Nitra – Košice 3:1 (kon.) | Trenčín – Nové Zámky 4:0 (kon.) | Žilina – Zvolen 5:0 (kon.)
Banská Bystrica – Detva 7:2 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.)
konec
MsHK Žilina
5:0 (4:0, 0:0, 1:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 04.03.2018, 17:00 • Tipsport Aréna, Žilina • Tipos Extraliga (SR) • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:10
    Žilina dala gól!
    Nuž a pre dnešný deň je definitívne rozhodnuté! Kombinačná akcia Vlkov končí na hokejke LUKÁŠA KOZÁKA, ktorý pridáva piaty gól Žiliny! Asistencie: Juraj Jurík, Michal Švihálek.
     
    18:43
    Žilina dala gól!
    Neuveriteľné veci sa dejú pod Dubňom, pretože domáci vedú už 4:0! Puk do siete hostí poslal LUKÁŠ HANDLOVSKÝ! Bez asistencie.
     
    17:32
    Žilina dala gól!
    Tak ale tentoraz to MICHALOVI ŠVIHÁLKOVI vyšlo, pretože si potiahol puk na os klziska a príklepom vymietol všetky pavučiny v bránke Mareka Šimka, skutočne parádny zásah! Bez asistencie.
     
    08:48
    Žilina dala gól!
    Nuž, Žilina sa dostala do prečíslenia 3 na 2, no Klimentovi nevyšla ideálne prihrávka. K puku sa však dostal nabiehajúci obranca Jakub Emil Mendrej a vystrelil. Puk pred Šimkom ešte šikovne tečoval MICHAL ŠVIHÁLEK a tak skončil v sieti prekvapeného brankára hostí! Asistencia: Jakub Emil Mendrej.
     
    07:21
    Žilina dala gól!
    Pekná akcia domácich Vlkov, Lukáš Kozák našiel za bránkou hostí Radima Hrušku, ktorý ideálne naservíroval puk pred bránku RASTISLAVOVI KONEČNÉMU a kanonier MsHK už sa nemohol pomýliť. Asistencie: Radim Hruška, Lukáš Kozák.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 8. Konečný (Hruška, Kozák), 9. Švihálek (Mendrej), 18. Švihálek, 19. Handlovský, 43. Kozák (Jurík, Švihálek)


    MsHK Žilina: Mikoláš (Tomek) – Kozák, Hatala, Andersons, Roman, Juraško, Mendrej, Dolinajec – Konečný, Hruška, Tvrdoň – Klimenta, Holovič, Handlovský – Jurík, Húževka, Švihálek – Rogoň, Ondruš, Stupka
    HKM Zvolen: Šimko (21. MacIntyre) – Zeleňák, Ross, Ulrych, Kováčik, Ťavoda, Hraško, Síkela, Dubeň – Coffman, Steen, Flick – Šišovský, Kytnár, Chovan – Matis, Špirko, Obdržálek – Török, Fekiač, Ďaloga

    Rozhodčí: Goga, Stano – Krajčík, Orolin

    Diváci: 605
    thejrc.org