Pittsburgh – New Jersey 1:5 (kon.) | Washington – Edmonton 4:2 (kon.) | NY Islanders – Montreal 3:4 (0:1 po s.n.)
Boston – Dallas 2:1 (po pr.) | Arizona – Philadelphia 2:5 (kon.)
konec
Washington Capitals
4:2 (2:1, 2:1, 0:0)
Edmonton Oilers
Úterý 06.11.2018, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:09 Alexandr OVEČKIN - 4:2
     
    33:09
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals znovu vedou o dvě branky a postaral se o to ALEXANDR OVEČKIN, který si v přesilové hře našel kotouč na levém kruhu a ze své oblíbené pozice se nemýlil. Asistence: John Carlson a Jevgenij Kuzněcov.
    30:41 Leon DRAISAITL - 3:2
     
    30:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru sice Oilers nevyužili, prosadili se však těsně po ní. LEON DRAISAITL před brankou šikovně tečoval pokus Larssona a nasměroval kotouč za Copleyho. Asistence: Adam Larsson a Ryan Nugent-Hopkins.
    28:11 T. J. Oshie - 3:1
     
    28:11
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals se radují ze třetí branky! Bäckström v útočném pásmu šikovně uvolnil T. J. OSHIEHO, který z předbrankového prostoru trefil puk přesně nad rameno klečícího Talbota. Asistence: Nicklas Bäckström a John Carlson.
    10:24 Connor MCDAVID - 2:1
     
    10:24
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita a ve Washingtonu je to jen o jednu branku. CONNOR MCDAVID to zkusil zápěstím z pravého kruhu a jeho rána propadla až do branky. Asistence: Oscar Klefbom a Ryan Nugent-Hopkins.
    05:44 Devante SMITH-PELLY - 2:0
     
    05:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Čtvrtá formace má prsty i ve druhé brance Capitals. DEVANTE SMITH-PELLY nejprve vybojoval v útočném pásmu kotouč pro Boyda, který mu posléze puk vrátil a bojovný útočník se z mezikruží trefil přesně do šibenice. Asistence: Travis Boyd.
    02:44 Jakub VRÁNA - 1:0
     
    02:44
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals se dostávají do vedení. Smith-Pelly z rohu kluziště našel před brankou JAKUBA VRÁNU a ten pohotovým zakončením překonal Talbota. Asistence: Travis Boyd a Devante Smith-Pelly.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 3. J. Vrána (Boyd, Smith-Pelly), 6. Smith-Pelly (Boyd), 29. Oshie (Bäckström, Carlson), 34. Ovečkin (Carlson, Kuzněcov) – 11. McDavid (Klefbom, Nugent-Hopkins), 31. Draisaitl (A. Larsson, Nugent-Hopkins)


    Washington Capitals: Copley (Holtby) – Niskanen, Orlov, Carlson (A), Kempný, Bowey, Djoos – Jaškin, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), Stephenson – Connolly, Eller, Burakovsky – Smith-Pelly, Boyd, J. Vrána.
    Edmonton Oilers: Talbot (Koskinen) – A. Larsson, Klefbom, Russell, Nurse, Benning, Garrison – Caggiula, McDavid (C), Nugent-Hopkins (A) – Chiasson, Draisaitl, Rieder – Puljujärvi, R. Strome, Lucic (A) – Kassian, Brodziak, Khaira.

    Rozhodčí: Nicholson, St. Laurent – Daisy, Berg

    Diváci: 18 506
    bahis siteleri