Hannover – Wolfsburg 0:2 (kon.) | Ulm – Düsseldorf 1:5 (kon.) | Chemie Lipsko – Paderborn 0:3 (kon.)
Darmstadt – Hertha 0:2 (kon.) | Augsburg – Mohuč 3:2 (po pr.) | Heidenheim – Sandhausen 3:0 (kon.)
Rödinghausen – Bayern 1:2 (kon.) | Wiesbaden – Hamburg 0:3 (kon.)
po prodl.
FC Augsburg
3:2 (1:2)
1. FSV Mohuč 05
Úterý 30.10.2018, 20:45 • WWK Arena, Augsburg • Německý pohár • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání německého poháru mezi Augsburgem a 1. FSV Mohuč 05. Výkop je stanoven na 20:45.
     
    1. FSV Mohuč 05

    Hostující Mohuč vstoupila do letošního ročníku DFB Pokalu hned v prvním kole, ve kterém se střetla s Aue. Bundesligový celek zvítězil výsledkem 3:1. V nejvyšší německé soutěži patří Mohuči třináctá pozice. O víkendu na domácí půdě padla po velkém boji 1:2 s Bayernem Mnichov.
     
    FC Augsburg

    Domácí Augsburg vyzval v prvním kole německého poháru Steinbach Heiger. Bundesligový celek se v tomto utkání překvapivě trápil a zvítězil jen 2:1. V Bundeslize však Augsburgu patří devátá pozice. O víkendu navíc dokázal vyhrát na půdě Hannoveru.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Augsburg: Luthe – Framberger, Gouweleeuw, Hinteregger, Max – Khedira, Gregoritsch – Morávek, Koo, da Silva – Hahn
    Náhradníci: Gotze, Schmid, Richter, Jensen, Finnbogason, Danso, Leneis

    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Brosinski, Bell, Hack, Bussmann – Gbamin, Maxim, Mwene – Ujah, Quaison, Onisiwo
    Náhradníci: Martín, Boetius, Oztunali, Mateta, Malong, Muller, Gurleyen

    Rozhodčí: Grafe – Schiffner, Sinn.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Fotbalisté Augsburgu obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale průnik po pravém křídle zastavila obrana.
     
    2
    Poprvé v utkání se do útoku vydala také hostující Mohuč. Mwene odcentroval z pravé strany hrací plochy, ale na jeho pobídku nedosáhl nikdo v červeném.
     
    3
    Khedira vybojoval míč pro domácí celek a rozjel rychlý útok. Na pěknou přihrávku si naběhl Koo, jenže z hranice pokutového území branku neohrozil.
     
    4
    Caiuby se v pokutovém území tlačil za centrem z pravé strany. Obránce Bell k němu včas přistoupil a odklidil míč ven z pokutového území.
     
    5
    Domácí stopeři uklidňují rozehrávku kombinací na vlastní polovině. Zadáci v bílých dresech si vyměňují krátké přihrávky a nepouštějí soupeře k míči.
     
    6
    Do rozehrávky Mohuče se musel zapojit také brankář Zentner. Hostující gólman nakopl míč na pravou stranu hrací plochy, kde nebyl nikdo v červeném.
     
    7
    Další akci domácího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd! Rozehrávat bude Mohuč.
     
    8
    Hahn dostal krásnou přihrávku na pravé křídlo, odcentroval před branku, kde se do zakončení tlačil osamocený Caiuby, ale scházely mu centimetry.
     
    9
    Framberger potáhl míč vpřed po pravé straně hrací plochy a vyslal přízemní centr do pokutového území. Na jeho pobídku nedosáhl nikdo v bílém.
     
    10
    Domácí v posledních minutách svému soupeři prakticky nepůjčují balón. Hráčů Augsburgu je zatím plné hřiště. Mohuč se musí bránit.
     
    11
    Jan Morávek si na levé straně udělal prostor a vyslal nadýchaný centr do pokutového území. Na jeho přihrávku však nedosáhl nikdo v bílém.
     
    12
    Quaison si navedl míč na hranici pokutového území, parádně se s ním otočil a vyslal přízemní střelu. Domácí brankář jeho projektil schoval do rukavic.
     
    13
    Hinteregger uspěl v hlavičkovém souboji na vlastní polovině, nepustil Ujaha k míči a navíc balón prodloužil do rukavic vlastního brankáře.
     
    14
    Zentner vyrazil ven z branky a došel si pro nepřesnou přihrávku mezi obránce Augsburgu. Hosté se po delší době mohou vydat do útoku.
     
    15
    Quaison si tentokrát naběhl na zpětnou přihrávku z pravé strany hrací plochy a zakončil placírkou. Jeho pokus však prolétl vysoko nad břevnem.
     
    16
    Framberger dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, kde si krásně zpracoval míč a rozjel akci po pravé straně. Jeho následná pobídka skončila na hlavě obránce.
     
    17
    Na další povedený centr z pravé strany si v pokutovém území naskočil domácí útočník Gregoritsch, ale jeho hlavička prolétla těsně vedle levé tyče!
     
    18
    Gouweleeuw se skvěle vrátil s rozběhnutým Maximem, na poslední chvíli se mu položil pod nohy a zablokoval prudkou přihrávku z pravé strany.
     
    19
    Augsburg zahrával rohový kop. Centr od rohového praporku se stáčel přímo do branky, ale gólman Zentner vyrazil ven z branky a míč vyboxoval.
     
    20
    Jan Morávek se v pokutovém území pokusil o zakončení přes hlavu. Jeho pokus však prolétl vysoko nad břevnem. Rozehrávat budou hosté.
     
    21
    Mainz právě vstřelil branku!
    Hosté se nečekaně dostávají do vedení! Domácí brankář si nejprve poradil s technickou střelou, jenže vyrazil míč jen před sebe, kde se navíc od stopera odrazil k PHILIPPU MWENEMU, který už jej doklepl do odkryté branky!
    21. Philipp MWENE - 0:1
     
    23
    Mwene je po vstřelení úvodní branky pořádně při chuti. Hostující střelec zkusil své štěstí zpoza hranice pokutového území, jenže tentokrát netrefil zařízení.
     
    24
    Domácí celek zahrával rohový kop. Nadýchaný centr přiletěl na malé vápno, kde se k hlavičce dostal Gouweleeuw, ale hostující brankář jeho pokus vyrazil!
    24. Gouweleeuw a jeho hlavička
     
    25
    Hahn dostal přihrávku na pravé křídlo, kam mu přišel pomoci Koo. Domácí hráči se snažili o rychlou narážečku, ale radost jim pokazil Brosinski.
     
    26
    Caiuby na hranici pokutového území nasadil jednomu z obránců jesličky a šel sám na branku. Nakonec zvolil technickou střelu, ale těsně minul zadní tyč!
     
    27
    Hosté zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho exekuce se ujal Onisiwo, který zvolil technickou střelu, jenže trefil jen připravenou zeď.
     
    28
    Quaison se středem hrací plochy probil až na hranici pokutového území, jenže z jeho hranice nedokázal zakončit mezi tři tyče.
     
    29
    Domácí fotbalisté se znovu usadili na polovině soupeře a snaží se najít cestičku do pokutového území. Obrana Mohuče se však skvěle pohybuje.
     
    30
    Je za námi hodina hry a zatím sledujeme hodně zajímavý fotbal. Domácí Augsburg je sice mnohem aktivnějším týmem, ale Mohuč se ujala vedení a od té doby hraje skvěle.
     
    31
    Max potáhl míč vpřed po levém křídle. Domácí fotbalista s ním prošel na polovinu Mohuče, jenže všichni hráči v červeném se stáhli za balón a poctivě brání.
     
    32
    Právě krajní obránce Augsburgu Max svůj průnik mohl zopakovat. Tentokrát ale raději zvolil zpětnou přihrávku a celou akci zpomalil.
     
    33
    Framberger neustál souboj na polovině hrací plochy a poroučel se k zemi. Sudí měl souboj přímo před sebou a neodpískal nedovolený zákrok.
     
    34
    Onisiwo vyslal zajímavý oblouček za obranu domácího celku. Brankář Luthe však vyrazil na hranici pokutového území a před dotírajícím soupeřem míč odkopl.
     
    35
    Hra je přerušena! Jeden z hostujících hráčů zůstává po tvrdém střetu ležet na polovině hrací plochy a drží se za levé koleno. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    36
    Domácí zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Nadýchaný centr se snesl na malé vápno, kam si pro míč došel Zentner.
     
    37
    Max podpořil ofenzívu Augsburgu dlouhým náběhem na hranici pokutového území a poslal střílený centr na malé vápno. Obrana hostů stačila zasáhnout.
     
    38
    Jan Morávek dostihl přetažený centr a ihned vrátil míč zpátky do pokutového území. Nikdo v bílém na balón ani tentokrát nedosáhl.
     
    39
    Khedira se probil do pokutového území a troufl si na zakončení. Jeho dělovka pravačkou však prosvištěla kolem levé tyče.
     
    40
    Gregoritsch mohl pálit z hranice pokutového území, jenže místo zakončení ještě roztáhl hru na křídlo, kde byl Max, jež vůbec neodcentroval.
     
    41
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí dotahují ztrátu ještě do přestávky! Max poslal prudkou přihrávku na malé vápno, kde se do zakončení probil CAIUBY a uklidil míč do odkryté branky!
    41. CAIUBY - 1:1
     
    43
    Hosté se po obdržení vyrovnávací branky znovu vydali do útoku. Mwene tentokrát dlouho otálel a z tísně už nedokázal přesně zakončit.
     
    44
    Domácí brankář musel po delší době zasahovat. Maxim zkusil štěstí střelou z dobrých třiceti metrů, ale jeho pokus Luthe bez problémů vyrazil mimo tři tyče.
     
    45
    V samotném závěru prvního poločasu si na vysokou přihrávku do šestnáctky naběhl Quaison, ale špičkou kopačky umístil míč jen do prostoru, kde stál domácí brankář.
     
    45
    Mainz právě vstřelil branku!
    Hosté si v závěru prvního poločasu berou zpět své ztracené vedení! ROBIN QUAISON si míč připravil na hranici pokutového území a přízemní střelou pravačkou uklidil míč k tyči!
    45. Robin QUAISON - 1:2
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    První poločas je minulostí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce dnešního utkání jsme se rozhodně nenudili! Domácí Augsburg vlétl do zápasu aktivně, ale ve 21. minutě se prosadil hostující Mwene! Augsburg se od té doby tlačil ze všech sil do útoku a dočkal se vyrovnání. Pět minut před přestávkou se trefil Caiuby! Mohuč se však nenechala zaskočit a ještě před přestávkou vrátil hostům vedení Quaison! Do kabin se proto odchází za stavu 1:2.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Mohuč se ihned vydal do útoku, jenže nikdo v červeném dresu se neprobil do zakončení.
     
    47
    Domácí brankář Luthe tentokrát vyrazil ven z branky, aby si dal pozor na prudkou přihrávku mezi obránce domácího celku. Stopeři Augsburgu mu míč pustili do rukavic.
     
    48
    Onisiwo dostal přihrávku na polovinu hrací plochy, ale před dotírajícím soupeřem si raději pomohl roztažením hry do křídla. Mohuč je zatím aktivnější.
     
    49
    Max si v souboji s hostujícím Ujahem pomohl přidržením soupeře za dres. Sudí měl souboj přímo před očima a nechal pokračovat ve hře.
     
    50
    Onisiwo se středem hrací plochy prodral až na hranici pokutového území, kde se mu do cesty postavil Morávek, jež jej vytlačil mimo palebnou pozici.
     
    51
    Hostující brankář Zentner prokázal skvělé čtení hry. Gólman Mohuče přečetl úmysl domácích hráčů, vyrazil na hranici pokutového území a odkopl míč.
     
    52
    Mwene potáhl míč středem hrací plochy až na hranici pokutového území, kde měl dostatek času k zakončení, ale svou střelu umístil nad břevno.
     
    53
    Hahn se po ojedinělém výpadu domácího celku dostal k odcentrování z pravé strany hrací plochy. Pro jeho zpackaný centr si bez problémů došel Zentner.
     
    54
    Domácí zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území. Zajímavý centr přiletěl na značku pokutového kopu, kde kralovali obránci v červených dresech.
     
    55
    Další akci Augsburgu zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si nepohlídal Caiuby. Ofsajd!
     
    56
    Domácí fotbalisté nyní uklidňují hru kombinací na vlastní polovině hrací plochy. Nikdo ze soupeřů jejich rozehrávku neatakuje.
     
    57
    Hahn odcentroval z levé strany do pokutového území. Hostující brankář znovu vyrazil ven z branky a s přehledem ukryl míč do svých rukavic.
     
    58
    Hra je přerušena! Jeden z domácích hráčů zůstává po souboji ležet na trávníku a drží se za levé rameno. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    59
    Po dalším souboji potřebuje ošetření také jeden z hráčů hostující Mohuče. V posledních minutách se na hřišti hodně přitvrdilo.
     
    60
    Je za námi hodina hry a Mohuč nadále drží své těsné vedení. Ve druhé půli sledujeme obrovskou bitvu s velkým množstvím osobních soubojů.
     
    61
    Až nyní se Augsburg po delší době usadil na polovině soupeře. Khedira po dobrém náběhu odcentroval do pokutového území, kde zasáhli obránci Mohuče.
     
    62
    Ujah sice dostal přihrávku do pokutového území, ale radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd. Rozehrávat bude Augsburg.
     
    63
    Zentner si dal znovu pozor na nadýchaný centr z pravé strany a došel si pro balón. Hostující brankář ji při sbírání centrů ze vzduchu hodně sebejistý.
     
    64
    Mohuč zahrávala rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde se do zakončení probil Brosinski, ale jeho pokus branku neohrozil.
     
    65
    Rohový kop zahrával pro změnu také domácí celek. Střílený centr tentokrát přiletěl na přední tyč, kde skvěle zakročil obránce Bussmann.
     
    66
    Augsburgu se po změně stran vůbec nedaří. Gregoritsch si v pokutovém území naběhl na centr z levé strany, jenže jeho hlavička byla hodně nepřesná.
     
    67
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Koo, přichází Richter.
     
    68
    Ujah si skvěle pokryl míč tělem a domácí obránce jej na polovině hrací plochy musel faulovat. Sudí zákrok viděl a odpískal přímý kop pro Mohuč.
     
    69
    Gregoritsch si v hlavičkovém souboji s jedním z obránců pomohl ve výskoku loktem a dopustil se útočného faulu. Rozehrávat bude Mohuč.
     
    70
    Domácí zkusili překvapit obranu Mohuče vysokým nákopem za obranu. Osamocený útočník Gregoritsch si však nepohlídal své postavení a ocitl se v ofsajdu.
     
    71
    Domácím se hodně rychle krátí čas potřebný k vyrovnání. Augsburg se navíc nemůže na delší dobu usadit v blízkosti pokutového území svého soupeře.
     
    72
    Po souboji v pokutovém území zůstává na trávníku ležet jeden z domácích hráčů, který dopadl nepříjemně na záda. Uvidíme, zda duel dohraje.
     
    73
    Hahn spěchal za přihrávkou na pravé křídlo, ale míč na trávníku neudržel ani ve skluzu. Fotbalisté Mohuče brání opravdu skvěle.
     
    74
    Další ostrý střet. Tentokrát zůstává na trávníku ležet hostující Brosinski, kterého zjevně bolí záda, ale jasným gestem ukazuje, že bude pokračovat.
     
    75
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Hahn, přichází Finnbogason.
     
    76
    Augsburg sice hraje v posledních minutách s míčem na kopačkách, ale domácí se nemohou probít na poovinu svého soupeře. Mohuč brání na podtrženou jedničku.
     
    77
    Jan Morávek schytal v souboji zásah do holeně a zůstává ležet na trávníku. Vypadá to, že pro českého záložníka dnešní duel končí.
     
    78
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Morávek, přichází Gotze.
     
    79
    Quaison znovu střílel z hranice pokutového území. Svou přízemní střelu nasměroval jen do zad jednoho z obránců v bílém.
     
    80
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Quaison, přichází Malong.
     
    81
    Domácí se usadili na polovině Mohuče a postupnou kombinací se snaží otevřít cestičku do pokutového území. Defenzivní val hostů se zatím skvěle pohybuje.
     
    82
    Až nyní se po pěkném centru dostal do zakončení Caiuby. Domácí záložník však hlavičkoval v pádu a daroval gólmanovi snadný zákrok.
     
    83
    Khedira skvěle zasáhl na hranici pokutového území a odkopl míč daleko do bezpečí. Hráči v bílém však potřebují hrát na opačné straně hřiště.
     
    84
    Domácí zahrávali rohový kop. Prudký centr se snesl na značku pokutového kopu, kde znovu kralovali jen zadáci v červeném.
     
    85
    Ujah vyvezl míč na polovinu Augsburgu a nasbíral pro Mohuč cenné vteřinky k dobru. Hráči v červeném se už nikam neženou.
     
    86
    Maxim vymyslel prudkou přihrávku na levé křídlo. Za míčem ihned spěchal aktivní Ujah, před kterým musel Khedira odehrát míč do zámezí.
     
    87
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek se přeci jen dočkal vytoužené branky! Přihrávka z levé strany propadla na hranici pokutového území, kde se do míče opřel MICHAEL GREGORITSCH a dělovkou uklidil míč k tyči!
    87. Michael GREGORITSCH - 2:2
     
    89
    Caiuby prošel s míčem z pravé strany až na hranici pokutového území, kde si jej přehodil na levačku, jenže technickou střelou minul branku.
     
    90
    Také Mohuč se nyní pokusila zaútočit. Průnik hostujícího celku po levé straně zhatil fantastický obranný zákrok Gregoritsche.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90+2
    Caiuby se probil do pokutového území, jenže z levé strany už v pádu nedokázal přesně odcentrovat. Hosté budou rozehrávat od branky.
     
    90+3
    Vše nasvědčuje tomu, že dnes uvidíme prodloužení. Ujah sice táhl akci Mohuče po pravém křídle, ale ve velké rychlosti nedokázal přesně odcentrovat.
     
    90+4
    Druhý poločas skončil.
     
    Devadesát minut hry nám vítěze dnešního utkání nepřineslo. Bude tedy následovat prodloužení, které se bude hrát 2 x 15 minut. Pokud se nerozhodne ani v něm, přijdou na řadu penalty.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    91
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do první části prodloužení. Augsburg se ihned vydal do útoku, jenže Gregoritsch na vysoký nákop nedosáhl.
     
    92
    Khedira se pěknou kličkou prosmýkl do pokutového území, kde mohl zakončovat, ale udělal ještě jednu kličku a obránce mu míč vypíchl.
     
    93
    Rozehrávka rohového kopu se Augsburgu vůbec nepovedla. Prudký centr přiletěl na malé vápno, kde zasáhl pozorný obránce v červeném.
     
    94
    Pokračuje se v urputném boji. Domácí fotbalisté jsou v úvodu prodloužení aktivnějším celkem, ale obrana Mohuče hraje na hranici sebeobětování.
     
    95
    Max zakončil zpoza hranice pokutového území a jeho rána se otřela o horní síť soupeřovy branky. Tlak Augsburgu nadále sílí.
     
    96
    Gregoritsch si pohybem řekl o přihrávku mezi obránce hostujícího celku. Míč ihned putoval jeho směrem, nicméně pobídka byla příliš prudká.
     
    97
    Až nyní se do útoku vydala také hostující Mohuč. Ujah rozkmital své rychlé nohy po pravém křídle, ale obránce Max mu míč vypíchl na aut.
     
    98
    Domácí hráči po krátkém pobytu Mohuče v blízkosti pokutového území vybojovali míč zpátky na své kopačky a rozjeli další akci.
     
    99
    Mwene se středem hrací plochy tlačil až do pokutového území. Na jeho hranici si míč předkopl daleko od sebe a obránce stačil zasáhnout.
     
    100
    Mohuč zahrávala rohový kop. Centrovaný míč se snesl na značku pokutového kopu, kde se do zakončení dral Gbamin, ale obránce jej uhlídal.
     
    101
    Max se v pokutovém území natahoval po dlouhé přihrávce z levé strany hrací plochy. Na míč však dosáhl jen špičkou kopačky a nepodařilo se mu zakončit.
     
    102
    Z úctyhodné vzdálenosti zkusil své štěstí střídající Richter, který vypálil z dobrých pětatřiceti metrů, jenže jeho pokus prosvištěl vysoko nad břevnem.
     
    103
    Augsburg se sice probil do pokutového území, ale radost domácím pokazil hvizd hlavního arbitra, který v předchozím souboji viděl nedovolený zákrok.
     
    104
    Augsburg zahrával další rohový kop. Hostující obrana odvrátila centr jen na hranici pokutového území, odkud pálil Khedira, jemuž rána vůbec nesedla.
     
    105
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Domácí Augsburg se v závěru první části prodloužení dostává do vedení! Na nádherný centr z pravé strany si naběhl CAIUBY, který hlavou překonal brankáře!
    105. CAIUBY - 3:2
     
    105+1
    První prodloužení skončilo.
     
    Hráči si nyní vymění strany a bude se pokračovat!
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    106
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Ujah, přichází Mateta.
     
    107
    Max poslal prudkou přihrávku na polovinu soupeře. Hráči Mohuče však nepřesnou pobídku vystihli a získali balón pro sebe.
     
    108
    Hinteregger skvěle vystoupil na hranici pokutového území a hlavou odvrátil nebezpečný centr z pravé strany. Augsburg ale čekají těžké chvíle.
     
    109
    Do rozehrávky hostujícího celku se nyní musel zapojit také brankář Zentner, který míč nakopl na polovinu Augsburgu. Nikdo v červeném však balón nevybojoval.
     
    110
    Žlutou kartu dostává Gotze (FC Augsburg).
     
    111
    Mwene spěchal za vysokým centrem na hranici pokutového území. I tentokrát však v hlavičkovém souboji uspěl obránce v bílém.
     
    112
    Luthe tentokrát musel zasahovat. Domácí brankář neměl se střelou ze střední vzdálenosti problémy a vyrazil míč na rohový kop.
     
    113
    Další centr od rohového praporku přiletěl na přední tyč, kde se do zakončení dostal střídající Mateta, jenže zády k brance netrefil zařízení.
     
    114
    Framberger vybojoval vhazování na polovině hrací plochy. Domácí hráči už nikam nespěchají a snaží se hlavně kombinovat s míčem na kopačkách.
     
    115
    Mohuč se ale rychle dostala zpátky k míči a ihned se dere do útoku. Hostům zbývá na vyrovnání posledních pět minut. Čeká nás velké drama.
     
    116
    Caiuby se znovu probil až do pokutového území, jenže střelou z ostrého úhlu trefil jen nohu vracejícího se obránce v červeném dresu.
     
    117
    Hosté zahrávali další přímý kop v blízkosti pokutového území, ale ani tentokrát domácí branku neohrozili.
     
    118
    Skvělou práci odvedl Caiuby, který vybojoval míč na polovině hrací plochy, potáhl jej na polovinu soupeře a nasbíral cenné vteřinky k dobru.
     
    119
    Brosinski potáhl míč po pravém křídle na polovinu domácího celku. Krajní obránce Mohuče odcentroval na zadní tyč, jenže míč propadl do autu.
     
    120
    V samotném závěru prodloužení se Mohuč usadila na polovině Augsburgu a ještě hledala cestu do zakončení. Přihrávka na levou stranu skončila u domácích zadáků.
     
    120+1
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Augsburg nakonec zvládl prodloužení o něco lépe a postupuje do další fáze DFB Pokalu! O výhře domácího celku rozhodl v samotném závěru první části prodloužení Caiuby! Hosté se ve druhé polovině prodloužení tlačili na polovinu domácích, ale zadáci Augsburgu odehráli skvělé utkání a zaslouženě postupují.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:20:53)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 41. Caiuby, 87. Gregoritsch, 105. Caiuby – 21. Mwene, 45. Quaison

    Karty:   110. Gotze (AUG)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 15:9. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:10.
    FC Augsburg: Luthe – Framberger, Gouweleeuw, Hinteregger, Max – Khedira, Gregoritsch – Morávek (78. Gotze), Koo (67. Richter), da Silva – Hahn (75. Finnbogason)
    Náhradníci: Gotze, Schmid, Richter, Jensen, Finnbogason, Danso, Leneis

    1. FSV Mohuč 05: Zentner – Brosinski, Bell, Hack, Bussmann – Gbamin, Maxim, Mwene – Ujah (106. Mateta), Quaison (80. Malong), Onisiwo
    Náhradníci: Martín, Boetius, Oztunali, Mateta, Malong, Muller, Gurleyen

    Rozhodčí: Grafe – Schiffner, Sinn
    bahis siteleri