Hannover – Wolfsburg 0:2 (kon.) | Ulm – Düsseldorf 1:5 (kon.) | Chemie Lipsko – Paderborn 0:3 (kon.)
Darmstadt – Hertha 0:2 (kon.) | Augsburg – Mohuč 3:2 (po pr.) | Heidenheim – Sandhausen 3:0 (kon.)
Rödinghausen – Bayern 1:2 (kon.) | Wiesbaden – Hamburg 0:3 (kon.)
konec
SV Rödinghausen
1:2 (0:2)
Bayern Mnichov
Úterý 30.10.2018, 20:45 • Bremer Brücke (Osnabrück) • Německý pohár • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Mnichovský Bayern potvrdil roli favorita tohoto zápasu, přičemž se po výsledku 2:1 může radovat z postupu. Hosté odcházeli do kabin za poločasového výsledku 2:0, který tak trochu znamenal jistotu postupu. Rödinghausen ale vstoupil do druhého poločasu hodně aktivně, odměnou byla kontaktní branka, o kterou se postaral Meyer. Bayern Mnichov rázem zapnul na vyšší stupeň aktivity, který přinesl řadu zajímavých šancí, nicméně žádnou další přesnou trefu jsme už neviděli. Každopádně musíme smeknout před domácím celkem, ten totiž hraje až čtvrtou ligu, o čemž dnešní výkon nevypovídal. (22:36:40)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Zdá se, že žádnou další branku už neuvidíme. Bayern odehrává poslední vteřiny velice zkušeně, soupeř je daleko od branky soupeře.
     
    90+2
    Mohlo být definitivně rozhodnuto! Bayern to skvěle vykombinoval, nakonec se do vyložené šance dostal Wágner, jehož střelu vykopl z brankové čáry Velagić.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Franck Ribéry, přichází Meritan Shabani.
     
    90
    Navíc si Alaba přichystal další přímý kop, který dopadl úplně stejně, jako všechny předchozí. Míč směřoval daleko od branky, Heimann nezasahoval.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Bayern Mnichov stále nemá jistotu postupu, nicméně domácí marně hledají cestu k Neuerovi.
     
    88
    Rödinghausen táhl nadějné přečíslení, na levé straně se dostal k míči Engelmann, jehož centr se stal snadnou kořistí Ribéryho.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Julian Wolff (SV Rödinghausen).
     
    87
    Do hry se nyní připletl hlavní sudí, který byl zasažen míčem do hlavy. Hodně nepříjemný moment, nicméně zde se dá použít věta "i rozhodčí je součástí hry".
     
    86
    Knystock chtěl na levém křídle oslovit Mickelse, který ale rychlostní souboj proti Sülemu prohrál. Následovat bude jeden z mála odkopů od hostující branky.
     
    85
    Navíc si faulem pomohl domácí Mickels, který povalil k zemi Gnabryho. Favorit zápasu okamžitě rozehrál, v tuto chvíli je u balónu obránce Martínez.
     
    84
    Daleko z branky se vydal Neuer, který hlavou poslal míč do zámezí. Rödinghausen se nemůže dostat k brance soupeře, Bayern je v tuto chvíli dominantní.
     
    79
    Střídání v týmu SV Rödinghausen: ze hřiště odchází Linus Meyer, přichází Joy-Slayd Mickels.
     
    79
    I v tomto případě se k rozehrávce postavil Alaba, který tentokráte rozehrál cvičeným signálem, jenomže Müllerovi nevyšla přihrávka do přehuštěného prostoru.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Renato Sanches (Bayern Mnichov).
     
    78
    Sanches dokázal předskočit protihráče, který sáhl k nedovolenému zákroku. Následovat bude další přímý kop, opět z velice dobré pozice.
     
    77
    Bayern Mnichov zahrával ještě rohový kop z levé strany, do vzduchu prostoru se dostával Süle, který nakonec na padající předmět vůbec nedosáhl.

    David Suchý

    Branky: 50. Meyer – 8. Wágner, 13. Müller (pen.)

    Karty:   12. Flottmann (RDH), 24. Velagić (RDH), 73. Schlottke (RDH), 87. Wolff (RDH) – 78. Sanches (BAY)

    Neproměněná penalta: 24. Sanches (BAY), mimo


    SV Rödinghausen: Heimann – Piechowski (71. Kalkan), Flottmann, Velagić, Wolff – Kunze, Meyer (79. Mickels) – Lunga (58. Schlottke), Pfanne, Knystock – Engelmann
    Náhradníci: Schönwälder – Dacaj, Kalkan, Kunze, Mickels, Serra, Schlottke

    Bayern Mnichov: Neuer – Rafinha, Süle, Martínez, Alaba – Thiago (75. Gnabry) – Goretzka (69. Kimmich), Sanches – Müller, Wágner, Ribéry (90. Shabani)
    Náhradníci: Früchtl – Gnabry, Jeong, Kimmich, Lewandowski, Shabani, Will

    Rozhodčí: Gerach – Winter, Kessel
    bahis siteleri