Švédsko – USA 4:2 (kon.) | Kanada – Česko 7:2 (kon.) | Česko – USA 3:9 (kon.)
konec
Česko
3:9 (0:1, 0:6, 3:2)
USA
Pátek 05.01.2018, 22:00 • KeyBank Center, Buffalo • Mistrovství světa do 20 let • Utkání o bronz
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:10 Patrick HARPER - 3:9
     
    57:10
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Devátá branka v české síti. Na svědomí ji má PATRICK HARPER, jenž i s trochou štěstí překonal českého brankáře. Asistence: Dylan Samberg.
    47:45 Daniel KUROVSKÝ - 3:8
     
    47:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Třetí gól Česka, je sníženo na 3:8! Petr Kodýtek byl před gólmanem úplně sám, jeho jedovatou ránu ale Oettinger ještě vyrazil. Nestačil už však na dorážku DANIELA KUROVSKÉHO, který obloučkem dostal kotouč do sítě. Asistence: Petr Kodýtek, Radovan Pavlík.
    45:41 Trent FREDERIC - 2:8
     
    45:41
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Teď už se ale Američané usadili v pásmu a přidávají osmou branku. Kieffer Bellows našel z pravé strany před bránou stojícího TRENTA FREDERICA, jenž tečoval puk za bezmocného gólmana a vstřelil dnes svůj čtvrtý gól. Asistence: Kieffer Bellows, Patrick Harper.
    42:11 Radovan PAVLÍK - 2:7
     
    42:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak že by českému výběru přeci jen svitla naděje? Oettinger loví ze své sítě během chvíle druhý puk! RADOVAN PAVLÍK si vypracoval střeleckou pozici na levém kruhu a na poslední chvíli propasíroval puk pod přesouvajícím se pravým betonem. Asistence: Petr Kodýtek, Ondřej Vála.
    40:43 Martin KAUT - 1:7
     
    40:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se ale nyní dočkávají alespoň čestného zásahu, poprvé v zápase se KeyBank Center "zbláznilo páže". Libor Hájek vystřelil od modré čáry a puk jím vyslaný usměrnil do branky MARTIN KAUT. Asistence: Libor Hájek, Martin Nečas.
    39:02 Kieffer BELLOWS - 0:7
     
    39:02
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané nemají dost, na českém výběru si zřejmě chtějí smlsnout, co to jde. Josh Norris přenechal puk za sebe a KIEFFER BELLOWS zvedl svou střelu pod víko. Brankář neměl nárok. Asistence: Josh Norris.
    32:55 Trent FREDERIC - 0:6
     
    32:55
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tohle už zavání debaklem. Američané zvyšují na 6:0 a nevypadají, že by si nechali zápas vzít. TRENT FREDERIC si vypracoval místo na levém kruhu a rychlou střelou dosáhl na hattrick. Bez asistence.
    27:23 Kieffer BELLOWS - 0:5
     
    27:23
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A bohužel pro Čechy je z toho další branka. KIEFFER BELLOWS provedl trestné střílení náramně, když donutil Škarka k pohybu a zavěsil do horního růžku.
    25:52 Trent FREDERIC - 0:4
     
    25:52
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Jenomže opak je pravdou... Český celek propadl v obraně a nechal Američany jet ve dvou proti jednomu. Quinn Hughes chvíli potáhl puk a poté ho předložil TRENTU FREDERICOVI, který usměrnil kotouč mezi betony – 0:4. Asistence: Quinn Hughes, Riley Tufte.
    24:18 Joey ANDERSON - 0:3
     
    24:18
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    S českým týmem to vůbec nevypadá dobře, po nešťastném obratu inkasuje už potřetí v zápase. Brady Tkachuk nahodil puk do brankoviště a puk se šťastně odrazil od brusle JOEYHO ANDERSONA přímo do české klece – 0:3. Asistence: Brady Tkachuk, Casey Mittelstadt.
    20:09 Ryan POEHLING - 0:2
     
    20:09
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak tohle je vstup do druhé části jak z noční můry. V jediném oslabení se totiž Američané prosazují už podruhé a odskakují Čechům na rozdíl dvou branek. Joey Anderson nahrál před brankoviště RYANU POEHLINGOVI, kterému sedla rána z první náramně – nechytatelně trefil vingl. Asistence: Joey Anderson, Scott Perunovich.
    19:56 Trent FREDERIC - 0:1
     
    19:56
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tohle je ale pro Čechy nepříjemná rána. Čtyři vteřiny před první sirénou si národní mužstvo při vlastní přesilovce nepohlídalo TRENTA FREDERICA, který ujel do samostatného úniku a svižnou střelou poslal Ameriku do vedení – 0:1. Bez asistence.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 41. M. Kaut (Hájek, Nečas), 43. R. Pavlík (Kodýtek, Vála), 48. Kurovský (Kodýtek, R. Pavlík) – 20. Frederic, 21. Poehling (J. Anderson, Perunovich), 25. J. Anderson (B. Tkachuk, Mittelstadt), 26. Frederic (Hughes, Tufte), 28. Bellows (TS), 33. Frederic, 40. Bellows (Norris), 46. Frederic (Bellows, Harper), 58. Harper (Samberg)


    Česko: Kořenář (25. Škarek) – Hájek, Budík, Vála (A), J. Galvas, Šalda, Hrdinka, F. Král – M. Zachar (C), M. Kaut, K. Reichel (A) – Nečas, Zadina, Michnáč – Kurovský, Chytil, R. Pavlík – Hrabík, Lauko, Kodýtek – Safin.
    USA: Oettinger (57. Swayman) – Fox, Samberg, R. Lindgren (A), Perunovich, Peeke, M. Anderson, Hughes – Poehling, Yamamoto, Bellows (A) – B. Tkachuk, Mittelstadt, J. Anderson (C) – Norris, Harper, Jones – Tufte, Frederic.

    Rozhodčí: Schukies (GER), Sjoqvist (SWE) – Kilian (NOR), McCrank (CAN)
    bahis siteleri