Chabarovsk – Barys 3:1 (kon.) | Vladivostok – Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 4:3 (kon.)
Minsk – Jaroslavl 1:3 (kon.) | Jokerit – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Petrohrad – Kunlun 4:2 (kon.)
Viťaz – Toljatti 5:1 (kon.) | HC Slovan – Magnitogorsk 4:3 (kon.)
konec
CSKA Moskva
4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Úterý 09.01.2018, 17:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:41 Anatolij GOLYŠEV - 4:3
     
    57:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak a drama je na světě! Kuljašovu ránu od modré sice Sorokin vyrazil, avšak puk si před ním našel ANATOLIJ GOLYŠEV, jenž jej dopravil do odkryté brány CSKA. Asistence: Denis Kuljaš, Andrej Obidin.
    54:14 Ivan TĚLEGIN - 4:2
     
    54:14
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou gólů a jsou velmi blízko vítězství v tomto duelu! Z rohu kluziště si na pravý kruh vybruslil Andronov, jehož střelu ještě Sochatskij vyrazil, ale IVAN TĚLEGIN zaparkovaný před bránou uklidil puk pohotově za brankovou čáru. Asistence: Sergej Andronov.
    43:09 Valerij NIČUŠKIN - 3:2
     
    43:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A Moskva navíc udeřila při vlastním oslabení a poprvé v dnešním duelu vede! Avtomobilist zcela propadl na modré čáře a domácí se řítili do přečíslení dva na jednoho. V něm to vzal na sebe VALERIJ NIČUŠKIN, který místo přihrávky trefil přesně prostor u vzdálenější tyče. Asistence: Michail Pašnin, Ilja Sorokin.
    39:57 Sergej ŠUMAKOV - 2:2
     
    39:57
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to domácí přeci jen stihli! Po střele z pravé strany si puk ve skrumáži před bránou našel nejrychleji SERGEJ ŠUMAKOV, který jej pohotově uklidil do odkryté brány Jekatěrinburgu. Asistence: Alexej Marčenko, Maxim Šalunov.
    18:36 Anatolij GOLYŠEV - 1:2
     
    18:36
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté však bleskově odpovídají a dostávají se znovu na koně! Česalin využil špatného střídání soupeře a povedenou přihrávkou poslal do akce ANATOLIJE GOLYŠEVA, jenž střelou přes obránce sice trefil pouze Sorokina, avšak následně si touš dojel a z bezprostřední blízkosti jej dorazil do sítě. Asistence: Jevgenij Česalin.
    17:55 Michail GRIGORENKO - 1:1
     
    17:55
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Po obrovské šanci Ničuškina, který měl před sebou takřka prázdnou bránu pokračoval tlak domácích a ti nakonec dávají vyrovnávací gól! MICHAIL GRIGORENKO si sjel od modré čáry na vrchol pravého kruhu, odkud přesnou ranou do spodní části klece překonal Sochatskijho. Asistence: Kirill Petrov, Alexej Marčenko.
    11:24 Jegor MILOVZOROV - 0:1
     
    11:24
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Nakonec se však hosté prosazují a početní výhodu tak využívají! Ilja Krikunov neohroženě vpadl do útočného pásma a na dlouhou hůl ještě stačil posunout puk směrem na Sorokina. Ten kotouč jen vyrazil před sebe, kde si jej našel JEGOR MILOVZOROV, který pohotově dopravil touš do sítě. Asistence: Ilja Krikunov, Francis Paré.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 18. Grigorenko (K. Petrov, Marčenko), 40. Šumakov (Marčenko, Šalunov), 44. Ničuškin (Pašnin, I. Sorokin), 55. Tělegin (Andronov) – 12. Milovzorov (Krikunov, Paré), 19. Golyšev (Česalin), 58. Golyšev (Kuljaš, Obidin)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Kiselevič (A), M. Robinson, Nestěrov, Marčenko, Ožiganov, Naumenkov, Pašnin – K. Petrov, Grigorenko, Ničuškin – Kaprizov, Šalunov, Šumakov – Scott (A), Andronov (C), Tělegin – Platt, Okulov, Kuzmenko – Popugajev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Sochatskij (Gross) – Ljamin, Čajkovský, Mišarin (A), Trjamkin (C), Jegoršev, Kuljaš, Ščemerov, Megalinskij – Milovzorov, Chripunov, Krikunov – Golyšev, Paré, Česalin (A) – Parenteau, V. Popov, King – Pestunov, Obidin, Belockij.

    Rozhodčí: Bělov, Beljajev – Zacharov, Gordenko

    Diváci: 4 104
    bahis siteleri