Ufa – Čeljabinsk 1:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
1:2 (1:1, 0:1, 0:0) Stav série: 3:4
Traktor Čeljabinsk
Úterý 27.03.2018, 16:00 • Ufa Arena, Ufa • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Boje o Gagarinův pohár vrcholí. Zatímco na západě už je jasné, že o lístek do finále KHL budou bojovat dva giganti, Petrohrad a CSKA Moskva, první celek Východní konference po základní části na svého soupeře ještě čeká. O tom, s kým Kazaň v následujících dnech poměří síly, rozhodne dnešní duel mezi Ufou a Čeljabinskem.
     
    Čtvrtfinálová série mezi Salavatem a Traktorem dnes napíše svou sedmou a poslední kapitolu. Letošní play-off proti sobě svedlo druhý a třetí celek Východní konference poté, co Čeljabinsk v pěti zápasech zdolal Nižněkamsk a Ufa přetlačila podceňovaného outsidera z Omsku 4:3.

    První utkání se sehrálo 16. března pod Uralem a hosté v něm hned ukázali, že to zelení nebudou mít jednoduché ani tentokrát – po brankách Pěnkovskiho a Kravcova si totiž připsali první bodík. Za domácí skóroval pouze Ilja Zubov.

    V odvetě už Ufa nezaváhala, ovšem ani tentokrát to jednoduché rozhodně neměla. O svém vítězství totiž rozhodla až ve čtrnácté minutě prodloužení díky trefě Igora Makarova a za vyrovaného stavu se tak série přesouvala do Čeljabinsku.

    Výhoda domácího publika Traktoru ve třetím duelu příliš nepomohla. Po dvou třetinách sice vedl o dvě branky, v prvních pěti minutách třetího dějství ovšem svými trefami obrátili stav utkání Omark a Juňkov, který se na střeleckou listinu zapsal hned dvakrát – 2:3.

    Po výhře Čeljabinsku 4:1 o den později začínalo být jasné, že se o místo v semifinále oba celky budou prát až do posledního dechu. Výhru domácím zařídili Bailen, Gynge, Šarov a Borodkin.

    Oba soupeři vstupovali do pátého zápasu s vidinou mečbolu – vítěz střetnutí mohl hned v následujícím duelu rozhodnout o svém postupu. Ten pro sebe nakonec ukořistila Ufa, když ve čtyřiapadesáté minutě prolomil střelecké ticho Anton Burdasov.

    Místo radosti však v neděli přišlo kruté zklamání. Salavat zápas na ledě svého soka naprosto nezvládl a prohrál 1:7. O celém utkání rozhodla druhá perioda, ve které Traktor poslal za Scrivensova a později Karejevova záda hned šest kotoučů.

    Výsledky zápasů

    1 – 16. 3.: UFA – CLJ 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
    Branky: 33. Zubov – 5. Pěnkovskij, 22. Kravcov.

    2 – 17. 3.: UFA – CLJ 3:2pp. (1:0, 0:1, 1:1 – 1:0)
    Branky: 1. Kemppainen, 53. Loginov, 74. Makarov – 29. Szczechura, 42. Kravcov.

    3 – 20. 3.: CLJ – UFA 2:3 (0:0, 2:0, 0:3)
    Branky: 24. Kručinin, 32. Šarov – 43. Juňkov, 46. Omark, 47. Juňkov.

    4 – 21. 3.: CLJ – UFA 4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
    Branky: 9. Bailen, 21. Gynge, 35. Šarov, 52. Borodkin – 17. Hartikainen.

    5 – 23. 3.: UFA – CLJ 1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
    Branky: 54. Burdasov.

    6 – 25. 5.: CLJ – UFA 7:1 (0:0, 6:1, 1:0)
    Branky: 21. Černikov, 23. Gynge, 28. Šinin, 33. Kručinin, 33. Kokujov, 35. Bailen, 51. Rybakov – 31. Larsen.
    Začínáme přesně v 16:00.

     
    Úvodní sestavy:

    Salavat Julajev Ufa: Scrivens (Karejev) – Loginov, Larsen, Arzamascev, S. Garejev, Panin, M. Osipov, Jelizarov – Kemppainen, Omark, Hartikainen – Lisin, I. Makarov, Juňkov – Sajustov, Burdasov, Tkačov – M. Majorov, Soloduchin, Kuzmin – Korotkov.

    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Šinin, Bailen, A. Petrov, I. Višněvskij, Borodkin, Klimontov, Isajev – Gynge, Videll, Szczechura – J. Petrov, Černikov, Peňkovskij – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Šarov, Šolochov, Kravcov – Kručinin.

    Rozhodčí: Gofman, Olenin – Sadovnikov, Sivov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Přeji vám krásné odpoledne, v potemnělé Ufa Areně je vše připraveno pro dnešní rozhodující duel. Hráči jsou zatím ještě v kabinách, začínáme za deset minut.
     
    Oba celky vyjíždí na led a postupně se řadí na svých modrých čarách, před úvodním buly si ještě poslechneme státní hymnu Ruské federace. Po jejím doznění už půjdeme na věc.
     
    Sudí už svolávají borce do středového kruhu, start sedmého utkání je tu! Na první vhazování duelu se proti sobě postaví Paul Szczechura z Čeljabinsku a domácí Joonas Kemppainen.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:38
    V úvodních sekundách zápasu je aktivnějším celkem Ufa, které se ale zatím nepodařilo Pavla Francouze nějak vážněji ohrozit.
     
    01:35
    Enver Lisin provezl kotouč dopředu, Ufa se zkouší znovu usadit v soupeřově pásmu. Jeho obrana ale domácí pravidelně vyhání zpět za modrou.
     
    02:13
    První střelu zápasu má na svědomí Omark, který se uvolnil v mezikruží a svým zakončením zasáhl vyrážečku připraveného Francouze v čeljabinské kleci.
     
    02:41
    Černikov vzal kotouč na svou hůl a zajel za branku, hosté střídají. Za chvilku se pravděpodobně pokusí o druhý výpad na Scrivensovu branku.
     
    03:43
    Český gólman ve službách Traktoru raději před najíždějícími protihráči schoval pryž pod rukavici a přerušil tak hru. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    04:15
    Ufa má zatím na ledě jasnou převahu, hostům se vůbec nedaří se svým soupeřem srovnat krok. Uvidíme, jestli se to v následujících minutách nezmění.
     
    05:27
    Salavat rychle rozbil čeljabinský výpad a vyrazil do protiútoku, který střelou z pravého kruhu zakončil Tkačov. Pavel Francouz byl připraven kotouči čelit i tentokrát.
     
    05:27
    Po přerušení se před brankou odehrála menší strkanice, vylučuje se. Na trestnou míří Paul Szczechura (CLJ) za napadení a Anton Burdasov (UFA) za hrubost.
     
    06:41
    Prudká rána Alexeje Petrova od modré čáry vypadala nebezpečně, hbitý Scrivens si s ní ale poradil včas. Kanadský gólman pak zastavil i následnou dorážku.
     
    07:44
    Hra ve čtyřech hráčích na obou stranách Traktoru prospívá, defenzíva Ufy teď neprožívá úplně bezstarostné chvíle. Scrivens musí být neustále ve střehu.
     
    08:03
    Ihned po vyhraném vhazování se Francouze pokusil z velké vzdálenosti překvapit Jelizarov, jehož zakončení ale úplně zmizelo v lapačce českého gólmana.
     
    08:49
    Loginov rozehrál pryž dopředu, za brankou se k ní i přes menší obtíže nakonec nejrychleji dostal Omark. Ufa se opět začíná usazovat v útoku.
     
    09:36
    Osipov našel na kruhu připraveného Hartikainena, jehož následná rána se od ramene jednoho z bránících hráčů odrazila do rohu kluziště. Francouz tedy nemusel zasahovat.
     
    10:46
    Mužstvo v zelených dresech se stále drží před Francouzem, houževnatá obrana Čeljabinsku ho ale nepouští do větších střeleckých příležitostí.
     
    11:48
    Larsena teď do útoku poslal krásným pasem Loginov. Dánský bek si následně projel před branku a poslal pryž do betonu maskovaného strážce branky.
     
    12:52
    Ufa právě vstřelila branku!
    Utkání má zatím dost jednoznačný průběh, Salavat Julajev je na ledě jasně lepším celkem a ve třinácté minutě jde zaslouženě do vedení! Autorem branky je LINUS OMARK, jehož střela z mezikruží cestou do sítě ještě škrtla o vnější část levé tyčky. Bez asistence.
    12:52 Linus OMARK - 1:0
     
    13:56
    Hosté se snaží na inkasovanou branku nějak odpovědět, vůbec se jim však nedaří přes pevnou domácí defenzívu na delší dobu prorazit za modrou čáru.
     
    14:45
    Scrivens chtěl rozehrát dopředu, nakonec kotouč ale poslal přímo na hůl jednoho z protihráčů, jehož následné zakončení zachytil s menšími problémy.
     
    15:52
    Hra se drží převážně v pásmu Ufy, Traktor začíná tlačit na pilu a momentálně sledujeme celkem vyrovnanou partii. Uvidíme, jestli se hostům povede zvýšenou aktivitu přetavit v gól.
     
    17:04
    Kručinin se nebojácně vydal vpřed a nějakou dobu kroužil v hostující obraně, která jej nakonec zvládla zneškodnit včas. Domácí míří dopředu.
     
    18:21
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Gól platí, minutu a půl před koncem prvního dějství je vyrovnáno! Tohle si Scrivens za rámeček rozhodně nedá – RICHARD GYNGE si totiž najel na levý kruh a pozemní střelou přímo mezi betony překonal kanadského brankáře domácích. Asistence: Paul Szczechura, Nick Bailen.
    18:21 Richard GYNGE - 1:1
     
    19:13
    Larsen drží kotouč za svou klecí a čeká, až se na led dostane čerstvá lajna domácích. Ti se poté pokusí o pravděpodobně poslední tažení vpřed v úvodním dějství.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 16:53.
     
    Statistiky první části
    Střely na branku: 12 – 6
    Zblokované střely: 3 – 5
    Vhazování: 10 – 6
    Hity: 4 – 2
    Trestné minuty: 2 – 2
    Využití přesilovek: 0/0 – 0/0
     
    Prvních dvacet minut sedmého duelu mezi Ufou a Traktorem je minulostí, týmy do kabin odchází za vyrovnaného stavu – 1:1. Domácí byli po většinu třetiny aktivnějším celkem a měli více ze hry, recept na Francouze pak ve třinácté minutě našel Omark a poslal je do vedení. Minutu a půl před koncem dějství se ale po chybě ufské obrany dostal dopředu Gynge a střelou mezi betony nepřipraveného Scrivense srovnal.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Krátce po sobě se nyní zkusili prosadit Videll a Bailen, Scrivens se nachytat nenechal. Traktor vlétl do druhé třetiny jako hurikán a žene se za další brankou.
     
    21:26
    Hra se přelévá ze strany na stranu, častěji jsou na kotouči Čeljabinští. Těm se však přes výbornou domácí defenzívu nedaří na delší dobu protlačit do útoku.
     
    22:21
    Francouz má na svém kontě první zákrok v prostřední periodě, ránu jednoho z protihráčů z bezprostřední blízkosti brankoviště vykryl vyrážečkou.
     
    23:50
    Sledujeme vyrovnanou partii, ani jeden tým momentálně nemá více ze hry. Obrany obou celků nyní pracují na plné obrátky, střel je k vidění minimum.
     
    24:28
    Makarov se uvolnil v mezikruží a zakončil, Francouz proti jeho střele vytáhl z rukávu skvělý zákrok lapačkou. Stav je tak stále vyrovnaný.
     
    25:12
    Ufa se snaží soupeřova gólmana ostřelovat ze všech možných úhlů, ten však ale stále ne a ne povolit. Čech ve službách Čeljabinsku je dnes ve formě.
     
    26:22
    Po delší době byla k vidění šance také na druhém konci ledu, Kravcovova rána od modré skončila ve výstroji hbitého Scrivense. Čeká nás komerční přestávka.
     
    26:33
    Slibně vypadající přečíslení domácích teď zastavil těsný ofsajd, jeden z hráčů se při přejezdu modré trochu unáhlil. Ochozy se nese tichý pískot.
     
    27:12
    Omark byl teď na kruhu tvrdě sestřelen Kravcovem, který se obratem vydal dopředu. Ani jeho výpad ale střelou na branku nakonec neskončil, defenzíva Ufy jej zastavila včas.
     
    27:42
    Makarov je zatím ve druhé části hodně vidět, na Francouze se pokusil nyní vyzrát už potřetí. Ani tentokrát mu však štěstěna naproti nešla, gólman byl připraven.
     
    28:32
    Čeljabinsk rychle vystřídal a následně se vydal dopředu, v pásmu Ufy momentálně rozjíždí kombinaci. Ta zatím ve střelecký pokus nevyvrcholila.
     
    29:51
    Po převzetí nahrávky z Loginovy hole se před branku Traktoru propracoval Hartikainen, jeden z tahounů Ufy ale v souboji s českým gólmanem hostí neuspěl.
     
    30:59
    Hra se drží převážně v domácí části kluziště, větší šance ale k vidění nejsou. Hostům se stále nedaří najít recept na výbornou defenzívu Ufy.
     
    Dnešní utkání sleduje 8 070 diváků, je vyprodáno!
     
    32:23
    Videll se propracoval těsně před domácí svatyni a zakončil, Ben Scrivens jeho zakončení pokryl jen se štěstím! Hosté teď měli hodně blízko k brance!
     
    33:37
    Čeljabinsk má více ze hry, Ufa Arenou se nese hlasitý pískot. Hokejisté Traktoru momentálně kombinují a snaží se propracovat do lepších střeleckých pozic.
     
    34:23
    Černikov málem procpal pryž mezi levou tyč a beton kanadského brankáře, ten ale drobounkou škvíru ve své kleci ucpal na poslední chvíli!
     
    34:44
    A další velká šance pro Traktor, tentokrát se nebezpečnou ranou z prostoru pro vhazování blýskl Kravcov! Obrana domácích se teď úplně rozpadla a Scrivens má plné ruce práce.
     
    35:04
    Salavat si zahraje přesilovku. Vitalij Kravcov (CLJ) míří na dvě minuty na trestnou, provinil se vyhozením puku mimo hrací plochu. Uvidíme gól?
     
    35:54
    Omark našel před brankou Hartikainena, který následně zkusil za Francouze pryž doslova procpat. Severská první lajna Ufy je teď na ledě v jednom kuse.
     
    36:17
    Z kruhu zkusil zahrozit Enver Lisin, nenamířil ale úplně přesně. Letící pryž jen orazítkovala plexisklo za čeljabinskou svatyní.
     
    37:03
    Přesilovka domácích je téměř minulostí, moc oslnivého toho v ní nepředvedli. Traktor si s oslabením poradil bez větších obtíží.
     
    37:24
    Šance pro Traktor, tentokrát si přesilovku zahraje právě on. Kapitán Ufy Grigorij Panin (UFA) dostává dvě minuty za hákování.
     
    37:58
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté přetavují početní výhodu v branku a poprvé v utkání jdou do vedení! Paul Szczechura našel u opačné tyče nikým nehlídaného LINUSE VIDELLA a švédský forvard uklidil kotouč přímo do velkého prázdného prostoru v domácí kleci – 1:2. Asistence: Paul Szczechura, Richard Gynge.
     
    38:27
    S vyloučeními se teď roztrhl pytel, tentokrát je trestán hráč Čeljabinsku. Ivan Višněvskij (CLJ) ve středním pásmu podrazil protihráče a bude za to pykat.
     
    39:22
    Omark nabil na modrou Larsenovi, ten zasáhl beton Pavla Francouze. K odraženému kotouči se nejrychleji dostává znovu Omark, tlak Ufy tak pokračuje dál.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 17:48.
     
    Statistiky po dvou třetinách
    Střely na branku: 25 – 18
    Zblokované střely: 5 – 8
    Vhazování: 21 – 19
    Hity: 9 – 4
    Trestné minuty: 4 – 6
    Využití přesilovek: 0/1* – 1/1

    *přesilovka Ufy bude pokračovat po pauze
     
    Hokejisté Čeljabinsku jsou dvacet minut od postupu do semifinále. V první třetině sice jasně tahali za kratší konec, ve druhé se ale výkonnostně hodně zvedli a po brance Linuse Vidella z přesilovky vedou v Ufě o jeden gól. Domácí ovšem mají šanci úzký náskok soupeře smazat hned v úvodu následujícího dějství, jelikož jej zahájí v početní výhodě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Po patnácti sekundách hry přichází první přerušení, hokejisté Ufy se totiž dostali do ofsajdu. Hartikainen se směrem na Francouzovu klec vrhl moc rychle.
     
    41:24
    Oba celky hrají celkem opatrně, nechtějí si dovolit příliš zariskovat. Jakákoliv chyba by se teď mohla stát osudovou, zejména pro domácí.
     
    42:27
    Salavat se začíná rozehřívat, momentálně kombinuje v pásmu soupeře a už dvakrát zkusil ohrozit Francouzovu klec. V obou případech neúspěšně.
     
    43:40
    Hosté se po delší době dostali na puk a snažili se prorazit vpřed, jejich pokus o výpad však končí odpískaným icingem po nepřesné přihrávce.
     
    44:49
    Dmitrij Sajustov napřáhl z kruhu, od nohy jednoho z bránících hráčů se pryž následně odrazila vysoko do vzduchu a skončila až v ochranné síti nad klecí.
     
    45:25
    Traktor zřejmě celou třetinu hodlá jen bránit svůj uzounký náskok, vůbec se netlačí dopředu a akorát pravidelně odráží soupeřova tažení do útoku.
     
    46:33
    Omark obkroužil hostující klec a zkusil zakončit pod víko, jeho rána nakonec po Francouzově vyrážečce vyletěla do vzduchu. Pryž dopadla za někam branku.
     
    47:55
    Čeljabinská obrana zapomněla na Tkačova a ten se vydal na branku, v souboji proti excelentně chytajícímu Francouzovi ale neuspěl!
     
    48:28
    Ochozy se hlasitě dožadují vyrovnávacího gólu, který jim však jejich miláčci zatím nejsou schopni dát. Všechny jejich pokusy zastavuje výborný Francouz.
     
    49:51
    Kravcov se dostal do kvalitní střelecké pozice na levém kruhu a pokusil se odtud zahrozit, proti jeho ráně zahrozil připravený Scrivens vyrážečkou.
     
    50:58
    Loginov našel v mezikruží Tkačova, který ranou z první trefil výstroj Pavla Francouze! Čeljabinsk tak i po této nebezpečné akci stále vede.
     
    51:44
    Loginov se teď rozhodl vzít věci do svých rukou a sám překonat gólmana hostů, který ale jeho zakončení zblízka včas pokryl!
     
    52:26
    Před brankovištěm Traktoru vznikla naprosto nepřehledná situace, rozhodčí hru přerušují. Hokejisté Ufy zkoušeli puk za Francouze doslova protlačit.
     
    53:27
    Burdasov poslal kotouč podél mantinelu, za brankou jej ale pro sebe ukořistil hostující Gynge. Čeljabinsk nyní po dlouhé době míří před Scrivense.
     
    54:42
    Na ledě se teď bojuje o každý centimetr ledu, ani jeden tým nechce svému soupeři nechat nic bez boje. Do konce třetí třetiny zbývá něco přes pět minut.
     
    55:33
    Grigorij Panin stojí v čele další útočné akce Ufy, atmosféra v hale začíná být dost ponurá. Dopředu domácí žene už jen hrstka nejvěrnějších příznivců.
     
    56:35
    Čeljabinsk svého soupeře zřejmě už utahal, momentálně je aktivnější a má o něco málo více ze hry. Ta se aktuálně pohybuje hlavně ve středním pásmu.
     
    57:50
    Hra se přesouvá z jedné strany kluziště na druhou. Kotouč mění majitele poměrně často, šance Ufy na vyrovnání jsou čím dál tím menší.
     
    58:39
    Scrivens opouští svou klec, domácí už nemají co ztratit a zkusí své stěstí v power-play!
     
    58:58
    Omarkova rána z dálky byla hodně nebezpečná, Francouz jí však stihl na poslední chvíli vykrýt a udržet tak vedení Traktoru při životě!
     
    59:36
    Na čeljabinskou klec míří jedná rána za druhou, gólman Traktoru má teď plné ruce práce!
     
    Konec zápasu.
     
    Je rozhodnuto! Čeljabinsk postupuje do finále Východní konference, kde se střetne s Kazaní!
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 36 – 22
    Zblokované střely: 8 – 14
    Vhazování: 27 – 25
    Hity: 13 – 6
    Trestné minuty: 4 – 6
    Využití přesilovek: 0/2 – 1/1
     
    Československá stopa
    Pavel FRANCOUZ (CLJ) – 36 střel proti, úsp. 97,2%
     
    Nejlepší čtveřice letošního ročníku KHL je kompletní – k Petrohradu, CSKA a Kazani se po těsné výhře 2:1 v Ufě připojuje také Čeljabinsk! Obrovskou mírou se na vítězství Traktoru dnes podílel gólman Pavel Francouz, který celou třetí třetinu odolával obrovskému náporu soupeře a nakonec se mu povedlo jeho tým dotáhnout až k triumfu. Pro celek z Uralu dnešním dnem tedy sezóna končí.
     
    Konferenční finále startují už tento čtvrtek, kdy se CSKA poprvé střetne s Petrohradem. První duel série mezi dnešním vítězem a Kazaní se odehraje o den později.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný a ničím nerušený zbytek úterního večera. Na počtenou! (18:28:52)

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 13. Omark – 19. Gynge (Szczechura, Bailen), 38. Videll (Szczechura, Gynge)


    Salavat Julajev Ufa: Scrivens (Karejev) – Loginov, Larsen, Arzamascev, S. Garejev, Panin, M. Osipov, Jelizarov – Kemppainen, Omark, Hartikainen – Lisin, I. Makarov, Juňkov – Sajustov, Burdasov, Tkačov – M. Majorov, Soloduchin, Kuzmin – Korotkov.
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Děmčenko) – Šinin, Bailen, A. Petrov, I. Višněvskij, Borodkin, Klimontov, Isajev – Gynge, Videll, Szczechura – J. Petrov, Černikov, Peňkovskij – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Šarov, Šolochov, Kravcov – Kručinin.

    Rozhodčí: Gofman, Olenin – Sadovnikov, Sivov

    Diváci: 8 070 (vyprodáno)
    Ufa 3 4 Čeljabinsk
    #1 Pátek 16.03.2018 • 15:00
    Ufa - Čeljabinsk 1:2
    #2 Sobota 17.03.2018 • 12:30
    Ufa - Čeljabinsk 3:2 po prodl.
    #3 Úterý 20.03.2018 • 15:00
    Čeljabinsk - Ufa 2:3
    #4 Středa 21.03.2018 • 15:00
    Čeljabinsk - Ufa 4:1
    #5 Pátek 23.03.2018 • 15:00
    Ufa - Čeljabinsk 1:0
    #6 Neděle 25.03.2018 • 13:30
    Čeljabinsk - Ufa 7:1
    #7 Úterý 27.03.2018 • 16:00
    Ufa - Čeljabinsk 1:2
    bahis siteleri