Skalica – Michalovce 2:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Detva 0:3 (kon.)
po prodl.
HK Skalica
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Neděle 01.04.2018, 17:00 • Hant Arena, Skalica • Tipos Extraliga (SR) • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A je tu koniec stretnutia, v ktorom sa o víťazovi rozhodlo až po predĺžení, kde Michalovce napokon dokázali využiť päťminútovú presilovku, a tak si odnesú z dnešného duelu dva body po víťazstve 3:2 po predĺžení. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (19:22:48)
     
    Koniec zápasu.
     
    60:55
    Dukla Michalovce dala gól!
    Gól strelil DANIEL HANČÁK, ktorý sa z prvej oprel do prihrávky Erika Piataka a od modrej čiary prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Stav stretnutia je 2:3, vďaka čomu si hostia odnesú dva body po víťazstve po predĺžení. Asistencia: Erik Piatak.
     
    60:23
    Michalovce sú z úvodu predĺženia veľmi aktívni a dokázali to zúžitkovať k zakončeniu. Bol to Radovan Cútt, ktorý z prvej strany nedokázal prekonať Romana Petríka.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Máme tu koniec tretej tretiny, kde sa domácej Skalici podarilo vyrovnať nepriaznivý stav stretnutia, vďaka čomu bude hra pokračovať do predĺženia, v ktorom sa budú záhoráci brániť viac ako jeden a pol minúty. Po krátkej prestávke pokračujeme.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:05
    Hostia si počas dlhej presilovky nedokázali vypracovať nič smerom dopredu. Je pravda, že defenzíva záhorákov funguje výborne a svojmu súperovi ponúka len minimum priestoru vo vlastnom obrannom pásme.
     
    58:00
    Do konca tretej tretiny ostávajú posledné dve minúty. Nechajme sa prekvapiť, či sa hra presunie do predĺženia.
     
    57:12
    Puk sa nachádza za bránkou Adama Trenčana, kde ho ihneď poslal Ľubomír Vaškovič. To sú ďalšie cenné sekundy pre záhorákov.
     
    56:23
    Vylúčenie v tíme HK Skalica (Róbert Mikéska – osobný trest do konca zápasu, faul kolenom).
     
    56:23
    Vylúčenie v tíme HK Skalica (Róbert Mikéska – 5 min., faul kolenom).
     
    56:11
    Domáci v plnom počte.
     
    55:06
    Radovan Cútt sa snažil dostať puk do útočného pásma, ale v čase, keď sa tam ešte nachádzal niekto z jeho spoluhráčov. Čiarový rozhodca si všimol ofsajdové postavenie.
     
    54:11
    Vylúčenie v tíme HK Skalica (Škápik – 2 min., sekanie).
     
    53:02
    Radovan Cútt veľmi aktívne bojoval o puk pri zadnom mantineli, ale úspešný nebol. Pri puku sú už záhoráci, ktorí rozbiehajú rýchly protiútok.
     
    52:28
    Hra sa vráti pred skalického gólmana, pretože jeden z jheo spoluhráčov vyhodil puk cez všetky čiary. Zakázané uvoľnenie.
     
    51:21
    Michalovce sa po dlhšej dobe dostali k bránke súpera, kde sa do zakončenia dostal Banovský. Roman Petrík si s touto strelou bez problémov poradil.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 7. Kotzman (Janáč, Jarolín), 50. Okoličány (Schmidt, Kučera) – 25. Hamráček (Toma), 38. Mašlonka (Piatak, Balko), 61. Hančák (Piatak)


    HK Skalica: Petrík – Škápik, Horváth, Vaškovič, Vereš, Hujsa – Sloboda, Mikéska, Kotzman, Jarolín, Janáč – Janík, Straka, Jurák, Schmidt, Okoličány – Dmitriev, Kukliš, Kučera, Dufek, Kniazev
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan – Hančák, Valečko, Halás, Cútt, Solomonchak – Korenko, Meliško, Mašlonka, Piatak, Balko – Dolgoš, Rusina, Jokeľ, Linet, Brezniak – Mesaroš, Cvengroš, Banovský, Toma, Hamráček

    Rozhodčí: Mullner, Štefik – Krajčík, Šefčík
    thejrc.org