Chabarovsk – Barys 3:1 (kon.) | Vladivostok – Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 4:3 (kon.)
Minsk – Jaroslavl 1:3 (kon.) | Jokerit – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Petrohrad – Kunlun 4:2 (kon.)
Viťaz – Toljatti 5:1 (kon.) | HC Slovan – Magnitogorsk 4:3 (kon.)
konec
CSKA Moskva
4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Úterý 09.01.2018, 17:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:21
    Oddechový čas si vyžádala lavička Avtomobilistu a Sochatskij po něm zůstává na střídačce.
    57:41 Anatolij GOLYŠEV - 4:3
     
    57:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak a drama je na světě! Kuljašovu ránu od modré sice Sorokin vyrazil, avšak puk si před ním našel ANATOLIJ GOLYŠEV, jenž jej dopravil do odkryté brány CSKA. Asistence: Denis Kuljaš, Andrej Obidin.
     
    55:56
    Jedna z posledních možností se zápasem něco udělat. Mat Robinson si totiž odpyká dvě minuty za podražení.
    54:14 Ivan TĚLEGIN - 4:2
     
    54:14
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou gólů a jsou velmi blízko vítězství v tomto duelu! Z rohu kluziště si na pravý kruh vybruslil Andronov, jehož střelu ještě Sochatskij vyrazil, ale IVAN TĚLEGIN zaparkovaný před bránou uklidil puk pohotově za brankovou čáru. Asistence: Sergej Andronov.
     
    49:39
    Ti navíc budou mít šanci na vyrovnání. Maxim Šalunov již usedl za katr, kde si odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    45:50
    Někteří hráči CSKA již měli ruce nad hlavou, avšak nakonec z toho branka není. Před Scottem zívala úplně prázdná brána, ale domácí útočník ji trestuhodně minul.
     
    45:19
    Vitalij Popov navíc fauloval ve středním pásmu a jeho faul kolenem je oceněn dvěma minutami.
    43:09 Valerij NIČUŠKIN - 3:2
     
    43:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A Moskva navíc udeřila při vlastním oslabení a poprvé v dnešním duelu vede! Avtomobilist zcela propadl na modré čáře a domácí se řítili do přečíslení dva na jednoho. V něm to vzal na sebe VALERIJ NIČUŠKIN, který místo přihrávky trefil přesně prostor u vzdálenější tyče. Asistence: Michail Pašnin, Ilja Sorokin.
     
    40:24
    Francis Paré byl nyní zasažen hokejkou do obličeje a bude se pochopitelně vylučovat. Na trestnou lavici již usedá Bogdan Kiselevič, jenž si odsedí 2+2 minuty za vysokou hůl. Paré po jeho zákroku míří rovnou do kabiny.
    39:57 Sergej ŠUMAKOV - 2:2
     
    39:57
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to domácí přeci jen stihli! Po střele z pravé strany si puk ve skrumáži před bránou našel nejrychleji SERGEJ ŠUMAKOV, který jej pohotově uklidil do odkryté brány Jekatěrinburgu. Asistence: Alexej Marčenko, Maxim Šalunov.
     
    38:06
    Stanislav Jegoršev ještě dává v závěru periody svému soupeři možnost početní výhody. Hostující hráč totiž inkasuje menší trest za podražení.
     
    34:35
    Také hosté zahodili velkou tutovku! Ilja Krikunov zůstal zapomenutý za obranou CSKA a uháněl sám na Sorokina. Se svou forhendovou kličkou ovšem neuspěl, protože proti jeho zakončení vytáhl skvělý zákrok gólman Moskvy.
     
    32:02
    Poté, co domácí nevyužili svou šanci, tak se na Sorokina hnal Ilja Krikunov. Tomu zakončení znemožnil vracející se hráč Moskvy, a tak se Krikunov snažil ještě zpoza brány odrazit kotouč od domácích hráčů do sítě, ale to se mu nakonec nepodařilo.
     
    29:50
    Další tutovka domácích nekončí gólem! Do přečíslení dva na jednoho unikali hráči CSKA. Grigorenko ovšem ve skvělé pozici selhal, když trefil jen beton přesunujícího se Sochatskijho.
     
    24:40
    Maxim Šalunov měl na holi vyrovnání! Ve stoprocentní šanci, kdy měl před sebou prázdnou bránu však selhal a hosté tedy stále hájí jednobrankové vedení.
     
    23:18
    Početní výhodu si vyzkouší i domácí tým. Michal Čajkovský je vyloučen na dvě minuty za hrubost.
    18:36 Anatolij GOLYŠEV - 1:2
     
    18:36
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté však bleskově odpovídají a dostávají se znovu na koně! Česalin využil špatného střídání soupeře a povedenou přihrávkou poslal do akce ANATOLIJE GOLYŠEVA, jenž střelou přes obránce sice trefil pouze Sorokina, avšak následně si touš dojel a z bezprostřední blízkosti jej dorazil do sítě. Asistence: Jevgenij Česalin.
    17:55 Michail GRIGORENKO - 1:1
     
    17:55
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Po obrovské šanci Ničuškina, který měl před sebou takřka prázdnou bránu pokračoval tlak domácích a ti nakonec dávají vyrovnávací gól! MICHAIL GRIGORENKO si sjel od modré čáry na vrchol pravého kruhu, odkud přesnou ranou do spodní části klece překonal Sochatskijho. Asistence: Kirill Petrov, Alexej Marčenko.
     
    13:07
    Vzápětí si však CSKA vypracovalo skvělou možnost! Na hraně ofsajdu vystihl puk Ničuškin, který jej poté posunul na levé křídlo na Petrova. Ten ještě hledal před bránou osamoceného Grigorenka, který ovšem nechal vyniknout Sochatskijho v bráně hostů.
    11:24 Jegor MILOVZOROV - 0:1
     
    11:24
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Nakonec se však hosté prosazují a početní výhodu tak využívají! Ilja Krikunov neohroženě vpadl do útočného pásma a na dlouhou hůl ještě stačil posunout puk směrem na Sorokina. Ten kotouč jen vyrazil před sebe, kde si jej našel JEGOR MILOVZOROV, který pohotově dopravil touš do sítě. Asistence: Ilja Krikunov, Francis Paré.
     
    09:35
    Michail Naumenkov opět posílá svůj celek do čtyř. Vyhodil totiž kotouč přes mantinel z vlastního obranného pásma a sudí jej posílá za katr na dvě minuty za zdržování hry.
     
    03:49
    Už už to vypadalo, že se domácí dostanou do vyložené šance, ale nakonec zazněl hvizd sudího. Celé situaci totiž předcházel zákrok Kirilla Kaprizova, který již putuje na trestnou lavici, kde si odsedí menší trest za vysokou hůl.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 18. Grigorenko (K. Petrov, Marčenko), 40. Šumakov (Marčenko, Šalunov), 44. Ničuškin (Pašnin, I. Sorokin), 55. Tělegin (Andronov) – 12. Milovzorov (Krikunov, Paré), 19. Golyšev (Česalin), 58. Golyšev (Kuljaš, Obidin)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Kiselevič (A), M. Robinson, Nestěrov, Marčenko, Ožiganov, Naumenkov, Pašnin – K. Petrov, Grigorenko, Ničuškin – Kaprizov, Šalunov, Šumakov – Scott (A), Andronov (C), Tělegin – Platt, Okulov, Kuzmenko – Popugajev.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Sochatskij (Gross) – Ljamin, Čajkovský, Mišarin (A), Trjamkin (C), Jegoršev, Kuljaš, Ščemerov, Megalinskij – Milovzorov, Chripunov, Krikunov – Golyšev, Paré, Česalin (A) – Parenteau, V. Popov, King – Pestunov, Obidin, Belockij.

    Rozhodčí: Bělov, Beljajev – Zacharov, Gordenko

    Diváci: 4 104
    bahis siteleri