Boston – Tampa 4:2 (kon.) | Buffalo – Detroit 3:6 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 3:4 (po pr.)
Ottawa – Florida 3:2 (po pr.) | Nashville – San Jose 5:3 (kon.) | Minnesota – Dallas 5:2 (kon.)
Chicago – Winnipeg 6:2 (kon.) | Calgary – Columbus 1:5 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:1 (kon.)
Los Angeles – Arizona 4:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Edmonton Oilers
Pátek 30.03.2018, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:48
    Velká škoda pro Oilers! Zkušený Brandon Sutter jim špatnou rozehrávkou věnoval šanci, když poslal puk středem hřiště, kde jej zachytil útočník Ryan Strome a tvrdou střelou orazítkoval horní tyčku.
     
    54:18
    Oilers mají zajímavou šanci vyrovnat a už jim chyběly milimetry! Leon Draisaitl dostal na zadní tyči přihrávku a před odkrytou brankou trefil pouze pravou tyčku domácí branky.
     
    53:24
    Bude se vylučovat na domácí straně. Zkušený Henrik Sedin (VAN) si při zachytávání Connora McDavida pomohl háčkem a dostane menší trest.
     
    53:24
    Obrovská šance Edmontonu gólem nekončí! Connor McDavid zachytil rozehrávku soupeře, jel sám na Jacoba Markströma a měl na výběr – střelu nebo přihrávku na svého parťáka. Kapitán Oilers to vzal na sebe, z následné dorážky však neuspěl ani Ryan Nugent-Hopkins a puk do sítě nedotlačili ani společně.
     
    52:26
    Dělovka Tylera Motteho skončila pouze na výstroji Cama Talbota.
     
    47:37
    Kdo by čekal, že Edmonton bude tlačit, pletl by se. Dokonce měl Vancouver další šanci, když Bo Horvat orazítkoval pouze tyčku hostující branky!
     
    42:00
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tentokrát už ano, ale proti střele DERRICKA POULIOTA moc šancí neměl. Domácí obránce dostal pěkný puk do jízdy, mezi kruhy si ho připravil, po naznačení rameny udělal kličku do strany a zavěsil pod víko hostující svatyně. Canucks tak otáčí průběh zápasu ve svůj prospěch – 2:1! Asistence: Nikolaj Goldobin, Jussi Jokinen.
     
    38:11
    Viníkem byl útočník Jujhar Khaira (VAN), jenž za brankou napadal Troye Stechera a jeho hokejka nakonec zůstala v brusli domácího borce.
    35:14 Sam GAGNER - 1:1
     
    35:14
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A jsou za to náležitě potrestáni! Na úrovni kruhu se po přihrávce Henrika Sedina dostal ke střele jeho bratr Daniel, jehož pokus Jacob Markström vyrazil pouze do strany a zcela osamocený SAM GAGNER napravil zaváhání při prvním gólu Oilers a doklepnutým pukem do sítě vyrovnal – 1:1. Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
     
    32:33
    Bude se poprvé vylučovat! Darren Archibald (VAN) si v souboji se soupeřem počínal nedovoleně a dostane menší trest za nedovolené bránění.
    Connor MCDAVID - 0:1
     
    11:33
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A máme tu první gól. Slovenský obránce Andrej Sekera nahodil vysoký kotouč až za obrannou modrou, kde s ním měl problémy i zkušený Sam Gagner, kolem kterého prolétl soupeř a zavěsil do horní části branky! Kdo jím byl? No jasně, CONNOR MCDAVID. Asistence: Andrej Sekera, Kris Russell.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 36. Gagner (D. Sedin, H. Sedin), 42. D. Pouliot (Goldobin, J. Jokinen) – 12. McDavid (Sekera, Russell)


    Vancouver Canucks: Markström – Stecher, Edler, D. Pouliot, Del Zotto (A), Sautner, Biega – J. Jokinen, Horvat, Goldobin – Gagner, H. Sedin (C), D. Sedin (A) – Motte, B. Sutter (A), D. Archibald – Gaudette, B. Gaunce, Boucher.
    Edmonton Oilers: Talbot – A. Larsson (A), Nurse, Sekera, Russell, Benning, Auvitu – Rattie, McDavid (C), Nugent-Hopkins (A) – Åberg, Draisaitl, Caggiula – Puljujärvi, R. Strome, Lucic (A) – Kassian, Khaira, Pakarinen.

    Rozhodčí: I. Walsh, G. Skilliter – S. Alphonso, B. Gawryletz

    Diváci: 17 883
    bahis siteleri