Ústí n/L – Poruba 2011 3:5 (kon.) | Kladno – Benátky n/J 5:1 (kon.) | Havířov – Vsetín 4:1 (kon.)
Kadaň – Jihlava 3:5 (kon.) | Prostějov – Slavia 3:6 (kon.) | Motor ČB – Přerov 3:1 (kon.)
Třebíč – Frýdek-M. 6:0 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:1 (2:1, 0:0, 3:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 27.10.2018, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:42 Adam KUBÍK - 5:1
     
    56:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští využívají další přesilovou hru a upevňují své vedení. Střelu Zikmunda vyrazil Žajdlík přímo na Zelingra, který po objetí branky přihrál na ADAMA KUBÍKA, který měl před sebou zcela odkrytou branku. Asistence: Matyáš Zelingr a Ladislav Zikmund.
    51:44 Tomáš VILDUMETZ - 4:1
     
    51:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se doslova nahrnuli do předbrankového prostoru, v jehož skrumáži se nejlépe zorientoval TOMÁŠ VILDUMETZ, který dokázal překonat Žajdlíka. Asistence: Daniel Kružík a Tomáš Kaut.
    43:42 Matyáš ZELINGR - 3:1
     
    43:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají uklidňující branku. Petr Hořava poslal puk podél modré na MATYÁŠE ZELINGRA, který s pomocí lehké teče golfákem vymetl pravou spojnici. Asistence: Petr Hořava.
    16:20 Chance BRAID - 2:1
     
    16:20
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hráči Benátek v přesilové hře vstřelují kontaktní branku. Střelu Bittnera srazil Brízgala pouze před levou tyč, kde byl nepokrytý MATĚJ PSOTA. Ten ještě přihrávkou hledal na hranici brankoviště svého spoluhráče, ale trefil pouze brusle kladenského obránce, od kterých se puk odrazil za brankovou čáru. Asistence: Ladislav Bittner a Jan Bednář.
    07:16 Ladislav ZIKMUND - 2:0
     
    07:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí v oslabení navyšují své vedení. Přesilová pětka ztratila kotouč v obranném pásmu Kladna a dopředu vystartoval do přečíslení Štěpán Bláha. Ten po zavezení hry předal puk LADISLAVU ZIKMUNDOVI na levé křídlo, odkud propálil Žajdlíka. Asistence: Štěpán Bláha.
    04:23 Šimon JELÍNEK - 1:0
     
    04:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilovou hru domácí Rytíři využívají a jdou tak do jednobrankového vedení. Adam Kubík z pravého kruhu našel mezi kruhy na malou chvíli volného ŠIMONA JELÍNKA, který pohotovou trefou rozvlnil síť v brance Benátek. Asistence: Adam Kubík a Jiří Říha.
    Marken.cz

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 5. Jelínek (Kubík, J. Říha), 8. Zikmund (Š. Bláha), 44. Zelingr (P. Hořava), 52. Vildumetz (Kružík, T. Kaut), 57. Kubík (Zelingr, Zikmund) – 17. Psota (Bittner, Jan Bednář)


    Rytíři Kladno: Brízgala (Cikánek) – Zajíc, J. Říha, Zelingr, P. Hořava (C), Veber, Kehar – Zikmund, Kubík, Svedlund – Š. Bláha, T. Kaut (A), Jelínek – Vildumetz, Filip, Kružík – O. Bláha, Hajný.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Hosnedl) – Husa, Žůrek, Jan Bednář, Hampl, Aubrecht – A. Dlouhý, J. Mikyska (A), Wiencek – Bittner (C), Psota, Chrtek – Průžek, Šír, Rychlovský – Burda, Braid.

    Rozhodčí: Wagner, Valenta – Coubal, Kokrment

    Diváci: 2106
    bahis siteleri