Boston – Detroit 2:3 (po pr.) | NY Rangers – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – Buffalo 5:1 (kon.)
Montreal – Toronto 3:5 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:3 (kon.) | Colorado – Dallas 1:3 (kon.)
Anaheim – Los Angeles 7:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
5:1 (2:0, 3:1, 0:0)
Buffalo Sabres
Čtvrtek 27.09.2018, 01:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:07 Matt CULLEN - 5:1
     
    37:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ještě jedna branka! Domácí pokračují v exhibičním tempu! Rust se natlačil před obránce a snažil se zakončit blafákem. Kotouč ale zůstal ležet vedle betonu hostujícího brankáře a MATT CULLEN jej doklepl do sítě! Asistence: Bryan Rust, Olli Maatta.
    36:54 Derick BRASSARD - 4:1
     
    36:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh už svou druhou přesilovku v utkání využívá a navyšuje své vedení na 4:1! Dominik Simon našel spoluhráče v těžké pozici. Na následnou přihrávku před branku si nabruslil DERICK BRASSARD, který dopravil puk do sítě! Asistence: Jake Guentzel, Dominik Simon.
     
    36:26
    Pittsburgh si zahraje další přesilovou hru. Dvě minuty za sekání vyfasoval Baptiste.
    27:22 Kris LETANG - 3:1
     
    27:22
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh si bleskově bere zpátky své dvoubrankové vedení! KRIS LETANG dostal krásnou přihrávku na modrou čáru a parádní střelou zápěstím nasměroval kotouč do sítě. Hostující brankář přes clonícího hráče nemohl nic vidět. Asistence: Patrick Hornqvist, Sidney Crosby.
    26:50 Alexander NYLANDER - 2:1
     
    26:50
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hostům se podařilo snížit! Na krásnou přihrávku z rohu útočného pásma si nabruslil ALEXANDER NYLANDER, který pohotovou střelou překonal domácího brankáře! Asistence: Jason Pominville, Marco Scandella.
    19:54 Phil KESSEL - 2:0
     
    19:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají druhou branku! PHIL KESSEL tentokrát dostal příliš mnoho času a prostoru na kruhu, připravil si puk na forhend a dělovkou zápěstím pod břevno navýšil domácí vedení! Asistence: Jevgenij Malkin, Carl Hagelin.
    17:23 Phil KESSEL - 1:0
     
    17:23
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí Pittsburgh se nakonec dostává do vedení! PHIL KESSEL dostal parádní přihrávku do jízdy, dostal se do samostatného úniku a krásnou střelou pod břevno poslal domácí celek do vedení! Bez asistence.
     
    11:45
    Bude se vylučovat! Pittsburgh si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Fedun.
     
    11:07
    Ullmark musel vytáhnout dobrý zákrok! Hostující brankář se bleskově přemístil k pravé tyči a schoval do lapačky Hagelinův pokus!
     
    08:12
    Dominik Simon poslal prudkou přihrávku před branku, jenže Rust ve velké šanci nedokázal doklepnout puk do prázdné branky!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. Kessel, 20. Kessel (Malkin, Hagelin), 28. Letang (Hornqvist, Crosby), 37. Brassard (Guentzel, Simon), 38. Cullen (Rust, Maatta) – 27. Nylander (Pominville, Scandella)


    Pittsburgh Penguins: Murray (Desmith) – Dumoulin, Letang, Maatta, Johnson, Oleksiak, Riikola, Trotman, Ruhwedel – Hornqvist, Crosby, Guentzel – Kessel, Malkin, Hagelin – Rust, Brassard, Simon – Sprong, Sheahan, Cullen
    Buffalo Sabres: Ullmark (Wedgewood) – Scandella, Ristolainen, Pilut, Tennyson, Beaulieu, Fedun – Pominville, Sobotka, Girgensons – Bailey, Mittelstadt, Nylander – Baptiste, Larsson, Wilson – Thompson, Asplund, Olofsson
    bahis siteleri