Montreal – Washington 4:6 (kon.) | Ottawa – Carolina 2:5 (kon.) | Florida – Arizona 4:2 (kon.)
New Jersey – Tampa 2:1 (kon.) | NY Islanders – Chicago 1:3 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 5:1 (kon.)
Columbus – St. Louis 1:2 (kon.) | Toronto – Detroit 4:3 (kon.) | Minnesota – Nashville 4:1 (kon.)
Edmonton – Los Angeles 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 5:4 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Neděle 25.03.2018, 00:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL na počtěnou. (03:55:19)
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+1, 2 střely, čas na ledě 14:12
    Andrej Šustr (TBL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 6:35
    Ondřej Palát (TBL) 1+0, 1 střela, čas na ledě 14:13
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Keith Kinkaid (NJD) 36 zák., 1 gól, 97,2%
    2. Nico Hischier (NJD) 1+0
    3. Taylor Hall (NJD) 0+1
     
    Domácí publikum se raduje, Devils získávají díky Keithu Kinkaidovi důležité dva body – New Jersey i potřetí srazilo vedoucí celek konference!

    Devils se prosadili v první i druhé třetině, kdy branky dávali Nico Hischier a Kyle Palmieri. Keith Kinkaid inkasoval pouze v oslabení, a to z hole Ondřeje Paláta. Následně předvedl několik luxusních zákroků a stal se první hvězdou utkání.

    Střely na branku: 31:36 (11:14, 13:10, 7:12)
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Tampa se následně dostala do pásma, kde ale nic nevymyslela. Damon Severson následně střílel přes celé kluziště, ale branku minul. Píská se tedy icing.
     
    58:40
    Prázdná branka byla v ohrožení! Blake Coleman neuspěl od pravého mantinelu z otočky, Travis Zajac z mezikruží napálil bránící hráče.
     
    58:19
    Domácí celek chtěl nyní osvobodit Stefan Noesen, jeho vyhození ovšem nikdo nezachytil a píská se icing. Andrej Vasilevskij zůstává na střídačce!
     
    57:34
    Keith Kinkaid je domácím hrdinou! To, co nyní chytil, proletí internetem. Ryan McDonagh již zakončoval do prázdné klece, ale americký brankář jej skvělým zákrokem hokejkou vychytal!
     
    56:31
    Pat Maroon nyní nezachytil rozehrávku svého celku a hra tak bude pokračovat po levici Keitha Kinkaida. Základní hrací doba se blíží ke svému konci.
     
    55:38
    Devils byli nebezpeční a po střele od modré čáry, kterou Vasilevskij vyrazil, dorážel do odkryté klece Pavel Zacha. Český útočník ovšem zakončil jen do boční sítě!
     
    54:52
    Podél levého mantinelu se domácí pokoušeli dostat do útoku, kotouč ovšem skončil na střídačce a pokračovat se bude hrou ve středu ledové plochy.
     
    54:27
    Brian Gibbons nyní aktivně napadal rozehrávku Tampy Bay a málem překvapil Vasilevského v brance. Ruský brankář ale odražený kotouč pokryl a spustil poslední komerční přestávku utkání.
     
    53:23
    Sami Vatanen poslal do útoku Blakea Colemana, jenž mohl postupovat sám do útoku, ale byl zastaven rozhodčími kvůli ofsajdu. Později se ukázalo, že o ofsajd nešlo.
     
    53:05
    Hra pokračovala dalším závarem před brankou Kinkaida, do zakončení se ovšem Blesky nedostaly. Devils následně vyhodili až k Vasilevskému.
     
    52:16
    Podél levého mantinelu si najel do pásma Anthony Cirelli, jenž to zkoušel pokusem z úhlu. Kinkaid si ovšem pohlídal mezírky a kotouč ukryl pod svou lapačkou.
     
    51:17
    Johnson našel parádní přihrávkou najíždějícího Millera, který přihrávku jen tečoval. Kotouč ovšem skončil jen mimo branku, hosté ovšem nadále aktivní.
     
    50:05
    Ryan McDonagh dostal nabito před levým kruhem a hned zakončoval. Bývalý kapitán největšího rivala domácích ale zakončoval jen do připraveného Kinkaida.
     
    49:37
    Gibbons s Colemanem zachytili rozehrávku hostů a pokoušeli se dostat do pásma, což se jim nakonec díky zvednuté noze Colemana na modré čáře nepovedlo. Píská se ofsajd.
     
    48:54
    Pokračovalo se aktivním projetí Taylora Halla, jenž přes obránce zakončoval do bližší šibenice. Andrej Vasilevskij ovšem předvedl další skvělý zákrok!
     
    48:18
    Opět nejproduktivnější domácí hráč v akci. Hall žabičkou našel hůl Bratta, jenž bekhendově zakončoval. Pokus po ledě ovšem Vasilevskij dokázal zachytit!
     
    47:19
    Hosté se následně hnali do pásma, ale Anthony Cirelli se ve střední třetině neudržel. Píská se ofsajd a vhazovat se bude ve středu ledové plochy.
     
    47:04
    Bojuje se po celé šíři kluziště a hlavně Devils moc neriskují. Alex Killorn nyní ukončil hru nahozením od levého mantinelu do brankoviště, kde byl pánem svého prostoru Keith Kinkaid.
     
    45:43
    Rychlostí a šikovností se až před branku hostů dostal Taylor Hall, kanadský útočník ovšem již nestihl zakončit, a tak se pokračuje hrou modrobílého celku.
     
    45:03
    Floridský celek lehce ožil a snaží se vymyslet vyrovnávací branku. Anton Strålman nyní zakončoval od levého mantinelu, ale trefil jen připraveného Kinkaida v brance.
    44:22 Ondřej PALÁT - 2:1
     
    44:22
    Tampa právě vstřelila branku!
    I tak se ale ještě Lightning prosazují a dostávají se na dostřel! Střela Michaila Sergačjova se odrazila od betonů Kinkaida před českého útočníka ONDŘEJE PALÁTA, jenž kotouč dostal k levé tyčce. Asistence: Michail Sergačjov a Brayden Point.
     
    44:06
    Michail Sergačjov se následně dostal ke střeleckému pokusu, který byl ovšem zblokován Michaelem Grabnerem. Přesilovka hostů je téměř u konce.
     
    43:50
    I toto oslabení ovšem domácí zvládají skvěle. Povedlo se jim vyvézt kotouč díky Blakeu Colemanovi, bránící čtyřka střídá.
     
    43:10
    Snažení Blesků bylo zakončeno stříleným nahozením Victora Hedmana od modré čáry. Kotouč se ovšem dostal od hokejek domácích do ochranné sítě, a tak se bude pokračovat vhazováním.
     
    42:27
    Hosté mají další šanci na vrácení se do utkání. Will Butcher v obranné snaze podkopl nohy Chrise Kunitze a již poslušně sedí mezi časoměřiči.
     
    41:56
    Následně byla hra přerušena a pokračovat bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    41:15
    Na druhé straně se dobře zorientoval Jesper Bratt, jenž posouval do útoku Taylora Halla, Ten si ovšem kotouč nezpracoval ideálně a do zakončení neprošel.
     
    40:37
    J. T. Miller se dostal do první střelecké pozice třetí periody. Z levého kruhu mířil do přední šibenice, svým pokusem nicméně zasáhl pouze rameno Kinkaida.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nabídla opět parádní hokej, o něco lepším a aktivnějším celkem byli domácí. Těm se povedlo díky trefě Kylea Palmieriho navýšit své vedení na 2:0, a tak jsou před startem třetí dvacetiminutovky ve velké výhodě.

    Střely na branku: 24:24
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Keith Kinkaid chytá úžasně! Tyler Johnson se dostal u jeho pravé tyčky do zakončení, ale bekhendem jeho beton nepřehodil. Dorážka forhendem skončila nad brankou.
     
    38:38
    Domácí se dostali do útoku a Taylor Hall připravil střeleckou pozici pro Hischiera. Ten svižně zakončoval, ale Vasilevskij si připsal další zákrok betony!
     
    38:19
    Ale pozor, přesilovka se ruší! J. T. Miller dvakrát porušil postup při vhazování a inkasuje dvě minuty za tento prohřešek.
     
    38:19
    Lightning mají výhodu a opět si v závěru třetiny zahrají přesilovou hru. Na lavici hanby míří za hákování důrazný útočník Brian Gibbons. Šance pro Tampu Bay.
     
    36:52
    Domácí se nyní pokoušeli vyhodit, ale kotouč na modré čáře zachytil Victor Hedman. Švédský bek se hned opřel do kotouče, branku ovšem minul.
     
    36:10
    Devils pokračovali v aktivním napadání a hře v útočném pásmu. Vše bylo zakončeno přihrávkou Zajaca na modrou čáru, kde se ovšem nikdo ke kotouči nedostal.
     
    35:35
    Tampa se nemůže do ničeho dostat a Devils jsou stále více v útoku. Damon Severson nyní dostal chytrou přihrávku mezi kruhy a hned zakončoval. Andrej Vasilevskij ovšem zakročil lapačkou!
     
    34:15
    Krásná akce Kylea Palmieriho. Americký útočník nabral rychlost a dostal se s kotoučem až za branku. Zpoza branky zakončoval, ale Vasilevskij se rychle přesunul a betonem zakročil!
     
    32:52
    Nikita Kučerov se nyní dostal do úniku a celou akci zakončoval forhendovou kličkou. Keitha Kinkaida ovšem nepřekonal, ruský snajpr totiž střílel jen vedle branky!
     
    32:13
    Lightning museli vyhodit až na icing, hra se tak opět vrac před jejich branku. Devils hrají opravdu dobře a jde vidět, že hrají o play-off.
     
    31:49
    Domácí se následně dostali do pásma a Mirco Müller střílenou přihrávkou zakončoval. Andrej Vasilevskij kotouč vyrazil, ale snažení domácích pokračuje.
     
    31:14
    Tampa Bay se hnala do útoku, ale jejich snažení bylo ukončeno odpískáním icingu. Vhazovat se tak bude před brankou dnes již dvakrát překonaného borce.
    30:59 Kyle PALMIERI - 2:0
     
    30:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se ovšem domácí prosazují a jdou do vedení 2:0! Pavel Zacha zavezl kotouč do pásma a přenechal jej KYLEU PALMIERIMU. Ten objel bránící hráče a přesnou střelou zápěstím navýšil vedení svého celku. Asistence: Pavel Zacha a Taylor Hall.
     
    30:38
    Taylor Hall nyní posouval bekhendem kotouč na Nica Hischiera. Švýcarský borec si najel do střelecké pozice, ale dělovkou se mu skórovat nepovedlo.
     
    29:39
    Hosté se pokoušeli dostat do nějakého zakončení, ale puk se od hokejky Kučerova dostal mimo ledovou plochu. Vše bylo s tečí, a tak se vhazuje po pravici Kinkaida.
     
    29:03
    Následně byla hra přerušena a pokračovat se bude po první komerční přestávce prostřední třetiny.
     
    28:34
    Tyler Johnson se dostával po levé straně do pásma a pokoušel se zakončit. John Moore ale předvedl dobrou obrannou práci a útočníka Lightning do zakončení nepustil.
     
    27:05
    Následně se modrobílým nepovedlo ideálně zakombinovat a píská se zakázané uvolnění. Hra se tak vrací před branku ruského brankáře hostů.
     
    26:20
    Další závar před brankou Tampy Bay, v hlavní roli Nico Hischier. Domácí útočník ovšem nedostal kotouč do branky. Na druhé straně v úniku zakončoval J. T. Miller, ale skvělým zákrokem se zaskvěl Kinkaid!
     
    25:45
    Hned po vhazování posílal nahazovaný kotouč do brankoviště český bek Andrej Šustr. Jeho plachtící pokus ovšem Kinkaid viděl a ukryl jej v rukavici.
     
    25:39
    Následně se domácímu celku kombinační hra nepovedla a píská se icing. Pokračovat se tak bude před zraky amerického brankáře.
     
    24:38
    Mezi kruhy se následně otočil Travis Zajac, jenž hned zakončoval. Branku ruského brankáře ovšem netrefil, kotouč skončil jen těsně vedle jeho tyčky.
     
    23:55
    Na druhé straně to tvrdě zkoušel u mezikruží Brayden Point, ale Kinkaid skvěle zasáhl. Na druhé straně střílel v úniku Taylor Hall těsně vedle branky.
     
    23:10
    Následně se do útoku prodral podél pravého mantinelu Tyler Johnson, jeho zakončení ovšem nebylo nikterak nebezpečné. Vhazování před Kinkaidem ovšem vybojoval.
     
    22:29
    John Moore nyní dostal nabito u modré čáry a dělovkou zakončoval. Andrej Vasilevskij ovšem skvěle zasáhl a připsal si další zákrok v prostřední třetině!
     
    21:51
    Hosté v plném počtu.
     
    21:24
    Devils v přesilovce kombinovali a vše zakončoval střelou z levého kruhu Taylor Hall. Svižný pokus ovšem skončil jen na výstroji připraveného Vasilevského.
     
    20:28
    Domácí v plném počtu.
     
    20:24
    Nico Hischier v útočné třetině vybojoval kotouč a dostal se na pravém kruhu ke střele, Vasilevskij ovšem kotouč viděl a vyrazil jej.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Vyrovnaná první třetina je u konce a Devils po ní vedou 1:0. Sledujeme bojovné utkání, které zatím lépe vychází domácím. Oba celky měly nějaké šance, jako jediná se ovšem ujala dorážka Nica Hischiera v brankovišti. Devils tak v boji o důležité body vedou nad Tampou Bay 1:0.

    Střely na branku: 11:14
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:51
    Victor Hedman dostal nabito na modrou čáru, kde byla jeho rána zablokována Gibbonsem. Ten se následně dostával do úniku, ale byl švédským obráncem faulován. Hedman následně vzteky napálil kotouč do hrazení.
     
    19:19
    Hosté se následně dostali ke střeleckému pokusu, ale ten Kinkaida nijak nezaměstnal. Kotouč nicméně udržel a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    18:48
    Domácí se hned dostali do přečíslení a Travis Zajac hledal bekhendovou žabičkou najíždějícího Grabnera. Bránící hráči ovšem zakročili a nedovolili domácím zakončit.
     
    18:36
    Lightning se dostali do předbrankového prostoru, kde se ale Nikita Kučerov do zakončení nedostal. Pár sekund předtím ovšem John Moore držel Hedmana a Tampa Bay má k dispozici první přesilovku utkání.
    17:51 Nico HISCHIER - 1:0
     
    17:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se ovšem již domácí celek prosazuje a jde do vedení! Devils se dostali do aktivní kombinace. Müller poslal kotouč na levý kruh, odkud zakončoval Will Butcher. Vasilevskij zakročil betonem, na hranici brankoviště se ovšem parádně zorientoval NICO HISCHIER, jenž bekhendem poslal puk do odkryté branky. Asistence: Will Butcher a Mirco Müller.
     
    17:11
    Pozdvižení následně rozvinul Jesper Bratt, jenž nabral rychlost a dostával se do pásma. Zakončit se mu ovšem již nepovedlo a u puku jsou hosté.
     
    16:27
    Dlouhé snažení Tampy před brankou Devils. Hned několik střel letělo na branku amerického brankáře, ale domácí všechny pokusy obětavě zblokovali.
     
    14:54
    Kombinace domácí třetí lajny byla zakončena přihrávkou na modrou čáru, odkud zakončoval Sami Vatanen. Finský bek ovšem nedokázal trefit prostor tří tyčí.
     
    14:20
    Poprvé v utkání se střeleckým pokusem ukázal také nejproduktivnější hráč celé soutěže. Nikita Kučerov ale slabší střelou nepřekvapil Kinkaida v brance Devils.
     
    13:50
    Dvě velké šance. Nejdříve Anthony Cirelli dostával kotouč mezi kruhy a hned zakončoval, Kinkaida ale neprostřelil. Na druhé straně zakončoval protiútok Brian Boyle, ale jen do prsou Vasilevského.
     
    13:07
    Jesper Bratt se pokoušel rozjet nějakou rychlou akci, ale přihrávkou nenašel hokejku nikoho z domácích. Kotouč se dostal za branku Tampy Bay.
     
    12:19
    V dalším útoku přihrával bekhendem od modré čáry Pavel Zacha, jenž se pokoušel najít najíždějícího Moorea. To se mu sice povedlo, ale i tak se píská ofsajd.
     
    11:34
    Blake Coleman se stejně jako v posledním utkání dostal do úniku a jednou rukou zakončoval. Proti Penguins přehodil Murrayho a dal branku, nyní zakončoval do betonu Vasilevského.
     
    11:16
    Do celkem slušné situace si najel Pavel Zacha. Český útočník si sjel na pravý kruh a zápěstím zakončoval mezi betony, Vasilevskij ovšem zareagoval a kotouč zastavil.
     
    10:30
    Kotouč propadl mezi kruhy na Braydena Pointa, jenž hned zakončoval. Svižným zakončením ovšem mířil jen do připravených obránců před sebou.
     
    10:05
    Následně se Lightning dostali do závaru v brankovišti, který ovšem nebyl zakončen gólově. Domácí brankář se roztáhl v brankovišti a nepropustil za svá záda neposednou černou gumu.
     
    09:36
    Po delší odmlce přišel střelecký pokus od modré čáry, Dan Girardi ovšem nenašel recept na pozorného Kinkaida, jenž jeho pokus vyrazil do rohu kluziště.
     
    08:23
    Vše bylo zakončeno střeleckým pokusem, který Kinkaid s klidnou hlavou schoval v lapačce a spustil tak první komerční přestávku této třetiny. Zatím sledujeme opatrné a vyrovnané utkání.
     
    08:05
    Podél pravého mantinelu se pokoušel dostat do útoku Anthony Cirelli, ale byl zastaven důrazem jednoho z domácích hráčů. Útokem hostí ovšem akce pokračuje.
     
    06:49
    Do dalšího střeleckého pokusu se dostával hostující Brayden Point, jeho svižná rána z pravé strany ovšem skončila jen na vyrážečce připraveného Kinkaida.
     
    05:38
    Andrej Vasilevskij následně za brankou špatně rozehrával a Taylor Hall dával kotouč do ohně na Hischiera. Ten se ovšem nakonec do zakončení nedostal a hostující obrana to zvládla.
     
    05:18
    Na druhé straně nahazoval na branku Sami Vatanen, ale prostor tří tyčí nakonec netrefil. Lightning následně vyhodili na icing a vhazovat se bude před jejich brankou.
     
    04:22
    V další akci nahazoval do brankoviště kotouč od mantinelu Braydon Coburn, Kinkaid ovšem kotouč srazil a dostali se k němu hokejisté New Jersey.
     
    03:55
    Po takové nahazované a pokoušení o útok se do zakončení hnal Brayden Point, tomu se ale nakonec zakončit nepovedlo. Následně domácí brankář chytal pokus od modré čáry.
     
    02:46
    Adam Erne se zničehonic dostal do střelecké pozice a nebyl vůbec daleko. Z levého úhlu trefil tyčku, kotouč se následně dostal do rukavice Kinkaida. Arénou to ovšem jen zahučelo.
     
    01:40
    O pár sekund později již Vasilevskij kotouč podržel a pokračovat se bude vhazováním po jeho levici. Devils vstoupili do utkání aktivněji.
     
    01:02
    Po přejetí modré čáry to zkoušel také Stefan Noesen, který svým pokusem po ledě trefil pouze beton připraveného ruského brankáře Tampy Bay.
     
    00:18
    Domácí se hned dostali do útoku a Andy Greene od levého mantinelu nahazoval na branku, Andrej Vasilevskij kotouč ovšem srazil za svou branku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Krásný den všem fanouškům! Za pár chvilek startuje utkání mezi Devils a Lightning, sledujte náš přenos a bavte se!
     
    Úvodní sestavy:

    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Müller – Hall, Hischier, Bratt – Maroon, Zacha, Palmieri – Coleman, Zajac, Noesen – Grabner, Boyle, Gibbons.

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Hedman, Strålman, McDonagh, Girardi, Coburn, Sergačjov, Šustr – J. T. Miller, Stamkos, Kučerov – Palát, B. Point, T. Johnson – Killorn, Cirelli, Erne – Gourde, Kunitz.

    Rozhodčí: Pollock, Rehman – Nowak, Miller.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    DEVILS – LIGHTNING V SEZÓNĚ

    Oba celky se v letošnímu ročníku utkaly dvakrát a pokaždé se z výhry radovalo New Jersey. V prvním duelu na domácím ledě Ďáblové zvítězili 5:4 v nájezdech, dvěma branky se blýskl Drew Stafford. Odveta se hrála na ledě floridského celku a Devils i díky 48 zákrokům Eddieho Läcka zvítězili 4:3.

    1: Devils 5:4sn. Lightning
    3. Stafford (Hischier, Butcher), 17. Palmieri (Hall, Henrique), 20. Gibbons (Santini, Wood), 56. Stafford (Hischier, Severson), 65. Palmieri – 8. Naměstnikov (Kučerov, Stamkos), 13. Palát (T. Johnson, Sergačjov), 35. Kučerov (Stamkos, Sergačjov), 38. Stamkos (Gourde)

    2: Lightning 3:4 Devils
    13. Kunitz (Callahan), 23. B. Point (Gourde, Sergačjov), 46. Stamkos (Hedman, Kučerov) – 3. Lovejoy, 24. Hischier (Hall, Vatanen), 27. Zacha (Vatanen, Lovejoy), 42. Wood (Noesen)
     
    TAMPA BAY LIGHTNING (1.)

    Tampa má naprosto odlišné starosti, než jeho dnešní vyzyvatel. Lightning jsou aktuálně na prvním místě Východní konference se ziskem 106 bodů. Stejně bodů má v opačné konferenci Nashville, jemuž navíc zbývá ještě utkání k dobru. Svěřenci Jona Coopera zvládli všechny tři poslední duely (naposledy vyhráli nad Islanders 7:6), ale nyní zajíždí na led celku, který ještě letos neporazili. A pokud se Devils probojují do play-off, jdou právě na Lightning.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Nikita Kučerov – 72 zápasů, 95 bodů (37+58)
    Steven Stamkos – 74 zápasů, 86 bodů (27+59)
    Brayden Point – 74 zápasů, 61 bodů (28+33)
     
    NEW JERSEY DEVILS (8.)

    Ďáblové jsou v přestavbě a po pěti letech bez play-off se opět mohou těšit na boj o vrchol sezóny. Aktuálně je New Jersey na poslední postupové příčce, devátá Florida ztrácí tři body a má k dispozici dvě utkání k dobru. Je tedy vidno, že rozhoduje každičký získaný bod. Trojnásobný držitel Stanley Cupu má za sebou šestizápasový trip, Devils čtyři utkání vyhráli, dvakrát na svého soupeře nestačili. Naposledy přehráli v prodloužení Pittsburgh Penguins.

    Nejproduktivnější hráči týmu
    Taylor Hall – 69 zápasů, 81 bodů (33+48)
    Nico Hischier – 74 zápasů, 48 bodů (17+31)
    Patrick Maroon – 67 zápasů, 38 bodů (16+22)
     
    Krásný den všem fanouškům zámořského hokeje! Od půlnoci se v Prudential Center setkají domácí Devils, jenž přivítají letos oblíbenou Tampu Bay. Utkání startuje pár minutek po půlnoci.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 18. Hischier (Butcher, Müller), 31. Palmieri (Zacha, Hall) – 45. Palát (Sergačjov, B. Point)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Müller – Hall, Hischier, Bratt – Maroon, Zacha, Palmieri – Coleman, Zajac, Noesen – Grabner, Boyle, Gibbons.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Hedman, Strålman, McDonagh, Girardi, Coburn, Sergačjov, Šustr – J. T. Miller, Stamkos, Kučerov – Palát, B. Point, T. Johnson – Killorn, Cirelli, Erne – Gourde, Kunitz.

    Rozhodčí: Pollock, Rehman – Nowak, Miller
    bahis siteleri