Malmö Redhawks – Junosť Minsk 4:1 (kon.) | Tychy – Skellefteå 1:8 (kon.) | Něman Grodno – Zug 2:4 (kon.)
Mnichov – TPS 5:1 (kon.) | Eisbären – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Třinec – Tappara 2:8 (kon.)
Mountfield HK – Rouen 3:2 (kon.) | Kärpät – Norimberk 9:3 (kon.) | Storhamar – Djurgården 2:3 (po pr.)
Bolzano – IFK Helsinky 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (0:1, 3:0, 0:1)
Les Dragons de Rouen
Neděle 02.09.2018, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:45
    V obranném pásmu zatáhl za brzdu v podobě hákování Florian Chakiachvili. Po komerční přestávce tak začne hradecká přesilovka.
     
    51:23
    Hradec si teď ale zkomplikoval situaci sám, Dominik Graňák totiž podrazil soupeře. A Draci mají bez vteřiny dvě minuty početní výhody pět na tři!
     
    48:23
    Sébastien Piché je za tvrdý zákrok na Joela Carona, jenž zůstal ležet u mantinelu, poslán do kabin. Vyfasoval trest 5 minut + OK za napadení a dnes už si nezahraje. Rouen má nejprve 18 vteřin dvojnásobné přesilovky a poté dlouhou klasickou!
     
    47:12
    Matej Chalupa byl v šanci v oslabení hákován Anthonym Guttigem, je nařízeno trestné střílení!
     
    46:41
    Teď už je hra přerušena, před Maxwellem se totiž dostali k puku domácí. Na trestnou lavici putuje za podrážení Petr Koukal, Draci mají výhodu jednoho muže v poli navíc.
     
    39:17
    Velmi tvrdý zákrok na Chada Langlaise předvedl Matej Chalupa, který odchází se čtyřmi minutami za vražení na hrazení na trestnou lavici. Dlouhá přesilovka nyní čeká Rouen.
     
    36:22
    Rouenská přesilovka právě teď končí a hrát se bude ve čtyřech na obou stranách. Loïc Lampérier vyfasoval trest za vysokou hůl.
     
    35:31
    Po komerční pauze přijde na řadu francouzská přesilovka. Tomáš Vincour totiž ve vlastním útočném pásmu soupeře sekl a odpyká si na lavici hanby menší trest.
     
    31:43
    Filipa Pavlíka tvrdě přitlačil na mantinel Fabien Colotti, jenž si odpyká hned čtyři minuty za vražení na hrazení. Hradečtí tak budou hrát dlouhou přesilovku.
     
    24:24
    Draci mají možnost srovnat z početní výhody, Daniel Rákos je totiž vyloučen za sekání.
     
    19:09
    A pozor, Francouzi hráli při oslabení v pěti, za což vyfasovali dvě minuty. Dlouhá dvojnásobná přesilovka pro Mountfield!
     
    18:24
    Hradečtí hráli chvíli v ponechané výhodě, teď už se ale píská a vylučuje. Za podrážení odešel k trestoměřičům Nicolas Deschamps, přesilovka pro domácí tým. Dokáží ji Hradečtí využít ještě před přestávkou?
     
    13:52
    Přesilovku si nyní vyzkouší také rouenští Draci. Jan Berger je totiž potrestán za držení protihráče.
     
    10:55
    A právě kapitán Draků Mathieu Roy se nyní provinil držením, což pro něj znamená dvouminutový trest. Hradečtí mají k dispozici přesilovku.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 21. Vincour (Cingel), 21. Rákos (Vopelka, Zámorský), 33. Cibulskis (Vincour) – 9. Ritz (Roy, Chakiachvili), 53. Guttig (Aleardi)


    Mountfield HK: Maxwell (D. Dvořák) – Zámorský, Linhart, Cibulskis, Graňák (A), Piché, F. Pavlík, Havránek – Vopelka, Koukal (C), Rákos (A) – Vincour, Cingel, R. Pavlík – Miškář, Bičevskis, Chalupa – Pilař, Berger, Bezúch – Paulovič. Trenér: Tomáš Martinec.
    Les Dragons de Rouen: Pintarič (Papillon) – Chakiachvili, Roy (C), Brodeur, Makinen, Dusseau, Langlais, Reynaud, Cantagallo – Deschamps, Guttig (A), Aleardi – Koivisto, Ritz, Miklík – Lampérier (A), Caron, Thinel – Bedin, Colotti, Nesa. Trenér: Fabrice Lhenry.

    Rozhodčí: Sewell (GBR), Hribik – Brejcha, Hynek (všichni CZE)

    Diváci: 2448
    thejrc.org