Salzburg – Č. Budějovice 9:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 4:5 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 2:6 (kon.)
Chomutov – Kladno 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Sparta 1:5 (kon.) | Třinec – Zlín 1:2 (kon.)
Slavia – Plzeň 3:1 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 3:7 (kon.) | Přerov – Havířov 3:5 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 3:2 (1:0 po s.n.) | Vítkovice – Vsetín 6:5 (po pr.) | K. Vary – HC Litvínov 4:7 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:5 (1:0, 0:2, 0:3 - N 0:1)
HC Sparta Praha
Sobota 27.10.2018, 13:30 • ZS Kotlina • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    Pražané si z havlíčkobrodské Kotliny odvezou všechny čtyři body. Po výhře v základní hrací době se prosadili i v nadstavbovém prodloužení, o šestý gól v domácí síti se postaral Ondřej Havlín. (15:48:24)
     
    Konec zápasu.
     
    62:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté zatlačili domácí obranu a puk z pravé strany se od Ondřeje Pšeničky dostal mezi kruhy na zcela volného ONDŘEJE HAVLÍNA, který se bekhendem trefil do odkryté části klece! Daniel Král se natahoval marně. Asistence: Ondřej Pšenička.
     
    61:48
    Miroslav Dani znovu všechny přesvědčil o své rychlosti a hnal se sám na brankáře. Domácí bek mu ale stačil sekundovat a nedovolil mu pohodlnější zakončení, Daniel Král zasáhl pravým betonem.
     
    61:17
    V prodloužení jsou zatím aktivnější domácí. Pavel Vaňous byl teď sám před hostujícím brankářem, puk se mu ale zamotal pod bruslemi.
     
    60:19
    Dominik Vacík přihrál za hostující bránou Richardu Cachnínovi, zpětnou přihrávku ale zachytil brankář Jan Mičán.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Jak byly první dvě periody vyrovnané, v závěrečné části hry se hrálo podle sparťanských not. Hosté své vedení kontrolovali, po gólu Josefa Slavíčka a dvou trefách Patrika Prymuly dali výsledku jednoznačnou podobu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Daniel Král nejprve vyrazil nebezpečnou střelu Jevgenije Piky, jenže hosté pokračovali v akci. K puku se dostal mezi kruhy PATRIK PRYMULA a přesnou ranou se zapsal na střeleckou listinu podruhé. Asistence: Jevgenij Pika, Václav Rubeš.
     
    57:37
    Daniel Král je ostřelován ze všech stran. Teď si musel poradit s pokusem Štěpána Čecha od pravého hrazení, svoji levou tyč si ovšem pohlídal.
     
    57:22
    Bruslaři krátce zakombinovali v útočném pásmu, výsledkem byla střela Jiřího Najmana od modré čáry. Jan Mičán ji našel a udržel ve výstroji.
     
    56:18
    Sparta byla úspěšnější na vhazování v útočném pásmu, po kterém ihned vystřelil Josef Slavíček. Jeho pokus zápěstím se stal ale jen takovým bonbonkem pro Daniela Krále, který pohodlně sebral puk lapačkou.
     
    55:32
    Václav Rubeš se dostal do obrovské šance, sám před brankářem ale neuspěl. Střela mu možná nevyšla úplně podle jeho představ a Daniel Král zakročil lapačkou!
     
    54:40
    Bruslaři vybojovali útočnou buly. Vyhráli ji a Marek Kopic okamžitě vypálil, Jan Mičán zakročil lapačkou. Vhazování po pravici hostujícího brankáře se tak bude opakovat.
     
    53:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na trestné střílení dostal důvěru PATRIK PRYMULA a splatil ji beze zbytku. K domácí brance mířil rozvážným tempem z pravé strany a trefil se přesně mezi brankářovy betony!
     
    53:31
    Hosté nepříjemnou situaci přežili bez inkasované branky, krátce po ní se sami dostali do útoku. Štěpán Čech mířil sám na brankáře, Dominik Vacík (HBR) jej ale v úniku podrazil a bylo nařízeno trestné střílení.
     
    52:48
    Havlíčkův Brod se stále drží v útočném pásmu, už proti němu ale stojí čtveřice bránících hráčů. Richard Cachnín přihrával z pravé strany před brankoviště, kde puk přikryl lapačkou hostující brankář.
     
    52:01
    Sekundu před návratem Viktora Kasandy do hry vystřelil od modré čáry Dominik Vacík, jeho spoluhráči ale kotouč nedokázali tečovat a Jan Mičán jej podržel ve výstroji.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 19. Pokorný (Vyvial, Najman) – 27. Rubeš (Bláha, Dani), 39. Klimo (Slavíček, Obadal), 43. Slavíček (Gajdoš, Obadal), 54. Prymula (TS), 60. Prymula (Pika, Rubeš), 63. Havlín (Pšenička)


    BK Havlíčkův Brod: Král (Nedvěd) – Pejchal, D. Vacík, Najman, Krejčí, Dudycha – Vaňous, Petržilka, Kohout, Kopic, Tecl (C), Hromádka, Fiala, Vyvial, Pokorný, Kulhánek, Cachnín (A), Švec, Košťál
    HC Sparta Praha: Mičán (Cichoň) – Bláha, Pika (A), Havlín (A), Prchal, Krutil, Tomek, Gajdoš – Prymula, Klimo, Slavíček, Obadal, Rubeš, Pšenička, Kasanda, Dani, Gluzman, Čech (C), Vitouch

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Lukáš Rampír, Tomáš Kotrba
    bahis siteleri