Club Bruggy – Oostende 4:0 (kon.) | Charleroi – Sint-Truiden 1:0 (kon.) | Mouscron – Gent 3:1 (kon.)
konec
Sporting Charleroi
1:0 (0:0)
Sint-Truiden VV
Úterý 30.10.2018, 20:30 • Stade du Pays de Charleroi, Charleroi • Belgická liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
    90+5. Casper De Norre (SIT)
     
    90+5
    Tribuny se na exekuci rohového kopu dívali s hrůzou v očích, protože po přetaženém centru a následném návratu míče do ohně mohl vyrovnat De Norre (Sint-Truiden)! „Kdybych tu hlavu sklopil trochu více“, lituje zahozené šance, kvůli které jeho tým odjede z Charleroi s prázdnou.
     
    90
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: domácí fanoušci vyvolávají jméno jediného střelce, Cristian Benavente pustí do hry Aliho Gholizadeha.
     
    83
    Střídání v týmu Sporting Charleroi: ze hřiště odchází Jérémy Perbet, přichází Adama Niane.
     
    83
    Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Elton Acolatse, přichází Casper De Norre.
     
    82
    A šanci měli znovu také hosté! Dělová rána vyprodukovaná ze standardní situace kousek před vápnem málem vymetla šibenici. Tato pasáž utkání se divákovi prostě musí líbit.
     
    80
    No teda, Perbet neproměnil jasnou tutovku! Na malém vápně zůstal úplně sám, přesto trestuhodně přestřelil. Aby to domácí tým po závěrečném hvizdu nemrzelo.
     
    77
    Půl metru. Ukazuje Ceballos (Sint-Truiden) délku, která mu při nebezpečném zakončení ze střední distance chyběla k vyrovnání!
     
    75
    Nepřehlédnutelný šlapák. Bude se žlutit? Určitě ano. Svědomí může zpytovat Martos (Charleroi).
     
    75
    Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Wataru Endo, přichází Steven De Petter.
     
    73
    Tohle nebyla vůbec špatně zahraná standardka! K její exekuci se postavil Ilaimaharitra (Charleroi), jehož pěkná technická střela prolétla nad obrannou zdí i kousek nad břevnem.
    66. Cristian BENAVENTE - 1:0
     
    66
    Sporting Charleroi právě vstřelil branku!
    Zebry se zaslouženě ujímají vedení! Ilaimaharitra chirurgicky přesně nacentroval míč na zadní tyč, kam si naběhl hlavičkující CRISTIAN BENAVENTE. Hosté sice ještě reklamovali ofsajd, ale videozáznam veškeré spekulace vyvrátil.
     
    63
    Tak se zdá, že dnes budou trestáni jen hráči s příjmením začínajím na "b". Po Bolim si žlutou kartu prohlédl Jordan Botaka (Sint-Truiden VV), a sice za podražení středem hřiště unikajícího Fortuny.
     
    55
    Disciplinovanost hráčů zkazil Yohan Boli. Hostující fotbalista šel do vzdušného souboje s Willemsem loktem a trestem mu je žlutá karta.
     
    50
    A chvíli po svém návratu na plac si Marinos (Charleroi) vytvořil obrovskou šanci! Uvnitř šestnáctky si našel odražený míč a už to vypadalo, že ho v pohodě usměrní do poloprázdné brány. To by však nesměl stát na brankové čáře obránce García.
     
    46
    Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Alexis De Sart, přichází Cristian Ceballos.
    29. Cristian Benavente (CHL), Victor Osimhen (CHL)
     
    29
    Rozjetý domácí tým neproměnil ani svou další gólovkul! Nejprve Benavente z bezprostřední blízkosti nastřelil padajícího obránce a po něm dorážející Osimhen rozvlnil boční část sítě.
     
    18
    Teď už to bylo vážnější! Osimhen si naběhl přímo před Steppeho, jenomže místo jeho ohrožení přišlo neideální trefení míče. Domácí to budou muset zkusit znovu. A lépe.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 66. Benavente

    Karty:   75. Martos (CHL) – 55. Boli (SIT), 63. Botaka (SIT)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:2.
    Sporting Charleroi: Penneteau – Benavente (90. Gholizadeh), Dessoleil, Fortuna, Hendrickx – Ilaimaharitra, Marinos, Martos, Osimhen – Perbet (83. Niane), Willems.
    Náhradníci: Riou – Busi, Gholizadeh, Henen, Tshiend, Niane, Rodes, Zajkov.

    Sint-Truiden VV: Steppe – Asamoah, Acolatse (83. De Norre), Endo (75. De Petter), Boli – Botaka, De Sart (46. C. Ceballos), Pol García, Kamada – Teixeira, Tomijasu.
    Náhradníci: Pirard – De Bruyn, De Norre, C. Ceballos, Gladon, De Petter, Sankhon, Mmaee.

    Rozhodčí: Dierick – De Weirdt, Baillieul
    bahis siteleri