Montreal – Washington 4:6 (kon.) | Ottawa – Carolina 2:5 (kon.) | Florida – Arizona 4:2 (kon.)
New Jersey – Tampa 2:1 (kon.) | NY Islanders – Chicago 1:3 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 5:1 (kon.)
Columbus – St. Louis 1:2 (kon.) | Toronto – Detroit 4:3 (kon.) | Minnesota – Nashville 4:1 (kon.)
Edmonton – Los Angeles 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 5:4 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Neděle 25.03.2018, 00:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Prázdná branka byla v ohrožení! Blake Coleman neuspěl od pravého mantinelu z otočky, Travis Zajac z mezikruží napálil bránící hráče.
     
    58:19
    Domácí celek chtěl nyní osvobodit Stefan Noesen, jeho vyhození ovšem nikdo nezachytil a píská se icing. Andrej Vasilevskij zůstává na střídačce!
     
    57:34
    Keith Kinkaid je domácím hrdinou! To, co nyní chytil, proletí internetem. Ryan McDonagh již zakončoval do prázdné klece, ale americký brankář jej skvělým zákrokem hokejkou vychytal!
     
    55:38
    Devils byli nebezpeční a po střele od modré čáry, kterou Vasilevskij vyrazil, dorážel do odkryté klece Pavel Zacha. Český útočník ovšem zakončil jen do boční sítě!
     
    48:54
    Pokračovalo se aktivním projetí Taylora Halla, jenž přes obránce zakončoval do bližší šibenice. Andrej Vasilevskij ovšem předvedl další skvělý zákrok!
     
    48:18
    Opět nejproduktivnější domácí hráč v akci. Hall žabičkou našel hůl Bratta, jenž bekhendově zakončoval. Pokus po ledě ovšem Vasilevskij dokázal zachytit!
    44:22 Ondřej PALÁT - 2:1
     
    44:22
    Tampa právě vstřelila branku!
    I tak se ale ještě Lightning prosazují a dostávají se na dostřel! Střela Michaila Sergačjova se odrazila od betonů Kinkaida před českého útočníka ONDŘEJE PALÁTA, jenž kotouč dostal k levé tyčce. Asistence: Michail Sergačjov a Brayden Point.
     
    42:27
    Hosté mají další šanci na vrácení se do utkání. Will Butcher v obranné snaze podkopl nohy Chrise Kunitze a již poslušně sedí mezi časoměřiči.
     
    39:50
    Keith Kinkaid chytá úžasně! Tyler Johnson se dostal u jeho pravé tyčky do zakončení, ale bekhendem jeho beton nepřehodil. Dorážka forhendem skončila nad brankou.
     
    38:38
    Domácí se dostali do útoku a Taylor Hall připravil střeleckou pozici pro Hischiera. Ten svižně zakončoval, ale Vasilevskij si připsal další zákrok betony!
     
    38:19
    Ale pozor, přesilovka se ruší! J. T. Miller dvakrát porušil postup při vhazování a inkasuje dvě minuty za tento prohřešek.
     
    38:19
    Lightning mají výhodu a opět si v závěru třetiny zahrají přesilovou hru. Na lavici hanby míří za hákování důrazný útočník Brian Gibbons. Šance pro Tampu Bay.
     
    35:35
    Tampa se nemůže do ničeho dostat a Devils jsou stále více v útoku. Damon Severson nyní dostal chytrou přihrávku mezi kruhy a hned zakončoval. Andrej Vasilevskij ovšem zakročil lapačkou!
     
    34:15
    Krásná akce Kylea Palmieriho. Americký útočník nabral rychlost a dostal se s kotoučem až za branku. Zpoza branky zakončoval, ale Vasilevskij se rychle přesunul a betonem zakročil!
     
    32:52
    Nikita Kučerov se nyní dostal do úniku a celou akci zakončoval forhendovou kličkou. Keitha Kinkaida ovšem nepřekonal, ruský snajpr totiž střílel jen vedle branky!
    30:59 Kyle PALMIERI - 2:0
     
    30:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se ovšem domácí prosazují a jdou do vedení 2:0! Pavel Zacha zavezl kotouč do pásma a přenechal jej KYLEU PALMIERIMU. Ten objel bránící hráče a přesnou střelou zápěstím navýšil vedení svého celku. Asistence: Pavel Zacha a Taylor Hall.
     
    30:38
    Taylor Hall nyní posouval bekhendem kotouč na Nica Hischiera. Švýcarský borec si najel do střelecké pozice, ale dělovkou se mu skórovat nepovedlo.
     
    26:20
    Další závar před brankou Tampy Bay, v hlavní roli Nico Hischier. Domácí útočník ovšem nedostal kotouč do branky. Na druhé straně v úniku zakončoval J. T. Miller, ale skvělým zákrokem se zaskvěl Kinkaid!
     
    23:55
    Na druhé straně to tvrdě zkoušel u mezikruží Brayden Point, ale Kinkaid skvěle zasáhl. Na druhé straně střílel v úniku Taylor Hall těsně vedle branky.
     
    22:29
    John Moore nyní dostal nabito u modré čáry a dělovkou zakončoval. Andrej Vasilevskij ovšem skvěle zasáhl a připsal si další zákrok v prostřední třetině!
     
    19:51
    Victor Hedman dostal nabito na modrou čáru, kde byla jeho rána zablokována Gibbonsem. Ten se následně dostával do úniku, ale byl švédským obráncem faulován. Hedman následně vzteky napálil kotouč do hrazení.
     
    18:36
    Lightning se dostali do předbrankového prostoru, kde se ale Nikita Kučerov do zakončení nedostal. Pár sekund předtím ovšem John Moore držel Hedmana a Tampa Bay má k dispozici první přesilovku utkání.
    17:51 Nico HISCHIER - 1:0
     
    17:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se ovšem již domácí celek prosazuje a jde do vedení! Devils se dostali do aktivní kombinace. Müller poslal kotouč na levý kruh, odkud zakončoval Will Butcher. Vasilevskij zakročil betonem, na hranici brankoviště se ovšem parádně zorientoval NICO HISCHIER, jenž bekhendem poslal puk do odkryté branky. Asistence: Will Butcher a Mirco Müller.
     
    13:50
    Dvě velké šance. Nejdříve Anthony Cirelli dostával kotouč mezi kruhy a hned zakončoval, Kinkaida ale neprostřelil. Na druhé straně zakončoval protiútok Brian Boyle, ale jen do prsou Vasilevského.
     
    11:34
    Blake Coleman se stejně jako v posledním utkání dostal do úniku a jednou rukou zakončoval. Proti Penguins přehodil Murrayho a dal branku, nyní zakončoval do betonu Vasilevského.
     
    11:16
    Do celkem slušné situace si najel Pavel Zacha. Český útočník si sjel na pravý kruh a zápěstím zakončoval mezi betony, Vasilevskij ovšem zareagoval a kotouč zastavil.
     
    05:38
    Andrej Vasilevskij následně za brankou špatně rozehrával a Taylor Hall dával kotouč do ohně na Hischiera. Ten se ovšem nakonec do zakončení nedostal a hostující obrana to zvládla.
     
    02:46
    Adam Erne se zničehonic dostal do střelecké pozice a nebyl vůbec daleko. Z levého úhlu trefil tyčku, kotouč se následně dostal do rukavice Kinkaida. Arénou to ovšem jen zahučelo.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 18. Hischier (Butcher, Müller), 31. Palmieri (Zacha, Hall) – 45. Palát (Sergačjov, B. Point)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Müller – Hall, Hischier, Bratt – Maroon, Zacha, Palmieri – Coleman, Zajac, Noesen – Grabner, Boyle, Gibbons.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Hedman, Strålman, McDonagh, Girardi, Coburn, Sergačjov, Šustr – J. T. Miller, Stamkos, Kučerov – Palát, B. Point, T. Johnson – Killorn, Cirelli, Erne – Gourde, Kunitz.

    Rozhodčí: Pollock, Rehman – Nowak, Miller
    bahis siteleri