Sparta – Zürich 9:2 (kon.) | IHS Riga – Jungadler Mannheim 4:3 (kon.) | HC Slovan – Třinec 3:1 (kon.)
Davos – North American Select 1:4 (kon.) | Yantar Moskva – Eisbären 0:7 (kon.) | Zürich – Jungadler Mannheim 3:4 (kon.)
Sparta – IHS Riga 1:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
9:2 (4:0, 4:1, 1:1)
ZSC Lions
Neděle 08.04.2018, 08:00 • Malá sportovní hala, Praha 7 – Bubeneč • Memoriál Jana Marka • Semifinále
Partner:
     
    43:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané sráží Švýcary zpět na zem, Streule musí ze své klece lovit už devátý kotouč. Po individuální akci curyšského gólmana překonal TOMÁŠ NAUŠ, který si tak zadělal na hattrick. Asistence: Tomáš Tomek.
     
    40:33
    Lions právě vstřelili branku!
    Že by začátek legendárního obratu? Hokejisté ze země helvetského kříže vyhráli vhazování před Švehlákem a po krátké kombinaci se z prostoru pro vhazování prosadil LIEKIT REICHLE. Asistence: Nico Kammermann.
     
    38:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Noční můra curyšského hokejového klubu nemá konce, sparťané do jeho rakve zatloukají už osmý hřebík! Na střelu Matěje Kuraciny z kruhu Nathanael Streule ještě vyzrál, na dorážku TOMÁŠE NAUŠE už byl ale krátký! Asistence: Matěj Kuracina.
     
    34:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z početní výhody stačilo domácím jen třiadvacet sekund, curyšský gólman musí ze své klece lovit další kotouč! Tentokrát jej překonal MATĚJ KURACINA, který tak přidává už sedmý zářez do sparťanské pažby. Asistence: Nikita Guryevskiy.
     
    28:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jiskřička naděje, kterou Osa svou brankou na začátku třetiny vykřesal, asi definitivně pohasla. Krátká kombinace sparťanů v útočném pásmu vyvrcholila prudkou střelou FRANTIŠKA GAJDOŠE, která do sítě proklouzla skrz drobnou škvíru mezi de Boniho betony. Asistence: Tomáš Tomek, Václav Rubeš.
     
    26:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují těsně po konci své přesilovky a znovu odskakují do čtyřibrankového vedení! Po spolupráci se Smolou zakončil přímo mezi betony švýcarského gólmana JIŘÍ OBADAL. Asistence: Jan Smola, Matouš Najman.
     
    21:00
    Lions právě vstřelili branku!
    Tak pozor, tohle možná ještě bude zajímavé. Hosté do druhá části vlétli jako hurikán a zvýšenou aktivitu se jim daří přesně minutu po startu přetavit v gól, jehož autorem je OSAZE OSA. Asistence: Michael Jutz.
     
    15:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rychlý protiútok Sparty končí dalším gólem, domácí jsou jednou a půl nohou ve finále! Na ledě Malé haly dnes ráno čaruje hlavně litoměřická škola ledního hokeje, jelikož se prosazuje další její odchovanec – JAN SMOLA! Asistence: Josef Slavíček, Jakub Kumpošt.
     
    06:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to o tři branky, Streule v zápase pravděpodobně končí! Z rychlé akce se prosadil JIŘÍ OBADAL a švýcarský celek to teď bude mít už hodně těžké. Asistence: Maxim Kubánek, Semen Zemchenkov.
     
    05:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Utkání má zatím dost jednoznačný průběh, domácí svého soupeře válcují a v početní výhodě přidávají druhou branku! Nathanael Streule teď nestačil na ránu FRANTIŠKA GAJDOŠE z modré čáry. Asistence: Patrik Prymula, Václav Rubeš.
     
    00:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pohádkový start pro domácí! Pražané byli od začátku aktivnějším celkem a vynutili si faul soupeře, přičemž v signalizované výhodě se lehkou střelou z mezikruží prosadil VÁCLAV RUBEŠ. Litoměřický odchovanec tak pětadvacet sekund po startu otevírá skóre. Asistence: Viktor Kasanda, Patrik Prymula.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 1. Rubeš (Kasanda, Prymula), 6. Gajdoš (Prymula, Rubeš), 7. Obadal (Kubánek, Zemchenkov), 16. Smola (Slavíček, Kumpošt), 27. Obadal (Smola, Najman), 29. Gajdoš (Tomek, Rubeš), 35. Kuracina (Guryevskiy), 39. Nauš (Kuracina), 44. Nauš (Tomek) – 21. Osa (Jutz), 41. Reichle (Kammermann)


    HC Sparta Praha: Švehlák (Cichoň) – Kumpošt, Guryevskiy, Zemchenkov, Gajdoš, Tomek, Obadal – Najman, Prymula, Kasanda, Kubánek, Slavíček, Nauš, Rubeš, Smola, Kuracina.
    ZSC Lions: Streule N. (7. – 29. de Boni) – Huber, Kubler, Rubin, Sagesser, Streule M., Devaja, Blatter, Meier – Ronner, Graf, Kammermann, Jutz, Wettstein, Anderson, Grisoni, Berni, Osa, Reichle, Torda, Unterweger.

    Rozhodčí: Kedra – Kučera, Vajda.
    bahis siteleri