Jekatěrinburg – Dynamo Moskva 1:0 (kon.) | Magnitogorsk – Jaroslavl 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Čerepovec 2:1 (kon.)
Riga – Barys 3:7 (kon.) | HC Slovan – Soči 1:4 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Sobota 29.09.2018, 14:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Grigorij DENISENKO - 3:2
     
    59:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv v samém závěru přeci jen snižuje. Loktionov našel na levé straně zcela volného GRIGORIJE DENISENKA, který krásně a přesně mířenou ranou pod břevno nedal Košečkinovi nejmenší šanci.
    Asistence: Andrej Loktionov.
    35:29 Sergej MOZJAKIN - 3:1
     
    35:29
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují soupeři na rozdíl dvou branek. SERGEJ MOZJAKIN složil reparát, když se znovu dostal do samostatného úniku, tentokrát měl ovšem víc času i prostoru a zamířil přesně do levého horního rohu soupeřovy svatyně. Tohle zakončení nemělo chybu. Nutno říct, že kotouč se k němu poměrně šťastně odrazil, ale tohle k hokeji patří.
    Asistence: Jevgenij Birjukov.
    24:26 Roman LJUBIMOV - 2:1
     
    24:26
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Konovalov si s prvním ranou Varfolomejeva od modré ještě poradil, ovšem na následnou dorážku ROMANA LJUBIMOVA zblízka už byl krátký.
    Asistence: Pavel Varfolomejev a Andrej Čibisov.
    15:17 Jakub NAKLÁDAL - 1:1
     
    15:17
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla hodně rychle využitá přesilová hra. Po vyhraném buly se k puku dostal Kronwall, posunul jej na levou stranu, kde číhal napřažený JAKUB NAKLÁDAL, který tvrdou ranou k bližší tyči prostřelil přesouvajícího se Košečkina.
    Asistence: Staffan Kronwall.
    13:33 Ivan VEREŠČAGIN - 1:0
     
    13:33
    Metallurg právě vstřelil branku!
    V posledních vteřinách přesilovky domácí skórují. IVAN VEREŠČAGIN napřáhl od modré čáry a jeho nepříliš prudký, ale čistý průstřel zapadl ke vzdálenější tyči hostující svatyně. Konovalov toho nejspíš mnoho neviděl.
    Asistence: Pavel Varfolomejev a Dennis Rasmussen.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 14. Vereščagin (Varfolomejev, Rasmussen), 25. Ljubimov (Varfolomejev, Čibisov), 36. Mozjakin (J. Birjukov) – 16. Nakládal (Kronwall), 60. Denisenko (Loktionov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Antipin, Běreglazov, Rylov, Vereščagin, J. Birjukov (A), Matuškin, Zajcev – Ellison, Wolski, Pakarinen – Mozjakin (C), Dorofejev, Rasmussen – Varfolomejev, Ljubimov, Čibisov – Jazkov, Kaletnik, Timkin – Několenko.
    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Isajev) – Afanasjev, Nakládal, Kronwall, Jelesin (C), Čerepanov, M. Osipov, Kutuzov, Rafikov – Loktionov, Kontiola, Denisenko – Averin, Apalkov (A), Sannikov – Kajumov, Alexejev, Jurtajkin – Slepec, Ivanov, Iljenko.

    Rozhodčí: V. Birin, M. Fraňo – T. Kučava, N. Novikov

    Diváci: 7315
    bahis siteleri