Sparta – Jungadler Mannheim 7:5 (kon.) | IHS Riga – Zürich 5:2 (kon.) | HC Slovan – Yantar Moskva 4:3 (1:0 po s.n.)
North American Select – Třinec 5:4 (kon.) | Davos – Sparta 2:6 (kon.) | Eisbären – IHS Riga 2:4 (kon.)
HC Slovan – Jungadler Mannheim 1:4 (kon.) | Zürich – North American Select 9:1 (kon.)
konec
ZSC Lions
9:1 (3:0, 3:0, 3:1)
North American Select
Sobota 07.04.2018, 17:30 • Malá sportovní hala, Praha 7 – Bubeneč • Memoriál Jana Marka • Skupina B
Partner:
     
    Je dohráno! ZSC svého soupeře nešetřilo a po drtivém vítěství 9:1 si připisuje do tabulky důležité tři body. To je ode mne pro dnešek vše, Memoriál bude zítra pokračovat závěrečnými zápasy. Na počtenou! (19:42:57)
     
    Po závěrečné siréně se před švýcarskou brankou ještě odehrála další strkanice, která se však obejde bez dodatečných trestů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:11
    Lions právě vstřelili branku!
    Curyšští znovu odskakují do osmibrankového vedení, čtyřicet devět sekund před koncem základní hrací doby se z nenápadné akce prosazuje DOMINIK UNTERWEGER. Asistence: Dennis Devaja, Janik Torda.
     
    57:55
    North American Select vstřelili gól!
    Američané se po vyhraném vhazování zničehonic prosazují a obírají Streuleho o čisté konto! Autorem branky je EASTON RYAN. Asistence: Dylan Peterson.
     
    57:47
    Po přerušení před Streuleho klecí vznikla další strkanice, která se ale obejde bez vyloučení. Do konce zbývá něco málo přes dvě minuty.
     
    56:45
    Hra se přelévá z jednoho konce ledové plochy na druhý, utkání se více méně jen dohrává. Oba celky se už jsou s výsledkem evidentně smířeny.
     
    55:47
    Poslední minuty jsou úplným opakem reklamy na hokej, vidíme přehnaně hrubou a krkolomnou hru. Osaze Osa (ZSC) míří na trestnou za hrubost.
     
    54:29
    Michel Blatter zaváží kotouč do útočného pásma, Curych se zkouší usadit před Streulem a rozjet kombinaci. Zatím bezúspěšně.
     
    53:08
    Jack Boyd (ASL) se vrací na trestnou lavici za dost zbytečné podražení, švýcarský celek si už poněkolikáté v dnešním zápase vyzkouší přesilovku.
     
    52:51
    Slabší nahození Ryana Stansfielda od modré Streule zachytil, ač s ním měl nějaké problémy. Sedm minut před koncem je tak stav stále 8:0.
     
    51:58
    Střela Alexe Kublera od modré čáry se neujala, k volnému kotouči se za brankou dostávají hokejisté Severní Ameriky. Ti se tak mohou přesunout vpřed.
     
    50:54
    Gólmanská rošáda Američanům nevyšla. Rio Kaufman se klidí z amerického brankoviště, do hry se po nějaké době opět vrací Connor Shibley.
     
    50:33
    Urban chtěl z kruhu nahrát před branku najíždějícímu Ryanovi, skvělá obrana Lions ale celou akci zastavila včas a Streule tak nemusel zasahovat.
     
    49:16
    Lions právě vstřelili branku!
    Švýcaři svého soupeře vůbec nešetří a zatloukají do jeho rakve už osmý hřebík! Střelu Alexe Kublera za bezmocného gólmana hostů protlačil JANIK TORDA. Asistence: Alex Kubler.
     
    48:37
    Nadvakrát se nyní pokoušel prosadit Osaze Osa, Rio Kaufman byl ale připraven. Pro amerického gólmana musí být dnešní zápas opravdu dlouhý...
     
    47:37
    ...a Curych má šanci do své sbírky přidat i osmý gól. Za hrubost míří na trestnou lavici vysoký obránce Jack Boyd (ASL), který tak oslabuje svůj tým.
     
    46:19
    Lions právě vstřelili branku!
    Sedmá branka Lions je na světě, trápení severoamerického celku dnes nemá konce! V sedmačtyřicáté minutě se prosazuje LUKAS RUBIN. Bez asistence.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 3. Grisoni (TS), 12. Meier (Ronner), 20. Streule (Reichle), 25. Berni (Osa, Jutz), 34. Jutz (Osa), 35. Berni (Blatter), 47. Rubin, 50. Torda (Kubler), 60. Unterweger (Devaja, Torda) – 58. Ryan (Peterson)


    ZSC Lions: Streule N. (de Boni) – Huber, Kubler, Rubin, Sagesser, Streule M., Devaja, Blatter, Meier, Ronner, Graf, Kammermann, Jutz, Wettstein, Anderson, Grisoni, Berni, Osa, Reichle, Torda, Unterweger.
    North American Select: Shibley (21. – 51. Kaufman) – Smith, Sebrango, Novák, Bieniek, Stansfield, Peterson, Urban, Merkosky, Oberfuchshuber, Royce, Petras, Lepera, Baptiste, Ryan, Sanford.

    Rozhodčí: Rambousek – Dědek, O'Brien.
    bahis siteleri