Kanada white – Česko 5:1 (kon.)
konec
Kanada white
5:1 (1:0, 4:0, 0:1)
Česko
Středa 07.11.2018, 00:35 • Harbour Station, Saint John • World U17 Hockey Challenge
Partner:
     
    58:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využitá po sedmi sekundách a nula na kontě vstřelených branek smazána. Po vyhraném buly českého týmu nedokázal Prokop vyhodit puk. Respektive Novák jej na modré velice dobře zachytil, najel si blíže na osu hřiště, vypálil a JAN CIKHART kazí tím správným usměrněním puku radost Tristanu Lennoxovi z čistého konta. Asistence: Pavel Novák.
     
    31:37
    Kanada white právě vstřelila branku!Dobrý den, jmenuju se CONNOR McCLENNON, zářím v Kootenay ve Western Hockey League a teď jsem ukázal svoje umění, tak si to pište, agenti. Tomáš Chlubna zkoušel projít s pukem po levé straně do útočného pásma, což se mu podařilo, ale vystřelit již nedokázal a jeho spoluhráč poměrně nedůsledně bránil. Kanada toho využila a podnikla rychlý výpad do nezformované české pětice, který po Prokopově pasu zakončil nejproduktivnější hráč turnaje fantastickou stahovačkou a střelou do šibenice. Asistence: Luke Prokop.
     
    25:41
    Kanada white právě vstřelila branku!Velkou zásluhu na tomto gólu má Neighbours, který výborně vybojoval v rohu za brankou puk. Od něj se touš dostal k Ambrosiovi, který jej předal Renwickovi a ten v pozici na bekhend obkroužil půlku útočného pásma a zastavil se na středu. Poté dal puk na modrou pro JÉREMIEHO POIRIERA, který si sjel blíže k brance a vymetl šibenici. Český tým je hodně v útlumu. Asistence: Michael Renwick, Colby Ambrosio.
     
    22:12
    Kanada white právě vstřelila branku!Javorové listy přidávají v rychlém časovém sledu třetí branku a využívají svojí vůbec první přesilovku v zápasu. Nejproduktivnější hráč turnaje McClenon sice nepřihrál dobře pro spoluhráče, to mu ale nemusí vůbec vadit. Puk se dostal na modrou pro Perfettiho a souhra těchto dvou borců šlape parádně – jeho přihrávku totiž usměrnil z vrcholu pravého kruhu CONNOR McCLENNON přesně do sítě. Asistence: Cole Perfetti.
     
    20:54
    Kanada white právě vstřelila branku!Český tým šel do protiútoku, ale Malátovo přenechání puku rozhodně nevyšlo, tak, jak si dotyčný přál. Do rychlého protiútoku se tak dostala Kanada, která zásluhou Bourqueho zavezla puk po levé straně do pásma. Poté následovala přesná přihrávka na CHARLIEHO DesROCHESE, který se z osy hřiště nemýlil. Asistence: Mavrik Bourque
     
    11:27
    Kanada white právě vstřelila branku! Hlavní rozdíl v dosavadním průběhu zápasu je ten, že zatímco český tým trefil ve velké šanci tyčku, Kanada v prvním velké možnosti skóruje. Veillette vybojoval za brankou kotouč a jel za brankou. Nevyjel si ale před ní, nýbrž přes dotírání českého obránce nechal puk za brankou pro Bourgaulta. Ten s notnou dávkou štěstí našel před brankou zcela volného DYLANA ROBINSONA a kanadský forvard trefuje prostor u levé horní tyčky. Asistence: Xavier Bourgault, William Veillette.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. Robinson (Bourgault, Veillette), 21. DesRoches (Bourque), 23. McClennon (Perfetti), 26. Poirier (Renwick, Ambrosio), 32. McClennon (Prokop) – 59. Cikhart (Novák)


    Kanada white: Lennox (Cossa) – Moore, Seeley, Prokop, Poirier, DesRoches, Renwick, Power – Ambrosio, Bourque, Perfetti, Tolnai, Neighbours, Piercey, Bourgault, Robinson, McClennon, Butler, Veillette, Rochette, Evangelista. Trenér: Brett Gibson
    Česko: Bednář (26. Malík) – Baláž, Vacík, Talafa, Bláha, Svach, Krutil, Hampl – Malý, Gut, Mácha, Malát, Janda, Myšák, Macháček, Rouha, Cikhart, Ivan, Novák, Chlubna, Konečný. Trenér: Karel Beran
    bahis siteleri