Innsbruck – Znojmo 9:2 (kon.)
konec
HC TWK Innsbruck
9:2 (3:1, 4:0, 2:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 07.01.2018, 17:30 • Tiroler Wasserkraft Arena • bet-at-home ICE Hockey League • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:19
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Naprosto ukázkově sehraná přesilovka znamená devátá branka v síti Znojma. Innsbruck nic neuspěchal. Rychlé přihrávky z první pak hru zrychlily tak, že ANDREW CLARK střílel z pravého kruhu úplně osamocaný do naprosto odkryté branky. Schwarz se nestihl přesunout. Pro Clarka jde dnes o hattrick. Asistence: Andrew Yogan, Mitch Wahl.
     
    51:45
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Biro – 2 min., držení protihráče).
     
    49:59
    Spurgeon si vyjel zpoza branky a sám před Schwarzem dorážel, avšak znojemský gólman pevně drží svoji klec! Ve třetí třetině chytá naprosto fantasticky.
     
    48:33
    Lindner úplně sám před Schwarzem z mezikruží střílel pouze do lapačky! Innsbruck se dostává trestuhodně lehce do jasných gólových šancí.
     
    47:19
    Bishop se dvakrát ocitl v jednoznačné gólové šanci. Poprvé mu přihrával Lammers, první jmenovaný nedokázal tečovat sám před Schwarzem puk do prázdné branky. Následně se Bishop ocitl úplně sám před gólmanem, ale z mezikruží střílel pouze mezi betony, což mu Schwarz prohlédl!
    44:21 BARTOŠ - 8:2
     
    44:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli snižují. DAVID BARTOŠ vzal kotouč a z levého kruhu prostřelil gólmana, který ránu příliš nečekal. Asistence: Colton Yellow Horn, Tomáš Guman.
    42:03 LAMMERS - 8:1
     
    42:03
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Tak to byl naprosto famózní gól v podání JOHNA LAMMERSE, který zpoza branky nabral na hůl kotouč a pomocí známé finty, kterou předvedl Mikael Granlund vzal kotouč a hokejkou ve vzduchu zpoza branky zasunul přesně k tyči. Schwarz vůbec nereagoval. Asistence: Hunter Bishop.
     
    39:27
    Yogan pálil z levého kruhu a puk se odrazil před Bära, který netrefil odkrytou branku!
     
    38:40
    Bishop se dostal do samostatného úniku, sám před Schwarzem ale neuspěl!
     
    37:30
    Němec vystihl přihrávku soupeře v útočném pásmu a ocitl se tak v mezikruží úplně sám, ale střílel do prostoru, kde měl Swette připravenou vyrážečku, a tak si s rychlou střelou zápěstím dokázal poradit.
     
    34:45
    Orli ztratili kotouč v útočném pásmu a bylo z toho nebezpečí pro Schwarze. Z mezikruží nakonec střílel Wahl, který ale mířil pouze do betonu, a tak Schwarz dokázal reagovat.
     
    33:30
    Vyloučení v týmu HC TWK Innsbruck (Šedivý – 2 min., hákování).
    31:08 BISHOP - 7:1
     
    31:08
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Innsbruck dává sedmý gól zápasu. Lammers s Bishopem unikli v přečíslení dva na jednoho. První jmenovaný poslal střílenou přihrávku na branku, do které sáhl HUNTER BISHOP a tečoval puk do sítě. Asistence: John Lammers.
     
    27:01
    Schwarz fantasticky vychytal Yogana, jenž osamocený před brankou dorážel mezi betony, český gólman ale předvedl reflex a bleskurychle uzamkl prostor a nedovolil Rakušanům sedmý gól.
     
    25:40
    Schwarz fauloval před brankou a Orli jdou znovu do tří.
     
    23:45
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Bořuta – 2 min., podražení).
     
    23:33
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Plutnar – 2 min., podražení).
    23:05 QUELLET-BLAIN - 6:1
     
    23:05
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Innsbruck bleskově využívá i další přesilovku a vede už o pět branek! Autorem branky je JERÉMIE QUELLET BLAIN, jenž číhal v levém kruhu na odražený kotouč a z první jej poslal do sítě. Asistence: Andew Clark.
     
    22:49
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Špaček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:35
    Domácí měli na kontě další gólovku. Spurgeon nabral rychlost ve středním pásmu a zadovkou našel mezi kruhy jednoho z útočníků, ten ale netrefil puk ideálně!
     
    21:11
    Střídání v týmu Orli Znojmo: ze hřiště odchází Halász, přichází Schwarz.
    21:11 WAHL - 5:1
     
    21:11
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Innsbruck je na koni a dokonale toho využívá. Šedivý si vybruslil od pravého mantinelu až do kruhu, odkud vystřelil na Halásze. Jeho ránu sice gólman zachytil, ale pouze ji vyrazil před sebe, kde nehlídaný dorazil puk za čáru MITCH WAHL. Asistence: Ondrej Šedivý.
    20:19 BÄR - 4:1
     
    20:19
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Orli se ještě zapomněli v kabině a Innsbruck toho rychle využil. Na Halásze šly během prvních dvaceti sekund asi čtyři střely, poslední z nich se nakonec ujala. Na svědomí ji měl LUKAS BÄR, ke kterému se odrazil puk a z prostoru pravého kruhu propálil gólmana. Asistence: Andrew Clark, Philipp Lindner.
     
    18:51
    Rozhodčí ještě šel situaci zkontrolovat na video, avšak ukázal, že gól platí.
    18:51 CLARK - 3:1
     
    18:51
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Innsbruck využívá přesilovku! Halász se hodně zlobí na rozhodčího, ale k žádnému kontaktu před brankou nedošlo. Rozhodčí se radí, ale nezdá se, že by se na situaci něco měnilo. Halász ukazuje na svoji výstroj, je možné, že se mu uvolnila. Branka padla po celkem jednoduché situaci, když ANDREW CLARK vystřelil zápěstím z pozice levého kruhu a puk prošel gólmanovi mezi betony. Bez asistence.
     
    18:03
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Šnajnar – 2 min., vysoká hůl).
     
    15:20
    Raška předvedl nádherné uvolnění mezi dvěma obránci soupeře, díky čemuž se ocitl v samostatném duelu proti Swettemu. Pokus mezi betony mu ale gólman neumožnil dotáhnout do konce a s přehledem chytá.
    13:20 CLARK - 2:1
     
    13:20
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Domácím ale odpověď netrvala dlouho. Z rychlého protiútoku tři na tři vypálil z levého kruhu ANDREW CLARK a jeho přesná rána přesně k tyči zapadla do sítě. Halász měl těžkou úlohu, protože střela byla opravdu přesná. Asistence: Andrew Yogan, Jerémie Quellet-Blain.
    12:56 NOVÁK - 1:1
     
    12:56
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli využívají výhodu zakázaného uvolnění a vyrovnávají stav zápasu! Miller čistě vyhrál vhazování a Zajíc se napřáhl od modré čáry. PATRIK NOVÁK pak lehce kotouč tečoval do protisměru gólmana. Asistence: Josef Zajíc, Adam Miller.
    05:36 QUELLET-BLAIN - 1:0
     
    05:36
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Tlak domácích končí gólem. Postarala se o něj druhá formace Žraloků. Clark nejprve spálil jasnou gólovku před Halászem, po následném zmatku se ale ke střele dostal JERÉMIE QUELLET-BLAIN a z pravého kruhu prostřelil Halásze. Asistence: Andrew Clark, Andrew Yogan.
     
    04:30
    Na druhé straně si zase zaútočili domácí. Štach se dostal až do úrovně brankové čáry a bekhendem nahodil puk na Halásze, který vůbec nevěděl, kde je puk. Ten se odrazil na volného Lammerse mezi kruhy, který z ideální pozice přestřelil!
     
    03:35
    Orli měli na hokejkách první gól zápasu! Matuš se rozjel sám na gólmana, načež ho dobruslil Mrázek, ale Swette je vychytal. Následná dorážka Němce už nebezpečná nebyla.

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 6. Quellet-Blain (Clark, Yogan), 14. Clark (Yogan, Quellet-Blain), 19. Clark, 21. Bär (Clark, Lindner), 22. Wahl (Šedivý), 24. Quellet-Blain (Clark), 32. Bishop (Lammers), 43. Lammers (Bishop), 54. Clark (Yogan, Wahl) – 13. Novák (Zajíc, Miller), 45. Bartoš (Horn, Guman)


    HC TWK Innsbruck: Swette (Nechvátal) – Pedevilla, Štach, Lindner, Quellet-Blain, Guimond, Wehrs, Nussbaumer – Bishop, Spurgeon, Lammers – Bär, Clark, Yogan – Schramm, Wahl, Šedivý – Teschauer, Poulsen, Paulweber.
    HC LERAM Orli Znojmo: Halász (22. Schwarz) – Plutnar, Biro, Lattner, Bořuta, Tejnor, Pastor, Šnajnar, Zajíc – Yellow Horn, Bartoš, Guman – Novák, Plíhal, Miller – Němec, Matuš, Mrázek – Csamangó, Raška, Špaček.

    Rozhodčí: Berneker, Gamper – Paradatscher, Schauer
    bahis siteleri