    Nick Pope zakopl míč do zámezí a je tu autové vhazování pro Tottenham. Svým spoluhráčům se poté domácí brankář omlouval.
     
    18
    Hráči Burnley čím dál více vystrkují růžky a i nyní zahrozili před hostující brankou. Jenže jejich další střela gólové parametry neměla.
     
    17
    Obrovská šance Tottenhamu! Dele Alli krásnou přihrávkou vysunul do vynikající pozice Kanea. Útočník hostů byl sám před gólmanem, ale přízemní střelou trefil jen boční síť!
     
    15
    Chvíli se hrálo ve středu hřiště. U míče už jsou ale opět hosté, kteří míří do další útočné akce na polovinu Burnley.
     
    13
    Na druhé straně se pak hosté přesunuli po neúspěšné standardce domácích a Harry Kane svou střelu z pravé strany poslal jen vysoko nad.
     
    11
    Rohový kop zahrají domácí hráči, kteří se snažili o útok. Pokusí se tak branku hostů ohrozit ze standardní situace.
     
    9
    A po další šanci hostů, kdy na branku Burnley střílel Moussa Sissoko, musel zasahovat domácí brankář, který si připsal úspěšný zákrok.
     
    8
    Domácí jsou zaskočeni a hned po výkopu ve středu hřiště se pokusili o útok, ovšem byli ale zastaveni obranou hostů, která si tak bere balón opět do své moci.
    7. Harry KANE - 0:1
     
    7
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Na značku pokutového kopu si míč postavil HARRY KANE a poté bez větších problémů nařízený pokutový kop proměnil, když balon umístil k levé tyči z pohledu domácího brankáře – 0:1. Hosté se tak velmi brzy ujímají vedení.
     
    6
    Dele Alli byl sražen v pokutovém území a hlavní sudí nařizuje penaltu pro Tottenham!
     
    5
    Slibně se rozvíjející akci Burnley zastavil ofsajd a rázem tak skončila šance domácích na střelu před hostující brankou. Tato ofsajdová situace postrannímu sudímu neunikla.
     
    4
    Dele Alli inkasuje už ve čtvrté minutě žlutou kartu, když nešetrně zajel do soupeře a podkopnutím jeho nohou se ocitl na zemi.
     
    3
    Moussa Sissoko na polovině hřiště obešel obránce Burnley, ale následně pak svou další akci do zdárného konce nedotáhl. Zatím jsou ale hosté aktivnějším týmem, než domácí celek.
     
    2
    Poté před dotírajícímu útočníky zahrál na malou domů Jan Vertonghen Hugo Llorisovi a hostující brankář tak odkopne míč od své branky.
     
    1
    Na druhé straně domácí hráči nic nevymysleli. K míči se tak dostali opět hosté z Tottehnamu a založili další akci. Ale také ta se nepovedla.
     
    1
    Harry Kane dostal přihrávku na pravou stranu, jeho střela ale neměla gólové parametry a poprvé do útoku se vydají také domácí hráči.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Burnley FC: Pope – Bardsley, K. Long, Mee (C), Taylor – Gudmundsson, Cork, Defour, Arfield – Hendrick – Wood.
    Náhradníci: Lindegaard – Lowton, A. Westwood, Barnes, Vokes, Wells, Walters.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Aurier, D. Sánchez, Vertonghen, Davies – Moussa Sissoko, Dier – Alli, Eriksen, Son – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Foyth, Rose, Trippier, Lamela, M. Dembélé, F. Llorente.

    Rozhodčí: Michael Oliver – Simon Bennett, Daniel Cook.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se spolu naposledy utkaly v srpnu letošního roku a došlo na dělbu bodů po remíze 1:1. Bude i dnes zápas vyrovnaný?
     
    Tottenham Hotspur

    Hráči Tottenhamu Hotspur jsou v těsném závěsu za domácím celkem, tedy sedmí a připsali si jednatřicet bodů. Na svého dnešního soupeře tak ztrácejí pouhopouhý jeden bod a pokusí se o zisk tří bodů, aby svého pronásledovatele přeskočili v tabulce. Tottenham je navíc posilněn úspěchem v letošním ročníku Ligy mistrů, když do jarních vyřazovacích bojů postoupil z prvního místa. Dnes nás čeká velice zajímavý duel, nenechte si ho proto ujít.
     
    Burnley FC

    Domácí Burnley FC je v tabulce nejvyšší anglické soutěže na šestém místě se dvaatřiceti body a stále tak bojuje o pohárovou Evropu. Na svém kontě mají fotbalisté tohoto celku dvaatřicet bodů a živí tak naději na postup do skupinové fáze Ligy mistrů. Dnes by rádi přidali další bodový zisk, aby si svou pozici minimálně udrželi. Proti Tottenhamu to ale nebude nic jednoduchého. Hosté totiž taktéž bojují o Evropu.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům fotbalu. Dnes je na programu devatenácté kolo anglické Premier League a my v jeho rámci budeme sledovat utkání mezi týmy Burnley FC a Tottenham Hotspur. Pojďme si oba celky přiblížit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 7. Kane (pen.), 69. Kane (Moussa Sissoko), 79. Kane (Alli)

    Karty:   88. Defour (BLY) – 4. Alli (TOT), 57. Moussa Sissoko (TOT)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:10.
    Burnley FC: Pope – Bardsley, K. Long, Mee (C), Taylor – Gudmundsson, Cork, Defour, Arfield (86. Wells) – Hendrick (71. Vokes) – Wood (35. Barnes).
    Náhradníci: Lindegaard – Lowton, A. Westwood, Barnes, Vokes, Wells, Walters.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Aurier, D. Sánchez, Vertonghen, Davies – Moussa Sissoko, Dier (83. Lamela) – Alli (87. F. Llorente), Eriksen, Son (78. M. Dembélé) – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Foyth, Rose, Trippier, Lamela, M. Dembélé, F. Llorente.

    Rozhodčí: Michael Oliver – Simon Bennett, Daniel Cook
    bahis siteleri