Ufa – Čeljabinsk 1:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
1:2 (1:1, 0:1, 0:0) Stav série: 3:4
Traktor Čeljabinsk
Úterý 27.03.2018, 16:00 • Ufa Arena, Ufa • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný a ničím nerušený zbytek úterního večera. Na počtenou! (18:28:52)
     
    Konferenční finále startují už tento čtvrtek, kdy se CSKA poprvé střetne s Petrohradem. První duel série mezi dnešním vítězem a Kazaní se odehraje o den později.
     
    Nejlepší čtveřice letošního ročníku KHL je kompletní – k Petrohradu, CSKA a Kazani se po těsné výhře 2:1 v Ufě připojuje také Čeljabinsk! Obrovskou mírou se na vítězství Traktoru dnes podílel gólman Pavel Francouz, který celou třetí třetinu odolával obrovskému náporu soupeře a nakonec se mu povedlo jeho tým dotáhnout až k triumfu. Pro celek z Uralu dnešním dnem tedy sezóna končí.
     
    Československá stopa
    Pavel FRANCOUZ (CLJ) – 36 střel proti, úsp. 97,2%
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 36 – 22
    Zblokované střely: 8 – 14
    Vhazování: 27 – 25
    Hity: 13 – 6
    Trestné minuty: 4 – 6
    Využití přesilovek: 0/2 – 1/1
     
    Je rozhodnuto! Čeljabinsk postupuje do finále Východní konference, kde se střetne s Kazaní!
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Na čeljabinskou klec míří jedná rána za druhou, gólman Traktoru má teď plné ruce práce!
     
    58:58
    Omarkova rána z dálky byla hodně nebezpečná, Francouz jí však stihl na poslední chvíli vykrýt a udržet tak vedení Traktoru při životě!
     
    58:39
    Scrivens opouští svou klec, domácí už nemají co ztratit a zkusí své stěstí v power-play!
     
    57:50
    Hra se přesouvá z jedné strany kluziště na druhou. Kotouč mění majitele poměrně často, šance Ufy na vyrovnání jsou čím dál tím menší.
     
    56:35
    Čeljabinsk svého soupeře zřejmě už utahal, momentálně je aktivnější a má o něco málo více ze hry. Ta se aktuálně pohybuje hlavně ve středním pásmu.
     
    55:33
    Grigorij Panin stojí v čele další útočné akce Ufy, atmosféra v hale začíná být dost ponurá. Dopředu domácí žene už jen hrstka nejvěrnějších příznivců.
     
    54:42
    Na ledě se teď bojuje o každý centimetr ledu, ani jeden tým nechce svému soupeři nechat nic bez boje. Do konce třetí třetiny zbývá něco přes pět minut.
     
    53:27
    Burdasov poslal kotouč podél mantinelu, za brankou jej ale pro sebe ukořistil hostující Gynge. Čeljabinsk nyní po dlouhé době míří před Scrivense.
     
    52:26
    Před brankovištěm Traktoru vznikla naprosto nepřehledná situace, rozhodčí hru přerušují. Hokejisté Ufy zkoušeli puk za Francouze doslova protlačit.
     
    51:44
    Loginov se teď rozhodl vzít věci do svých rukou a sám překonat gólmana hostů, který ale jeho zakončení zblízka včas pokryl!
     
    50:58
    Loginov našel v mezikruží Tkačova, který ranou z první trefil výstroj Pavla Francouze! Čeljabinsk tak i po této nebezpečné akci stále vede.
     
    49:51
    Kravcov se dostal do kvalitní střelecké pozice na levém kruhu a pokusil se odtud zahrozit, proti jeho ráně zahrozil připravený Scrivens vyrážečkou.
     
    48:28
    Ochozy se hlasitě dožadují vyrovnávacího gólu, který jim však jejich miláčci zatím nejsou schopni dát. Všechny jejich pokusy zastavuje výborný Francouz.
     
    47:55
    Čeljabinská obrana zapomněla na Tkačova a ten se vydal na branku, v souboji proti excelentně chytajícímu Francouzovi ale neuspěl!
     
    46:33
    Omark obkroužil hostující klec a zkusil zakončit pod víko, jeho rána nakonec po Francouzově vyrážečce vyletěla do vzduchu. Pryž dopadla za někam branku.
     
    45:25
    Traktor zřejmě celou třetinu hodlá jen bránit svůj uzounký náskok, vůbec se netlačí dopředu a akorát pravidelně odráží soupeřova tažení do útoku.
     
    44:49
    Dmitrij Sajustov napřáhl z kruhu, od nohy jednoho z bránících hráčů se pryž následně odrazila vysoko do vzduchu a skončila až v ochranné síti nad klecí.
     
    43:40
    Hosté se po delší době dostali na puk a snažili se prorazit vpřed, jejich pokus o výpad však končí odpískaným icingem po nepřesné přihrávce.
     
    42:27
    Salavat se začíná rozehřívat, momentálně kombinuje v pásmu soupeře a už dvakrát zkusil ohrozit Francouzovu klec. V obou případech neúspěšně.
     
    41:24
    Oba celky hrají celkem opatrně, nechtějí si dovolit příliš zariskovat. Jakákoliv chyba by se teď mohla stát osudovou, zejména pro domácí.
     
    40:15
    Po patnácti sekundách hry přichází první přerušení, hokejisté Ufy se totiž dostali do ofsajdu. Hartikainen se směrem na Francouzovu klec vrhl moc rychle.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hokejisté Čeljabinsku jsou dvacet minut od postupu do semifinále. V první třetině sice jasně tahali za kratší konec, ve druhé se ale výkonnostně hodně zvedli a po brance Linuse Vidella z přesilovky vedou v Ufě o jeden gól. Domácí ovšem mají šanci úzký náskok soupeře smazat hned v úvodu následujícího dějství, jelikož jej zahájí v početní výhodě.
     
    Statistiky po dvou třetinách
    Střely na branku: 25 – 18
    Zblokované střely: 5 – 8
    Vhazování: 21 – 19
    Hity: 9 – 4
    Trestné minuty: 4 – 6
    Využití přesilovek: 0/1* – 1/1

    *přesilovka Ufy bude pokračovat po pauze
     
    Další třetina začne přibližně v 17:48.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:22
    Omark nabil na modrou Larsenovi, ten zasáhl beton Pavla Francouze. K odraženému kotouči se nejrychleji dostává znovu Omark, tlak Ufy tak pokračuje dál.
     
    38:27
    S vyloučeními se teď roztrhl pytel, tentokrát je trestán hráč Čeljabinsku. Ivan Višněvskij (CLJ) ve středním pásmu podrazil protihráče a bude za to pykat.
     
    37:58
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté přetavují početní výhodu v branku a poprvé v utkání jdou do vedení! Paul Szczechura našel u opačné tyče nikým nehlídaného LINUSE VIDELLA a švédský forvard uklidil kotouč přímo do velkého prázdného prostoru v domácí kleci – 1:2. Asistence: Paul Szczechura, Richard Gynge.
     
    37:24
    Šance pro Traktor, tentokrát si přesilovku zahraje právě on. Kapitán Ufy Grigorij Panin (UFA) dostává dvě minuty za hákování.
     
    37:03
    Přesilovka domácích je téměř minulostí, moc oslnivého toho v ní nepředvedli. Traktor si s oslabením poradil bez větších obtíží.
     
    36:17
    Z kruhu zkusil zahrozit Enver Lisin, nenamířil ale úplně přesně. Letící pryž jen orazítkovala plexisklo za čeljabinskou svatyní.
     
    35:54
    Omark našel před brankou Hartikainena, který následně zkusil za Francouze pryž doslova procpat. Severská první lajna Ufy je teď na ledě v jednom kuse.
     
    35:04
    Salavat si zahraje přesilovku. Vitalij Kravcov (CLJ) míří na dvě minuty na trestnou, provinil se vyhozením puku mimo hrací plochu. Uvidíme gól?
     
    34:44
    A další velká šance pro Traktor, tentokrát se nebezpečnou ranou z prostoru pro vhazování blýskl Kravcov! Obrana domácích se teď úplně rozpadla a Scrivens má plné ruce práce.
     
    34:23
    Černikov málem procpal pryž mezi levou tyč a beton kanadského brankáře, ten ale drobounkou škvíru ve své kleci ucpal na poslední chvíli!
     
    33:37
    Čeljabinsk má více ze hry, Ufa Arenou se nese hlasitý pískot. Hokejisté Traktoru momentálně kombinují a snaží se propracovat do lepších střeleckých pozic.
     
    32:23
    Videll se propracoval těsně před domácí svatyni a zakončil, Ben Scrivens jeho zakončení pokryl jen se štěstím! Hosté teď měli hodně blízko k brance!
     
    Dnešní utkání sleduje 8 070 diváků, je vyprodáno!
     
    30:59
    Hra se drží převážně v domácí části kluziště, větší šance ale k vidění nejsou. Hostům se stále nedaří najít recept na výbornou defenzívu Ufy.
     
    29:51
    Po převzetí nahrávky z Loginovy hole se před branku Traktoru propracoval Hartikainen, jeden z tahounů Ufy ale v souboji s českým gólmanem hostí neuspěl.
     
    28:32
    Čeljabinsk rychle vystřídal a následně se vydal dopředu, v pásmu Ufy momentálně rozjíždí kombinaci. Ta zatím ve střelecký pokus nevyvrcholila.
     
    27:42
    Makarov je zatím ve druhé části hodně vidět, na Francouze se pokusil nyní vyzrát už potřetí. Ani tentokrát mu však štěstěna naproti nešla, gólman byl připraven.
     
    27:12
    Omark byl teď na kruhu tvrdě sestřelen Kravcovem, který se obratem vydal dopředu. Ani jeho výpad ale střelou na branku nakonec neskončil, defenzíva Ufy jej zastavila včas.
     
    26:33
    Slibně vypadající přečíslení domácích teď zastavil těsný ofsajd, jeden z hráčů se při přejezdu modré trochu unáhlil. Ochozy se nese tichý pískot.
     
    26:22
    Po delší době byla k vidění šance také na druhém konci ledu, Kravcovova rána od modré skončila ve výstroji hbitého Scrivense. Čeká nás komerční přestávka.
     
    25:12
    Ufa se snaží soupeřova gólmana ostřelovat ze všech možných úhlů, ten však ale stále ne a ne povolit. Čech ve službách Čeljabinsku je dnes ve formě.
     
    24:28
    Makarov se uvolnil v mezikruží a zakončil, Francouz proti jeho střele vytáhl z rukávu skvělý zákrok lapačkou. Stav je tak stále vyrovnaný.
     
    23:50
    Sledujeme vyrovnanou partii, ani jeden tým momentálně nemá více ze hry. Obrany obou celků nyní pracují na plné obrátky, střel je k vidění minimum.
     
    22:21
    Francouz má na svém kontě první zákrok v prostřední periodě, ránu jednoho z protihráčů z bezprostřední blízkosti brankoviště vykryl vyrážečkou.
     
    21:26
    Hra se přelévá ze strany na stranu, častěji jsou na kotouči Čeljabinští. Těm se však přes výbornou domácí defenzívu nedaří na delší dobu protlačit do útoku.
     
    20:14
    Krátce po sobě se nyní zkusili prosadit Videll a Bailen, Scrivens se nachytat nenechal. Traktor vlétl do druhé třetiny jako hurikán a žene se za další brankou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Prvních dvacet minut sedmého duelu mezi Ufou a Traktorem je minulostí, týmy do kabin odchází za vyrovnaného stavu – 1:1. Domácí byli po většinu třetiny aktivnějším celkem a měli více ze hry, recept na Francouze pak ve třinácté minutě našel Omark a poslal je do vedení. Minutu a půl před koncem dějství se ale po chybě ufské obrany dostal dopředu Gynge a střelou mezi betony nepřipraveného Scrivense srovnal.
     
    Statistiky první části
    Střely na branku: 12 – 6
    Zblokované střely: 3 – 5
    Vhazování: 10 – 6
    Hity: 4 – 2
    Trestné minuty: 2 – 2
    Využití přesilovek: 0/0 – 0/0
     
    Další třetina začne přibližně v 16:53.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:13
    Larsen drží kotouč za svou klecí a čeká, až se na led dostane čerstvá lajna domácích. Ti se poté pokusí o pravděpodobně poslední tažení vpřed v úvodním dějství.
    18:21 Richard GYNGE - 1:1
     
    18:21
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Gól platí, minutu a půl před koncem prvního dějství je vyrovnáno! Tohle si Scrivens za rámeček rozhodně nedá – RICHARD GYNGE si totiž najel na levý kruh a pozemní střelou přímo mezi betony překonal kanadského brankáře domácích. Asistence: Paul Szczechura, Nick Bailen.
     
    17:04
    Kručinin se nebojácně vydal vpřed a nějakou dobu kroužil v hostující obraně, která jej nakonec zvládla zneškodnit včas. Domácí míří dopředu.
     
    15:52
    Hra se drží převážně v pásmu Ufy, Traktor začíná tlačit na pilu a momentálně sledujeme celkem vyrovnanou partii. Uvidíme, jestli se hostům povede zvýšenou aktivitu přetavit v gól.
     
    14:45
    Scrivens chtěl rozehrát dopředu, nakonec kotouč ale poslal přímo na hůl jednoho z protihráčů, jehož následné zakončení zachytil s menšími problémy.
     
    13:56
    Hosté se snaží na inkasovanou branku nějak odpovědět, vůbec se jim však nedaří přes pevnou domácí defenzívu na delší dobu prorazit za modrou čáru.
    12:52 Linus OMARK - 1:0
     
    12:52
    Ufa právě vstřelila branku!
    Utkání má zatím dost jednoznačný průběh, Salavat Julajev je na ledě jasně lepším celkem a ve třinácté minutě jde zaslouženě do vedení! Autorem branky je LINUS OMARK, jehož střela z mezikruží cestou do sítě ještě škrtla o vnější část levé tyčky. Bez asistence.
     
    11:48
    Larsena teď do útoku poslal krásným pasem Loginov. Dánský bek si následně projel před branku a poslal pryž do betonu maskovaného strážce branky.
     
    10:46
    Mužstvo v zelených dresech se stále drží před Francouzem, houževnatá obrana Čeljabinsku ho ale nepouští do větších střeleckých příležitostí.
     
    09:36
    Osipov našel na kruhu připraveného Hartikainena, jehož následná rána se od ramene jednoho z bránících hráčů odrazila do rohu kluziště. Francouz tedy nemusel zasahovat.
     
    08:49
    Loginov rozehrál pryž dopředu, za brankou se k ní i přes menší obtíže nakonec nejrychleji dostal Omark. Ufa se opět začíná usazovat v útoku.
     
    08:03
    Ihned po vyhraném vhazování se Francouze pokusil z velké vzdálenosti překvapit Jelizarov, jehož zakončení ale úplně zmizelo v lapačce českého gólmana.
     
    07:44
    Hra ve čtyřech hráčích na obou stranách Traktoru prospívá, defenzíva Ufy teď neprožívá úplně bezstarostné chvíle. Scrivens musí být neustále ve střehu.
     
    06:41
    Prudká rána Alexeje Petrova od modré čáry vypadala nebezpečně, hbitý Scrivens si s ní ale poradil včas. Kanadský gólman pak zastavil i následnou dorážku.
     
    05:27
    Po přerušení se před brankou odehrála menší strkanice, vylučuje se. Na trestnou míří Paul Szczechura (CLJ) za napadení a Anton Burdasov (UFA) za hrubost.
     
    05:27
    Salavat rychle rozbil čeljabinský výpad a vyrazil do protiútoku, který střelou z pravého kruhu zakončil Tkačov. Pavel Francouz byl připraven kotouči čelit i tentokrát.
     
    04:15
    Ufa má zatím na ledě jasnou převahu, hostům se vůbec nedaří se svým soupeřem srovnat krok. Uvidíme, jestli se to v následujících minutách nezmění.
     
    03:43
    Český gólman ve službách Traktoru raději před najíždějícími protihráči schoval pryž pod rukavici a přerušil tak hru. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    02:41
    Černikov vzal kotouč na svou hůl a zajel za branku, hosté střídají. Za chvilku se pravděpodobně pokusí o druhý výpad na Scrivensovu branku.
     
    02:13
    První střelu zápasu má na svědomí Omark, který se uvolnil v mezikruží a svým zakončením zasáhl vyrážečku připraveného Francouze v čeljabinské kleci.
     
    01:35
    Enver Lisin provezl kotouč dopředu, Ufa se zkouší znovu usadit v soupeřově pásmu. Jeho obrana ale domácí pravidelně vyhání zpět za modrou.
     
    00:38
    V úvodních sekundách zápasu je aktivnějším celkem Ufa, které se ale zatím nepodařilo Pavla Francouze nějak vážněji ohrozit.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Sudí už svolávají borce do středového kruhu, start sedmého utkání je tu! Na první vhazování duelu se proti sobě postaví Paul Szczechura z Čeljabinsku a domácí Joonas Kemppainen.
     
    Oba celky vyjíždí na led a postupně se řadí na svých modrých čarách, před úvodním buly si ještě poslechneme státní hymnu Ruské federace. Po jejím doznění už půjdeme na věc.
     
    Přeji vám krásné odpoledne, v potemnělé Ufa Areně je vše připraveno pro dnešní rozhodující duel. Hráči jsou zatím ještě v kabinách, začínáme za deset minut.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Salavat Julajev Ufa: Scrivens (Karejev) – Loginov, Larsen, Arzamascev, S. Garejev, Panin, M. Osipov, Jelizarov – Kemppainen, Omark, Hartikainen – Lisin, I. Makarov, Juňkov – Sajustov, Burdasov, Tkačov – M. Majorov, Soloduchin, Kuzmin – Korotkov.

    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Šinin, Bailen, A. Petrov, I. Višněvskij, Borodkin, Klimontov, Isajev – Gynge, Videll, Szczechura – J. Petrov, Černikov, Peňkovskij – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Šarov, Šolochov, Kravcov – Kručinin.

    Rozhodčí: Gofman, Olenin – Sadovnikov, Sivov.
    Začínáme přesně v 16:00.

     
    Čtvrtfinálová série mezi Salavatem a Traktorem dnes napíše svou sedmou a poslední kapitolu. Letošní play-off proti sobě svedlo druhý a třetí celek Východní konference poté, co Čeljabinsk v pěti zápasech zdolal Nižněkamsk a Ufa přetlačila podceňovaného outsidera z Omsku 4:3.

    První utkání se sehrálo 16. března pod Uralem a hosté v něm hned ukázali, že to zelení nebudou mít jednoduché ani tentokrát – po brankách Pěnkovskiho a Kravcova si totiž připsali první bodík. Za domácí skóroval pouze Ilja Zubov.

    V odvetě už Ufa nezaváhala, ovšem ani tentokrát to jednoduché rozhodně neměla. O svém vítězství totiž rozhodla až ve čtrnácté minutě prodloužení díky trefě Igora Makarova a za vyrovaného stavu se tak série přesouvala do Čeljabinsku.

    Výhoda domácího publika Traktoru ve třetím duelu příliš nepomohla. Po dvou třetinách sice vedl o dvě branky, v prvních pěti minutách třetího dějství ovšem svými trefami obrátili stav utkání Omark a Juňkov, který se na střeleckou listinu zapsal hned dvakrát – 2:3.

    Po výhře Čeljabinsku 4:1 o den později začínalo být jasné, že se o místo v semifinále oba celky budou prát až do posledního dechu. Výhru domácím zařídili Bailen, Gynge, Šarov a Borodkin.

    Oba soupeři vstupovali do pátého zápasu s vidinou mečbolu – vítěz střetnutí mohl hned v následujícím duelu rozhodnout o svém postupu. Ten pro sebe nakonec ukořistila Ufa, když ve čtyřiapadesáté minutě prolomil střelecké ticho Anton Burdasov.

    Místo radosti však v neděli přišlo kruté zklamání. Salavat zápas na ledě svého soka naprosto nezvládl a prohrál 1:7. O celém utkání rozhodla druhá perioda, ve které Traktor poslal za Scrivensova a později Karejevova záda hned šest kotoučů.

    Výsledky zápasů

    1 – 16. 3.: UFA – CLJ 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
    Branky: 33. Zubov – 5. Pěnkovskij, 22. Kravcov.

    2 – 17. 3.: UFA – CLJ 3:2pp. (1:0, 0:1, 1:1 – 1:0)
    Branky: 1. Kemppainen, 53. Loginov, 74. Makarov – 29. Szczechura, 42. Kravcov.

    3 – 20. 3.: CLJ – UFA 2:3 (0:0, 2:0, 0:3)
    Branky: 24. Kručinin, 32. Šarov – 43. Juňkov, 46. Omark, 47. Juňkov.

    4 – 21. 3.: CLJ – UFA 4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
    Branky: 9. Bailen, 21. Gynge, 35. Šarov, 52. Borodkin – 17. Hartikainen.

    5 – 23. 3.: UFA – CLJ 1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
    Branky: 54. Burdasov.

    6 – 25. 5.: CLJ – UFA 7:1 (0:0, 6:1, 1:0)
    Branky: 21. Černikov, 23. Gynge, 28. Šinin, 33. Kručinin, 33. Kokujov, 35. Bailen, 51. Rybakov – 31. Larsen.
     
    Boje o Gagarinův pohár vrcholí. Zatímco na západě už je jasné, že o lístek do finále KHL budou bojovat dva giganti, Petrohrad a CSKA Moskva, první celek Východní konference po základní části na svého soupeře ještě čeká. O tom, s kým Kazaň v následujících dnech poměří síly, rozhodne dnešní duel mezi Ufou a Čeljabinskem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 13. Omark – 19. Gynge (Szczechura, Bailen), 38. Videll (Szczechura, Gynge)


    Salavat Julajev Ufa: Scrivens (Karejev) – Loginov, Larsen, Arzamascev, S. Garejev, Panin, M. Osipov, Jelizarov – Kemppainen, Omark, Hartikainen – Lisin, I. Makarov, Juňkov – Sajustov, Burdasov, Tkačov – M. Majorov, Soloduchin, Kuzmin – Korotkov.
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Šinin, Bailen, A. Petrov, I. Višněvskij, Borodkin, Klimontov, Isajev – Gynge, Videll, Szczechura – J. Petrov, Černikov, Peňkovskij – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Šarov, Šolochov, Kravcov – Kručinin.

    Rozhodčí: Gofman, Olenin – Sadovnikov, Sivov

    Diváci: 8 070 (vyprodáno)
    Ufa 3 4 Čeljabinsk
    #1 Pátek 16.03.2018 • 15:00
    Ufa - Čeljabinsk 1:2
    #2 Sobota 17.03.2018 • 12:30
    Ufa - Čeljabinsk 3:2 po prodl.
    #3 Úterý 20.03.2018 • 15:00
    Čeljabinsk - Ufa 2:3
    #4 Středa 21.03.2018 • 15:00
    Čeljabinsk - Ufa 4:1
    #5 Pátek 23.03.2018 • 15:00
    Ufa - Čeljabinsk 1:0
    #6 Neděle 25.03.2018 • 13:30
    Čeljabinsk - Ufa 7:1
    #7 Úterý 27.03.2018 • 16:00
    Ufa - Čeljabinsk 1:2
    bahis siteleri