Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 4:3 (1:0 po s.n.) | Nové Zámky – Košice 1:2 (po pr.) | Poprad – Nitra 3:4 (kon.)
Detva – Žilina 4:1 (kon.) | Zvolen – Trenčín 3:4 (0:2 po s.n.)
konec
HK Poprad
3:4 (0:1, 0:0, 3:3)
HK Nitra
sk Neděle 07.01.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Hokejový víkend pokračuje a ja vás vítam pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 35. kola Tipsport ligy, v ktorom HK Poprad privíta na domácom ľade HK Nitra. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Popradskí hokejisti si včera zapísali tri body do tabuľky po víťazstve nad Liptovským Mikulášom 3:2. Sledovali sme nie veľmi divácky atraktívne stretnutie, na oboch stranách sme videli množstvo nepresností. Popradčania však dokázali vydrieť výhru a získať dôležité tri body. Dokopy ich majú po 36 zápasoch 64, za čo im patrí momentálne 6. pozícia so skóre 100:91. Na piate Košice strácajú kamzíci tri body a pred siedmou Žilinou majú obrovský už 18-bodový náskok. Podtatranci sa teda snažia naháňať vedúce tímy, na momentálneho lídra z Banskej Bystrice strácajú 12 bodov.

    HK Nitra
    Nitra včera na domácom ľade privítala v skvelej atmosfére oceliarov z Košíc a stretnutie sa vyvíjalo naozaj zaujímavo. Nitrania sa pred 3 510 divákmi dostali do trojgólového vedenia a mali výborne rozbehnutý zápas. Košice však nespadli na kolená, dokázali povstať z popola a vyrovnať na 3:3. Zápas pokračoval v predĺžení, v ktorom rozhodol o dvoch bodoch pre Nitru Blackwater. Nitra sa teda v tabuľke dostala práve pred Košice a je momentálne na 4. mieste so 68 bodmi bod pred Košicami. Na tretí Zvolen stráca 7 bodov a na lídra z Banskej Bystrice 8 bodov. Nitra bude chcieť aj pod Tatrami určite bojovať, a tak sa určite môžeme tešiť na zaujímavý zápas.

    Vzájomné zápasy v tejto sezóne dopadli rôzne. Poprad si pripísal jedno víťazstvo v 8. kole, keď v Nitre zvíťazil po nájazdoch. Nitra naopak zdolala Poprad doma 3:1 a odviezla si aj dva body po výhre po nájazdoch.

    Ako sa bude stretnutie vyvíjať, to sa dozviete už ako tradične v našom on-line prenose. Srdečne vás pozývam k sledovaniu. Pekný športový zážitok!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – Brejčák (A), McDowell, Davydov, Petran, Fabian (C), Dinda, Krempaský, Ježek – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – Abdul, Heizer, Buc – Paločko, Vartovník, Bondra – Lichanec, Paločko ml., Hvila

    HK Nitra: Foltán (M. Laco) – Mezei (C), Rýgl, Ordzovenský, Milam (A), Mir. Pupák, Versteeg, Korím, Mich. Pupák – Paulovič, Krištof (A), Macík – Blackwater, Slovák, H. Ručkay – Rzavský, J. Ručkay, Csányi – Ondrušek, Fominych

    Rozhodca: Kalina, Štefik – Korba, Bogdaň.
     
    Na ľadovú plochu prichádzajú oba tímy. Popradčania v bielych a Nitrania v modrých dresoch. Čaká nás štátna hymna.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:17
    Hostia vyhrali úvodné buly, dostali sa do útočného pásma nahodením, no dlho sa tam neudržali. Popradčania podnikli protiútok, ale pískal sa ofsajd.
     
    00:53
    Delovka Jakuba Ručkaya od modrej čiary bola zblokovaná a puk smeroval na ochrannú sieť. Vhadzuje sa po Corbeilovej pravici.
     
    01:14
    Marek Slovák založil útočnú akciu svojho tímu. Dostal sa samostatne až medzi kruhy, odkiaľ vystrelil. Corbeil jeho zakončenie vyrazil.
     
    01:57
    Poprad získava v úvodných minútach presilovku. Richard Ondrušek dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    02:25
    Dávid Buc sa dostal k strele spomedzi kruhov, no nepodarilo sa mu trafiť priestor brány. Domáci ešte na chvíľu získali puk, ale McDowell potom neprihral dobre a Nitra sa oslobodila.
     
    02:57
    Delovku Marcela Petrana od modrej čiary Foltán vyrazil k ľavému kruhu, kde prišiel Andreas Štrauch, no z dorážky trafil taktiež iba nitrianskeho brankára!
     
    03:32
    Slovák vyrazil s Blackwaterom do rýchleho protiútoku. Spomedzi kruhov pohrozil Corbeilovi druhý menovaný, no triafal iba do betónov.
     
    04:15
    Paločko posúval dopredu Bondrovi, ktorý skúsil vystreliť spomedzi kruhov, no cez Miroslava Pupáka sa nepresadil.
     
    05:14
    Krištof pretlačil puk pomedzi kruhy. Prihrávka však bola zblokovaná a puk prikryl pre istotu domáci brankár Corbeil. Vhadzuje sa po jeho pravej ruke.
     
    06:06
    Mitch Versteeg zachytil puk v strednom pásme, vošiel do útočnej tretiny a skúsil to z pravého kruhu. Strela bola blokovaná.
     
    07:03
    Blackwater dokázal šikovne napadnúť popradskú rozohrávku, posunul puk na pravý kruh Slovákovi, ktorý pálil z prvej, ale jeho strela bola blokovaná.
     
    07:43
    Ondrušek vykorčuľoval s pukom po pravom krídle a prihral medzi kruhmi Rzavskému, ktorý sa aj dostal k strele, no napálil to do Petranových chráničov.
     
    09:36
    Jindřich Abdul vykorčuľoval do súboja jeden na jeden proti Miroslavovi Pupákovi. Individuálne sa však proti nemu presadiť nedokázal, puk skončil v rohu klziska.
     
    10:07
    Tak teraz mali Popradčania veľké šťastie! Henrich Ručkay sa uvoľnil, smeroval sám na bránku a trafil spomedzi kruhov hornú žŕdku! Následne ešte dorážal z ľavého kruhu Blackwater, no iba do Corbeilovho betónu.
     
    11:26
    Obrovská šanca pre Nitru! Krištof vykorčuľoval do prečíslenia s Macíkom. Macík dostal perfektnú prihrávku pred bránku, ktorá už bola prázdna, no obranca Popradu McDowell perfektne zabránil istému gólu!
     
    12:35
    Popradčanom sa v posledných minútach nedarí vychádzať z pásma. Väčšinou všetky akcie končia iba nahodením puku do pásma alebo stratia puk ešte pred modrou čiarou.
     
    13:12
    Nitrania napadli rozohrávku domácich a donútili súpera k chybe. Fominych vybojoval puk, prihral spred bránky Slovákovi pred bránkovisko, no jeho strelu z prvej Corbeil ukryl.
     
    13:58
    Svitana našiel prakticky naslepo na modrej čiare McDowella, ktorý mieril mimo a následne ani Svitana z dorážky úspešný nebol. Do prečíslenia troch proti dvom vyrazil súper, ale Krištof spomedzi kruhov trafil iba protihráča.
     
    15:08
    Jakub Ručkay si spracoval puk na ľavom krídle a vystrelil z kruhu. Jeho pokus skončil bezpečne ukrytý v Corbeilovej lapačke.
     
    15:40
    Nitranom to teraz s rozohrávkou veľmi nevyšlo. Versteegova prihrávka nenašla adresáta a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    16:49
    Ďalšie neúspešné rozbehnutie akcie od nitrianskych hokejistov. Tentokrát spoluhráči vôbec nezachytili Milamovu prihrávku a hra sa sťahuje pred Foltána.
     
    17:57
    Jakub Ručkay dával puk vzduchom pred bránku Csányimu, no ten z dorážky triafal iba do bočnej siete. Nitrania v útočnom pásme dlho nepobudli.
     
    19:23
    Nitra získava v závere tretiny presilovú hru. Vybojoval ju Krištof, na dve minúty za sekanie si sadne Aleš Ježek.
     
    19:35
    Strelu švihom od modrej čiary z hokejky Branislava Mezeia brankár Corbeil našiel vo svojej lapačke. Vhadzuje sa po jeho ľavej ruke.
     
    19:58
    Nitra strelila gól, no bola to veľmi krkolomná situácia. Pravdepodobne sa bude rozhodovať, či nebol gól dosiahnutý vysokou hokejkou, prípadne rukou.
     
    19:58
    Nitra dala gól!
    Tak Nitra napokon využíva presilovku a dostáva sa do vedenia! Odrazený puk od korčule domáceho hráča dopravil za Corbeilov chrbát MATEJ PAULOVIČ.
    Asistenciu si pripíšu Radoslav Macík a Branislav Mezei.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina bola veľmi vyrovnaná a videli sme zopár šancí na oboch stranách. Gól prišiel až dve sekundy pred koncom tretiny, keď sa presadil Paulovič. Gól musel odobriť aj videorozhodca.
    Druhá dvadsaťminútovka začne približne o 17:53.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:33
    Popradčania sa snažili čo najrýchlejšie dostať dopredu, ale k strele sa nedostali. Napokon po Heizerovom nahodenom puku Foltán prikryl.
     
    20:49
    Heizer strieľanou prihrávkou hľadal medzi kruhmi Buca, no tomu táto dosť ťažká prihrávka unikla z hokejky a puk skončil v rohu klziska.
     
    21:06
    Následne sa k streleckej príležitosti dostal Marcel Petran. Jeho projektil od modrej čiary ale skončil bezpečne v moci nitrianskeho gólmana Foltána.
     
    21:23
    Dávid Bondra si spracoval puk medzi kruhmi a vypálil. Strela letela tesne vedľa Foltánovej brány. Následne Nitrania puk vyhodili a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    22:32
    V obrannom pásme Nitry sa teraz hralo celkom tvrdo. Videli sme asi tri bodyčeky. Napokon bola hra prerušená po Hvilovom nahodení puku od modrej na Foltána.
     
    22:43
    McDowellova delovka od modrej letela vedľa brány, no odrazila sa od zadného mantinelu na ľavý kruh. Odtiaľ pálil Brejčák, no namieril iba do Foltána.
     
    23:02
    Nitrania sa opäť previnili icingom. Kamzíci vyhrali buly v pásme, ale Davydova strela od modrej čiary bola zblokovaná a puk skončil na ochrannej sieti.
     
    24:08
    Poprad získava presilovú hru. Za podrazenie dostáva dve minúty Karol Csányi.
     
    24:22
    Popradčania síce vyhrali buly, no potom sa zamotali s pukom pri mantineli až vyletel do hľadiska. Ďalšie vhadzovanie pred Foltánom.
     
    24:46
    Svitana založil neúspešnú akciu, puk von z obranného pásma okamžite poslal Miroslav Pupák a kamzíci musia ísť znovu až ku Corbeilovi
     
    25:18
    Heizer pred bránkou šikovne vrátil zadovkou nakrátko Abdulovi, ktorý mal voľný priestor pri ramene gólmana Foltána, no trafil to presne do jeho hrude.
     
    25:49
    Abdul hľadal prihrávkou medzi kruhmi pripraveného Heizera, no ten sa napokon nedostal k puku a Nitrania znovu iba vyhodili.
     
    26:20
    Karol Csányi nabehol z trestnej lavice a vyštartoval po pravom krídle a zakončil bekhendom. Corbeil našiel jeho strelu v lapačke.
     
    26:37
    Blackwater šikovnou prihrávkou od zadného mantinelu našiel pred bránkoviskom Henricha Ručkaya, ktorý vystrelil z prvej. Corbeil puk našiel v lapačke.
     
    26:42
    Nitra získava presilovku. Samuel Mynarovič dostáva dve minúty za hákovanie a 10 minút za nešportové správanie.
     
    27:02
    Paulovič našiel šikovnou prihrávkou na os ihriska Michala Krištofa, ktorý smeroval sám na Corbeila. Popradský gólman svoj tím podržal a puk prikryl.
     
    27:46
    Radoslav Macík to skúsil strelou švihom z ľavého kruhu. Mieril však iba priamo do Corbeila. Vhadzovať sa bude po jeho pravej ruke.
     
    28:52
    Milam poslal strelu od modrej čiary. Jeho delovka však dorazila na Corbeilovu vyrážačku. Dopredu potom vyštartoval Štrauch, ale individuálne sa nepresadil.
     
    30:11
    Hráči dlho držali puk pritisnutý pri mantineli. Hlavný rozhodca napokon po dlhej chvíli hru prerušil a vykázal ju do stredného pásma.
     
    31:01
    Patrik Svitana si spracoval prihrávku pri mantineli a skúsil to vystreliť spoza pravého kruhu. Puk letel priamo do Foltánovej výstroje.
     
    31:22
    Jakub Ručkay od mantinelu nepríjemne nahodil pred bránku vzduchom, kde už korčuľoval Csányi a dokázal zo vzduchu zasiahnuť puk. Corbeil si pripísal úspešný zákrok.
     
    32:39
    Lichanec zachytil v útočnom pásme Hvilov nahodený puk, ale domáci si už potom streleckú príležitosť vytvoriť nedokázali.
     
    33:19
    Presilovka pre Poprad. Martin Rýgl dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    33:32
    Domáci vyhrali buly, od modrej to skúsil delovkou James McDowell, no trafil iba do pred ním stojaceho Pauloviča.
     
    34:30
    Heizer si prebral prihrávku na ľavom krídle a posúval medzi kruhy nakorčuľovanému Hvilovi, no ten z prvej bránku nedokázal trafiť.
     
    35:55
    Hvila pretlačil puk spoza bránky na Bondru pred bránkovisko, no tam už mal Foltán pripravenú svoju lapačku.
     
    36:16
    Brejčákovu strelu od modrej čiary Foltán vyrazil pred seba. Dorážať okamžite šiel Matej Paločko, no dorážka mu bola zablokovaná.
     
    37:27
    Opäť dlhú chvíľu hráči držali puk pri mantineli korčuľou na korčuli. Hlavný rozhodca hru dlho neprerušoval. Napokon áno a vhadzovať sa bude po Corbeilovej ľavici.
     
    37:57
    Marek Slovák vykorčuľoval s pukom po ľavom krídle a vystrelil z kruhu. Jeho zakončenie smerovalo do rohu klziska a Corbeil tak zasahovať nemusel.
     
    39:01
    Tak teraz už skoro bolo 0:2! Macík vystrelil z ľavého kruhu, puk sa odrazil do zadného mantinelu a Paulovič ho urýchlene poslal na bránu. Corbeil zastavil puk v poslednej sekunde na bránkovej čiare!
     
    40:00
    Tak ešte tu máme tresty z konca druhej tretiny po menšej potýčke. Samuel Mlynarovič dostáva 2+10 za napadnutie hlavy a krku a Judd Blackwater dve minúty za hrubosť. Bude sa hrať 4 na 4.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná časť hry nebola veľmi dramatická. Pár náznakov šancí na oboch stranách a chuť domácich vyrovnať. Napokon sme žiaden gól nevideli, a tak aj po 40 minútach stále platí, že Nitra vedie 0:1.
    Tretia tretina sa začína približne o 18:52.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:38
    Svitana vnikol do pásma, prevzal si puk pri pravom kruhu a skúsil to z ostrého uhla. Mieril však iba do plexiskla.
     
    41:05
    Versteeg posunul puk na ľavé krídlo Slovákovi, ktorý z kruhu vyskúšal pozornosť domáceho gólmana. Mathieu Corbeil bol pripravený a pripísal si úspešný zákrok.
     
    41:41
    Rzavský chcel vyraziť s pukom po ľavom krídle, no Petran sa nedal nachytať a telom ho odstavil od ďalšieho pohybu.
     
    42:57
    Svitana vysunul na ľavé krídlo Andreasa Štraucha, ktorý sa dostal potom medzi kruhy a vystrelil. Jeho pokus Foltán vyrazil vyrážačkou.
     
    43:34
    Daniel Brejčák vypálil príklepom od modrej čiary. Strela mu úplne stopercentne nesadla, no dokázala ohroziť Foltána, ktorý si pripísal zákrok lapačkou.
     
    43:42
    Nitra dala gól!
    Hostia zvyšujú svoje vedenie v stretnutí! DANIEL RZAVSKÝ prekorčuľoval po ľavom krídle, dostal sa následne na os ihriska a bekhendom šikovne dokázal streliť pod hornú žrď!
    Asistencia: Jakub Ručkay.
     
    44:21
    Presilovka pre domáci tím. Judd Blackwater dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    44:54
    Svitanovo nahodenie na bránku Foltán zachytil a okamžite dal puk Ordzoevnskému, ktorý oslobodil svoj tím.
     
    46:08
    Dvojnásobná presilovka pre Poprad, ale len v trvaní 13 sekúnd. Jakub Ručkay dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    46:27
    Poprad dal gól!
    Poprad využíva presilovú hru a znižuje! McDowell poslal od modrej čiary prízemný puk, ktorý úspešne pod hornú žrď stečoval PATRIK SVITANA!
    Asistencie: James McDowell, Daniel Brejčák.
     
    46:54
    Obojstranné vylúčenie. Po menšej strkanici v rohu klziska dostávajú po dve minúty za hrubosť domáci Aleš Ježek a hosťujúci Martin Rýgl.
     
    47:48
    Marek Slovák spomedzi kruhov vyskúšal Corbeila, no ten odolal a pripísal si úspešný zákrok.
     
    47:55
    Nitra dala gól!
    Hostia však majú svoje dvojgólové vedenie veľmi rýchlo späť! Slovák od zadného mantinelu našiel pred bránkou úplne voľného JUDDA BLACKWATERA, ktorý premiešal, dal si puk na bekhend a pohodlne skóroval!
    Asistencia: Marek Slovák.
     
    48:44
    Macík vyštartoval do súboja jedného proti jednému, vystrelil, no trafil hokejkou McDowella, od ktorého puk vyletel do vzduchu a potom ho do lapačky chytil Corbeil.
     
    49:30
    Henrich Ručkay sa dostal k puku medzi kruhmi a poslal ho priamo na bránu. Corbeil vytiahol svoj betón a pripísal si úspešný zákrok.
     
    50:02
    Ďalej to skúšal Matej Paulovič, ktorý sa odpútal od mantinelu, šiel na os ihriska a spomedzi kruhov vystrelil. Corbeil puk našiel v lapačke.
     
    50:44
    Csányi vyštartoval po ľavom krídle a skúsil prekvapiť Corbeila. Puk však letel iba na bočnú sieť.
     
    51:52
    Kamzíkom to teraz v rozohrávke veľmi nevyšlo. Skončilo sa to zakázaným uvoľnením.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 596 divákov.
     
    52:38
    Aleš Ježek si trpezlivo počkal na Miroslava Pupáka a tvrdo ho trafil telom pri zadnom mantineli, za čo si vyslúžil aj potlesk.
     
    53:04
    Petran načasoval prihrávku na Heizera medzi kruhy, ktorý ju už iba tečoval a Foltán musel okamžite reagovať.
     
    54:54
    Nitra dala gól!
    Hostia si už zrejme v tejto chvíli potvrdili víťazstvo pod Tatrami! RADOSLAV MACÍK to urobil naozaj skvelo. Odpútal sa od mantinelu, prešiel medzi kruhy a odtiaľ šikovnou strelou švihom trafil k pravej žrdi. Corbeil reagoval neskoro.
    Asistencia: Miroslav Pupák.
     
    55:45
    Blackwatera zložil pri mantineli Krempaský. Nitrania ešte boli s pukom v útočnom pásme, no veľmi nič nevyšpekulovali.
     
    56:19
    Štrauch si spracoval prihrávku medzi kruhmi, zabrzdil a skúsil to strelou. Jeho pokus skončil na Foltánovom betóne.
     
    56:37
    Poprad bude hrať v závere presilovku. Matej Paulovič dostáva dve minúty za držanie a 10 minút za nešportové správanie.
     
    57:13
    Petran dokázal vďaka svojej výške a výskoku zachytiť puk letiaci von z pásma. Pásmo udržal, prihral Hvilovi, ktorý vypálil, no ten mieril mimo.
     
    57:43
    Početná prevaha o dvoch hráčov pre Poprad. Peter Ordzovenský dostáva dve minúty za sekanie. Zároveň si domáci tréner Ozimák berie oddychový čas.
     
    57:43
    Corbeil v bráne ostáva, vhadzuje sa po ľavej ruke Frederika Foltána.
     
    57:57
    Corbeil už vykorčuľoval z bránky a Popradčania hrajú powerplay. Buc vypálil z pravého kruhu, no mieril iba do Foltána.
     
    58:11
    Vylučuje sa opäť. Miroslav Pupák dostáva dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    58:24
    Poprad dal gól!
    Kamzíci znižujú stav stretnutia a ešte majú k dispozícii ďalšie presilovky! McDowell vypálil od modrej čiary, Foltán vyrazil pred seba a spred bránkoviska sa z dorážky presadil RADOMÍR HEIZER!
    Asistencie: James McDowell, Dávid Buc.
     
    58:34
    Popradčania vyhrali buly a šli do pásma. Corbeil už je znovu na striedačke.
     
    58:49
    Poprad dal gól!
    Tak domáci hokejisti to výrazne zdramatizovali a do konca tretiny to bude ešte napínavé. Svitanovu strelu Foltán vyrazil pred seba, kde najlepšie zapracoval ANDREAS ŠTRAUCH, ktorý dorazil puk smerom k pravej žrdi.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    59:11
    Poprad vyhral buly a Corbeil znovu odišiel na striedačku.
     
    59:36
    Heizer vypálil z ľavého kruhu, Foltán vyrazil puk pred seba. Dokorčuľoval ho Brejčák a iba preletel cez Foltánovu hokejku. Je tu oddychový čas pre Nitru.
     
    59:42
    Poprad prehral buly v útočnom pásme, Nitrania vyhodili a zrejme už to domáci nestihnú.
     
    Koniec zápasu.
     
    Tak záverečná tretina bola na góly rozhodne najbohatšia. Za hostí sa presadili postupne Rzavský, Blackwater a Macík. Za stavu 1:4 sa už s Popradčanmi veľmi nerátalo, no v 59. minúte strelili dva góly a bolo 3:4. Nitra však lepšie zvládla záver a ku včerajšiemu víťazstvu nad Košicami zdoláva aj ďalší východniarsky celok, tentokrát v riadnom hracom čase.

    Ďakujeme za pozornosť. Pekný večer. (19:38:55)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 47. Svitana (McDowell, Brejčák), 59. Heizer (McDowell, Buc), 59. Štrauch (Svitana) – 20. Paulovič (Macík, Mezei), 44. Rzavský (J. Ručkay), 48. Blackwater (Slovák), 55. Macík (Mir. Pupák)


    HK Poprad: Corbeil (Gavalier) – Brejčák (A), McDowell, Davydov, Petran, Fabian (C), Dinda, Krempaský, Ježek – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – Abdul, Heizer, Buc – Paločko, Vartovník, Bondra – Lichanec, Paločko ml., Hvila
    HK Nitra: Foltán (M. Laco) – Mezei (C), Rýgl, Ordzovenský, Milam (A), Mir. Pupák, Versteeg, Korím, Mich. Pupák – Paulovič, Krištof (A), Macík – Blackwater, Slovák, H. Ručkay – Rzavský, J. Ručkay, Csányi – Ondrušek, Fominych

    Rozhodčí: Kalina, Štefik – Korba, Bogdaň

    Diváci: 1 596
    bahis siteleri