Chabarovsk – Chanty-Mansijsk 1:2 (kon.) | Vladivostok – Omsk 5:4 (kon.) | Kunlun – Novosibirsk 7:4 (kon.)
Čeljabinsk – Jekatěrinburg 5:2 (kon.) | Toljatti – Petrohrad 0:5 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 2:1 (po pr.)
Jokerit – Magnitogorsk 1:2 (po pr.) | HC Slovan – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
konec
Lada Toljatti
0:5 (0:0, 0:2, 0:3)
SKA Petrohrad
Neděle 07.01.2018, 14:05 • Lada Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:38 Pavel DACJUK - 0:5
     
    56:38
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Parádní ťukec hostujících hráčů v době, kdy Genoway se svými spoluhráči už šlapal vodu. Nakonec Thoresen nahrával ze středu k levé tyči Kovalčukovi a ten přihrávkou na první kruh vyzval PAVLA DACJUKA k zakončení z první do prázdné branky. 0:5. Asistence: Ilja Kovalčuk, Patrick Thoresen.
     
    54:56
    Vyloučení v týmu Lada Toljatti (Dmitrij Vorobjov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    47:53
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vadim Šipačov – 2 min.).
    46:29 Maxim KARPOV - 0:4
     
    46:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Souhra hostů skončila tím, že Kabulkov zprava z brankové čáry nahrával na střed a MAXIM KARPOV po souboji s Genowayem zakončoval do levého dolního rohu branky. Asistence: Ilja Kablukov.
    40:09 Ilja KOVALČUK - 0:3
     
    40:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Jenže Dacjuk to buly prohrál dost možná záměrně. Protože posléze naservíroval puk zprava křížem na levou stranu a ILJA KOVALČUK tvrdou střelou z jedničky pod víko dává branku na 3:0. Dacjuk má dnes třetí asistenci. Asistence: Pavel Dajcuk, Patrick Thoresen.
     
    30:31
    Zbytečná radost domácích fanoušků, kdy po propadnutí Jakovleva na útočné modré čáře spěchal dopředu po pravé straně Harper, jenže jeden z hostů poté kotouč směřující do sítě poslal do bezpečí svým bekhendem ještě před brankovou čárou. Branka neplatí. Stále 0:2.
    29:10 Patrick THORESEN - 0:2
     
    29:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Dacjuk to zase celé řídil na pravém kruhu a hosté přidávají druhý gól v přesilové hře. Hostující kapitán nahrával křížem do ohně na teč, kde byl Kalinin, ale především PATRICK THORESEN, jenž svojí druhou dorážkou překonal do dolních pater branky Lazušina. 0:2. Asistence: Pavel Dacjuk, Sergej Kalinin.
     
    27:59
    Vyloučení v týmu Lada Toljatti (Shane Harper – 2 min.).
    20:35 Vjačeslav VOJNOV - 0:1
     
    20:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hostující celek začal přesilovku s Dacjukem na pravém kruhu. Ten přihrával pod sebe na modrou čáru. Načež střelou z jedničky napálil tvrdou střelou puk do sítě VJAČESLAV VOJNOV. Lazušin toho navíc dle všeho moc neviděl. 0:1. Asistence: Pavel Dacjuk, Ilja Kovalčuk.
     
    19:44
    Ďjakov bude vyloučen za zásah do oblasti hlavy nebo krku. Dostane tak 2+10 a hosté budou hrát svojí druhou přesilovku v utkání.
     
    07:56
    Soin hákoval Kalinina a hosté mají první přesilovku zápasu.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 21. Vojnov (Dacjuk, Kovalčuk), 30. Thoresen (Dacjuk, Kalinin), 41. Kovalčuk (Dacjuk, Thoresen), 47. Karpov (Kablukov), 57. Dacjuk (Kovalčuk, Thoresen)


    Lada Toljatti: Lazušin (Krasotkin) – D. Vorobjov, Ch. Genoway, Ďjakov, Maleňkich, Kirillov, Gurkin, Morenec (A) – Bělousov, Zernov, Skorochodov – Harper, Kapustin, Mastrjukov (A) – Babenko, Soin (C), Bočarov – A. Strelcov, V. Strelcov, Achmetov.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Gavrikov (A), Vojnov (C), Chafizullin, Hersley, Zub, A. Bělov, J. Jakovlev (A), Rundblad – Kovalčuk, Dacjuk, Kalinin – N. Gusev, Šipačov, S. Plotnikov – Širokov, Prochorkin, Thoresen – Barabanov, Kablukov, Karpov.

    Rozhodčí: Jeržbajev, Gamalej – Judin, Berseňjov
    bahis siteleri